Háborús filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Hart háborúja lesz ma megint

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
máshol adnak háborús filmeket.

Kori
kár hogy befejezték

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

LittleL
valahogy olyan hosszú,
és sok benne az unalmas rész.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Serpa
mé nem ?

LittleL
azt láttam már.
mondjuk az nem tettszett annyira,
de a mháborús filmek kedvelõinek
azért ezt is meg kell nézniük.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Serpa
jövõ hét szombaton, m1, 21.45
Az õrület határán
majdnem 3 órás film.

más.
a 2 CD -s (697.27 - 688.13) Stalingradhoz melyik felirat jó ?

Serpa
holnap 19.00 -kor lesz a 3. része.
"Háború színei"

LittleL
aha, aha,
jók az ilyen domumentum filmek is.
Én már több kazettányi anyagot vettem fel
a Spektrumból. Föleg kémekröl szóló történetek
érdekelnek.

Serpa
duna tv -n megy egy dokumentum film.
színes film a II.VH -ról.

Bandee1987
Fel kéne venni videóra....

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Serpa
aki lemaradt volna "A remageni híd" -ról, jövõ hét vasárnap bepótolhatja.
m2, 23.00

Punker
koli-n nem találtam, annál nagyobb hub-ra nem tudok menni, kisebbre meg minek? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa
DC ?

Punker

Bandee1987
Ezután a hídon lévõ maradék védelem is feladta magát. Elõjöttek az alagutból, a sok gyerek, idõs meg miegymás, és elkezdtek bandukolni a hídon át a másik oldalra.
Aztán Hartman hadnagy (remélem nem keverem) újra találkozott az Angelo õrmesterrel, a Krüger õrnagyra pedig az a sors várt, ami a film elején a német tisztre, kivégzõosztag elé került...
És minden jó ha a vége jó...Még kiirták, hogy ez a híd március 17-én összeomlott...

Serpa
én az utolsó percekrõl lemaradtam.

amikor az õrnagyot és az õt támogató tábornokot letartoztatták.
ez után mi volt ?

Bandee1987
még vmit

"már 25000 amerikai katona kelt át a hídon"

Bandee1987
"A week later, 25,000 U.S. troops were across the river. However, the bridge had been severely weakened, and on March 17th, while engineers were attempting to strengthen the structure, it collapsed into the Rhine. 10 men were killed, 18 posted missing and 63 injured."

"Egy héttel késõbb (ezalatt azt kell érteni, amikor a szövetségesek elfoglalták a hidat) 25000 amerikai katona kelt át a hídon. Március 17-én, miközben a mérnökök azon dolgoztak, hogy megerõsítsék a híd szerkezetét, az beleomlott a Rajnába. 10 ember halt meg, 18-an eltûntek és 63-an megsérültek"

a.carkey
Szerintem szar volt ...

Hol voltak ebbõl a franciák? Meg a britek? Már a britek érdemeit is egyszerûen lenyúlják a csúnya amerikaiak!
Amúgy jó film volt, csak rövid.

A medve nem játék.

Bandee1987
Sztem egész jó film volt...

Punker
nem is volt olyan rossz film

Serpa
holnap.

Serpa
nesze

😊

BADE
Nálam még mindig az Elrabolt Expressz Vonat a favorit!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

LittleL
kik játszanak benne ?
jó film lesz ?, ezt még nem láttam.

Serpa
m1, szombat , 20.05 -kor.
A remageni híd

a.carkey
Nagy film volt!

A medve nem játék.

LittleL
Hát a Királyi tévé már csak ilyen szar
idõpontokra teszi a filmeket...

Ráadásul az m1 marketinge is egy rakás szar. Nem is tudtam, hogy lesz ez a film, pedig szoktam nézni a "királyi" tv-t.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Punkerwork
én néztem 1 darabig

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PREMIERE1
Ez ugyan nem szerda, de látta valaki vasárnap a The Devils Birgade-ot? Olyasmi volt, mint a Piszkos tizenkettõ, csak persze ez a banda létezett/zik. Nagyon jó kis háborús filmet dugott el az MTV ismét egy hülye idõpontra. Az, hogy minden filmjük fõmûsoridõben nézhetetlen, az persze nem érdekli õket ...

The Devils Brigade

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Serpa
22.10 kor.

Punker
én is azt néztem azt hittem este lesz a Midway 😞

Punker
na a könyhöz szokás szerint semmi köze.

Tuvok
Jah, nagyon boldog vagyok, hogy pont a Trek közben .........

Serpa
ma este lesz még egy film, m2 -ön.

"Piszkos osztag"

Punker
már megy a film!

LittleL
azt megnézem,

Serpa
legalább összevetheted.

Punkerwork
pont most olvastam a könyvet 😊

Serpa
A "Midwayi csata" lesz vasárnap.

LittleL
aha, még kicsi voltam amikor adták tévéban a bemutatóját.
És majdnem beszartam rajta, olyan félelmetes volt,
amikor elvitték az idegenek a kisfiút, meg amikor a szellõzõ
csavarjai maguktól elkezdtek kicsvarodni.

jó film volt, klasszikus.
Spielberg aszzem Oscart is kapott érte a látványos effektek miatt.

Glpetyus

ÉN úgy elaludtam rajta,mint a picsa 😞(

Punker
jaja az klasszilus film

LittleL
jah, tényleg vége....

De azért a Harmadik Típusú találkozások is jó film, nézem is.

Punker
Harmadik Tipusú Találkozások lesz, úgy tûnik vége a háborús filmeknek 😞

LittleL
mi lesz szerdán emberek ?

Glpetyus
Hmmm...így vissza emlékezve,elég türhetQ film 😊

Punkerwork
reggel néztem koli.hub-on de nem találtam 😞