Háborús filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Hamburger Hill
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sok cím eszembe jut , de van ami nem.Írok egy kis listát.Egészítsétek ki pliz
Szakasz
Katonák voltunk
Apokalipszis most
Jó reggelt vietnam
Acéllövedék
Nem olyan Chuck Noriss-os kamuk érdkelnek , hanem aminek van tartalma is. Ezen kívül sok van sokat is láttam , de nem jut eszembe.Pl. Van egy szakaszhoz hasonló film , csak a viet oldaról mutatja be az egészet, talán a Gyilkos mezõk? passz
elõre is köszi a <#help>#help>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
HBO-n nem láttam, DVD-n csak feliratosan van meg 😞
szerk: Megtaláltam, Szerdán és Csütörtökön adják, nem is maradtam le sok részrõl <#violent>#violent>
amerikai háborús filmdráma, 99 perc, 1971, fsz.: Richard Burton, stb..
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
nov.27., m1, 16.10
Vesztesek és gyõztesek
Sajnos olasz nyelven ment, viszont volt hozzá magyar felirat.
És olyan emberek szerepeltek a filmben, mint pl. Franco Nero vagy Bud Spencer
Aki kíváncsi a tartalmára, az itt nézheti meg:
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=2427129&i_where=1&i_where_tv=1
A fickók tényleg az õrület határán vannak benne.
football without ultras is nothing
megnézném máskor is.
😊
a komédia és a dráma keveredet benne, de a komédia volt benne túlsúlyban.
pl. a bázis parancsnoka azt mondta, hogy annyi katona van alatta, mint szarban a vitamin.
<#nyes>#nyes>
de voltak egy szavas poénok is, amiket a helyzet tett naggyá.
<#nevetes1>#nevetes1>
ajánlani tudom csak ezt a nagyszerû filmet.
<#eljen>#eljen>
Vidd hírül a spártaiaknak!
DE rég láttam....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF