28
  • h4x0r
    Nem, de pont ez a baj.
  • tajfun
    En meg az amcsi szenatust tiltanam be.
  • Tetsuo
    Csak az Ország eladásához értenek, ezek a mocskos bolsevikok!
  • NEXUS6
    Miért az oktatási miniszter ért az oktatáshoz, a pü minisztera pühöz, a honvédelmi min, a honvédelemhez ...?
  • NEXUS6
    Most néztem utána, még web oldala sincs legalább is én nem találtam.

Ciki
  • h4x0r
    A magyar politikusok olyan hulyek, hogy nem is hallottak ezekrol a dolgokrol :-) De ha rajonnenek, hogy ebben mennyi love van, akkor itt is betiltanak.

Az informatikai miniszter dolga lenne ezzel foglalkozni, de az meg nem ert az informatikahoz.
  • Herds
    Nálunk annyira hülyék, hogy még gondolkodni se tudnak, és nem tudnak ilyen hülyeségeket se kitalálni. (jobb is...)
  • asdasdasd
    Nalunk is hulyek a politikusok, de azert nem allunk olyan rosszul.
  • NEXUS6
    És a fórumokat is be kell tiltani, mi az hogy mindenki csak úgy össze vissza irogat a másiknak, még a végen leírja, hogy P.n. , meg F.sz és minden fajta az ifjúság lelkét romboló szókokat. Ja és emil sincs!!!!

És tessék mindenkinek mosolyogni, mert ez már a XXI. szd! A szép új világ!
    Jövőre meg megtámadjuk Sao tome és Principe-t, (Asszem az egy állam.)

dzsordzs Búsh S. K.
    a zelnök te hüljlye
  • Mice
    lol
  • Ingy
    jaaa akkor a b*szást is tiltsák be a génmásolás miatt
  • Ingy
    ha betiltanak akkor sztem az összes .gov ra vegzodo weboldal nem jonne be egy ideig
  • Praetor
    Jó hogy nem már az internetet vagy a számítógépet akarják beszüntetni.

Egyik sem normális.
  • [HUN]PAStheLoD
    de már az is bosszantó hogy ilyen "javaslatok" születnek ..
  • BlackRose
    Szerintem ha ezt véletlen megszavaznák (nem hiszem), a Legfelsöbb Bíróság alkotmányellenesnek minősítené, mint annak idején a Flag Protection Act-ot. Mert ugye az egyértelmű, hogy egyenessen a szólásszabadság ellen szólna a dolog.

Cactus: Demokrácia csak némely filozófus elméjében létezik, ezért nem sok értelme van a kérdésednek :) sajnos :(
  • Cactus
    Mér? Szerinted USA demokrácia? Papíron lehet....
  • MaDFoX
    Le van sz@rva mit talalnak ki a hulye amerikai birkak... ...mit csinal egy indiai szerverrel? Lebombazza? Az EU-ban is lesz ilyen torveny? Ha igen majd megyek tuntetni, addig meg az amik egyenek sok hamburgert amig be nem tiltjak nekik... :*
  • NEXUS6
    A kiadóknak az internet a legnagyobb gondjuk. 15 éve nem tudnak mit kezdeni vele.

De mint írtam ez az ő gondjuk, és nem az embereké. Törvény ide vagy oda, most is azt csinál mindenki amit akar.

Töb tíz milkó embert nem bűntethetnek meg, nem zárhatnak be valamiért, amiről utólag hoztak törvényt.

Ha meg igen, akkor azt úgy hívják: diktatúra.
  • SirBubu
    tied a 10 pont Gabest :DD

valóban: ha ök nem alkotnának semmit, nem eshetnének bünbe emberek milliói a jogtalan másolással...szemetek...
  • Gabest
    Mindenek előtt, a szerzői jog megsértését maguk a szerzők segítik elő művük megalkotásával, tiltsák be őket.
  • Sadist
    Valaki egyszer itt az SG-n írta, hogy ennyi erővel a papírt ceruzát vagy az ecsetet festéket is be lehetne tiltani. Hisz lemásolhatom Picasso vagy Rembrandt képét is (legfeljebb nem lesz olyan tökéletes másolat :)). Sőt tiltsák be a scannert is! Tiltsák be a számítógép használatát, mert azzal másolunk minden! Pff... Ez már nevetséges amit csinálnak.
  • SirBubu
    mit értenek vajon "a szerzői jog megsértését elősegítő készülék, szoftver, vagy akár információ" alatt?

szvsz a cd író is lehet ilyesmi, vagy akár a cd lemez maga, hogy a számitógépröl már ne is beszéljünk. tiltsanak be mindent, akkor nem lesz gond.
  • [HUN]PAStheLoD
    simán ...
  • Dömsödi
    Pár millio dolcsi, és még azt is megszavazzák hogy csak férfiak szülhetnek!
  • htmm
    Ezek nem normalisak.
    Amugy nem lenne semmi. Legfeljebb a nagy fajlcserelok oroszorszagi kozponttal mukodnenek ;]
  • [HUN]PAStheLoD
    amugy ez az Induce Act a legesleglogikátlanabb javaslat amit eddig hallottam :/

főleg hogy pl. ugyan ezen elv miatt már rég be kellett volna zárni az összes fegyvergyárat .. etc. de nemhiszem hogy akkor ennyien támogatnák a javaslatot :|
  • NEXUS6
    Oszama már dolgozik a témán
  • [HUN]PAStheLoD
    ÉN betiltanám az amerikai szenátust ...