Az amerikai szenátus betiltaná a fájlcserélgetõ hálózatokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

h4x0r
Nem, de pont ez a baj.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

En meg az amcsi szenatust tiltanam be.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Tetsuo
Csak az Ország eladásához értenek, ezek a mocskos bolsevikok!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

NEXUS6
Miért az oktatási miniszter ért az oktatáshoz, a pü minisztera pühöz, a honvédelmi min, a honvédelemhez ...?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Most néztem utána, még web oldala sincs legalább is én nem találtam.

Ciki

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

h4x0r
A magyar politikusok olyan hulyek, hogy nem is hallottak ezekrol a dolgokrol :-) De ha rajonnenek, hogy ebben mennyi love van, akkor itt is betiltanak.

Az informatikai miniszter dolga lenne ezzel foglalkozni, de az meg nem ert az informatikahoz.

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Herds
Nálunk annyira hülyék, hogy még gondolkodni se tudnak, és nem tudnak ilyen hülyeségeket se kitalálni. (jobb is...)

Si Vis Pacem, Para Bellum

Nalunk is hulyek a politikusok, de azert nem allunk olyan rosszul.
NEXUS6
És a fórumokat is be kell tiltani, mi az hogy mindenki csak úgy össze vissza irogat a másiknak, még a végen leírja, hogy P.n. , meg F.sz és minden fajta az ifjúság lelkét romboló szókokat. Ja és emil sincs!!!!

És tessék mindenkinek mosolyogni, mert ez már a XXI. szd! A szép új világ!
Jövõre meg megtámadjuk Sao tome és Principe-t, (Asszem az egy állam.)

dzsordzs Búsh S. K.
a zelnök te hüljlye

lol

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Ingy
jaaa akkor a b*szást is tiltsák be a génmásolás miatt

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Ingy
ha betiltanak akkor sztem az összes .gov ra vegzodo weboldal nem jonne be egy ideig

Driving fast is an act of liberation, being sharp and arrive on time is slavery. /Franco Ferrarotti, Professor of sociology/

Jó hogy nem már az internetet vagy a számítógépet akarják beszüntetni.

Egyik sem normális.

[HUN]PAStheLoD
de már az is bosszantó hogy ilyen "javaslatok" születnek ..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Szerintem ha ezt véletlen megszavaznák (nem hiszem), a Legfelsöbb Bíróság alkotmányellenesnek minõsítené, mint annak idején a Flag Protection Act-ot. Mert ugye az egyértelmû, hogy egyenessen a szólásszabadság ellen szólna a dolog.

Cactus: Demokrácia csak némely filozófus elméjében létezik, ezért nem sok értelme van a kérdésednek :) sajnos :(

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Cactus
Mér? Szerinted USA demokrácia? Papíron lehet....

\"There is no respawn or load game in real life!\"

MaDFoX
Le van sz@rva mit talalnak ki a hulye amerikai birkak... ...mit csinal egy indiai szerverrel? Lebombazza? Az EU-ban is lesz ilyen torveny? Ha igen majd megyek tuntetni, addig meg az amik egyenek sok hamburgert amig be nem tiltjak nekik... :*

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

NEXUS6
A kiadóknak az internet a legnagyobb gondjuk. 15 éve nem tudnak mit kezdeni vele.

De mint írtam ez az õ gondjuk, és nem az embereké. Törvény ide vagy oda, most is azt csinál mindenki amit akar.

Töb tíz milkó embert nem bûntethetnek meg, nem zárhatnak be valamiért, amirõl utólag hoztak törvényt.

Ha meg igen, akkor azt úgy hívják: diktatúra.

tied a 10 pont Gabest :DD

valóban: ha ök nem alkotnának semmit, nem eshetnének bünbe emberek milliói a jogtalan másolással...szemetek...

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

Mindenek elõtt, a szerzõi jog megsértését maguk a szerzõk segítik elõ mûvük megalkotásával, tiltsák be õket.

Sadist
Valaki egyszer itt az SG-n írta, hogy ennyi erõvel a papírt ceruzát vagy az ecsetet festéket is be lehetne tiltani. Hisz lemásolhatom Picasso vagy Rembrandt képét is (legfeljebb nem lesz olyan tökéletes másolat :)). Sõt tiltsák be a scannert is! Tiltsák be a számítógép használatát, mert azzal másolunk minden! Pff... Ez már nevetséges amit csinálnak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

mit értenek vajon "a szerzõi jog megsértését elõsegítõ készülék, szoftver, vagy akár információ" alatt?

szvsz a cd író is lehet ilyesmi, vagy akár a cd lemez maga, hogy a számitógépröl már ne is beszéljünk. tiltsanak be mindent, akkor nem lesz gond.

Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"

[HUN]PAStheLoD
simán ...

Pár millio dolcsi, és még azt is megszavazzák hogy csak férfiak szülhetnek!
Ezek nem normalisak.
Amugy nem lenne semmi. Legfeljebb a nagy fajlcserelok oroszorszagi kozponttal mukodnenek ;]

[HUN]PAStheLoD
amugy ez az Induce Act a legesleglogikátlanabb javaslat amit eddig hallottam :/

fõleg hogy pl. ugyan ezen elv miatt már rég be kellett volna zárni az összes fegyvergyárat .. etc. de nemhiszem hogy akkor ennyien támogatnák a javaslatot :|

NEXUS6
Oszama már dolgozik a témán

[HUN]PAStheLoD
ÉN betiltanám az amerikai szenátust ...