121
zip
  • Dj Faustus #81
    "valaki tud klánháború feltörő jelszót?"
    Nem. Olyan program nincs, hogy megnyomom a HACK gombot, és be is juttat a rendszerbe.
    Másrészt minek neked ilyen?

Elfelejtetted a jelszavad? Van jelszó-emlékeztető.

Arra gyanakszol, hogy feltörték a fiókodat? Jelezd a játék fórumán, a játék üzemeltetőjénél.

Be akarsz jutni más fiókjába? Nem javaslom. A játék üzemeltetője ugyanis naplóz minden behatolási kísérletet, és mivel amire készülsz bűncselekmény (BTK 300/C. §) könnyen megütheted a bokád.
  • patrik98
    valaki tud klánháború feltörő jelszót?
  • Vorpal
    WPA2 - PSK (WPA - PSK) - durva jelszó minimum 20 karakter - kis nagybetű szám spéci karakter - SSIDt nem kell rejtened felesleges. MAC szűrés is.
  • Dj Faustus #78
    Kedves ibiza87!

1. Ez egy fórum. Ne e-mailben várd a segítséget, itt is tudnak válaszolni rá.
    2. E-mail címedet közszemlére tenni botorság. Egyrészt spamet kaphatsz rá, másrészt egy olyan embertől kérsz segítséget, aki e-mail postafiókok feltöréséhez nyújt segítséget (azaz bűncselekményt követ el).
    3. Más gépére betörni a BTK 300/C. §-ának értelmében bűncselekmény. Ha a szomszéd vérszemet kap, feljelent, aztán nézhetsz.
    4. A helyett, hogy betörnél más gépére, állíts be erősebb védelmet (WPA vagy inkább WPA2); kapcsold ki az SSID broadcastot (az SSID-t változtasd meg); a router vezetéknélküli interfészének teljesítményét (illetve a router fizikai elhelyezését) állítsd be olyanra, hogy te még fel tudjál rá csatlakozni, de a szomszéd nem (esetleg ha lecsavarható az antenna, kicserélheted egy kis nyereségű irányítottra, és úgy irányzod az antennát hogy te tudj vele kommunikálni, de a szomszéd nem).
  • ibiza87
    Hali! 0Keke0 !
    Segíts, ha tudsz, szomszédom valahogy Wireless-en keresztül csatlakozik az internetemhez. Már beállítottam MAC-cím szűrést + jelszót is. De ma valahogy újra csatlakozott.... Segítség kéne, hogy kinyírjam a gépét.
    e-mail: [email protected]
    ha tudsz segíteni kérlek irj
  • 0Keke0
    Jelszavak megszerzésében segítek!
    emailben elérsz!
  • Dj Faustus #75
    Kedves ili29,
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1090686531&no=44]#44[/url]-es hozzászólásomban már elmondtam mi a teendő (adtam külön linket is arra, mi a teendő akkor, ha a Citromailes jelszavad felejted el). Ha sehogyan sem emlékszel rá, hiába küldöd el a Citromailnek a személyid - mivel az ingyenes e-mail tárhely nem köthető személyhez (például az iwiw, a myvip már igen) - nem fogják kiadni a jelszavát.

Külön "citromailos jelszófeltörő program" nincs (esetleg az amerikai akciófilmekben ;) ), hálózati szolgáltatásba való illetéktelen bejutást meg a törvény bünteti.

Amit javaslok:
    * változtasd meg azon általad regisztrált (e-mail, fórum, iwiw, myvip) fiókok jelszavát, amikhez hozzá tudsz férni. Legyen bonyolult: minimum 6 karakter, legyenek benne felváltva az angol ABC kis és nagybetűi és számok.
    * a jelszavakat ne írd fel, ne add oda senkinek (se barátnak, se barátnőnek, férjednek, feleségednek, kisfiadnak/kislányodnak se). Lehetőleg tartsd fejben.
  • hungary27
    picit sem feltünő a kis LoW a legfrisebb lol nagy sz@r vagy fredy:)
  • homeless
    Legalább rejtenéd el a linket te szerencsétlen online stratégia függő balfasz.
  • ili29
    freddy666 ezzel a linkkel csak vírust lehet összeszedni,de jelszót feltörni nem.NE DŐLJETEK BE NEKI
  • ili29
    SZiasztok!Nekem olyan problémám van,hogy tudom a jelszavam,a gép is eltárolta,de mégsem tudok belépni.Sajnos regisztráltam vele egy pár oldalra és az email címmem jelszavát adtam meg oda is.Valaki biztosan belépett és megváltoztatta.Alternatív email címem nincs,mert ez volt az első és nem tudtam megadni másikat. Már azóta csináltam másikat,kapcsolatba léptem a szolgáltatóval de nem adják ki ,mert ez adat visszaélés.Elküldtem nekik a személyim fényképét,hogy igazoljam magamde semmi.Ha valaki tudna citromailos jelszófeltörő programot küldje már el nekem ide [email protected] köszönöm
  • Dj Faustus #68
    1. Ha elfelejtetted freemailes postafiókod jelszavát:
    5.2. Mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszavamat?

A [freemail] jelszó biztonsági okokból nem adható ki és nem változtatható meg az üzemeltetők által (nem ellenőrizhető ugyanis a tulajdonos kiléte), így ha valaki elfelejti, kénytelen új postafiókot létrehozni. A régi, használaton kívüli fiók 90 napon belül automatikusan megszűnik.

A jelszó elfelejtéséből adódó gondok megelőzése érdekében érdemes jelszóemlékeztetőt és/vagy alternatív e-mail címet beállítani a Beállítások menüpontban, a Jelszóváltoztatás oldalon.

Forrás: Freemail - FAQ - (Gyakran ismétlődő kérdések és válaszok)

2. Ha másé kell, akkor a BTK 300/C., 300/E. (bővebben), 178. és 178/A. (bővebben) paragrafusa vonatkozik rád.

3. E-mail címedet meg a spamet küldő robotok fogják beindexelni.
  • Vorpal
    eszetlen...
  • aadam2008
    Egy freemail jelszófeltörő programot vagy linket tudna valaki küldeni az e-mail címemre?
    E-mail: [email protected]

KÖSZI!
  • aadam2008
    Egy freemail jelszófeltörő programot vagy linket tudna valaki küldeni az e-mail címemre?
    E-mail: [email protected]
  • ForsyS
    vki segítene feltörni egy rar-t ? nekem nem ment. pls segítsetek
  • Dj Faustus #63
    Erről már ebben a fórumtopicban volt már szó. Olvass vissza.
  • kishaver
    Sziasztok!
    Kérlek küldjetek egy e-mail vagy msn jelszó feltörő progit, mert nagy szükségem van rá most. Erre a címre küldjétek pls.: [email protected].
    Előre is köszönöm!
  • Vardar
    Egy Jegyzettömb fájlban tárolom őket. Csak az otthoni 1 felhasználós gépen jelentkezek be bizonyos helyekre pl.: sg.hu .
    Ismerem a mondást csak nem értettem mit keres a szövegkörnyezetben.
  • Dj Faustus #60
    "Az én összes jelszavam egy Jegyzettömbben van onnan másolgatom ki."
    Képzeld el az alábbi szituációt: egy netkávézóban (vagy más publikus helyen) előveszed a Jegyzettömböt és elkezded beleírni a jelszavadat. Más is láthatja (mert pont a hátad mögött áll, halad el), tehát könnyedén kilesheti a jelszavadat.
    Vagy egy másik szituáció: a jelszavakat sima szövegként tárolod. Mi az esélye annak, hogy valaki megszerzi a jelszavakat tárló adatállományt?
    Eléggé nagy.

"Eső után köpönyeg?"
    Szólásmondás: akkor szokták mondani, ha egy katasztrófa (MyVip fiók jelszavának harmadik személy birtokába jutása) után tesznek meg óvintézkedéseket (erősebb jelszó).
  • Vardar
    Az én összes jelszavam egy Jegyzettömbben van onnan másolgatom ki. Eső után köpönyeg? Ezt nem értem ebben a szövegben.
  • Dj Faustus #58
    " segítsetek valaki feltörte a myvipem"
    Írj egy levelet a MyVip ügyfélszolgálatára, melyben leírod a tényállást.
    Idézet az adatvédelmi nyilatkozatból:
    3.4. Eljárás a Jelszó elfelejtése vagy jogosulatlan személy birtokába jutása esetén

3.4.1. Ha a Felhasználó elfelejti a Jelszót köteles erről a Szolgáltatót értesíteni.

3.4.2. Ha a Jelszó jogosulatlan személy birtokába jut, a Felhasználó köteles erről a Szolgáltatót haladéktalanul írásban vagy személyesen, a Szolgáltató ügyfélszolgálatán értesíteni.

3.4.3. A Felhasználónak írásbeli értesítés esetén az értesítésben meg kell jelölnie a Jelszó harmadik személy birtokába jutásának valószínűsíthető legkorábbi időpontját és a Felhasználó kapcsolattartási adatait is.

3.4.4. Szolgáltató mindegyik esetben a Felhasználó által korábban megjelölt elérhetőségi címre új Jelszót küld. A Szolgáltató új Jelszót más elérhetőségi címre nem küld. Az új Jelszót az első bejelentkezés alkalmával meg kell változtatni.

E-mail, amire a bejelentést megteheted: info [k u k a c] myvip [p o n t] hu

"Használj nehezen feltörhető jelszót pl.:KLMF!%+RZTGHdfte3z6874t{¢°Ð"
    1. Eső után köpönyeg.
    2. Ha túl bonyolult a jelszó, elfelejti, illetve a speciális karakterek hibás jelszóbeírást tesznek lehetővé.
  • Vardar
    Használj nehezen feltörhető jelszót pl.:KLMF!%+RZTGHdfte3z6874t{¢°Ð
  • Szöcske11
    segítsetek valaki feltörte a myvipem
  • prucsii
    Nem tud vki egy olyan progit ami egy winrar archívum jelszavát fel tudja törni?
  • Dj Faustus #54
    Bejelentkezés a Windows XP rendszerbe elfelejtett vagy lejárt jelszó esetén
    Elfelejtett windows jelszó
    > Elfelejtett felhasználói jelszó, Változtatás után
    Természetesen csak saját gépedet piszkáld vele, másét bűncselekmény.
  • bmate0007
    Vagy eleg csak annyi, hogy megirjatok, hogy honnan lehet kiolvasni a jelszot.
  • bmate0007
    Sziasztok! Nagy problémám van. Elfelejtettem a számítógép indítókódját. Most is egy másik számítógépről írok. Ha van valakinek valamilyen ötlete jelszótörő programmal, akkor légyszi válaszoljo. Előre is köszi:Máté
  • fireferi
    Sziasztok, hogyan kell elkezdeni a pass feltörést abban a progiban ami a legelején írtatok??
  • Dj Faustus #50
    Akkor sajnos a freemailes fióknak annyi.
    Progival meg vagy semmire nem mész (brute force-cal semmiképp), vagy bűncselekményt követsz el.
    Továbbra is javaslom #42-es és #44-es hozzászólásom.
  • szatzker
    ui: alternativ emlékeztető nem lett megadva sajnos!!!
  • szatzker
    Hellotok!!!
    Valaki tudna rajtam segíteni? Barátnöm elfelejtette a freemailes jelszavát és nem tudunk belépni, valahogy fel kéne törnünk mert az egyetemmel kapcsolatos fontos dolgai plussz sokat érő infók vannaka rajta! Akinek van ötlete és megoldási lehetősége az irjon nekem legyen oly kedves a [email protected] esetleg küldjön egy progit!!!!
    Előre is köszönöm!!!
    Helllotok
  • Dj Faustus #47
    [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1090686531&no=42]#42[/url] - olvass vissza, legyél oly szíves.
    Ha a sajátod, és elfelejtetted - [url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1090686531&no=44]#44[/url]
  • Konk
    sziasztok
    egy freemail jelszófeltörő progit tudna valaki küldeni vagy link is jó emailcím [email protected]
  • gergo58
    Köce ez sokat segített!!!!!!!!!
    Télleg nem akartam másét feltörni!!!!!!!!!!!!!!!!

Hy
  • Dj Faustus #44
    Akár tied, akár másé, a hálózati szolgáltatás feltörése (illetéktelen bejutás, jelszavakhoz hozzáférés, stb...) az bűncselekmény (büntetendő, lecsukhatnak érte).
    Ha elfelejtetted a jelszavadat, akkor a szolgáltatás üzemeltetőjénél kell jelentkezned a panaszoddal (már ha erre van mód); vagy a szolgáltatás jelszóemlékeztetőjét/alternatív e-mail cím megoldását kell használnod.

Citromail - Mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszavamat?
    Freemail - 5.2. Mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszavamat?
    Vipmail - Elfelejtett jelszó
  • gergo58
    1. Nézd,elfelejtettem azt az e-mailom jelszavát ahova fontos e-mailokat várok valakiktől a két jelszavamat és min a kettő megeggyezett ezért kéne ilyen program
    2.Az a program fel tudná törni és meg lenne mind a 2!!!!!!!!!!!!!

És én nem akarom feltörni másét!!!!!!!!!!!!!
  • Dj Faustus #42
    1. Hálózati szolgáltatás feltörése bűncselekmény. Másrészt nagyfokú igénytelenségről tesz tanúbizonyságot. Harmadrészt ha a szolgáltatást úgy próbálod el elérni, hogy végigpróbálgatod a jelszavakat (brute force, word list, directory attack), kaphatsz egy kis IP-bant (azaz az IP-címedről nem lehet elérni az adott szervert).
    2. E-mail címed megadása dőreség - sok reklámlevelet kaphatsz az által, hogy közszemlére teszed.
  • gergo58
    Ha valaki tud olyan programot ami msn-t és e-mail-t ifel tud törni az küldje el azt az e-mailomra vagy az oldalnak a címét
    [email protected]
  • m66
    tessék, itt a link