121
zip
  • kl24h
    #121
    Én nem ajánlom, hogy foglalkozz ilyenekkel, mert van feltörő program, de nagyon hosszú időbe telne, amíg feltörne, főleg ha 6 vagy annál több karaktert adtál meg jelszónak.
  • bigcsabi64
    #120
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék. Kb. másfél éve becsomagoltam a kommanderben lévő zippel egy védett fájlt és természetesen, levédtem jelszóval, amit, szintén természetesen elfelejtettem. Most szükségem lenne rá és nem tudom kicsomagolni. Ismerőseim tanácsára, kipróbáltam az Advanced ZIP Password Recovery progit, ami azt írja ki,
    "Selected file is not a ZIP archive"
    Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni!
  • Dj Faustus #119
    Olvass vissza a topikban. Többször elmondtuk már: hálózati szolgáltatáshoz való illetéktelen hozzáférés a BTK 300/C. §-ának értelmében bűncselekménynek számít. Az abban való segítségnyújtás a BTK 300/E. §-ának értelmében az. Ha más leveleit olvasod el a delikvens tudta és beleegyezése nélkül az a BTK 178. §-ának értelmében levéltitok megsértésének számít.

    Ha tied a fiók és állítottál be jelszóemlékeztetőt/alternatív e-mail címet, próbáld meg azzal.
  • facebookkocka98
    #118
    [email protected]
    valaki segitené ezt feltörni? :D nagyon megköszönném :)
  • facebookkocka98
    #117
    [email protected]
  • gordon 24
    #116
    Nem hiszem, hogy nagyon bonyolult lenne, szerintem csak egy szó, mert nem adtam meg annyira nehezet, csak basszam meg hogy elfelejtettem:::D


    Remélem azért megoldja csinálja reggel óta eddig semmi::D
  • kl24h
    #115
    Attól függ mit tartalmaz a jelszó, ha eléggé bonyolult karakterek vannak benne és 5-nél több karakterű, akkor napokba vagy hónapokba bekerülhet, amíg feltöri.
  • gordon 24
    #114
    Megmondom őszintén, igazából sosem volt erre szükségem, csak ugye a lap top miatt gondoltam, de ha elmondod a titkát, szívesen átállok!::D

    Jahh és természetesen köszönöm remélem ez kibontja nekem..
  • tmp
    #113
    RAR.Password.Unlocker.v4.2.0.0.Cracked-MAZE

    Vagy ezt keresd :)
  • tmp
    #112
    http://www.rarpasswordcracker.com/

    (bár meg kell hagyni elég amatőrön véded le a cuccaid, rar-t már 14éves koromban is tudtam "törni"). Használj helyette truecrypt tárolót.
  • gordon 24
    #111
    Levédtem egy rar filet itthon, magamnak jelszóval. Olyan tartalom van benne ami mások számára titkos így ezért tettem meg, mivel lap topon van tudjuk, ha ellopják stb stb...


    A bibi az, hogy e közben én is elfeljtettem::d Mi a megoldás? Találtam egy úgynevezett, RAR Password Recovery Magic programot, ami kb szart sem ér::D Mivel szerinte ZEG a jelszó, ami egyrészt azért, baromság, mert ezt tuti nem adtam neki 2 nem is nyitja meg erre.

    Szóval mit tudok tenni, hogy ne vesszen el ez a tartalom?
  • Dj Faustus #110
    Olvasd el a Kódtórő kéne topikban tett hozzászólásodra adott válaszom - itt is érvényes.

    Amire készülsz, az, az eddigiekből ítélve bűncselekményre utaló magatartást sejtet. Bűncselekmény elkóvetésében pedig segítséget nyújtani ugyancsak bűncselekmény - úgyhogy ne csodálkozz, hogy nem kapsz számodra elvárt segítséget.

    Pláne, hogy mindezt egy mindenki által olvasható fórumon teszed - nem épp egy jó ótlet.

    Ha semmi rosszra nem készülnél, akkor kérlek, fejtsd ki bővebben, mit miért szeretnél elérni, mert akkor megoldást - ha nem is "kódtörö" révén - tudnánk nyújtani a problémádra.
  • ford009
    #109
    Hali
    NEkem egy olyan jelszó törő progi kellene ami a neten bárhol müködik léci irjatok mert nagyon sürgős vagy emailemre:[email protected]
  • Frobi
    #108
    Az xp jelszóval levédtem és nem tudom a jelszavát és nem sikerül a Ctrl+Alt+Del gomb és utána a rendszergazdával belépni mert nem engedi ehez kellene nekem egy kód feltörő program meg a link is ahol le lehet tölteni előre is köszönöm
  • Zsolt1420
    #107
    Megoldódott a problémám úgy, hogy a külső vinyót átraktam a laposomra (azon win7 van ezen meg XP) és ott csak szimplán meg tudtam nyitni, átneveztem és már az XP-n is meg tudtam nyitni. A haveromnál is xp volt, de korábban ott sem lehetett megnyitni, tehát ezek szerint nem gép, hanem rendszer függő is lehetett a dolog (talán).
    Amúgy a videók között sajnos nem találtam olyat, ami nekem kellett volna a bootoláson kívül (mindegyiken vírus kereséseket mutattak). Azt hittem, hogy ez is ilyen "Live CD"-szerűség akarna lenni.
    Azért nagyon köszönöm a segítségedet "kl24h".
    További Kellemes Ünnepeket és előre is Boldog Új Évet kívánok!!
  • kl24h
    #106
    Lehet pendriverre is tenni és arról boot-olsz. Van egy videó is, amiben szépen mutatja, hogy hogyan kell boot-olhatóvá tenni a pendrivert: AVG Tutorial | How to create a bootable AVG Rescue CD/USB
  • Zsolt1420
    #105
    És az AVG Rescue CD-t iso-ban letöltöm amit belinkeltél, kiírom(az iso-t) vagy pendrive-ra teszem és arról bootolok?
    Van még egy gond, mégpedig az, hogy a mappa, amit meg szeretnék nyitni az egy külső vinyón van. Így is meg lehet oldani?
  • kl24h
    #104
    Windows alatt lehet védi, de Windows nélkül nem biztos, amit ajánlottam ki kell próbálni, mert akkor a program sem fut meg a Windows sem és akkor teljes hozzáférésed van a HDD-hez. Ha mégsem tudsz hozzáférni az adott mappához, akkor lehet átkódolta a HDD-n és olvashatatlan, amit csak a program tud olvasni/felnyitni. Én azt mondom, hogy kipróbálhatod, főleg az AVG Rescue CD-vel.
  • Zsolt1420
    #103
    A Folder Lock-al le lehet védettni a mappákat (esetleg partíciókat is). Megnyitod a progit, beírod a már előre beállított jelszavadat, azután be lehet tallózni a mappákat (a mappa előtti négyzetet bepipálni), amelyeket le akarsz védeni. Ha megakarod nyitni a mappát, akkor először ki kell venni a pipát a mappa előtt lévő négyzetből, különben azt írja ki, hogy: "D:/xy.. olyan helyre mutat, amely nem érhető el." meg ellenőrizzem hogy a lemez megfelelően van-e behelyezve... és még a mappa méretét sem jelzi ki.
  • kl24h
    #102
    Attól függ, hogy a program mit csinál a mappával, lehet, hogy a Windows Telepítő-vel szépen másolhatod a mappa tartalmát, csak kell ismerni a parancsokat (Repair Console). Van egy egyszerűbb megoldás is az AVG Rescue CD, ez egy vírusölő CD, ami boot CD cucc (lehet pendriverre is tenni, ha a gépet tud bootolni pendriverről), tehát nem kell Windows neki és ebben van az Utilites, amiben van a Midnight Commander (hasonlít a Total Commander-re).
  • Zsolt1420
    #101
    Heló!
    Én a Folder Clock nevű programomnak (mappákat jelszóval lehet levédettni) a jelszavát felejtettem el és most egy pár mappámat ez miatt nem tudom megnyitni. Tudnátok ajánlani ehez egy jelszó feltörő progit?
    Előre is köszönöm a válaszokat!
  • facebookkocka98
    #100
    oké
  • facebookkocka98
    #99
    [email protected]
  • facebookkocka98
    #98
    [email protected]
  • Jakuza001
    #97
    GPGPU application list

    http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=58195

    Itt talalhato tobb jelszo feltoro is, ami GPUval szamol, ami gyorsabb, mint a CPU-s megoldas.

    Osszehasonlitasnak egy kis izelito.

  • DiNoszka
    #96
    ... :D Ekkor én már el szoktam búcsúzni tőle :)
  • Lacoka12
    #95
    a jelszo emlékeztetőt meg elfelejtettem (sok emailom van)
  • DiNoszka
    #94
    Jelszó emlékeztető van, amúgy én az emailoknak mindig ugyan azt, a többinek, pl ennek a felhasználónak, és egyéb oldalakon lévő felhasználóimnak meg mást szoktam beállítani :) Így csak 2 jelszót kell megjegyeznem és kész...
  • Lacoka12
    #93
    valaki segítene elfelejtettem a jelszóm és csak a felhasználó nevemre emlékszem tudna valaki segíteni?
  • Shiwo
    #92
    Hali !

    Van olyan zip-feltörő progi, ami kihasználja a többmagos procit, és tudja az ékezetes betűket ?

    eddig megnéztem vagy 5 félét

    - vannak olyanok, ami az ékezet mellé minden vackot megnéznek (pl pont, vessző, pontosvessző, stb), ilyet tuti nem használtam kódnak, csak lassítja az amúgy is sokáig tartó keresést

    - van, ami nem is ismerte az ékezetes karaktert, ahol be lehetett írni, tök mást jelenített meg helyette (és nem váltott át angol bill-re, nem az volt a probléma)

    - ami még legnormálisabbnak tűnik, az "Advanced Archive Password Recovery", de szerintem nem használja ki a gép lehetőségeit, mert kb 30%-os a procikihasználtságom úgy, hogy a progiba beállítottam high priority-nek...

    - meg azért is tűnik "lassúnak" az a progi, mert vagy 3 évvel ezelőtti feltörőnél írta, hogy 40 milla psw/sec, ez meg 26 millát néz meg
  • Dj Faustus #91
    "Üdv freemailos feltörö progit valaki küldene????"
    Maximum aki a BTK 300/E. §-a szerint két évig terjedő szabadságvesztést, közérdekű munkát vagy pénzbüntetést szeretne (te pedig a BTK 300/C. §-a alapján egy évig terjedő szabadságvesztést, közérdekű munkát vagy pénzbüntetést kapsz).
    Másrészt olyen program nincs, hogy "megnyomom a hack gombot és fel van törve a freemail fiók".
    Harmadrészt e-mail címedet a spam robotok köszönik szépen. Kapsz majd rá Viagrás meg Cialis-os leveleket.
    Negyedrészt neked a Wennable Gateway Advanced-re lesz szükséged. ;)
  • Bloodhun
    #90
    Üdv freemailos feltörö progit valaki küldene????
    [email protected] KÉREM KÜLDJENEK
  • Dj Faustus #89
    "Nekem feltörték a citromailomat és vissza akarom szerezni."
    99,999% hogy nem a Citromailt törték fel.
    Túl egyszerű jelszót adtál meg (a jó jelszó: 1. minimum 6-8 karakter hosszú, 2. felváltva tartalmaz különböző kis- és nagybetűt, számot, és opcionálisan speciális karaktert), vagy kilesték a hátad mögül figyelve miközben pötyögted be a jelszavad, vagy bejelentkezve maradtál az iskola egyik gépén - és ott változtatták meg a jelszavad, vagy valami billentyűleütés-naplózó program van a gépeden, vagy odaadtad a jelszavad valamelyik ismerősödnek, vagy felírtad valahova (és a fecnit megszerezték), vagy elfelejtetted.

    "Ha valaki tudna valami citromail feltörö progit az irjon PLS!! "
    Olyan program, hogy megnyomom a "hack" gombot és fel van törve a citromail nincs.
    Egyébként is a Citromail rendszeréhez való illetéktelen hozzáférés bűncselekmény (BTK 300/C. §).

    Mellesleg:
    Mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszavamat?

    Kattints az "Elfelejtetted a jelszavad?" menüre a belépőoldalon, és add meg a felhasználóneved. Ezután a rendszer elküldi a jelszavad az alternatív e-mail címedre. Ha nem adtál meg ilyet, akkor sajnos nem tudunk segíteni! A fiók 90 nap után törlésre kerül, ezt követően újra regisztrálhatóvá válik.
  • kishandris
    #88
    Sziasztok!
    Nekem feltörték a citromailomat és vissza akarom szerezni.
    Ha valaki tudna valami citromail feltörö progit az irjon PLS!!
  • ricsi081
    #87
    AKIK MEGADJÁK A JELSZÓT AZOKNAK MONDOM:
    TI HÜLYÉK!!! HA VAN JELSZÓ FELTÖRŐJÜK MIÉRT NE TÖRNÉK FEL A TI emaileteket????? hm???
  • ricsi081
    #86
    Sziasztok. Nővérem élettársának van egy posta fiókja az ncore.cc -n. Oda regizni nerm lehet, meghívot meg már nem lehet küldeni. ezért szeretném feltörni AZÉRT HOGY TUÁDJAK LETÖLTENI JÁTÉKOT. MERT Ő HOZ NEKEM JÁTÉKOT INNEn, DE CSAK 3 hetente tslálkozunk, és néha mire megkapja kérésemet, kevés az idő... Ezért kéne. Nem bánta más csak ezért!
  • Dj Faustus #85
    "Nekem szükségem lenne egy freemail és egy myvip jelszó feltörőre"
    Nem kell olyasmi neked, másrészt nincs kifejezetten olyan, hogy "Freemail/Myvip feltörő program".

    Idézet a Freemail súgójából:
    "Mit tehetek, ha elfelejtettem jelszavamat?

    Ebben az esetben a jelszó-emlékeztetõ segíthet bejutni a postafiókba - amennyiben elõzõleg beállítottad, és emlékszel a pontos válaszra. Ha pedig alternatív e-mail címet is adtál meg, megkérheted a rendszert, hogy küldje el arra jelszavadat. A jelszó-emlékeztetõt a belépõ oldalról érheted el, az "Elfelejtetted a jelszavad?" link alatt. Ha egyiket sem állítottad be, sajnos nincs mit tenni, a postafiókba más módon nem juthatsz be.


    Milyen beállításokat ellenőrizzek, ha nem sikerül bejelentkeznem?

    A freemail használatához böngészõprogramodban a következõket engedélyezned kell:
    - sütik (cookie-k) használata,
    - JavaScript futtatás (Internet Explorerben "active scripting"),
    - META REFRESH (Internet Explorer),
    - Run ActiveX controls and plug-ins (Internet Explorer 6.0),
    - Script ActiveX controls marked safe for scripting (Internet Explorer 6.0).
    Ha ezek sem jelentenek megoldást, érdemes a böngészõ által mentett sütik (cookie-k) és ideiglenes fájlok törlését követõen újból próbálkozni, végül elképzelhetõ, hogy bizonyos számítógépekrõl, hálózatokból csak a "Biztonságos belépés" lehetõség kikapcsolásával sikerül a bejelentkezés.


    Hogyan kaphatom vissza postafiókomat, ha feltörték és megváltoztatták jelszavamat?

    Sajnos csak az igazságszolgáltatáson keresztül. A freemail üzemeltetői számára nem azonosítható be minden kétséget kizáróan egy-egy regisztráció jogos használója, ezért nem biztosíthatunk hozzáférést a postafiók adataihoz az érvényes jelszót nem ismerő személynek."


    Idézet a [url=http://myvip.com/popup.php?id=contract]MyVip "Adatkezelési szabályzatából" és "Felhasználási feltételeiből"[/url]:
    "11. Az érintettek jogai, a magánszféra védelme
    ...
    Az adatkezelő nem tehető felelőssé azért a kárért, amely abból eredt, hogy a felhasználó adatai védelméről nem megfelelően gondoskodott, így bejelentkezési neve és jelszava könnyen megfejthető, vagy azt harmadik személyek tudomására hozta.


    8. Jelszó-használat, biztonság

    A felhasználó jelszava legalább hat karakter, nyilvánossági fokozata rögzített, azt csak a felhasználó ismeri. A visszaélések elkerülése végett ajánlatos magasabb biztonsági fokozatú, „erős” jelszót választani, és azt titokban tartani. A jelszó erősségét növeli:
    − Ha a jelszó nem a felhasználóra jellemző szó (pl. keresztnév, becenév),
    − Ha a jelszó hat karakternél hosszabb,
    − Ha a jelszó tartalmaz kis- és nagybetűt, számot, egyéb szimbólumot.

    A szolgáltató nem vállal felelősséget azon visszaélésekért, melyeket az okozott, hogy a felhasználó nem megfelelő jelszót választott, vagy jelszavát mások számára hozzáférhetővé tette.

    Amennyiben a felhasználó elfelejti jelszavát, a bejelentkező oldalon az e-mail cím megadását, és a „jelszó emlékeztető” használatát követően a szolgáltató a regisztráció során megadott e-mail címre új jelszót küld."


    Ha tehát elfelejtetted a jelszavadat, akkor tessék megpróbálni minél jobban visszaemlékezni rá, jelszóemlékeztetőt kérni, vagy legvégső esetben (MyVIP-nél esetleg van erre mód) felvenni a kapcsolatot a szolgáltatás üzemeltetőjével.

    Ha arra gyanakszol, hogy feltörték a fiókodat, tegyél feljelentést a rendőrségen.

    Ha más fiókját szeretnéd feltörni (de a saját - elfelejtett jelszavú/feltört - fiókodhoz való hozzáférésnek sem ez a módja) tegyél le róla. A szolgáltatás üzemeltetője (de az sg.hu is) tárolja az IP címedet, a szolgáltatód meg azt, hogy melyik IP-címet, mikor, kinek osztotta ki. Ebből visszanyomozható az elkövető, és a BTK 300/C., 178., és 178/A. §-a értelmében büntethetővé válik.
  • kisskiss
    #84
    Sziasztok még nagyon uj vagyok!Nekem szükségem lenne egy freemail és egy myvip jelszó feltörőre valaki tudna nekem segiteni?elöre is köszönöm
  • qetuol
    #83
    pawned
  • cspeti9
    #82
    nekem egy winrar dokumentumot kéne feltörnöm mert nem tudom a jelszot és fontos lene hogy feltörjem :S