Új gépet, vagy fejlesszek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
Persze ezzel nem arra utalok, hogy pont Eizo-t vegyetek, de mint mondtam, méretre nálam ugyanakkora.

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Lehet túl drágának tartják és kihagyták 😊

Gunner
Olvasgattam itt a hozzászólásokban és faternak van egy profi 17es TFT-je, Eizo márka és nagyon profi, méretre meg akkora mint egy 19es CRT. Remélem nem mondtam újdonságot, de nekem tökéletesen bevált eddig a 19es CRT nagysága és emiatt nyugodtan tudom ajánlani a 17es TFT-t. Bocs, ha bármi baromságot mondtam volna 😛

ls mi a vélemény a Creative 7+1-es hangfalrendszerérõl?

Wing Rockling
kb. mennyibe kerül egy normális vízhûtés?

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Narancs
1ik sem akarja látni, nemtom miért, megbíznak bennem...😊

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

M0Dair
Nem, ezt úgy értem, ha ki akarja próbálni elõtte, miekõtt megveszi!😄

Narancs
Hát nem tudom, sztem erre semmi esély hogy miután eladtam még elvárja vkitõl hogy utána "kölcsön" adja még ha jön az ellenõrzés.
Mivel az a hír járja, hogy magánszemélyeket nem zaklatnak csak cégeket, ezért sztem egyszerûen leszedem a matricát, azért a biztonság kedvéért rányomatom az új kareszra és pá!
Amúgy 20K-ért adom, azt hittem a büdös életbe nem kel el de 1 nap után 2 érdeklõ is van, lehet hogy elszámoltam kicsit és túl olcsón adom oda...

M0Dair
Én ezt ajálom, ez a mostanim tovább fejlesztett változata:

Árat nem tok!

M0Dair
A Creative fejlesztette, és kb 2 éve megjelent, de nem hallottam róla több hírt!
Keress rá a neten!

SoDI---
Van már 5.1-es fejhallgató is ám, ami nem rossz!

Hoppá, ezt szívesen kipróbálnám...
Nem tudsz mondani konkrét márkát?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Nekem mar volt olcso (20-30 koruli) 5.1es hangfalszettem, de egyszeruen nincs rendes hangjuk. Ha ram hallgatsz inkabb veszel egy jo, minosegi fejhallgatot.

Sose használtam fejhallgatót.
Az fejhallgató nem süketíti meg az embert?
Bár nem lenne egy utolsó dolog, mert az alattam lakó néni a lakógyûlésen megkérte, hogy "maga olyan rendes, tényleg nem azért mondom, de nem lehetne este 10 után kicsit halkabbra venni a magnót" :-)

Nem tudom... A hangminõség egy dolog.
Megint más, hogy tudod, merrõl jön a hang.
Ha inkább adok ki rá többet, akkor milyen 5.1-est vegyek a 30-40 ezres vackok helyett?

(veszek rendes hifit is, de azt a másik szobába a TV-hez, a géphez külön másik kell)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

M0Dair
"szamitogepbuzi, PS2-megszallott"
LOÁL!😄DD

M0Dair
Teljesen profi a cuccos!
Mondom egyetlen bajom az SBLive-al van, mert az 5.1 centerje nem szól, és nem tom, hogyan lehet megoldani, hogy menjen...
Állítólag séria hiba!

Nem csak a hangero a lenyeg, hanem sokkal inkabb az, hogy ne torzitson es pontosan adjon vissza minden hangot.

M0Dair
"egyetlen atka"
Atkás fejhallgatót nem teszek fel!😄D

M0Dair
Az én hangzóróim 8x8 cm-esek, és úgy szólnak, mint valami több 1000 wattos hangcucc!

Jah, ennek ez az egyetlen atka, de Senneknel van csomo ami nem bor hanem parnas, attol nem izzad be.

M0Dair
Ja, és jól beizzad a füled!😄
Van már 5.1-es fejhallgató is ám, ami nem rossz!

M0Dair
És, ha látni akarják, akkor taliztok, vagy, hogy néz ki a dolog?
Hogyé adod?

Nekem mar volt olcso (20-30 koruli) 5.1es hangfalszettem, de egyszeruen nincs rendes hangjuk. Ha ram hallgatsz inkabb veszel egy jo, minosegi fejhallgatot. SOKKAL tobbet szamit az elethu es tiszta hangzas, mint az 5.1. A jelenlegi fulesem egy Sony mdr-v700, 45E penzert vettem de nem cserelnem le 200E alatti hangfalszettre, mert hangzasban kb. olyan a minosege. Sennheisereknel vannak nagyon jo fulesek 30 korul is, meg persze minden arkategoriaban.

Narancs
aprónet.
Tegnap adtam föl, már 2 vevõ is jelentkezett

M0Dair
Hol adod el, mert nekem is lenne egy-két fölfös cuccom!

M0Dair
Mi a különbség a P4C800 E Deluxe, és a sima Deluxe között?

M0Dair
Ismerõsömnek volt valami no name monitorja, és 100Hz-et is bírta 1024x768-on, de 2 év után dobhatta ki, mert szétterhelte a képcsövet!

M0Dair
hú, akkor megnyugodtam!😄
De néha ugrál a szemem, és azért szerettem volna újat!

Narancs
nem, nekem is annyi

M0Dair
Ja, az gáz?

SoDI---
ready 😊

Hol van ennyiért x800pro?

SoDI---
Ezeket csak úgy odabasztam, az elõtte lévõ mondat a lényeg!

Ja, ez esetben ha ha ha 😊

19" TFT baszott drága, amennyibe az fáj azért több profi CRT moncsit vehetsz

Legyen inkább minõségi CRT... Jó nagy...
Ha 1024*768-ban akarok játszani minimális (kétszeres) élsimítással, akkor viszont nem járok rosszabbul a nagyobb monitorral? (élesség)
Úgy értem, 19'-osnál nagyobbal 😊

SoDI---
Látom, 200 ezer körül van a 19'-os TFT.
Hát, nem tudom.

Mondjuk elég szorgalmasan gyüjtögettem, és nagy munkáimból is folyt be pénz, tehát ha akarom, meg tudom venni nyugisan...

A kérdés csak az, hogy van-e értelme...

Ha elvonatkoztatok azzal, hogy nem áll az asztalomon egy bazi nagy nehéz doboz, akkor mi az, amiben jobb, mint egy ugyamakkora CRT?

Narancs
19" TFT baszott drága, amennyibe az fáj azért több profi CRT moncsit vehetsz, szerintem kurvára fölösleges...(még)

Narancs
Ezeket csak úgy odabasztam, az elõtte lévõ mondat a lényeg!
x800pro + 3200barton on kívül sztem más vétele nem égetõ a konfigodban...na persze a moncsi + hangfalak sem ártanak az élvezethez!

Narancs
1024*768 ban max 85Hz?

Davidus
Nemtom nekem Altec van😄

V9ykn8_TZL0

SoDI---
ASUS K8v -Deluxe - AMD64 3000

Inkább asszem megfogadom M0Dair tanácsát, és várok egy kicsit. A Doom 3-hoz még nem kell, ha majd 10-nél több játék lesz, ami támogatja (vagy sokkal gyorsabban fog dolgozni vele munkaeszközöm, Photoshop, és a Flash :-)), majd akkor szánok rá pénzt.

2GB RAM

Az nem tûnik nagyzolásnak? Nagyon fasza memóriáim vannak, még ha kevés, akkor is...

200Gb Seagate

Ez kell 😊

19" TFT moncsi

Mennyibe fáj egy olyan?

vízhûtés

Gyári hûtés miért nem jó?

Narancs
A régi:
nf7-s, 2600+barton, 512mb ram, msi fx5600, 80gb maxtor sata, codegen 9011 nagytorony ház, lg cd író, 17" lg moncsi...

Vga le lesz cserélve az tuti, csak nem merem eladni a régit mert sulinetes, még ezen vacillálok picit...

M0Dair
Szerinted elég egy 17"-os Samsung (Samtron) moncsi a gémhez max 85Hz frissítési gyakorisággal?
Ennek a cseréjén gondolkodom, de, ha még jó, akkor várok vele!

M0Dair
Nekem az van, vagy 4 éve, de tökéletesen meg vagyok vele elgedve...
Az a gáz, hogy az SB Live 5.1-nél nem megy a center...
Nem tod mi a megoldás?

M0Dair
mondom!😄

M0Dair
Creative-re!😊

Davidus
nem😊

V9ykn8_TZL0

M0Dair
Creativ-ra!

M0Dair
Sztem új lapot vegyél, ne Audigy 2-t...
De, ha meg azt veszel, akkor legalább zs-t!

Davidus
Audigy-t húzd ki és a Geniust cseréld le Altec-re.

V9ykn8_TZL0

M0Dair
Ja, várom már én is!
Neked most mi a konfigod?

SoDI---
Eddig:
x800 PRO 256 Mb - 99 ezer
SB AUDIGY2 - 22 ezer
GENIUS SW-5.1 HOME THEATER - 32 ezer
3200+ Barton - 33 ezer

Ez nem vág földhöz, annál jobb lesz a monitor 😊

M0Dair
Nehogymár ne legyen elég neki 1giga ram...
Bár 500Mhz-es kéne már minimum!😛

Narancs
Doom3 -hoz pl a te géped is príma, 9800PRO -nl nem köll több sztem, de majd meglátjuk a teszteknél!