Új gépet, vagy fejlesszek?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt arról van szó hogy a kareszod nem támogatja a különféle hatásokat melyet a játék használ, így indulás sincs.

[Jakuza]
Videokartya drivert telepitettel ?
Amugy milyen VGAd van ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Sziasztok!
Amikor elindítom a DOOM3-at akkr nekem ezt írja ki...:S
NAgyon megköszönném ha valaki segítene...
ERROR: The current video card / driver combination does not support the necessary features.
Error during initialization
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
Narancs! A tápban nem csendesebb 1 db 12cm-es,mint 2db 8cm-es.Az aktiv PFC illetve az ATX 2.0 mennyivel jobb?
Narancs
Nem, mivel MSI ráadásul jobb is.
Tápot szerintem nem kapsz sulinteben külön. Nekem Chieftec 360-as van, ezt simán viszi:
Penya [email protected], X700Pro, 160as vinyó, dvd író, cd olvasó.

Sztem kurvajó táp és nem drága. Minden márkát nem sorolhatok fel, de vehgyél olyat ami baszott nehéz és 2 venti van benne. Ami pillekönnyû azt kerülni kell.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Megéri az Asus EN6600GT-TD 128 Mb PCI-E a pusz 9000Ft-ot(Sulinetre) az MSI NX6600GT 128MB PCI-E -hez képest??
Hali Narancs.
Mi a véleményed a Cooler Master Centurion CAC-T05 házról,megér 15000/2 pénzt?
Javasolnál egy "nem túl drága" de stabil, 350-400 W-os tápot hozzá?
Köszi.
Köszönöm!
Narancs
3000+ S939 lehet Winchester vagy Venice magos. Ha boltba bemész mondd, hogy Venice magosat akarsz. Amúgy szériaszám alapján is meg tudod mondani, hogy venice-e. külön sztem nincs ráírva. ITT okosod a gyáriszámról...

Az Athlon 64 3000+ S939 Venice magos?
Narancs
Igen, nem olyan nagyon sokat de azért számít. Venice magos procit vegyél, és akkor bele tudsz tenni egyszerre 4 modult. Tehát késõbb nem lesz gáz bõvíteni 2 GB-ra...

A dual channel játékok futtatásánál számit(hat)?
Narancs
DDR2 -õt NEM KEZEL az Athlon64. Már mondtam, sima DDR kell. Codegen egy 10-es a pclandnál, ha jól emléxem. Még az nézett ki a legjobban, esetleg a szürke Foxconn ugyanonnan.
1X1024 azért jó, mert késõbb egyszerûbb bõvíteni, 2X512 meg azért mert így mehet a dual channel...

Es még egy kérdés:2x512 vagy 1x1024-est érdemes venni(Mindkettõ mellett érveltek már)
Kösz.
Mindegy,hogy DDR2-es a TWINMOS vagy jó a "sima" is?(DDR2 az olcsóbb)Kb mennyi a Codegen,bruttó?
Narancs
TWINMOS jó lesz, házat meg olyat vegyél amilyen tetszik. Nekem a fekete Codegen 6211L-CA P4 300W tetszik kívülrõl, tápot szvsz rendeset sulinetben nem kapsz...

Kösz a választ. A Sulinetet ketten vesszük igénybe (2x60e vissza!)
Mit javasolsz memóriára(esetleg DVD íróra,házra?
Üdv:Hano
Narancs
Jó gép, csak Sulinetre 120K fölött nem érdemes vásárolni, mevel max 60K-t igénylehetsz vissza és a felét állnod kell. A gép nem rossz, csak épp AMD nem tud DDR2 -t kezelni. Sulintene kívül amõgy meg olcsóbbak az alkatrészek, szal sztem vedd meg a felét SeX-ben a többit meg kiskerben.

Sziasztok! Szeretném lecserélni a 2ghz-s celeron procimat egy 2.6, vagy 3ghz-s intel procira! A 3ghz-s jóval drágább a 2.6-osnál, tudásban megéri az árkülönbség? Köszi!

www.smart-bus.hu

Sziasztok!
Sulinetre szeretnék összeállítani egy konfigot.Mivel "szûkebb" a választék,nem szeretnék mellé lõni,ezét kérem azok véleményét akik tapasztaltabbak.Elsõsorban játékra és netre kell.(kb.200e bruttó-monitor nélkül)Amire eddig gondoltam:
Asus A8N-E S939;AMD Athlon64 3000+S939;PQI 1GB 533Mhz DDR 2 vagy TWINMOS KIT DDR 1024MB/400MHz;Asus EN6600GT-TD 128MB PCI-E;Samsung 160GB SATA 2 vagy Western Digital 200MB 8MB.(DVD író talán Asus DRW-1608P)Házat nem találtam még-400W tápra gondoltam és kb 15e Ft-ért.
Kösz elõre is.

NeoMaN
több ram nem mindig elõny a VGA-n sõt! (van ugye BIT, Mhz, PIPE stb. is)

hangosan kattogó billentyûzetet már másnap átkozni fogod, a legrosszabb legidegesítõbb dolog a világon, ráadásul gyors game-ra (quake3 és társai) tökéletesen alkalmatlan mivel nagyobb erõ kell a gombok lenyomásához (a mikrokapcsoló miatt), és hamarabb is elromlik mint egy softos....

Narancs ajánlata tökéletes, elsõre elég 512MB ram, és elég egy 120-as vinyó, így lóvét spórolsz (késöbb vehetsz még ramot ha lesz több pénzed). Monnyuk socket 939-es procival és alaplappal még jobban járnál, mert a késöbbiekben erõsebb proci is beletehetõ

Celeronos gépet ne vegyél semmiképp!

az hogy jobban tudsz-e játszani azt nem tudom😊)), de tény hogy nagyobb kapacitású kártya jobb, mondjuk az sem mellékes hogy hány bites, és hogy agp vagy exp.

Első nélkül nincs második.

Lehet, hogy hülye a kérdésem (nem tudok értelmes kérdést feltenni), de a videokártya ténylegesen számít a játékoknál. Tehát egy 256MB-os videokártyával sokkal jobban tudok játszani, mint egy 128MB-ossal?
A hangosan kattogó billentyûzetet jobban lehet érezni. Szerintem jobb érzés vele babrálni a gépet.
hmhm
hangosan kattogó billentyûzet ?
ez miféle igény?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

12346
szvsz ultramadarak vesznek ilyen cégeknél komplett gépet. jobbak a szakboltok.

Narancs
Támpontok:
Amire szükséged van a játszáshoz:
1GB ram, erõs proci (amd), 6600gt.
Azt ne várd, hogy helyetted verjük ki. Megnézegetsz pár bolti árlistát, és ha konkrét kérdésed van akkor bevésed ide.

és különben megbizhatok a multikban(pl: MediaMarkt, ElectroWorld)?
minden kéne: monitor, gép, billentyûzet(lehetöleg hangosan kattogó), hangfal, mikrofon és persze egér is
Narancs
AMD Sempron 2800+ 754 BOX 64bit 13181
ABIT Via KV8 PRO AMD Athlon 64/754 DDR AGP SATA 11060
512 MB DDR Ram 400 MHz Kingmax-SuperRam 8333
512 MB DDR Ram 400 MHz Kingmax-SuperRam 8333
GeForce 6600 GT 128 MB DDR3 TV DVI 8x AGP INNO 27826
ATX P4 Midi Torony 4x5.25 Codegen 400W 6041L 5909
24/4/40/16x Nec 3540 DVD-writer drive fekete 8030
Maxtor 200 GB. 7200 rpm ATA-133 8MB 15100

Árak by OlcsóPC. Én vmi ilyesmit vennék.

NEOreg3
most csak gép kell, vagy monitor, billentyûzet stb is?

amúgy 200e alatt nem úszod meg sajna ha jáccani akarsz<#shakehead>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Egy új gépet szeretnék, fõkép játékra használni. Nem anyira értek a dologhoz, ezért kérek segítséget, hogy ti mit ajánlotok. 100000-120000Ft-ból azért jöjjön ki.
94bõl jönni ki

http://thenamelessphoto.com/

végülis single player-ben végignyomod a doom 3-at 2 nap alatt,
ha neten játszol akkor pedig ugyse a full grafika a lényeg

Narancs
Celeront mindenképp le kell cserélned, az nem is processzor!
Ha hangkártyám számolná a cuccost az is gyorsabb lenne!😊
Úgyhogy sztem is új konfig lesz a nyerõ...

Gunner
Nekem anno volt egy A7N8X-X-es alaplapom, egyetlen szépséghibája, hogy nem kezeli Dual Channel-en a ram-ot, azon kívül nagyon jó. Hozzá egy 2500+Barton meg egy Falcon Rock II-es ami egy nagyon jó hûtõ jó áron és tényleg tartja a hõmérsékletet! Én ezzel 3200+-ra tudtam húzni procim, de volt aki tovább is tudta, de annak már szerintem nincs értelme. Elne felejtsd a feszt feljebb venni 1,85-re, ha jól emlékszem 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

gondoltam arra is ,hogy csak simán veszek egy 9800Prot 60ért. és még 512. oszt eccer lessz globális lecserélés valami nagyonodabaszósra

ollie
Általában 3000-3200+ -ig, szóval nem rossz az. De ha csak 2800+ -ig tudod húzni, már megérte.

kinek van AMD 2500+? meddig lehet azt húzni?

ollie
ja lehet késõbb is cserélni, és persze nem olyan rossz az 😉

ollie
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=315

Egyébként beírtam a google-be és ez volt az elsõ oldal amit kiadott 😉.

hol nézted az alaplap infokat?

akkor végülis csere. kell lap. kell proci és ram. a vid karit lehet késöbb is nemde? a mostani sem olyan vészesen szar.

ollie
Bocs, megnéztem, 3 giga ramot is tud kezelni. Furcsa is lenne max fél giga, mert már az 5-6 éves alaplapok is tudtak legalább 1 gigát kezelni.

Amúgy meg aszittem, hogy inteles chipset, de nem az, tényleg akkor inkább cseréld le arra, amit írtál.

jah és csakis játékra kell

mibõl gondolod ,hogy lehet a mostani lapba 2x512 DDR400? nézted valahol? mert érdekel ,hogy miket tud. 2éves a lap

ollie
Hát attól függ, mik az igényeid. Mondjuk ennél már a 9600 pro lesz a gyenge láncszem, azt sem ártana elõbb utóbb jobbra cserélni (9700/9800). Amúgy ok. Ja és a mostani lapodba lehet akár 2 giga ramot is tenni. De, elég lenne lecserléned a procidat egy 2.4/2.6 gigás P4-re és pont ugyanolyan teljesítmnényû gépet kapnál, mint ha újjat vennél, esetleg a memcsit lecserélhetnéd még 2x512 400-asra. Szerintem úgy sokkal jobban járnál. A mostani cerkát meg a ramot meg a 9600 pro-t eladnád, és abból, ami megmaradt a 100k-ból, nameg a bejövõ lóvéból egy csúcs videokártyát kapnál.

hali
http://www.radikalmod.hu/index.php?p=5&y=460

www.napisajto.hu

eh de jó topig. most jól jön nekem is pár jó tanács.
nah szal,a mostani configom: MSI 645 Ultra-C(ja és úgy tudom ,hogy ebbe az alaplapba nem lehet már többet pakolni ,mármint ramot), Intel Celeron 2,0Ghz(Valmi okból nem lehet húzni), 512DDR 333Mhz,
Club-3D Radeon 9600Pro. 320as noname táp.. most sikerült összekaparni annyi lóvét ,hogy vegyek egy tök új configot. 100e.Ebbõl kijönne egy ASUS A7N8X alaplap ,AMD 2500+ , 2*512DDR 400MHZ, de a videókari az maradna. ez jó volna nem? 2évig kihúznám vele?

ollie
hát olyan 50k

Oldal 1 / 3Következő →