Németországból származik a Half-Life 2 kódját ellopó személy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
kivancsi lennek ra....
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Arra nem gondoltál, hogy esetleg az FBI valóban tette a dolgát és a Valve volt aki lehetõséget adott a betöréshez és esetleg a kód hozzáféréséhez? Így tiszta sor, hogy elõbb vagy utóbb akad valaki, aki "bemászik" a szerverre és tök mindegy, hogy milyen nemzetiségû, de bûnbak már van.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Egy számítógépes hálózatba való betörés nem feltétlenül egy lépcsõben történik. A levelezõszerverbe való betöréssel megszerezhetõek további adatok amelyek a többi szerver kompromitálásához használhatóak.
az hogy mail serveren kilopták a forráskódot, hát ez alapban képtelenség..
3 dolog valószinû..1,egyik kirugott alkalmazott a Valve-tõl feltette a netre..2, szándékosan kiadták, (lopásnak álcázva) amolyan beta tesztre..3, (és ez a legvalószinübb) a Valve tette ki a netre titokban (szintén lopásnak álcázva) mert már nem tudtak mire hivatkozni a rengeteg késés miatt
Te aztán marhára tiszteletreméltó vagy.
Ki az aki azt állítja, hogy mindent tud? Szerintem épp te viselkedsz úgy.
Nem mondtam, hogy bennfentes vagyok a Valve-nél csak épp tudom milyen sok minden közbejöhet programozáskor. Ráadásul nagyon komoly elvárások lesznek a HL2-vel szemben, hisz nem szúrhatják ki a rajongók szemét valami félkész szarral. Egy biztonsági lyukkakal teli hálókódot pedig pont a hozzád hasonló netes fps bajnokok(?) szívnának be a legjobban.
én meg kurvára utálom az ilyen okoskodó kis egyetemista faszokat mint te, akik megvannak gyözödve arról, hogy mindent tudnak mert 16-20 évet iskolába jártak...
úgyhogy mellõzél kisfiam, mert legközelebb nem felhivlak ,hanem lemegyek érted és szájonváglak, hogy tanulj egy kis tiszteletet is

Ennak a mondatnak itt nincs megvan ertelme.
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340