26
  • AtisH
    Az igazság odaát van...
  • Gabor_(HSF)
    Ez is egy elképzelhető álláspont...sosem tudjuk meg az igazságot...de azon a tényen nem változtat semmi,hogy kamuznak össze-vissza
  • formatuq
    es ennek a hirnek a forras?
    kivancsi lennek ra....
  • AtisH
    Én inkább azt mondanám, hogy az FBI (meg a hasonló szervezetek) inkább nem mondják meg a -teljes- igazságot, mintsem belemenjenek hazudozásokba, amit később esetleg számon kérhetnek rajtuk.
    Arra nem gondoltál, hogy esetleg az FBI valóban tette a dolgát és a Valve volt aki lehetőséget adott a betöréshez és esetleg a kód hozzáféréséhez? Így tiszta sor, hogy előbb vagy utóbb akad valaki, aki "bemászik" a szerverre és tök mindegy, hogy milyen nemzetiségű, de bűnbak már van.
  • dez
    A hatóságoknak meg elsősorban nem az dolguk, hogy mérlegeljék, teljesen igaz-e, amit a feljelentő állít, nekik elő kell állítani a feltételezett tetteseket egy "komoly károkat okozó bűnesetben", a többi a bíróságon dől el. (A lopással gyanúsított személy már most azt állítja, behatolt, de nem lopta el a forráskódot! Persze, hogy be tudja-e bizonyítani az ártatlanságát...)
  • dez
    Nem tudom, mi van a háttérben, de az tény, hogy a Valve-nak az ATI a fő szponzora, és utóbbinak kulcsfontosságú érdeke volt az előző generációs kártyáknál, hogy a vevők abban a tudatban vásároljanak, hogy hamarosan kijön az a játék, ami csúcs lesz ATI kártyákon, de jó lassú lesz FX-eken...
  • dez
    Számomra is furcsa egy kicsit, hogy miért is kell még egy évet dolgozni egy már elvileg kész programon, csak mert ellopták egy részét... Sok más jéték, program is csúszik egy csomót, lopás nélkül is. Van egy olyan érzésem, ha nem lett volna lopás (vagy behatolási kísérlet), akkor a többszöri 'még-két-hónap' játék jött volna. Ha csak poénból akart behatolni a srác, hát jól megszívta... :)
  • Gabor_(HSF)
    Na ja..az FBI meg mindig pont a szavahihetőségéről volt híres,direkt úgy született,aztán meg kilátta ,hogy Németországban kit és miért tartoztattak le, én már gyerek koromban se hittem a mesékben..mára annyitt változott a helyzet,mostmár azt sem hiszem amit kérdeznek
  • Devla
    Hogyne, zz FBI hazudik, kockara teszi a szavahihetoseget, hamis bizonyitekokat gyart es nemet allampolgarokat tartoztat le. Gondolkozz mar el picit azon amit leirsz. Legkozelebb a Pápát kerik fel hogy falazzon a Valvenak es majd kijelenti hogy a ceg szekhelyebe belecsapott az isten fasza azert nem keszult meg el?
  • Gabor_(HSF)
    Látod itt a baj.. én már azt nem hiszemel ,hogy valaki ténylegesen nyomozott ezügyben..kettönk között egyik alpvető külömbség ,te röktön bedőlsz amit leírnak feketén-fehéren..én pedig ezt is csak egy oda dobott maszlagnak tartok
  • Csatti
    És most erre mégis mit válaszoljak? :) 26 évesen nem érzem már magam gyereknek.
  • Csatti
    Mint mondtam tökéletes összesküvés elmélet. Csak még azt nem magyaráztad meg, hogy miért fedezi az FBI és a német rendőrség is a Valve-t?
    Egy számítógépes hálózatba való betörés nem feltétlenül egy lépcsőben történik. A levelezőszerverbe való betöréssel megszerezhetőek további adatok amelyek a többi szerver kompromitálásához használhatóak.
  • Gabor_(HSF)
    az élet nem habostorta ,csak te még ezt gyerekként nem tapasztaltad meg
  • Tiby
    Na a végén kiderül mégse adják ki
  • Gabor_(HSF)
    Na akor felvilágositalak én hogyan látom ezt a dolgot..
    az hogy mail serveren kilopták a forráskódot, hát ez alapban képtelenség..
    3 dolog valószinű..1,egyik kirugott alkalmazott a Valve-től feltette a netre..2, szándékosan kiadták, (lopásnak álcázva) amolyan beta tesztre..3, (és ez a legvalószinübb) a Valve tette ki a netre titokban (szintén lopásnak álcázva) mert már nem tudtak mire hivatkozni a rengeteg késés miatt
  • Csatti
    És kit tiszteljek, téged? Te aztán marhára tiszteletreméltó vagy.
    Ki az aki azt állítja, hogy mindent tud? Szerintem épp te viselkedsz úgy.
    Nem mondtam, hogy bennfentes vagyok a Valve-nél csak épp tudom milyen sok minden közbejöhet programozáskor. Ráadásul nagyon komoly elvárások lesznek a HL2-vel szemben, hisz nem szúrhatják ki a rajongók szemét valami félkész szarral. Egy biztonsági lyukkakal teli hálókódot pedig pont a hozzád hasonló netes fps bajnokok(?) szívnának be a legjobban.
  • Gabor_(HSF)
    Ja mert te már láttál forráskódot akkor az már azt jelenti te irányitod a Valve-t..
    én meg kurvára utálom az ilyen okoskodó kis egyetemista faszokat mint te, akik megvannak gyözödve arról, hogy mindent tudnak mert 16-20 évet iskolába jártak...
    úgyhogy mellőzél kisfiam, mert legközelebb nem felhivlak ,hanem lemegyek érted és szájonváglak, hogy tanulj egy kis tiszteletet is
  • Csatti
    Elösször is ez itt egy rohadt fórum és ha vki baromságot ír akkor vállalja is fel. Hálás lennék azért is ha többet nem hívnál fel a mobilomon. Nem vagyok 14 éves, bár te idősebb vagy mint én ez semmilyen kapcsolatot sem jelent az értelmi szinvonallal. Ki nem állhatom az olyan embereket akik állandóan összeesküvés elméleteket gyártanak a HL2-vel kapcsolatban miközben még egy rohadt forráskódot sem láttak feltehetően.
  • Gabor_(HSF)
    Kretén??? a jó édes anyucidnak írogássál ilyesmit, TE KIS FASZ...egy szimpla kis majom vagy teis aki kajál minden szart amit tálalnak elé.. majd ha betöltöd te is a 14.életévedet talán megtanulsz válogatni is
  • SwITcHMaN
    Az ellopott forraskododt ajanlottak fol? Vagy mivan?
  • asdasdasd
    "A játék mögött álló online közösség azonnal felajánlotta a fejlesztőknek, akik meghatódtak ezen."
    Ennak a mondatnak itt nincs megvan ertelme.
  • Csatti
    Természetesen az FBI és a német rendőrség is fedezi a Valve-t, mert milyen kínos is volna ha kiderülne, hogy lassan programoznak... Nagy kretén vagy te fiam.
  • Gabor_(HSF)
    Anyátok picsáját..kamu az egész,még jó van mire fogni miért képtelenek elkészülni időben a gaméval
  • [negativ] Les
    ez lol....ez az érem 1-ik fele...
  • tigeroo
    nah, nesze szoftvercenzúra...
  • Adam5
    németek, németek...