399
Sudden Strike 3
  • Axon
    Na igen az arányok :-)
    ... még az is lehet, hogy útközben ledobtak néhány zsebtengeralatjárót is :-)
  • lammaer
    "Csak azt tudnám, hogy a tankok mivel érkeztek?"

Ahogy elnézem, befértek abba azok is :)
  • Serpa
    beta demo pecs
  • Axon
    Na még egy kép:

Ejtőernyős alakulat mellettük a vitorlázó gépek. Csak azt tudnám, hogy a tankok mivel érkeztek?
  • Axon
    Megtaláltam Theodor Brunot :-)

Ez egy igen pofás kis ágyú.
  • Axon
    Kipróbáltam a demo-t.

Rögtön egy negatívum. Egy viszonylag erős gépen próbáltam futatni, de indításkor csak egy fehér képernyő fogadott, majd bármely gomb megnyomására visszadobott a desktopra. Átmentem egy másik, de gyengébb gépre és ott is telepítettem. Ott már simán indult. Bemenve a beállításokba láttam, hogy a játék 1280x1024-es felbontásban indul alapból. Na az én első gépemhez egy 15 colos TFT monitor volt csatlakoztatva, ami max 1024x768-at tud. Ezért nem indult. Na persze a menüben már vissza lehet venni 1024x768-ra, de ahhoz el kellene indulnia. Na ez egy nagy hiba volt a készítőktől és nem is tudom, hogy erre mi lenne a megoldást, mert nem találtam egyetlen ini filet sem felbontási beállításokkal.
    Másik negatívum mikor új játékot indít az ember és elkezdi megvárni, hogy a load csík végigmenjen. Én közbe kimentem és behoztam a postaládából a reggeli újságot, de még mindig csak a felénél járt a csík.

A játék viszont nagyon tetszik. Igazi Sudden Strike hangulat fogott el. Az is biztos, hogy ezen a gépen annyira szaggat, hogy szinte játszhatatlan, de ezt a gép hibájának rovom fel. Az erős gépen is kipróbáltam volna, de mindegy. Ma hazaviszem és otthon egy erőmű várja, így majd teljes pompájában is kipróbálhatom.
    Abban igazatok van, hogy nem lesz az év játéka és majd mindenhol fikázzák a grafikát, de egy igazi sudden strike fanatikusnak bizony megdobogtatja a szívét. Ez egy kicsit Sudden Strike 2 3D-benre sikeredett, ami bizony a mai csili-vili programokhoz szokott emberpalántákból bizony nagyfokú fanyalgást vált majd ki.
    A készítők szerintem a régi célközönséget célozták meg és nem próbálnak versenyezni a poligon csodákkal.
    Ami jó lenne:
    - jó lenne a sebességen optimalizálni, hogy egy közepes gépen is simán fusson
    - a robbanásokon bizony még lenne mit javítani

5 perc játék után hirtelenjében ennyi. Ezen a gyengécske gépen bizony nem is tudom tovább teszetleni. Azért elindítom és a pause gombal leállítva a játékot szépen zoomolgatok forgatgatom a kamerát és gusztálom az egységeket :-)
  • Pretorian
    Nem lettek túl jók, de nincs is mit "fotózni", mert ronda, mint a bűn:

Egy
    Kettő
    Három

Az SS feeling azért megmaradt, mint ahogy a buta animációk ás a Settlers munkásaira emlékeztető bakák is. Ez nagyon karcsú. Ráadásul szaggat mint állat, nulla skálázási lehetőség a menüben (felbontást lehet csak változtatni), nulla mesterséges intelligencia. A hab a tortán: 1 parancsot vagy 5X kell kiadni, hogy az egységek végrehajtsák. lol, ma már nem ez a szint, ezen még éveket kéne dolgozni, hogy játék legyen belőle.
  • Pretorian
    Csináltam 3 képet:
  • Serpa
    már érthető, h miért ilyen erőforrás igényes.

ez 1 beta demo.
  • Charly
    Hát nem lesz az év játéka
  • Serpa
    ha megkérhetlek nyomass 1-2 képet.
  • Pretorian
    Pedig nem egy szépség, szal' nem értem. Azért leszedem, mert az első kettőt szerettem.
  • Serpa
    demo

állítólag felső kategóriás gépeken is szaggat, de rendesen.
  • Axon
    Igen. Az ígéret szerint ma vagy holnap.
    Mindenesetre szorítok nekik, hogy így legyen.
  • Serpa
    ha minden igaz, napokon belül itt a demo
  • grebber
    Sudden Strike: Arms for Victory (72MB)
  • I.C.ram
    Elég jól néz ki :)
  • ChevyG #22
    jooo lesz én má látom
  • Axon
    Nekem tetszik a trailer. Kukacoskodni éppen lehet(ne) a robbanás efektek miatt, de egyrészt lehet, hogy még javítanak rajta, másrészt pedig már így is szivesen játszanék a játékkal :-)
  • Axon
    Húzom is lefele és mindjárt megnézem.
  • grebber
    Sudden Strike III: Arms for Victory E3 Trailer (91MB)
  • ChevyG #18
    mi meg, hogy megtaláld megin a CAPS LOCK-ot
  • waq1
    MÁR VÁROM HOGY MULTIBAN LEHESSEN JÁTSZANI.
  • Axon
    Nagyon jók a képek.
    De jó lenne belőle egy játszható demo...
  • grebber
    In-game movie trailer (640x480, 1:39, 3ivx)
    Képek
  • Axon
    Ha nemcsak a harmadik rész érdekel, hanem az első kettő, na meg a modjaik és a Resource War rész is, akkor néz be a Resource War fórumba is.
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1094043697
  • dani92
    hú! nem is tudtam hogy van sudden fórum! Én meg az apukám nagy rajongók vagyunk a Sudden Strike iránt.Nagyon várjuk a 3.részt és ezek a képek nagyon jók!Nem tudjátok véletlenűl mikór jelenik meg?
  • Axon
    Ez nagyon jó!
    Kíváncsian várom a megjelenést.
  • grebber
    új movie (26,6MB)
  • grebber
    Hát szerintem amiket irtál tényleg jók lennének ,de ilyen fog maradni.
  • Axon
    Nagyon tetszett a trailer.
    A robbanás efektek viszont nagyon gyengék. A fajóágyúk torkolattüze és a felrobbanó páncélosokat jobban meg kellene csinálni. Ha találat ér egy páncélost, akkor egy kis tüzecske jelenik meg a tetején és kész. Jó lenne ha felszakadna a páncélzat, esetleg lerepülő fémforgácsok, alkatrészek látszanának.
    A hajós rész egész jó, de csak látványnak. Nem tudom a játékban ennek milyen szerepe lesz, mivel az első két részben sem volt túl sok szerepe a hajóknak. A szárazföldi harc elég jónak látszik. Különösen az tetszett, amikor a 6 tigris lebüntette a szövettséges menetoszlopot.
  • grebber
    Új trailer (75MB)

Vízes hajós csatázos, akadozos repülös, fákközül lesből konvojra támados, házak között tankokat bombázos.
    Az jó game lesz Szerintem :)
  • grebber
    Sudden Strike 3: Csata a kikötőben

Birdy, 10:31 - Játék: RTS

(PC Games) Az Arms for Victory alcímet viselő Sudden Strike 3-ból szállított néhány új képet a Fireglows. A szövetséges repülőgépek éppen nehéz perceket okoznak egy német hadiflotta egyik kikőtőjében, de láthatunk egy konvoj ellen intézett légitámadást is. A pixelshaderrel megpofásított tenger egész jól néz ki, viszont robbanásokon még akad némi csiszolnibvaló.

info és a maradék képek: Hardwired
  • Tuvok #6
    oh my, a kedvenc strat játékom folytatódik :o
  • Tom3 #5
    akkor most mikor?
  • Tom3 #4
    Nemrég , hogy a Fireglow Studios Next7 engine-es kicsikéje, a Sudden Strike 3 2004 decemberére várható. Ezen kívül elárultak néhány érdekességet is vele kapcsolatban. Például, hogy a továbbfejlesztett kezelői felületnek köszönhetően hatalmas területeket láthatunk át és azokon számos egységet irányíthatunk. Több lehetőséget nyújtanak egy-egy küldetés teljesítésére, melyek között megtalálható lesz majd vízen játszódó is.

Info: Gamestar

Bennelévő linkek:
    "tálalták"
  • grebber
    Sudden Strike III: grafikai upgrade

PC - 2004-07-15 19:32:00

A Fireglow Studios átlöki a harmadik dimenzióba a Sudden Strike szériát. A Sudden Strike III alatt tejesen új, a kor követelményeinek megfelelő motor futkároz. Az új engine hatalmas területek megjelenítésére képes, a terep deformálható, a kamerával szabadon (és nagyokat) tudunk majd zoomolni, és a harci egységek kidolgozására is nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztő urak - vagyis vizuális szempontból biztosan nem lesz baj az új résszel. (Csendes megjegyzés: szerintem mind a D-Day, mind a Panzers engineje a fejére lép a Fireglow Next7 kódnevű motorjának...).

A game 2005 első negyedévében jön!

info: 576.hu :)
  • Tom3 #2
    Képek:

még képek

Fireglow Studios
  • Tom3 #1
    Nocsak, erre aztán tényleg nem számítiottam! Hamarosan trilógia leszen a Sudden Strike sorozat :) A Fireglow Studios elárulta, hogy egy új grafikus motoron munkálkodnak, mely a Sudden Strike Next7 nevet kapta (úr isten, még 7 lesz? :D). Az első játék mely erre épül, természetesen a címben szereplő alkotás lesz. Egyelőre még nem lehet tudni semmi egyebet, de a fejlesztő tervei szerint további érdekes játékok várhatóak ezzel az enginnel. Na, majd az E3 feltépi a titkok kapuit :)

Info: Gamestar