399
Sudden Strike 3
  • JonasSandor
    #399
    Kicsit késik a 4-dik rész.
  • JonasSandor
    #398
    Tök jó hogy bejelentették a 4-dik részét, kíváncsi leszek milyen lesz.
  • cohors
    #397
    Hali!
    Most érdemes megrendelni, az ára sem dráma...A Sudden rajongóknak kötelező darab...
    http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/Sudden-Strike---Anthology-PC-Strat%C3%A9gia-PC,103952,504595,1536211.html?langId=-19
  • Axon
    #396
    magyarítás nincs, viszont angol nyelvű verzió az van.
  • marcellalex
    #395
    Tud valaki magyarosítást vagy angolosítást a játékhoz mert nekem cseh nyelven van meg előre is köszönöm.
  • wleiht
    #394
    Szevasztok.Nem tudom hogy valaki játszik-e Hidden Stroke 2-t Online-n, ami a Sudden Strike egyik változata. Azért írok erről ide, mert csak ezt a topicot találtam.Szóval ha valaki esetleg tudna abban segíteni hogy hogyan tudnám a Port nyitási dolgokat megoldani az kérem jelezze. Előre is köszi.
  • Nelsonsilve
    #393
    már sikerült megoldani
  • Nelsonsilve
    #392
    Sikerült elindítanom 64 bites windows 7-en is a játékot. A játék Cover Target lemezvédelemmel van ellátva. A netről le kell tölteni a legújabb verziójú Cover Target védelem telepítőjét. Van neki 64 bites verziója 64 bites vistához vagy win 7-hez. Ezt kell telepíteni és utána már simán elindul a játék.

    bocsi hogy 2 szer írok az elözöt nemtudtam törölni szóval ezt holl találom meg és tudom letölteni ?
  • Nelsonsilve
    #391
    Ezt honnan tudom letölteni ??

  • s1lkforrent
    #390
    Igazából a 3 már lényegesen rosszabb helyzetből indult mint elődei, 2000-2002 körül még nem volt olyan 2. világháborús stratégia felhozatal, mint 2007 körül. Konzum oldalról a Company of Heroes nagyot tarolt, a 2004-es Soldiers félúton volt a Commandos és a Sudden Strike között, majd a későbbi részek(Faces of War, Men of War) teljes mértékben SuSt táborát szólították meg, és szelíditett vérstratégia oldalról meg előbújt a Theatre of War sorozat.
    Mondjuk az sem segített, hogy olyan lett az Arms for Victory, amilyen.
  • WolfKrieger
    #389
    Combat Mission!
  • Hecker007
    #388
    Men of War-ból mindet próbáltam a soldierstől végig, azok tetszettek igaz a Red Tide meg ezek annyira nem jöttek be. A ToW-ot kifogom próbálni csak az elsőt néztem az nagyon bugos volt mikor próbáltam.
    De akkor ezeket a héten beújítom a jó egyetemi netről :D
  • dezsolti78
    #387
    Itt keresgélj!http://www.sust3.de/
    Regelsz és tölthetsz is, amit csak akarsz.
  • Axon
    #386
    Szerintem nézd meg a Teathre of War-t, az biztos tetszeni fog. Kezd a 2. részével, abból is van 2 rész.
    Teathre of War 2 Africa
    Teathre of War 2 Kursk

    Vagy tudom ajánlani a Men of War-t, az is biztos tetszeni fog. Ez egy sorozat 3. darabja és már vannak kiegészítői is, meg rengeteg-rengeteg mod hozzá és kismillió pálya. Olyan pezsgés van körülötte, mint anno volt a Sudden Strike 1 és 2 körül. Mondjuk nem véletlen mert tényleg jó játékok.
  • Hecker007
    #385
    :( én meg azt hittem hogy ennek is lesz idővel akkora sikere mind az előző részeknek, de ezekszerint hiába vártam :(
    Tudnál esetleg hasonló műfajú játékot ajánlani? Vagy olyat amihez van Single Player mod, pálya vagy valami? Az alap Blitzkrieg-et játszottam mindent, a 2 annyira nem tetszet, meg a Sudden Strikeokkal is játszottam csak mod nélkül.
  • Axon
    #384
    1.4-es patch az utolsó hozzá és valószínűleg már nem is lesz hozzá másik. A Last stand és Next stand kiegészítők, viszont alapból 1.5-ös verziójúak.
    Mod tudomásom szerint nem készült hozzá. Pontosabban van vagy 2 embrionális állapotú mod, amelyek a lőtávokon próbálnak variálni, de nem érdemes velük foglalkozni és nem is fejlesztették őket tovább már ezer éve. Pálya sem túl sok készült hozzá, kb. 20-25. Gyakorlatilag meghalt minden a sud 3 körül, bár igazán nem is nagyon élt soha. Ennél azért többet érdemelt volna ez a játék, de a rajongó tábora roppant kicsi, az sem lelkes.
  • Hecker007
    #383
    Üdv újra elővettem ezt a játékot és azt szeretném kérdezni hogy van-e hozzá valamilyen használható mod vagy a lentebb linkelt patchnél frissebb?
  • NorBear
    #382
    Na sikerült megoldani a problémát.A router beállításoknál kellett módosítani pár dolgot...de a lényeg az hogy most kifogástalanul működik :)
  • NorBear
    #381
    Hali!

    Tudom kicsit off mert Sudden strike 3 fórum de nincs véletlenül valaki köztetek aki már próbálta a close combat cross of iront multiban?
    A game rangert is feltettem hozzá de csatlakozáskor egy hibát jelző hangot hallok....utána pedig csak sötét képernyő van kurzorral.Csak ctrl+alt+delete segítségével tudtam bezárni és ott folyamatosan a program nem válaszol státuszt írta ki.Próbálkoztam hátha a patch-ek segítenek rajta de semmi változás.Aki tud azt szépen megkérném hogy segítsen mert nem boldogulok egyedül :S
    Lehetséges hogy router beállításokkal van valami gubanc?
  • Axon
    #380
    Igen jól látod, tényleg 380 mega a mérete. Egyébként az alap sudden strike 3 is csupán 500 mega.

    Mint írtam a Last stand és a Next stand ugyan az, csak a Last stand az orosz nyelvű, míg a Next stand angol nyelvű.
  • jola8403
    #379
    Hm a next stand az tényleg csak 380 Mb, jót találtam? A Last stand az meg nem egy olyan kiegészítő amit már nem adtak ki, legalább is a gamesapot.com-on ugy szerepel...?
  • WolfKrieger
    #378
    Kipróbálom.
    Köszi!
  • Axon
    #377
    Nincs hozzá törés. Pontosabban csak az orosz verzióhoz van. Az angol verziónál (warez verzió) éppen ezért kell használni a 4,7 gigás cd képet.
    Vagy pedig töltsétek le ezt Sudden Strike 3 - Next Stand (#358-as beírás). Ezen már nincs védelem, szóval akárhány gépen játszható, ráadásul ez már 1.5-ös verzió, tehát patchelni sem kell.
  • WolfKrieger
    #376
    Az nekem is jól jönne, mert ahhoz amit leszedtem nincs és az .nfo file-ban is csak azt írják hogy mountold, telepítsd és megy is, de hát mégsem..
  • jola8403
    #375
    Akkor esetleg még annyit kérdeznék, hogy ehhez nem lenne e valakinek egy törése, mert nekem csak egy eredetim van és ha volna egy valakinek akkor felraknám itthon egy másik gépre is egy kis Lan-ra... :-)
  • Axon
    #374
    Örülök, hogy segíthettem.
    Az viszont engem is meglepett, hogy most már csak azt a verziót lehet a netről - hivatalos oldalakról - letölteni amit te próbáltál. Nem tudom mi lehet az oka, hogy készítettek egy ilyen használhatatlan verziót.
  • jola8403
    #373
    YES! Nos Axon azt kell, hogy mondjam, hogy igazad volt. Tegnap este gyorsan lehúztam a te addonod és láss csodát a járművek megsemmisülnek. Érdekes, hogy azok az addonok amiket én leszedtem a netről azokban minde megvolt ugyanez a hiba....
  • Axon
    #372
    Na feltoltam. Tölthetitek:

    http://data.hu/get/3220222/ss3_1_4.part1.rar
    http://data.hu/get/3220454/ss3_1_4.part2.rar
    http://data.hu/get/3220677/ss3_1_4.part3.rar
    http://data.hu/get/3220800/ss3_1_4.part4.rar
  • Axon
    #371
    Szerintem azzal az 1.4-es patch-el lesz a gond. Felteszem a saját verziómat valahova és belinkelem ide.
  • Blondy
    #370
    hát én meg vagyok lőve sajna. Alapjáték és a patch-elt 1.2 1.31 sajna nem indul el. Valami stream errort írt. Ha meg felhúzom 1.4-re akkor peddig nem sérülnek a járművek és ágyúk igy nem tudok vele játszani. Amúgy nekem is 64 bites Win 7 van fent :(
  • jola8403
    #369
    Hát most egy másik apropóból ujra raktam a vindózt. Mielőtt bármit rátettem volna, nyersen megnéztem és sajnos ugyan az. Korábban néztzem faterom gépn, azon is ugyan az a helyzet és ugyan az a kiadású vindóz is van rajta. Megnéztem, hogy mikor hiányol egy egységet kiírja hol nem találta, megnéztem nincs is olyan könyvtár ahol keresi az egységet. Az én patchom mérete 345 435 746 és ez egy english UK verzió, esetleg ha tudnál küldeni egy linket arról a patchról ami nekem megy rendesen, ha le lehet tölteni valahonnan, akkor azt kipróbálnám. A :netből meg fent van ami az elérhető legújabb, de sztem ez is lehet gond, mert hát ez a játék alapvetően Xp-re készült és ott még egy jóval korábbi verzió volt. Azért azt is remélem, hogy előbb utóbb újra fog indulni a suddenstrike.com és akkor hátha ott majd kitalálnak valamit...
  • Axon
    #368
    Szétnéztem a neten és kétféle 1.4-es patchet találtam. Pontosabban a méretük nem egyezik. Amit én használok annak a mérete: 345 426 948 byte.
  • Axon
    #367
    Nem tudom mi lehet a gond. Engem is elbizonytalanítottatok, ezért gyorsan újra megnéztem a játékot. Nálam pillanatok alatt megsemmisült 4 jármű. 2 az ellenségtől és 2 tőlem. Én eddig 3 gépen próbáltam a játékot (1 otthoni és 2 munkahelyi) és mindegyiken tökéletesen működött. Sőt, otthon próbáltam winxp és win7 alatt is.

  • Blondy
    #366
    most tettem fel a progit. elöször volt hibaüzenetem is nem akart elindulni valami tages driverböl kellett újat felraknom. most már elindul de gyanus volt már a tutorialnal is h képtelen vagyok kilőni a tankelhárító ágyút. a hadjáratban sem engedi kilőne csak a gyalogos egységeket. Én egyből 1.4el kezdtem :(
  • Axon
    #365
    Nagyon furcsa a problémád, ilyenről nem hallottam. Mindenesetre érdemes a Microsoft.Net Framework-ból a legújabbat feltenni, bár kétségeim vannak, hogy használja-e egyáltalán a játék.
    Egyébként ez pzkpfv_iv_aus_g.dsc teszxtúra állomány. Érdekes, hogy hiányolja. Nem tettél fel véletlenül egy textura patch-et? Mert az most be tud kavarni.
  • jola8403
    #364
    Persze próbáltam több pályát is, többször több helyről szedtem le az addont is, az eredmény ugyan az. Eredeti a játék, az English addon megy rá, de lehet most megpróbálok egy Us verziót. Amugy 1.31-es patchig minden rendben van, de az 1.4-esnél meg ez a jelenség a gyalogos az meghal a járműre hatástalan a tűz, kivéve a lánctalp, de kilőni nem lehet, jah és egyes pályákon, amiket már az addon rak bele, hibával kilép, azt írja, hogy nem találja egy ilyet ír: sudden strike 3/media/descs.pack#Units/Winter/Vehicles/Tanks/german/pzkpfv_iv_aus_g.dsc File not found mondjuk a Winter Strike pályán rögtön azután, hogy betölti. Namost a sudden honlapján /amíg ment/ a fórumban volt egy iulyen topik, de ott sem igazán tudtam kideríteni a megoldást, annyit írtak ott, hogy a Microsoft.Net Frameworkel van gond. De megoldást nem találok...
  • Axon
    #363
    Na ilyesmivel sem találkoztam még. Nekem is 64 bites win 7-em van, de tökéletesen működik 1.4-es addon-nal. Mondjuk, hogy egy játékban ki lehet-e lőni egy egységet, annak semmi köze az operációs rendszerhez.
    Kipróbáltad ezt több pályán is? Sehol sem lehet kilőni egységeket? Mert ha így van, akkor szerintem valami hibás add-on töltöttél le, amiben aktiválták az örök élet cheat-et.
  • jola8403
    #362
    Sziasztok

    Szeretnék egy kis segítséghet kérni, mégpedig 64 bites Windows 7-el amikor felrakom az 1.4-es addont a játékban nem lehet kilőni a járműveket és nem találtam még rá megoldást, hátha van valami ötlete valakinek, megköszönném...
  • Axon
    #361
    lehet neten keresztül multizni, de azt nem tudom, hogy hányan játszák ezt multiban, tehát találsz-e ellenfelet.
  • mernokur
    #360
    sziasztok!Hagyj kerdezzem mar meg hogy lehet neten tolni?:)