1879
-
Since #352 ok sry. További jó várakozást... -
Lacixx #351 Ki tudja lehet nem is lesz soha Magyarországon amig az előző 2 rész kiadoja nem egezikbele.Jah igan A Travelbox, lehet h rajtuk mulik az egész.No mind1 várjunk a messiásra... -
#350 Since fejezd már be a hazugságaidat mert nagyon megjárod!
Már ennyire ne nézz hülyének a "forumozokat". -
Lacixx #349 Most voltam a Mediamarktba,nyoma sincs a gaménak.Csak ennyi!! -
Lacixx #348 Amugy démonigyerek, te a demoval játszottál az unokatesodnál!Most néztem egy képet ami az 1. misszió!Ez van! -
Lacixx #347 Nah reggel van további hir nincs!Most megyek be a mediamarktba!Ha van legalább a kezembe foghassam :)) -
Since #346 Most keltem fel :-) Lassan meló -
#345 csá
te vagy ott a wandoo csetbe?
miért nem válszolsz? -
Since #344 Fel kell hívni meg kell kérdezni hogy itthon kapható-e. -
Lacixx #343 Nem veszem meg tul sok azért...inkább emgvárom mig vhol fenn lesz,DE ha meg van akkor mindenféleképppen elintézzük.De ha nekem meglesz nektek is! -
#342 ha megveszed ugye feltöltöd!? -
Lacixx #341 NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!:))))Azonnal mond meg a telefonszámát! :)) Hol lakik?? Komolyan!!! -
#340 ma játszottam a játékkal!!!!
unokatesomnál
de sajna csak 5 percet -
Lacixx #339 Magyar Mediamarktba?!meg én még nem láttam,ha kaphatao esküszöm megveszem... -
Since #338 persze ez nem azt jelenti hogy kijön warezbe is, persze ha van olyan imserőösd akinek megvan eredetibe akkor hajrá :-) -
Since #337 Lol Lacixx :-) Már írtam...Csütörtökön Média Marktban már kapható az Emergency3 játék, mégegyszer hangsúlyozom MEDIA MARKTBAN! Világos? Tehát a játék MINDENHOL kapható :-) -
Lacixx #336 Mind1 ha jól esett neki..de amugy is kit érdekel?!?!Inkább az zaklat hogy még midnig nincs....DE szerény számításaim szerint holnap kell lenni.Mer ugye hétvége volt,kitudja boltok zárva stb-Akármi is lehetett. Hétfő délben már szeretnék játszani -
#335 Kamuztál hát! én is mondtam már az elején! -
Lacixx #334 Johogy kamuztál cak az elején nem akartam mondani,mert azt hittem komolyan beszélsz.De egy képet nem csináltál,meg nem válaszoltál semmire.Nah mind1 lényegtelen,nekünk marad a várakozás....kegeytlenség.... -
#333 Egyszer úgyis ki kell adniuk:D -
Since #332 És egyébként bocsi hogy nem válaszoltam, de nem csak netezni szoktam :-) -
Since #331 Akkor kamuztam... -
#330 Én is megosztanám veletek amint lehet akár sz*r nettel is!!!(nem úgy néz ki h szat a netje mert sokszor van itt a fórumon) Még ha német akkor is tudnátok vele jáccani! (a demo is német volt és kivittem)Szentem is kamul!! Remélem már ma-holnap fent lesz !!! -
Lacixx #329 Ha nekem meglenne tuti amelett hogy egész nap játszanék,segitenék nektek valahogy megoldanám h mináél hamarbb fenn legyen vagy akármi.De ez a srác...tuti nincs meg neki! -
Lacixx #328 Nem válsazol semmi ilyen kérdésre, sztem nincs meg neki a játék....Nem csinált screenshotot,nem mond semmit....tuti nincs meg neki -
Keraly85 #327 Since, te merre lax? -
Lacixx #326 Keraly, minnyá megnézem neked.Csak éjszaka megálmodtam h ma fenn lesz, de sztem rosszat álmondtam :)). Nah mind1 további jó várakozást, Since neked meg jo játékot...hol tartasz? -
Keraly85 #325 Ezt el se nem hiszem!!! Miért nem jön már???????? -
Since #324 Kiadni kiadták már tegnapelőtt, csak még nincs fennt warezen :-) -
#323 Na úgy látom,hogy még mindig nem adták ki:( -
Keraly85 #322 Nem találok vazze segíts!!! -
Lacixx #321 Hali!Akármennyire kerestem nem találtam meg a er2 cdmet,de mondom keress neten végigjátszást,mert van! Csak nemtom most pontosan hol..
UI:a 3 még mindig nincs kinn!! -
Keraly85 #320 Mit is írtál?? Azt mondtad, hogy még ma megírod, vagyis tegnap!!! -
Lacixx #319 Nah a mai nap folyamán utoljára néztem meg az NFORCE-t, és nincs változás.Több reményt nem fűzök ehhez a hétvégéhez...lehet ha a crackerek nem dolgoznak hétvégén?? Vagy olyan védelem van rajta h nem lehet fel és széttörni a játékot?!?! -
Keraly85 #318 Sirály lenne, ha jönne már a JÁTÉK!!! -
Keraly85 #317 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#316 Már én is nagyon várom, nem igaz, hogy nem lehet Magyarországon forgalmazni. -
Keraly85 #315 A 3 majmot megtaláltam és odavittem a dokihoz. Utánna megjelent a labornál, ahova a 3 majmot kellett vinni egy majom. Nemtom, hogy azzal mit kell csinálni, vagy miért van az ott. Az a lényeg, hogy elvileg meg kéne gyógyítani a fertőzött embereket, de nemtom, hogy hogyan. -
Lacixx #314 az az igazság h régen volt... Kérdezz,de sztem találsz a neten végigjátszást.... Mellesleg mégmindig nincs kinn a 3... -
Keraly85 #313 És a 2-ben tudsz segíteni?