1879
  • Since
    ok sry. További jó várakozást...
  • Lacixx
    Ki tudja lehet nem is lesz soha Magyarországon amig az előző 2 rész kiadoja nem egezikbele.Jah igan A Travelbox, lehet h rajtuk mulik az egész.No mind1 várjunk a messiásra...
  • mafiahq
    Since fejezd már be a hazugságaidat mert nagyon megjárod!
    Már ennyire ne nézz hülyének a "forumozokat".
  • Lacixx
    Most voltam a Mediamarktba,nyoma sincs a gaménak.Csak ennyi!!
  • Lacixx
    Amugy démonigyerek, te a demoval játszottál az unokatesodnál!Most néztem egy képet ami az 1. misszió!Ez van!
  • Lacixx
    Nah reggel van további hir nincs!Most megyek be a mediamarktba!Ha van legalább a kezembe foghassam :))
  • Since
    Most keltem fel :-) Lassan meló
  • démonigyerek
    csá
    te vagy ott a wandoo csetbe?
    miért nem válszolsz?
  • Since
    Fel kell hívni meg kell kérdezni hogy itthon kapható-e.
  • Lacixx
    Nem veszem meg tul sok azért...inkább emgvárom mig vhol fenn lesz,DE ha meg van akkor mindenféleképppen elintézzük.De ha nekem meglesz nektek is!
  • Beniboy
    ha megveszed ugye feltöltöd!?
  • Lacixx
    NEEEEEEEEEE!!!!!!!!!:))))Azonnal mond meg a telefonszámát! :)) Hol lakik?? Komolyan!!!
  • démonigyerek
    ma játszottam a játékkal!!!!
    unokatesomnál
    de sajna csak 5 percet
  • Lacixx
    Magyar Mediamarktba?!meg én még nem láttam,ha kaphatao esküszöm megveszem...
  • Since
    persze ez nem azt jelenti hogy kijön warezbe is, persze ha van olyan imserőösd akinek megvan eredetibe akkor hajrá :-)
  • Since
    Lol Lacixx :-) Már írtam...Csütörtökön Média Marktban már kapható az Emergency3 játék, mégegyszer hangsúlyozom MEDIA MARKTBAN! Világos? Tehát a játék MINDENHOL kapható :-)
  • Lacixx
    Mind1 ha jól esett neki..de amugy is kit érdekel?!?!Inkább az zaklat hogy még midnig nincs....DE szerény számításaim szerint holnap kell lenni.Mer ugye hétvége volt,kitudja boltok zárva stb-Akármi is lehetett. Hétfő délben már szeretnék játszani
  • mafiahq
    Kamuztál hát! én is mondtam már az elején!
  • Lacixx
    Johogy kamuztál cak az elején nem akartam mondani,mert azt hittem komolyan beszélsz.De egy képet nem csináltál,meg nem válaszoltál semmire.Nah mind1 lényegtelen,nekünk marad a várakozás....kegeytlenség....
  • TLD Robi
    Egyszer úgyis ki kell adniuk:D
  • Since
    És egyébként bocsi hogy nem válaszoltam, de nem csak netezni szoktam :-)
  • Since
    Akkor kamuztam...
  • Beniboy
    Én is megosztanám veletek amint lehet akár sz*r nettel is!!!(nem úgy néz ki h szat a netje mert sokszor van itt a fórumon) Még ha német akkor is tudnátok vele jáccani! (a demo is német volt és kivittem)Szentem is kamul!! Remélem már ma-holnap fent lesz !!!
  • Lacixx
    Ha nekem meglenne tuti amelett hogy egész nap játszanék,segitenék nektek valahogy megoldanám h mináél hamarbb fenn legyen vagy akármi.De ez a srác...tuti nincs meg neki!
  • Lacixx
    Nem válsazol semmi ilyen kérdésre, sztem nincs meg neki a játék....Nem csinált screenshotot,nem mond semmit....tuti nincs meg neki
  • Keraly85
    Since, te merre lax?
  • Lacixx
    Keraly, minnyá megnézem neked.Csak éjszaka megálmodtam h ma fenn lesz, de sztem rosszat álmondtam :)). Nah mind1 további jó várakozást, Since neked meg jo játékot...hol tartasz?
  • Keraly85
    Ezt el se nem hiszem!!! Miért nem jön már????????
  • Since
    Kiadni kiadták már tegnapelőtt, csak még nincs fennt warezen :-)
  • TLD Robi
    Na úgy látom,hogy még mindig nem adták ki:(
  • Keraly85
    Nem találok vazze segíts!!!
  • Lacixx
    Hali!Akármennyire kerestem nem találtam meg a er2 cdmet,de mondom keress neten végigjátszást,mert van! Csak nemtom most pontosan hol..
    UI:a 3 még mindig nincs kinn!!
  • Keraly85
    Mit is írtál?? Azt mondtad, hogy még ma megírod, vagyis tegnap!!!
  • Lacixx
    Nah a mai nap folyamán utoljára néztem meg az NFORCE-t, és nincs változás.Több reményt nem fűzök ehhez a hétvégéhez...lehet ha a crackerek nem dolgoznak hétvégén?? Vagy olyan védelem van rajta h nem lehet fel és széttörni a játékot?!?!
  • Keraly85
    Sirály lenne, ha jönne már a JÁTÉK!!!
  • Keraly85
    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • mafiahq
    Már én is nagyon várom, nem igaz, hogy nem lehet Magyarországon forgalmazni.
  • Keraly85
    A 3 majmot megtaláltam és odavittem a dokihoz. Utánna megjelent a labornál, ahova a 3 majmot kellett vinni egy majom. Nemtom, hogy azzal mit kell csinálni, vagy miért van az ott. Az a lényeg, hogy elvileg meg kéne gyógyítani a fertőzött embereket, de nemtom, hogy hogyan.
  • Lacixx
    az az igazság h régen volt... Kérdezz,de sztem találsz a neten végigjátszást.... Mellesleg mégmindig nincs kinn a 3...
  • Keraly85
    És a 2-ben tudsz segíteni?