73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • kifli
    hu, hát azt nemigazán tudom hogykell, ha .sp file-t nyitom meg notepad++-al ott nemigazán találok semmit, .smx megnyitásánál, meg krixkraxokat kapok :/
    ERRŐL a pluginról van szó
  • Lacccca
    Átirod a pluginban a hangneveket.
  • kifli
    ha felteszek szerverre egy pluginhez új hangokat, akkor azt hogy tudom megoldani hogy a klienseknél is lecserélje? Más néven nem tudom feltenni, mert cfg-ben nem lehet más hamg útvonalát megadni neki
  • xHeDex
    bazzeg télleg pedig tökre megnéztem mindent és mégis átsiklottam felette
    ty
  • Lacccca
    Esetleg ugyanazt csak a steam friendsben nézd meg.
  • xNoodlex
    Voice receive volume nincs lehúzva optionsben?
  • xHeDex
    nekem csak annyi kéne hogy miért nem hallok senkit játékon belül? voice_enable 1-re van téve és be is villan a nevük amikor nyomják a gombot viszont nem hallom őket.biztos van valami parancs erre.
  • Lacccca
    Kb semmit de mégis :)
  • armageddon666
    Akkor az már jelent valamit :DD
  • Lacccca
    Ennyi még Sickness papa is megmondja :)
  • Narxis
    :DDD
  • Sickness
    STÁR VAGY GECO
  • Lacccca
    Zso az már egy faszlow.....
    Én vagyok a stár !!!!!!!! XD
  • attis95
    ahh csoppet sem..amugy 2 eve cs-zek ismerem ezt a hangot
  • armageddon666
    köszkösz :D
    mondjuk most szerintem GaBenc is jobban tolja nálam (meg talán még zso is alázna... talán)

rég játszottam :D
  • Spészgószt
    nem is akarok...
    van jobb dolgom is...
    A "Vigyázat brutális állat a pályán...." egy quake hang...amivel nem biztos hogy találkozni fogsz... :D hacsak más meg nem lövi
    mint pl Arma"brutálállat"gedeon
  • armageddon666
    most se lő úgy mint egy high :D
  • attis95
    es teged mer zavar ha valakinek mas cfg-je van??mert kell feleslegesen belem kotni??hm?? kozod nincs hozza....de azert belemkotsz, mert ezzel nagyon vicces vagy...,"Vigyázat brutális állat a pályán...."es ha meg low vok akkor mivan?.. amikor te kezted te se lottel elso nap ugy mint egy high
  • Spészgószt
    "sorry nem vok low a kodiak nev azert van benne mert kodiak cfgt hasznalok"
    ezzel a mondattal már meg is cáfoltad magad!
    Muhahahaha!
    Vigyázat brutális állat a pályán....
    Na, mostmár mindenkit halomra lőssz....kezdek félni...ilyen cfg-k vannak a neten?
    Még azt se tartom kizártnak hogy pénzt kérnek érte...és a sok kis csicska meg is veszi me ettől lesz igazi ÁSZ!
    Wáháháháháhá
    na mind egy kicsit feldobtad az estét....
  • attis95
    megvan a hiba mat_speculart at kellet irjam ....de aze kosz annak aki akart segiteni :)
  • attis95
    sorry nem vok low a kodiak nev azert van benne mert kodiak cfgt hasznalok.... :D:d
    amugy viszaraktam a biztonsagi masoltatot de most se engedi....mi az a mat_specular>?
  • Lacccca
    Ja meg erről a zblockos stema id kiírásról jut eszembe.
    Digitalforce-os szerveren (sok kis low nagyon isteníti őket habár laggos szarok) waroztuk és csodálkoztunk hogy 0:0:0 át ir ki na fasza nonsteam server... erre irkálják hogy a server nem szereti a zblockot és azért XD akkor még nem léptünk csak miután a T oldalon infin hoztunk 12 kört majd 1-2 játékos az ellentől ki és belépet félidőben hirtelen akkora PRO-k lettek, mondanom se kell hoyg a sok kis csika ha alázva van és nem megy akkor cheat bekapcs....szánalom. (NRG a klán amúgy ha jól emlékszem)
  • Lacccca
    Nagyon sok játékosnál látni amugy (hozzáteszem nagyon LOW játékosnál), nem tudom mit hisznek....
    Majd jobban fogja adni nekik vagy mi...hát nagyon nem mivel nicns benne semmi egyedi csak a bindek és a gombkiosztás meg a név, de használja csak a sok low :) meg legalább aki arra se veszi a fáradságot hoyg megnézze melyik gomb mit csinál az még a bombát se tudja felszedni mert nem azon a gombon van amit megszoktak az emberek.

Habár cfg ellenes vagyok nekem is van egy saját autoexec-cfg-m amibe kb 7 sor van (rate,cmd,update,célkeresztnagyság,+3 chat bind :) )
  • Spészgószt
    Amúgyis mit keres benne mindenhol KODIAK neve :DDDD
    Az első figyelmeztetés azt mondja olyan karaktereket tartalmaz a neved amit nem tud megjeleníteni
    aztán blabla bla szerverbeállítások
    és végül hogy a te konfigod nem felel meg ennek, speciel a "mat_specular" !
    Végül a legjobb megoldás:
    VEDD MEG !
    A cfg-t automatikusan letölti a steam...nem lehet kitörölni!
    (minden értelmes ember csinál egy másolatot mielőtt buherálni kezd)

• adamq01
    Elküldöm neked ha felveszel msn en
    [email protected]
  • HTS s3rg1nh00
    bukta,meg kell venni(ilyen esetben steamről letöltené)
  • Lacccca
    Valaki nagyon PRő, lépj fel és madj meglátod :)
    Aztán nehogy sírás legyen a vége és gyors cheat letöltés hogy helyrehozd az E-ego at.
  • toza #70276
    8 eve kozelebe se... szal joezajatek e vagy nem?meg mindig beaggya a fejest ha fel meterre losz melle akkor is?!
  • Sickness
    csősztök ménem vagytok a szerueren?
  • OrioN the S
    inkabb sulira kolts.
  • solo
    M.E.G.V.E.SZ.E.D.! :]

Amúgy meg ott az import gomb a beállításoknál a kép mellett.
  • ktomi22
    hy.. pls.. hogy lehet sajat spray-t berakni cs:s be?..
  • HTS s3rg1nh00
    mondjuk igaz,nem egészen kapcsolódtam hozzá...
    viszont azt elfelejtettem mondani,hogy akkor még "csak" 40 slotos volt a szeró,és szépen egymás után jöttek az arcok fél perc alatt...viszont amit nem tudok,hogy a choke az mindenkinél ugyanannyi-e,vagy ha gyorsabb a net(és/vagy magasabb a rate),akkor ez okozhatta-e azt,hogy csíternek látszottam
  • xNoodlex
    Hát most már én is megvettem, 1000 JMF tényleg nevetséges.
    Még akkor is megérte, ha soha bele nem lépek. :-)
  • Lacccca
    Amikor játékban vagy és ugy csinálod akkor nem elviekben.
  • kifli
    nekem gondnélkül joinol frindre
  • toza #70267
    ja.. mer megeri?en csak regen nyomtam mikor meg volt jachato bakup valtozat.. azota is ua ojan semmijen fos?!? vagy erdemes ra szanni egy 1000 rest..?
  • Lacccca
    Szar a legutolsó update óta a CSS join valamiért elbaszódott.
    TF2 viszont ugynaugy jó.
  • xHeDex
    ezt a kérdést komolyan gondoltad?
  • toza #70264
    75 % off!!csak most vegye akinek meg nincs.. erdemes?!???!?