73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Boldog és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek ! -
-
-
meglehet...
Na de megyek VP re : D -
mármint elmakkolod :D -
jah, hogy mikor netán a buzi mikulásskinnel eltalálom a fejét desivel még véletlen se haljon meg, mert 1 hit 158:CCC -
szerintem az a legjobb aki kap plusz 65 hp-t :D -
Köcsög mikulás..Háj megfogja a skúlót:C
Ma nem is találkoztam glock-kal . Meg az alap a desert.
bekapod te szőke!!!: DDD xDBoldoguljál meg karacsony alkalmából XD

-
tudom hogy a dagadt télapó nemkapja, de nincs mindig karácsony :D
a másik meg ha falon keresztül tunkolod glockal, akk nemtom mitvársz :D -
Szokásos sírós zolis sírás XD -
Ehm, egy T betű kimaradt..
Am jó kis szerver, de ezek az idióta skin ek..sehol nem adja nekik..
Másik meg, hogy vannak akik annyira nem kapják, hogy asdf.6hit99 és társai.
-
holvagyfenn? :D -
Remélem fennvagyok, mert most van kedvem hülyülni kicsit:] -
jajj, haggyad már, attól még jól el lehet vele szórakozni, pl ha fáradtan leülök gép elé nem is baj hogy vicceseket is bead :D
hozzánk is be lehet nézni: 84.2.39.209:27045
xmas mod, chatbe írd be: !gift és kapsz ajándékot (plusz hp vagy granyó esetleg desivel kezdesz) :) -
Zsír.
Elavult pluginok kontra 66 tic biztos kipróbáljuk :)
Amúgy Kellemes Ünnepeket -
Agressor93 #70331 Sziasztok!Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Azért írok hogy van egy szerverünk és aki esetleg szereti a gungame módot az megnézhetné:
84.2.35.85:26002
Köszi!Sziasztok -
Viszont kívánom:] -
Vajett Örp #70329 Boldog Karácsonyt mindenkinek! 
-
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!
MINDEN ISMERŐSÖMNEK.
-
Úh, gpu-ra nem is gondoltam, köszi. Lehet hogy a kb fél centis porréteg az oka, ami a videókari hűtőjén található. -
hmmm, indíts el egy gpu-t a háttérben (állítsd be hogy akkor is mérjen ha nem előtérben van) majd játszál, mikor megfagy a játék utánna tedd le az asztalra, és nézd meg gpu-z-ben hogy milyen a kar hőmérséklete, nem ugrik-e hirtelen fel a kari terhelése stb. Amúgy elég gpu recover-nek tűnik (a gpu-tól nem kap választ a rendszer majd visszaállít alapra, ezért van a fagyás) azt tanácsolom, hogy próbálj ki egy furmarkot, és esetleg egy 3d markot, hogy ezek alatt is produkálja-e. gpu-z ben nézd meg fagyáskor mekkora a gpu hőmérséklete, majd játsz tovább, ha legközelebb is ugyanennél az értéknél fagy ki akkor valszeg melegszik a karid, term, hogyha elér egy folyamat hőt és már hosszab ideje nem ugrott meg a hőmérséklet akk nem az a baj (egy pár gyártó karijánál van olyan hogy 95 foknál visszaállítja gpu-t alapállapotba hogy megvédje) -
Faszt, megint előjött.
A kérdésre válaszolva pedig:
Teljesen befagy az egész, a hanggal együtt (bár az inkább egy fél másodperces szakaszt ismétel újra meg újra) utána megy tovább, és bejön az animáció, mintha újra megvettem volna minden fegyvert (fölül beadja sárgán a fegyvereket gránátokat satöbbi).
Remélem érthető :)
Amúgy konfigom:
Intel 2,8 ghz
2 giga RAM
Ati HD 3650 512 videókártya
Nem hinném, hogy ezzel lenne a probléma, régebben elfutott vele normálisan.
-
Köszi, időközben megoldottam egy sima reinstallal. -
mindegy, hagyom úgy ahogy van, annyit kibírok, hogyha tele a szeró akkor konzolból kapcsolódok :) -
A befagy mit takar?
Abszoltue nem reagál (pl esc re a menü nem jön elő) vagy csak maga a játék fagy be ergo nem tudsz haladni lőni stb...
Előbbi esetnél valszeg VGA vagy rendszer memória hiba lehet. Utóbbinál a netkapcoslatod lehet a ludas. -
géped? -
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne: Ahogy belépek egy szerverre, (akár steames, akár non-steames) a játék hibátlanul fut egy darabig, majd a kép és a hang befagy 4-5 másodpercre. Utána megint megy egy darabig, majd megint beáll az egész.
Valami ötlet, hogy mi okozhatja? (Ja, steames vagyok.)
Köszi. -
EZ valaki rálesne nekem erre a pluginra? Ez most mitöl h-reserved. Ha felteszem ezt a plugint, akkor a reserved slot nem lesz -1 slot? Tehát tele van a szeró, és ha dmin csatlakozik akk kikel valakit? Vagy csak akkor müxik ha van egy rejtett slot, vagy egy rendes reserved slot és azt mindig szabadon hagyja.
fixon: nem félek a cheaterektől, kb 4 kattintás és az életbe nem látom viszont :D -
Illene.
Most kicsit tömött az életem, így kari környékén.De monnyuk szilveszter előtt lehet valami:D De várjál, inkább rádírok MSN en xDDD -
Te alig foglalkozol velem. Már hiányollak :|. Valamikor fussunk már össze valamire. :D -
Bátmán:| -
Ja, de ha félsz a cheaterektől akkor password on és probléma megoldva. :) -
És? (: -
az úgy jobb esetben is egy laggos szar lesz. Ha meg már megvettem a játékot, akkor nem fogok hamachival baszakodni, inkább indítanék egy dedicated szervert, de ebbe nem menjünk bele. Így még mindig olcsóbban jövök ki mintha fizetnék a mostani helyett valami brutál netet, hogy ne csak 4-5 embernek tudja hostolni mint most.
sickness: mi nem tetszik abban hogy miért béreljük a szervert? -
újreg -
Hamachi és csak azok jönnek akiiket szivesen láttok és nem csalnak...Ráadásul ingyen is van. -
-
öö, hátmi nem az a folyamat warozó "klán" vagyunk, főleg hogy eddig 3-an voltunk, most viszont lehet elkezdünk megint warozni mert vagyunk 6-an :D
Mi azért bérlünk egy szervert mert:
-ott az a map megy ami nekem tetszik
-ha valaki csal, és nem veszi észre az anti cheat kibaszom
-mindig van helyem
-haveroknak is mindig van helye -
Sztem szarjátok le a szervereskedést és élvezzétek a játékot :)
Csak a WAR ami számít a PUB az semmi.