Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Biztos az IE hülye cachelése okozta a bugot...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A többi topic hsz-ei megjelentek <#felkialtas>#felkialtas>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Najó, csak hülyülök. De a mese tényleg érdekel hogy hova kellett ez a buzi kép. <#idiota>#idiota>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Tehát ne kelljen mindig átírni a játékos nevet.

Dátum: 2005.11.05. 08:36 Adta: Pheel
http://web.archive.org/web/20020528110059/http://goatse.cx/hello.jpg
Ízléstelen kép beillesztése az általánosban
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Remélem mostmár nem lecserélik a modelleket, hanem választani lehet.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Igen.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Az aktiválás után már nincs szükség internetre a Half-Life 2-nek, egyszerûen csak Offline módban kell elindítani a Steam klienst (Figyelem! Csak akkor mûködik, ha a ...Steam\SteamAps könyvtárba lévõ file-ok 100%-osan megvannak!).
tehát , ha DVDrõl installálom a CS:S-t, akkor 100%os nem? csak a frissítéseket fogja letölteni a steam?..
1 ugyebár steamet letöltöm aztán install, majd új acc létrehoz.
2 a CS:S DVD-rõl steam elõtt, vagy után kell installálni a CS:S-t? (boltban fogom megvenni, nem steamrõl!)
3 minden esetben steam több gigát akarna letölteni?
Ezekre nem igazán találtam meg az egyértelmúû válaszokat. Megköszönném, ha tudnátok segíteni 😊
Lehet oat is venni asszem ,hogy benne van minden hl-el kapcsolatos game.
És most Fleko jön a pontos válasszal 😛
most az a kérdésem, hogy ez a steam dolog mennyire balhés eredeti játéknál? Tehát elõfördul, hogy az origin gameban olyan acc van amit már valaki lenyúlt? Nem szeretnék így járni, mert úgy láttam, hogy reklamálni , csak a steamen lehet, ahoz meg gondolom angol tudás iskéne rendesen 😊
Szóval a kérdésem, hogy , ha megveszem akkor szívhatok-e vele?
A másik, hogy a CS:S packban benne vagy a sima CS is? Mert az volt évekig a kedvenc fps jó lenne nosztalgiázni igaz ott 1.5 volt az uccsó amin játszottam 😊
koszontem!!!!
nem lett állítva semmi, a gépem tiszta, semmi adatforgalom nem megy ki a gépemrõl, a hálózaton egyedül én vagyok. természetesen bõvítik az ADSL-t a körzetben, lehet annyi ember kötöttek erre a kábelre vagy mi, hogy megszívtam ez van. 1 hónap múlva költözöm, így nagyon értelme sincs utánajárnom, szóval ez van, pedig még irtottam volna pár hetet szívesen. azért ha esetleg mégis jó lesz egy kcisit, akkor majd felnézek természetsen.
jó géémet. természetesen a fórumon azért vagyok, ez itt melóhely 😉

Hogy ezt hogyan lehet megcsinálni, meg mennyire jó, azt nemtom, én nem gyártok ilyeneket.
De ugye még ma bejelented a nevet mert így nem bírok aludni hogy ne tudjam ki az. <#banplz>#banplz>
<#eplus2>#eplus2>
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK