Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
Télleg akkor most lesznek tesztelve a mappek??

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lord AnonymouS
Egyetértek! Akkor most lesz nemsokára teszt?

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Ha ezeket teszteltük, akkor viszont elindítom a következõ map kiszavazást. (persze ezek nélkül még).
Iszonyat nagy helyet foglal már a sok custom mapunk, fõleg a fast http-n szûkös már a hely. Néhányat muszáj lesz kiejteni végre.
Lord AnonymouS
Ok, de monoton, próba-cseresznye.

FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

Csak elsõ ránézésre az 😊 Igazából a felszínen csak 2 út van, és mindkettõ ugyanoda vezet. Szal nem bonyolult. Sõt, az alant írt 3 mapból a lost az egyik legegyszerûbb.
de_lost
de_dam_beta1a
de_kneedeep_ztg

Ezek mennek fel most a szerverre 😊
Lord AnonymouS
Nekem sem jellenek meg, de tök mindegy, én megnéztem ezt a mapet, igaz, csak egyedül, de eléggé unalmasnak és monotonnak tûnt + kicsit bolyongós-eltévedõs. Hamár ilyen, akor a régi jungle. Persze lehet, hogy többen játszva jó. Egy próbát megér.

urbijoe
nekem csak piros x-ek vannak kép helyett

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Evogordon
Ja ok, THX

Hello! Hogyha Unlead Gif Animator segítségével csinálok logót akkor melyik könyvtárban találom meg a játék logó fájlát?
Lord AnonymouS

Evogordon
Van valahol kép arról a pályáról már?

Lord AnonymouS
Most fogják kiadni a de_nuke-ot, abban lesz, eddig egyikben sem volt.

Evogordon
Hi már rég cs:s-eztem csak 1 kérdésem lenne. Van már olyan pálya amibe belevan iktatva a HDR?

5w0rdf15h
Gyerekek mostmá télleg legyen elég, kezd már nagyon unalmas és egyben idegesítõ is lenni, h mást nem látok újabban csak flém, flém, flém.... mostmá télleg elég
Ha meg vkinek mindenáron iroghathatnéka van azé h basztassa a másikat, és nem tud 3ig számolni az inkább PÜbe írja le, mer mostmá a topic szinte csak beszólogatós hszekkel van tele, csodálom h Mátrix még nem büntett meg senkit!!!

UI: ezt nem sértésnek szántam, de mostmár uralkodjatok magatokon

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
jegyeket kinél lehet vásárolni <#rolleyes>

Szega87
ha nem akarod a vitát gyújtani , akkor minek csobogsz bele , senki nem beszélt rólad meg a klánról , de te neked sikerült belekeverni

Szega87
jó kis map , jók a képek <#eljen>

Nekem nem jelennek meg a képek akármit trükközök 😞

<#beka2><#taps><#taps><#taps>

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

fruhwirth
nos, meg kell h mondjam, a pálya mellékes...<#banplz>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

M@TriX
na pár napja, hogy bejelentettem, hogy visszavonulok és kész a káosz 😉
na, egy kis CS:S téma, ha belefér 😉
új map

de_lost

ezt meg hogy jobb kedvetek legyen: 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Guer
szegának mindig összekell balhéznia vkivel....

lassan hagyományt csinálunk belöle 😄D

gondoltam olvasgatok 1 kicsit, de csak shit van..
ménem pü-ben nyomattyátok az ilyesmit?

😞
janos666
Nem a vitát akarom felújítani, de én nem békültem még ki veled teljesen, csak egy új kört kezdtem amihez tiszta lapot kaptál, ezért beszélünk 'normális' hangnemben. (hisz én elismertem hogy túzhott hévvel és erõsen -anyázás- léptem fel egy objektíven nevetséges tetted ellen, de te véletlenül sem ismerted be, hogy te is hülye voltál és ráadásul veled indult a mese...) A béküléshez felejtés, ahhoz pedig idõ kell, de addig beszélgetnünk kell mert emiatt kár lenne már itt feladni a csapatunk. (ez nem az SG, hanemaz a másik csapat... 😄) De ezek a botrányaid nem jó irányba viszik a dolgot...
Guer
Jolvan akkor ha hétvégégre megbeszéljük nem kissebb nevü csapattal játszozok mint az FTF. <#hehe>

OrioN the S
Én is játszottam már cpowerrel ,de akkor te még itt sem voltál!<#nezze><#sniffles>

UI: Mostmár látom mien uncsik voltak a vitáim 😊 Tiszta idegesítõ! PÜ!!!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

k9duli
Hétvégén megejhetjük, mert most nagyon elfoglaltak vagyunk, mert nem kisebb nevû csapattal játszunk szerdán kupa meccset, mint a Ancients.A mérközés kimenetele nem kétséges, de fontos nekünk ez a meccs.A nyert körök miatt.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

burkusdió
tessék, egy fejlõdõ jellemû hõs vagyok, aka Odüsseus, ahogy anno irodalomból tanultuk...

most te jössz

nekedis ideje belátni 1-2 dolgot....

de mint ahogy már leírtam, a vita részemrõl lezárva, és nem fogom újból elõ venni

szívesen el e-mailezgetek veled, vagy adj egy msn címet és akkor ott szapulhatjuk tovább egymást...

Ennek soha nem lesz vége?
Szega87
ideje hogy beláttad hogy a szarkupacozásod sértõ és hogy én tõlem nem halottál ehez hasonlót se

Azt tudnám tanácsolni, h ne görcsölj annyit. Lazulj! Nem kell itt idegeskedni, felesleges. Szerintem, legalábbis.
burkusdió
és igen, tényleg rám nem mondtál rosszta, viszont szúrta a szememet az a sok buziság amit másokra kensz...

ennyi

részemrõl a vita lezárva

Szega87
tõlem nem halhattál ehez hasonló hangnemet

burkusdió
nem kezdem szarkupaccal, hanem azt a hangnemet és stílust folytatom, amit te elkezdtél...

Szega87
abból sohase elég 😊

akkor itt az ideje még1 fejmosásnak 😊
Szega87
sem házigazda , sem moderátor nem vagyok , deha visszaolvasol és gondolkozol vagy számolsz3ig mielõtt leirod a gondolatod én ezt irtam "dátum>checkolák>ha igaz büntetnek" sztem nem azt irtam hogy én nézek utána és én büntetek ...

Szega87
Régen tény hogy nagy arc voltam , rám is koppintatok több fejmosás formájába , csapaton belül is voltak víták , el is könyveltek , de több emberrel kibékültem és azóta normálhangnembe beszélgetek velük . Amióta megigértem én is figyelek magamra azóta meglehet kérdezni bárkit ... A nyúszika a csókra volt válasz , nem sértõ , ha meg igen akkor a csók is , a forum meg amiatt nem forum hogy nem tud burkusdió kulturált formába véleményt nyílvánitani , én nem irtam burkusra semmi sértõt , õ meg szarkupaccal kezdet ...

burkusdió
a másik, tudtommal nem te vagy a házigazda, sem admin a fórumon,hogy büntiket osztogass és büntikkel fenyegetõzz

mint már leírtam, ideje lenne átértékelned a tetteidet...

nem mindenki tûri el tõled a keménycsávó szöveget és a viselkedésedet

burkusdió
amint leírtam, ha lementettem volna a screenshotokat, akkor alá tudnám támasztani a mondandómat képekkel is...

kb ennyire figyelsz a másik írására...

no comment

Szega! én annyit tudok csak mondani, hogy szerintem ne te mond meg másnak, hogy mit tegyen, hogy mit mondjon! Elmúlt már az az idõ...

"nyuszika"? mi ez a beszéd? Ne röhögtess már!!!
Guer
Akkor lassan ujra gyakhatnank eggyet mint a regi szep idokben 😄D

Szega87
dátum>checkolák>ha igaz büntetnek>ha nem akkor meg titeket, ennyi

burkusdió
az ilyen jelzõket meg szerintem hanyagolhatnád: "te nyúszika"

te sem szereted hogyha hülyegyerekként kezelnek, akkor te se tedd ugyanezt másokkal

az sg-re azért regisztáltam, mert a fórum topikjainak olvasása közben olyan benyomást keltett az oldal,hogy nagyon korrekt emberek járnak ide, viszont mostanában eléggé az ellenkezõje jön le....
és hogy mi kellene az sg-nek?
az ilyen embereket mint te, keményen moderálni...

amíg az egyik fél lenézi a másika és idétlen jelzõkkel illeti, nincs értelme fórumozásról beszélni...

arról nem beszélve hogy ha az igazad mellett nem tudsz kiállni csak azzal hogy a másikat megszégyeníted az egész topik elõtt, akkor egy hatalmasnagy szarkupac vagy

burkusdió
ez azért kicsit furcsa...

távol álljon tõlem,hogy énis leálljak veszekedni, de ha lementettem volna a screenshotokat akkor még képpel is tudnám bizonyítani,hogy egy szerveren játszottál cpowerrel, méghozzá nemis egyszer...

én ilyen külsõ szemlélõként figyelem az eseményeket, de ezt már nem bírtam megállni...
hogy vaalki ennyire gyökér legyen, mint te, az nem normális!
ha ennyi probléma van veled, akkor miért nem lehet átértékelni a tetteidet?
nem tudom mit nem lehet azon felfogni,hogy egyszerûen egy szarrágó vagy?
kened itt másra a buziságodat, és próbálsz bemártani mindenkit azzal,hogy hazudik, és csakis te mondassz igazat...

egyszerûen undorító emberi viselkedés

a másik meg hogy egy csomószor lezártad a témát, erre most megint csak nekikezdessz it baszakodni

el sem tudom képzelni,hogy került adminjog a kezed ügyébe

egyszerûen röhejes vagy

Szega87
te nyúszika nem tárgyalok veled , lehet kevertünk téged vlkivel , te a történet igaz volt , de lehet nem te voltál ha már ennyire nyomod , én meg azota se váltogatok mappokat 😊 , amugy meg ne kamukázz mer cpower nevû gamerrel sohase játszottam , mindez zárójelbe , errõl van szó "ne válaszolj neki a jõvõben , mer te is emlékszel rá milyen stilusú emberke és vita meg nem kell , cpower mindig csak veszekedést szittana meg intrikákat gyártana"-->megin elérted hogy foglalkozzak veled egy hsz-erejéig

Szega:"swordfish ne válaszolj neki a jõvõben , mer te is emlékszel rá milyen stilusú emberke és vita meg nem kell , cpower mindig csak veszekedést szittana meg intrikákat gyártana , haggyad és sajnáld le inkább ...
Még ahhoz is alma a srác hogy a nick nevén irjon vagy hogy odairja kiõ ..."

Ez a nick és original becenevem. Te még meg sem voltál, mikor én már itt játszottam. Semmi problémám nincs veletek egyébként meg. Csak egyszer odabaszott az agyamnak a map váltogatásod, ennyi. De, én már el is felejtettem. Viszont nem szép dolog amit te csinálsz, de nem ám...
Mint ahogy az sem volt az, hogy valami kitalált történetet írattál Swordfish-sel. Lásd: #27146
Csók
OrioN the S
😄 ez BODYCHECK 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
de az , mint minden k4mus és ex-kamus(mer ugye a vér nem válik vízzé) <#vigyor1>