Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Iszonyat nagy helyet foglal már a sok custom mapunk, fõleg a fast http-n szûkös már a hely. Néhányat muszáj lesz kiejteni végre.
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
de_dam_beta1a
de_kneedeep_ztg
Ezek mennek fel most a szerverre 😊
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ha meg vkinek mindenáron iroghathatnéka van azé h basztassa a másikat, és nem tud 3ig számolni az inkább PÜbe írja le, mer mostmá a topic szinte csak beszólogatós hszekkel van tele, csodálom h Mátrix még nem büntett meg senkit!!!
UI: ezt nem sértésnek szántam, de mostmár uralkodjatok magatokon
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
na, egy kis CS:S téma, ha belefér 😉
új map
de_lost
ezt meg hogy jobb kedvetek legyen: 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ménem pü-ben nyomattyátok az ilyesmit?
😞
UI: Mostmár látom mien uncsik voltak a vitáim 😊 Tiszta idegesítõ! PÜ!!!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
most te jössz
nekedis ideje belátni 1-2 dolgot....
de mint ahogy már leírtam, a vita részemrõl lezárva, és nem fogom újból elõ venni
szívesen el e-mailezgetek veled, vagy adj egy msn címet és akkor ott szapulhatjuk tovább egymást...
ennyi
részemrõl a vita lezárva
mint már leírtam, ideje lenne átértékelned a tetteidet...
nem mindenki tûri el tõled a keménycsávó szöveget és a viselkedésedet
kb ennyire figyelsz a másik írására...
no comment
"nyuszika"? mi ez a beszéd? Ne röhögtess már!!!
te sem szereted hogyha hülyegyerekként kezelnek, akkor te se tedd ugyanezt másokkal
az sg-re azért regisztáltam, mert a fórum topikjainak olvasása közben olyan benyomást keltett az oldal,hogy nagyon korrekt emberek járnak ide, viszont mostanában eléggé az ellenkezõje jön le....
és hogy mi kellene az sg-nek?
az ilyen embereket mint te, keményen moderálni...
amíg az egyik fél lenézi a másika és idétlen jelzõkkel illeti, nincs értelme fórumozásról beszélni...
arról nem beszélve hogy ha az igazad mellett nem tudsz kiállni csak azzal hogy a másikat megszégyeníted az egész topik elõtt, akkor egy hatalmasnagy szarkupac vagy
távol álljon tõlem,hogy énis leálljak veszekedni, de ha lementettem volna a screenshotokat akkor még képpel is tudnám bizonyítani,hogy egy szerveren játszottál cpowerrel, méghozzá nemis egyszer...
én ilyen külsõ szemlélõként figyelem az eseményeket, de ezt már nem bírtam megállni...
hogy vaalki ennyire gyökér legyen, mint te, az nem normális!
ha ennyi probléma van veled, akkor miért nem lehet átértékelni a tetteidet?
nem tudom mit nem lehet azon felfogni,hogy egyszerûen egy szarrágó vagy?
kened itt másra a buziságodat, és próbálsz bemártani mindenkit azzal,hogy hazudik, és csakis te mondassz igazat...
egyszerûen undorító emberi viselkedés
a másik meg hogy egy csomószor lezártad a témát, erre most megint csak nekikezdessz it baszakodni
el sem tudom képzelni,hogy került adminjog a kezed ügyébe
egyszerûen röhejes vagy
Még ahhoz is alma a srác hogy a nick nevén irjon vagy hogy odairja kiõ ..."
Ez a nick és original becenevem. Te még meg sem voltál, mikor én már itt játszottam. Semmi problémám nincs veletek egyébként meg. Csak egyszer odabaszott az agyamnak a map váltogatásod, ennyi. De, én már el is felejtettem. Viszont nem szép dolog amit te csinálsz, de nem ám...
Mint ahogy az sem volt az, hogy valami kitalált történetet írattál Swordfish-sel. Lásd: #27146
Csók
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.