Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából nem a szervergépekkel van a baj, csak a beállításokkal. Egy 3ghz körüli CPU elbírná a 100 ticket, HA
- csak 1 szerver futna egy gépen (pl ilyen obinettõl bérelt gépek esetében csak egy vicc)
- az az 1 szerver jól be lenne állítva

Az SG szerver esetében pl a linux kernel timer szab határt a tickratenek, ugyanis a 2.4-es kernelben nem állítható. Más okokból viszont nem tudunk (EGYELÕRE!) kernelt forgatni rajta. Viszont itt legalább az 50-es tickratehoz mindent jól belõttem, még a kliensek beállításait is.
Ez sem igaz. Urban legend.

Hitbox relatív elcsúszását csak az okozhatja max, ha az adott tickratet nem bírja kiszolgálni a szerver, vagy nem tud lépést tartani vele a kliens. Ekkor keletkezik choke, ami adhat olyan ÉRZETET, hogy nemok a hitbox. De valójában ott sem csúszik el semmi.
no0b
sajnos a magyar szervergepek nem nagyon birjak a 100 as ticratet... latszik magyar.. de kint kulfoldon pl nemetben azert kiraly 😉 de ott meg nincs ellenfel.. sazl allatalaba lamak a publikon.. vagy csitelnek..

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

no0b
amugy ticratet ha nincs mini admin akkor indito fajlba kell beallitani amugy meg.. en eszreveszem ha mas a ticrate.. gondolom mas is.. mashol van a hitbox ..

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

Ez kicsit bonyolult téma egy átfogó elõadáshoz, de kb ezeken:

-kliens fps
-szerver fps
-sv_maxrate
-sv_minrate
-sv_maxupdaterate
-sv_minupdaterate
-rate
-cl_updaterate
-cl_cmdrate
-linux kernel timer (win pingbooster)
-cl_interpolate
-cl_interp
-cl_smooth
-szerver sávszél
-kliens sávszél
-szerver cpu power
-kliens cpu power

Szal... a szerverek nagyrészénél sajnos benyomják cmd lineba hogy -tickrate 66/100 aztán ezzel el van intézve. (A userek is általában leragadnak ott, hogy 66 vagy 100 tick akkor az jó és kész..)
Swordfishnek meg uzenem h rohaggyonel ;-PP tegnap clan1millen vagy 5x egymas utan lelott (ha balra mentem o is, ha jobbra, o is) mar kezdett szar lenni a statom, fajni a hatam, mondom uccso kor, megyek tvzni. mogejuk kerultem, leszedtem vagy 2-3 embert, ott all hattal elottem, tuzelek, katt-katt :-PP -> djkgqweidfegfzuqwefekjdfqe 😊)
Jo, akkor most valaki mondja mar el, hogy min mulik a tickrate.Gep teljesitmenye ? Net ? BE kell allitani? Magat allitja ? Ha igen, akkor mi alapjan?

SCITEK: "A terfelcsere... nem orulnek, ha ct-kent kellene jatszanom ... Altalaban szeretek a tamado csapatba allni. Szoval orulok, hogy nincs teamswap"

Jomagam is probalom a nehezebb oldalt valasztani, de amikor ilyen 4/16 4/huszonix-re mennek a CTk es harmadszor is meghosszabbitjak, es bent levo CTk jobb jatekosok mint a Tk, de senki nem all at, mert kell nekik a frag a statisztikahoz, raadasul a bent levo admin is ugyanezt csinalja, ugyelve a publik fair play szabalyaira, akkor nem annyira elvezetes h nincs team swap...

Kerdes: ki ert egyet azzal, hogy ha megoldhato akkor le legyen tiltva a yardon a granat ? Kicsi palya es granatokkal kapasbol at lehet dobni... Szar. Fun lenne anelkul is. Talan megnagyobb fun lenne az automata puskak (4es kategoria) nelkul. + a mcdonalds-et is kilehetne probalni csak pisztolyokkal - ha mastnem ugy h mas nevre masolni ugyanazt a palyat es mas szabalyokat letrehozni hozza. Valaki (Ano?) mar irta, hogy kiprobalna, milyne lenne ugy. Velemeny ezekrol ?
Szega87
szerintem meg nem kéne kick meg ban-t mondani olyan emberre akit nem ismersz ! Õ nem ilyen , te meg ]No0b[ jogos a #31431 csaj a stílus az ami kritikus , egyszó mint száz , te figyelsz magadra õk meg magukra

no0b
most erre johetne a valasz.. es akkor jonne a flamestb... de nem kell .. csak annyi hogy akkor banolj HUHA 😉.. by

Ez alapján valszeg jobb lett volna, ha nem megy bele az általad gerjesztett vitába, hanem azonnal kirak mint macskát szarni... Legközelebb majd így lesz, ha ez az igény.
Szega87
Ne is hagyd magad ! nem is kell ... minden éremnek két oldala van tartja a mondás

no0b
SZEGA valszeg azert mert nem ugyanugy jatszunk. ezzen nem azt mondom hogy jobb avgyok vagy te vagy a jobb szal erted.. de eszre lehet venni jatszottam olyan nemet szerveren (warolt) folyt a ajtek olyan akadasmentes na mind1... fsza volt 😄 jo megertem a figyelmeztetest.. jolvan... csak ha basztatnak enis elkezdem 😉 na legyen OFF!

Szega87
épp megakartalak keresni msn-en hogy volt a story a te szemgödrödbõl ! Szvsz nem kell másik servert keresni , mer a bannolást figyelmeztetésnek szánta szvsz ... Amúgy meg én játszottam mindenféle tickrattel és annyira nem izgat mennyin van hogy hihetetlen 😄

no0b
Ano, ez reszben igyvolt beismerem.. csak tudod elkezdtel kotekedni es mondtam nem csinald meg nem avgyok a haverod es rajtam toltsd ki ha valami bajod van.. szal te is basztattal.. ja es en ugy irtam hogy "sazr ez a map.. persze ez az en velemenyem!" es iceworld is jo... azt nem is fikaztam .. csak lemuteltel es azert nem tudtam irni .. nem mind1 hogy say bevagy a nevemmel mondom el mit akarok?.. ja es nemt evetted le a mutet hanem retryztem.. nem gond.. nem izgat.. tudom van masik szerver is.. igen csak itt van 50 tic.. masik szerverre is jarok.. pl hellmaster ott is banolni akartak dustrol.. peDig ott nemvolt bajom a mappal 😄 na mind1.. 66 os szervervolt es adta rendesen .. ja meg amugy nem minden map szar.. 1-2 custom jo.. meg 1-2 aim pl: awp_india(_v2) ,fy_iceworld sima, na mind1.. meg ilyesmi .. amugy meg lehet tenyleg megcsinalom fy_iceworldot persze mas nevvel meg mashogyfog kinezni pl fy_sg 😉 😄

Szega87
ha 5 perc után visszamegy mit csináltál volna ? <#confused><#nemtudom>

ejjdeszar voltam! 😄 most meg fáj mindenem 😊
OrioN the S
Csak me hagytam magam -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
Na ne sírjá beismerem jó vóltá grat a teljesítményedhez! 😊 mindezt vizsgák mellett :S<#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
<#hawaii>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#rinya><#rinya><#rinya>
OrioN the S
Júúj mennyünk aludni me má mindenki haluzik 😄

5w0rdf15h
me Ano még itt is csal 😄DDD

serte: vip rulz 😊)

Jó8 mostmá elég a spambõl me kikapunk 😊

miii?? az elõbb még nem ez vót itt

OrioN the S
mé van 2 #31399? 😮

Nájó! :-D
Nem csaltam, ez aljas rágalom!
Jóéjt!
5w0rdf15h
Te meg ne hencegj me csaltá <#mf2><#vigyor1>

OrioN the S
nám me holnap tapétázok mek vésem a betonyt 😄 dejóleszgeccéj

😊))
elsõre fel se fogtam mi benn a poén 😊

5w0rdf15h
köts menj aludni 😄

OrioN the S
Mé kell leégetni? <#idiota><#vigyor2><#zavart1>

bazeg már itt is spammelünk 😄
OrioN the S
#31401 nembaj itt megvan 😄

2006.01.07. 0255 ZULU

<#vigyor1>
OrioN the S
😄DDD Most nézem 😄DD

5w0rdf15h
hehe már átírtam... 😊

OrioN the S
OK akkor itt írd alá meg itt meg itt meg itt.......<#idiota>

fórumbug, neménvótam!
szal mégegyszer...
ez így volt
gondolom Borg is utánna tud nézni ha akar

"ha vki csak custom mapokat akar orrvérzésig az választhat a többi server közt" Öreg, menj aludni! :-DD
micsinátatok hsz-emmel

OrioN the S
Ehh késõ van pihi.. 😄

5w0rdf15h
Ez mind így volt... tanusíthatom az egészet ÍGY TÖRTÉNT és teljes mértékbe igazad van....ha vki csak alap valve mapokat akar orrvérzésig az választhat a többi server közt mer a miénk nem ilyen, ez funserver custom mapokkal 😊

hú mennyi olvasnivaló

ez pont fordítva történt, igaz csapattársak voltunk 😊

OrioN the S
Még el se olvastam ,de pászmek 😄D állat

Jó. Akkor most elmesélem az én illetve azok oldaláról, akik ott voltak a szerveren és meg tudják erõsíteni a véleményem. Szóval éppen játszunk ezen az új cpl-es mapon, amikor betéved kedves No0b barátunk és röpke 2 perc után kijelenti hogy ez mekkora egy fos map, fennhélyázó fogalmazással leírta az egész csapatot, amikor megkérdeztük tõle, mégis miért alkot véleményt 2 perc játék után egy mapen, erre is természetesen csak egy olyan laza válasza volt, hogy "nc" (gynegébbek kedvéért: no comment). Jó, miután ezt folytatta én még nem csináltam semmit, de nem én voltam az egyetlen, aki megkérte hogy fejezze be a bomlasztó magatartását. Lement a map (2 extend!) és jött az iceworld, ahol ugyanezt folytatta, de kb 10x-es erõvel, amire egy idõ után egyszerûen lemute-oltam (elnémítottam). Természetesen ezután percenként nevet váltott, olyanokra, hogy pl szánalmas vagyok (mármint én) meg a nénikémet. Kb 15 perc múlva visszaadtam neki a hangot, amikor persze elkezdett veszekedni. Egy idõ után kirógtam, majd miután persze rögtön visszajött eg y5 percel késõbb bannoltam, egy rendkívül sértõ mondat után. 5, azaz öt percre. Akkor írt ide. Utána visszajött megint és közöltem vele, hogy legközelebb nem 5 percet kap. Ezután kb 30 percig játszottunk még minden összezörrenés nélkül.
Szóval ez a true story behind the scenes... Még mindig azt mondom neked Noob, hogy ha CSAK alap mapeken szeretnél játszani, akkor kerüld az SG-t, mert itt nem így mennek a dolgok és nem viseljük el a folyamatos bomlasztó magatartást!

U.i.: az igaz, hogy szar napom volt, de nem emiatt történt mindez, fõleg hogy ez az 1 óra kivételével jól szórakoztam a szerveren.
OrioN the S
A vége oan csattanós 😄

OrioN the S
Mastha Serte ki Swordot leteperte nem kicsi hentbe a cs-t leírom versbe 3 óra múlt pászmek...

5w0rdf15h
(ne mond el senkinek) jó8 😊))

spammer