Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
😄DDDDDDDDDD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Hozegrun
Erre ne vegyél mérget! <#wave>

Kezdőknek van szerencséjük!

OrioN the S
<#mf2>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
Ja az h õ többet tud szííni 😄DDDD amúgy meg ma a pro énje volt felül ennyi 😄DD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
<#wilting>

Hozegrun
Azért közted meg köztem vannak különbségek! S ezt mind tudjuk!

OrioN the S
😄 haggyatok.... én vok a pro 😛 Ezt már megmondtam 100x 😄

5w0rdf15h
én is pont ezt mondtam......vmi naon bûzlött ott 😄DDD

OrioN the S
Ugyan már...én is csak ideges lettem Rékára me awp-zett 😊

OrioN the S
az 😄

Hozegrun
Szoltam, de ilyen ászok képei mellé nem rakom ki az enyém. Elég az ha tudom magamról, hogy a server legszarabb gamere vagyok, nem kell, hogy még újjal mutogassank is rám!

Col Andrew
csíííter<#ravasz1>

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

khm, én játékbelire gondoltam, de mondjuk nem rossz ötlet, fel lehet rakni a taglistához is 😊
Hozegrun
Kussolok!

Zsoltika 007
Télleg csináljon mindenki magáról képeket mint pl Orion és Szega! <#vigyor0>
De ne ide hanem sgteams topicba!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
Sry Hozé ne harizz tessék! Vannak csodák is amikor nem vok befújva 😄DDDD

te meg inkább játszál és utána csinálj magadról képet... 😛
Hozegrun
Orion-Orion! <#ejnye1>
Te egyre rosszabb vagy! Hát hoyg lehet ez? <#nemtudom>
Kapd össze magad, mert nem lesz ez így yo!

fruhwirth
jah ok, akko ezé nem vágtam, me nem ir semmitse...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

semmi újat nem tudtunk meg magyarul arról hogy mért is crash-el a szerver...
fruhwirth
ööö, magyarul😊) ez mind u.a. nem?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Mit szóltok, milyen fasza a valve debug report?
Alig birom átmazsolázni, annyi az info benne.

----------------------------------------------
CRASH: 2005. dec. 30., péntek, 07.09.53 CET
Start Line: ./srcds_amd -console -game cstrike +map de_dust +maxplayers 18 -autoupdate -tickrate 50 -debug
End of Source crash report
CRASH: 2005. dec. 31., szombat, 13.27.50 CET
Start Line: ./srcds_amd -console -game cstrike +map de_dust +maxplayers 18 -autoupdate -tickrate 50 -debug
CRASH: 2006. jan. 1., vasárnap, 16.47.24 CET
CRASH: 2006. jan. 2., hétfõ, 21.47.44 CET
CRASH: 2006. jan. 5., csütörtök, 18.14.58 CET
CRASH: 2006. jan. 6., péntek, 12.28.20 CET
CRASH: 2006. jan. 7., szombat, 09.51.37 CET
CRASH: 2006. jan. 7., szombat, 13.48.18 CET
OrioN the S
Még nincs munkaidõ 😊

fruhwirth
Fleko, Te mint Szórsz zseni, nem tudod, mitõl nem indul a CSm HL2.exes kritikus hibára hivatkozva? Netrõl is leszedtem Steamen keresztül, felraktam DVDrõl, CDrõl, már gõzöm sincs. Találkoztál már ilyennel? MI lehet az oka? Tûzfal,driver? PLS help!

OrioN the S
Ejjha 3.-ok vagyunk 😊

Naja, phys_phun inkább kap 3.5 percet. Annyi viszont elég, ha célirányosan megy.
phys_phun-on az tuti nem elég hogy valaki feljusson :-) azt ne mondjad hogy ott lövöldözni szoktatok
egyébként jó lett! sok sikert a kivitelezéshez ;-)
Tervezett köridõk a mapokra.

Javaslatok, észrevételek jöhetnek. A default köridõ 2.5 perc lesz, minden ettõl eltérõ maphoz külön CFG kell majd.

Illetve, ha valakinek más jellegû, map specifikus változtatási ötlete van, szóljon.
5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDD ez van 😊

Zsoltika 007
Mint már leírták vannak fix admin üzenetek. De nem annyira hatékonyak. Van mikor elég de legtöbbször kevés. Ilyenkor név szerint felszólítom és befenítem az egyént hogy nem lesz ez így jó. Ez már használ az esetek többségében. Inkább rászólok többször mint kickelem mert utánna úgyis a lázongás lenne. Így meg nyugi van. Õ is lenyugszik meg más is látja hogy nem a kocsmában van.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

"flegmazni"... inkább nem mondok semmit, többször nem írom le, téma lezárva
OrioN the S
<#wilting> én is ott voltam 😄

no0b
ja meg valami a kep nem gizdulasnak raktam fel !!!

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

no0b
nem tudom miert valszolok... 😄 de lassuk.. na szal az uj maponkezdtel flegmazni velem.. es enmegkertelek ne csinald.. erre te folytattad mondtam nemvagyok a abratod haggyad kerlek.. de te azert is.. na mind1.. 1 ido utan abbahagytad es utana volt az hogy fikaztam.. de nem a SZERVERT es NEM a JATEKOSOKAT !!! ezt te ertetted felre.. azert mer tnem tetszik a map nem a szerver a szar.. amugy meg amig banolva volgtam neztem mas zservert de nem nagyonv olt normalis.. pedi gmentem volna oda szivesen.. es maskor nyugodtan basszal ki.. nem fog zavarni .. de tenyleg.. tegnapiban erzem KICSIT igazad volt.. de amint latad winter_dust 2 on nem "sirtam" es nem "fikaztam" senkit latszott a statomon is.. na TENYLEG legyen off. udv (most megy megyek haver este meg reszegedes 1000 rel 😄 nevnap POWA 😄😄 .. ) tessek 1 kep tegnaprol.

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

<#worship> félreértettem, ezer bocsánat!
Még lehet az 😛
Szega87
<õ ezt nem tudhatta mer nem admin> <#kuss>

Lompi73
Köszönöm.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

OrioN the S
Az adminnak rendet kell tenni ennyi nincs vita 😊 És Ano rendet rakott meg Noob-ot ki 😊

Lompi73
Nem minõsittetelek! De valszeg felvetted a kesztyût.<#nemtudom>
Én csak el akartam kerülni a következõ ilyen esetet.

Vannak elõre konfigurált figyelmeztetéseink.
Lompi73
Az ötlethez mit szólsz?

Igazad van, nem tudtalak ummute-olni de csak ebben az egy dologban. Az én basztatásom abban merült ki hogy megkerdeztem hogy miért kell bomlasztani a szervert, erre te ingerlõen válaszoltál.

Szega: ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor látnád, hogy 5 perc után visszajött. Ja és köszi, hogy miután 3 ember leírja - akiket elég régen ismersz - hogy mi történt te direkt beírod ide hogy érdekel a másik oldal, fõleg miután õ már leírta!

Lompi: milyen határvonalról beszélsz? Nincs jogom kirakni egy olyan embert, aki folyamatosan kelti a rossz hangulatot és enyhén burkoltan fikázza a szervert meg a rajta játszókat? Te sem olvastad el az üzenetet, rengetegszer figyelmeztettem, mielõtt tényleg tettem volna valakit.

Én ezennel lezárom a témát az én oldalamról, de kijelentem, hogy legközelebb nem fogok ennyit gondolkodni, mielõtt kirakok egy olyan játékost, aki rontja mások játékélményét viselkedésével. Ez egy szerver, ahol azért vannak adminok, hogy rendet rakjanak a normális játék érdekében. Ha valakinek ez nem tetszik, nagyon kérem, ne játszon itt vagy tartsa meg magának a dolgait.
Szega87

Szega87
lehet azér mer a tesóm és sokat halottám már a hangjáát meg ismerem de az övé érthetõ volt , mig a tied bevallom nekem homályos volt hogy pontosan mit is jelent , de mostmár tudom hogy a 2 star trek fan egyrúgóra jár <#vigyor2><#vigyor>

Ezt irtam 31430-ban, csak kicsit burkoltabban 😄
Szega87
ezt kikérem magamnak azér ]No0b[ és Bt ne legyen má egy lapon emlitve , az egy segránc volt mig õ normális szvsz! <#ejnye1>

Lompi73
Sziasztok! VÉLEMÉNY:
Szerintem az (adminnak)nem szabadna átlépni az a bizonyos vonalat.
Mer onnantól kezdve csak fokozódik a feszkó, és érzelmek is kerülnek bele.
ÖTTLET: Fix admin üzenetek, megfelelõen fogalmazva, Felszólítás 2-3 x-or és a többi.
Nem akartam senkit se bírálni, nincs is jogom, s az vesse az elsõ követ ki nem vétkezett még!

ha jól emlékszem egy bt nevû figura is hasonlók miatt lett bannolva. pedig vele is lehetett beszélni ha megtalálta az ember a hangnemet. kérdés hogy a szerveren ezzel akarnak-e szórakozni az emberek, vagy a játékkal.

fruhwirth
az elmúlt 3-4 italyn, amin legutoljára jáccottam, iszoynat szar voltam, szóval azóta nem szeretem!😊