Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
khm=törökköszörülés <#falbav>#falbav>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Amúgy ahhoz a 7200hoz biztos jön még a postaköltség is.
# Half-Life 2: Deathmatch
# Day of Defeat: Source
Ezek mind benne vannak abban is?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Kis segeítséget kérnék
Ezta fajta CS:S-t lehet valahol olcsóbban kapni, nem tudjátok? <#rolleyes>#rolleyes>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
nekem 1 logitech mx518 van 5.5 körül .
Fps pfff<#szomoru1>#szomoru1>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
valamiért nálam nagyon alacsony mostanába az fps SG szerveren máshol pedig nem, mi lehet a baj?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Nekem az egérgyorsítás kivéve 2.2.
Ki mekkora sens-el játszik?
Másrészt csak linuxon jelentkezik.
Harmadrészt pedig olyan linuxos sem jelentkezett eddig ott, akinél _nem_ produkálja ezt a hibát.
A valve meg azt is leszarja, hogy a steam cpu usage sokszor 50 és 100% között kempel két hónapja, és csak steam restart normalizálja a helyzetet. Szal ebbõl sem lehet kiindulni, hogy a "valve úgyis tenne valamit".
A mani fórumon már egyértelmûvé vált az is, hogy plugin verziótól függetlenül csinálja.
Másrészt a béta is akkor lett kiadva, mikor a zh verzió, szal ebbõl a szempontból semmi különbség nincs.
Remélem az utána következõ hsz-eket is elolvastad azért.
"If you run multiple servers on the same box and have mani disabled on one of them, then the SRCDS with mani disabled will just sit there at the end of the map spamming changelevel or something.
The only solution I could come up with is to ensure mani was enabled and that mani was not paused at all on any SRCDS on the same box, or to not have mani installed whatsoever on the box at all."
Maga a bug fellépése is teljesen plugin független, egyszerûen a game_commencing event után a LINUX (és csak a linux) nyom 2db changelevelt egy random mapra. Vagy elhal teljesen $HL_CMD segmentation fault hibával.
itt a topik
egy idézet: "We took mani off and still had the problem."
Egyrészt valamelyik novemberi update óta spectatorban norecoil van, tehát nem tudod 1:1 követni, hogy hogyan lõ a másik. Itt már eleve értelmét is veszítette a demo felvétel, és akkor ehhez még hozzá jön az is, hogy az interpolációval is valamit könnyítettek a spectatoron, tehát lagol össze vissza.
Másrészt addon hibájából bugunk még pár napnál tovább nem volt, ez meg már karácsony elõtti update óta tart. Már rég jött volna patch a manihoz is, ha az okozná. Szal lehet mutogatni ujjal a Valvera...
Ja meg szép volt a server kifagyás, de máshol is igen gyakori. Valamelyik serveren az italy csinált olyat, hogy mikor beléptél kiírta, hogy buy idõt túllépted, meg 30 mp freezetime, aztán semmit nem tudtál csinálni, amíg le nem telt a köridõ, aztán ugyanaz. Az sem segített, hogy disconnect és vissza mindenki, ugyanúgy folytatódott. Valamit jól el basszintott a valve?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Azért lécci szóljatok hogy nálatok mi a helyzet demo téren.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
"when i play css i run smoothly if the tickrate is good, but when i start to record, its horrendous, everything starts to chop as if though im getting 20 fps, and the models lag across the screen. this didn thappen to me before, now if i wanna play a match i gotta do it with 60 fps, not 100, and its extremely choppy.(my comp can handle it, so dont say its that)
fix? commands?
and why is my choke up to 50 all the time, it was always at 0, i use 101 101 20000"
vagy netes számlával is lehet? 😄
Na kérdésem kinek jó a demo felvétel 66tickes serveren minimum 10playernél.Tehát ne laggoljon, ne akadjon, ellenségnek is szép síma legyen a mozgása, szép síma legyen az egész játék menet.
És aki tud ötletet adni hogy tudom megcsinálni hogy jó legyen az naon fasza lenne😊
-Hát a memoriám biztos elég.
-videokari szar de ezen múlna a demo felvétel? hát nem hiszem...vagy mégis?
-Proci az 2500barton 3200re tuningolva ennek azért elégnek kéne lennie...
Grafikát lebútítom egy hányásra akkor is szar a demo felvétel😄
Hát ilyen szar fost már rég láttam😞
Jah és 33 tickraten is akad de sokkal kevésbé észrevehetõen.