Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
játék doboza, megvan
cd kulcs lapja, megvan
dvd van, marad
leiras nincs
és a levélküldésen mit veszithetek? vagy bejön vagy nem..
mit kell rakni a boritékba?
én csak ennyit mondtam...
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Amit a chronowerxen találtam szerintem nem teljes, vagy sántít.
Legalábbis több a letölthetõ mint ami fut, ill. látok olyat ami fut de nem letölthetõ.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Szerintem nincs sok értelme elküldened, mert cimborám is így járt el is küldte de lasan fél éve semmmi...
ennyit a legális életrõl!
a gyereket keresd!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
és annak az alján ez van:
NOTE: For all products prior to Half-Life 2. You must enclose $10.00 (US Dollars) for your CDKey to be reset. Only Money orders or a bank cashier check in US Dollars will be accepted
CD Key Reset
Valve Corporation
PO Box 1688
Bellevue, WA 98009
USA
?
eza cd kulcs, meg biztos ügy. és ha tényleg átkurt, akkor õ fog nagyot zakózni, amikor nem fog neki elindulni.
A játékot meg elég olcsón vettem. fele annyiért mint a boltban kapható
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
CD Key Reset
Valve Corporation
PO Box 1688
Bellevue, WA 98009
Akkor most a DVDt ne küldjem el?
FOR ALL PRODUCTS (INCLUDING HALF-LIFE 2) - If you are transferring ownership (sale or gift) of a previously purchased retail package, you are required to transfer all materials (including box, disc, end user license agreement and documentation) in order for the transfer to be legitimate.
Azaz a dobozt meg mindent küldjek el? Ezeket visszakapom majd?
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
"You will need to mail us the following items to reset the CD-Key:
The original printed CD-Key. This must include the original packaging the CD-Key was printed on (e.g. the CD jewel case). No copies, photos or scans will be accepted.
Please ONLY SEND THE ORIGINAL PRINTED CD-KEY. DO NOT SEND YOUR CDs OR OTHER PACKAGING.
Your email address, phone number and mailing address.
The Steam Account Name that you want the CD-Key assigned to.
$10.00 (US Dollars). Only money orders or a bank cashier check in US Dollars will be accepted. For Half-Life 2 Retail Package owners, there is no charge for this service. We cannot process incomplete CD-Key reset requests. If you cannot provide all of the above items, we will be unable to help you and will return your payment."
Elkuldod arra a cimre a jatek dobozat (dobozzal, boritoval, cdkulcsal), es leirod melyik accountra szeretnel, az email cimedet & telefonszamodat & cimedet, es varsz. Ha nem tekintik ut kozben gyanus csomagnak es nem robbantjak fel, akkor heteken belul jatszhatsz.
de nálam a rendes cd kulcs papir. bármikor visszaküldhetem a valve-nak, és adnak másik kulcsot. onnantól meg enyém a játék, csak nem tudom ennek a lehetõségnek a részleteit..
amugy õ egy senior tag egy másik fórumon