Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick
mennyiért hagytad magad átverni?csak úgy mellékesen kérdezem

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

az év játéka kiadás

cd kulcs lapja? milyen kiadas ez?

doksi, megvan kitöltve
játék doboza, megvan
cd kulcs lapja, megvan

dvd van, marad
leiras nincs

Ez nem ellopott cdkulcs (akkor a vasarlasrol keszult szamlat kell elkuldened), hanem hasznaltan atvett jatek.

szerintem ebben az esetben nem kell. mert hogyan adjam meg az ellopott cd kulcsom accountját? ez értelmetlen. honnan a fenébõl tudjam azt....

Kitoltod azt a lapot, azt, a jatek dobozat, amire a cdkey van raragasztva boritoval, CD/leiras marad nalad.

Most nezem, hogy ugye meg kell adni a regi accountot is amihez tartozott a jatek, igy kellemetlen ha nem tudod elolvasni.

nem tudom elérni a gyereket.
és a levélküldésen mit veszithetek? vagy bejön vagy nem..
mit kell rakni a boritékba?

Wolwarine
figy ez nem megoldás illetve nem mûködõ (de van rá esély). Ha megkeresed a gyereket és megkapod tõlle a kódot AMIRE SOKKAL TÖBB AZ ESÉLYED.

én csak ennyit mondtam...

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Valahol megvana szerveren futó mapok listája?
Amit a chronowerxen találtam szerintem nem teljes, vagy sántít.
Legalábbis több a letölthetõ mint ami fut, ill. látok olyat ami fut de nem letölthetõ.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

akkor szerinted mi a fenét kellene csinálnom?

Wolwarine
+36 körzetszám-telszám

MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

telszámot hogy adjam meg nekik?

Wolwarine
Fele annyiért? Bázzeg ha megveszed csak a css-t az asszem csak 7000 huf!
Szerintem nincs sok értelme elküldened, mert cimborám is így járt el is küldte de lasan fél éve semmmi...

ennyit a legális életrõl!

a gyereket keresd!

5w0rdf15h
LOL nem kell ez a mizéria....jól megagyalod és egybõl kiköhögi a dolgokat 😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

van egy ilyen doksi, amit ki kell tölteni: cdkeyresetform.doc
és annak az alján ez van:
NOTE: For all products prior to Half-Life 2. You must enclose $10.00 (US Dollars) for your CDKey to be reset. Only Money orders or a bank cashier check in US Dollars will be accepted

na, megcimeztem a borítékot..mit rakjak bele?

igen

Igy:

CD Key Reset
Valve Corporation
PO Box 1688
Bellevue, WA 98009
USA

?

Seattle-be, az az allam.

ra kell irni azt is, hogy USA.

nem lehet elérni (gépet fejleszt, állítólag) mult csütörtök óta.
eza cd kulcs, meg biztos ügy. és ha tényleg átkurt, akkor õ fog nagyot zakózni, amikor nem fog neki elindulni.
A játékot meg elég olcsón vettem. fele annyiért mint a boltban kapható

fruhwirth
hát olcsóbban kijönnél belõle, minthogy kiküld Washingtonba a cuccot X Ftért...és még akkor se biztos a dolog...fõleg ha útközbe elveszik...

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Guer
én a helyedben inkább megkeresném a gyereket....

még egy lol kérdés. még soha nem küldtem külföldre levelet.. pontosan ugyan ezt kell a boritékra is írni?
CD Key Reset
Valve Corporation
PO Box 1688
Bellevue, WA 98009

fruhwirth
Please ONLY SEND THE ORIGINAL PRINTED CD-KEY. DO NOT SEND YOUR CDs OR OTHER PACKAGING.

Akkor most a DVDt ne küldjem el?

FOR ALL PRODUCTS (INCLUDING HALF-LIFE 2) - If you are transferring ownership (sale or gift) of a previously purchased retail package, you are required to transfer all materials (including box, disc, end user license agreement and documentation) in order for the transfer to be legitimate.

Azaz a dobozt meg mindent küldjek el? Ezeket visszakapom majd?

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

és visszakapom a dvd tokot?

oké, kösz

most én mit csináljak?

Nem kell fizetni, csak kuldd el az adatokkal egyutt, es varj.

fruhwirth
thx

most akkor mi van?

Az is HL2 retail, tehát igen.
"For Half-Life 2 Retail Package owners, there is no charge for this service. "
fruhwirth
a HL2 Collector's Edition ennek minõsül?

"For Half-Life 2 Retail Package owners, there is no charge for this service."

aham, és mi van a pénzel? és minek a telszám, nem tudok angolul...

fruhwirth
Fleko, én emiatt mondtam, hogy rá kell fizetni...

"You will need to mail us the following items to reset the CD-Key:

The original printed CD-Key. This must include the original packaging the CD-Key was printed on (e.g. the CD jewel case). No copies, photos or scans will be accepted.
Please ONLY SEND THE ORIGINAL PRINTED CD-KEY. DO NOT SEND YOUR CDs OR OTHER PACKAGING.
Your email address, phone number and mailing address.
The Steam Account Name that you want the CD-Key assigned to.
$10.00 (US Dollars). Only money orders or a bank cashier check in US Dollars will be accepted. For Half-Life 2 Retail Package owners, there is no charge for this service. We cannot process incomplete CD-Key reset requests. If you cannot provide all of the above items, we will be unable to help you and will return your payment."

és akkor hogy megy ez? mit kell csinálni. egy próbát megér nekem is.

FAQ: I purchased a game used or wish to move my retail CD-Key to a different Steam Account.

Elkuldod arra a cimre a jatek dobozat (dobozzal, boritoval, cdkulcsal), es leirod melyik accountra szeretnel, az email cimedet & telefonszamodat & cimedet, es varsz. Ha nem tekintik ut kozben gyanus csomagnak es nem robbantjak fel, akkor heteken belul jatszhatsz.

fruhwirth
nekem nem nyitja meg

fruhwirth
hát nem...hidd el, itt szivok már vele fél éve. Itt van elõttem a szép kis diszdoboz benne HL2 DVD,sapka,póló,kézikönyv, csupa "hasznos" dolog, csak épp a kódot nem tudom használni, ami bennevan. 3X irtam má emailt is, de semmi. Gyakran feltett kérdéseknél volt ez beirva. Ezért vegyen az ember eredeti játékot...

okés,de én azt hámoztam ki, hogy a valve egybõl az en accountomra rárakja az uj cd kulcsot. az én accountomat meg csak én tudom...

fruhwirth
bezzeg a WOWból mennyit eladtak már...

Azt mashol mar reg nem forgalmazzak, az az orszag problemaja hogy itt nem tudtak eladni haromnegyed even at a regi szallitmanyt sem.

fruhwirth
én már végigjártam a procedurát...lehet, h nálad van a papir, de a valve átszámitva 2500 forintot kér azért, h nullázzák az accountot, azaz te újra hozzá tudd rendelni egy steam accounthoz...szóval ez nem úgy megy, h visszaküldöd, és kapsz egy újat. Arról nem is beszélve, hogyha resetelik az accountot, vki gyorsan bereggeli, és már megint buktad. Nekem ugyanez volt CD Galaxisos zsir bontatlan csomagban használt account volt már...csak pénzért tudod újra használni, ingyé nem kapsz újat...

fruhwirth
ez mondjuk télleg fura...

én elismerem, hogy ez is lehetséges! Rendben.
de nálam a rendes cd kulcs papir. bármikor visszaküldhetem a valve-nak, és adnak másik kulcsot. onnantól meg enyém a játék, csak nem tudom ennek a lehetõségnek a részleteit..

amugy õ egy senior tag egy másik fórumon