Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na jó...volt, hogy kisajátítottam a gépét :Ð Lementem és puszi helyett géphez ültem 😄
Volt egy idõszak, hogy nagyon jól ment, csak amikor már elfogyott az ihlet hagytam a játékot 😊
Canon 450 D
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
huh, de hiányzik néha a játék....hát ilyen grafika után meg...wow...nem semmi
Canon 450 D
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
SAZL: szavazzon mindenki csirkére, és minden gond megoldódik!! Felújítjuk az utakat a duston 1-2õn, megszüntetjük a munkanélküliséget az összes túszos pályán, és béketárgyalásokat kezdeményezünk a terrorokkal 😄DD és akkor beköszönt a béka <#vigyor>#vigyor>
Nem egy nagy dolog. Törölni a felesleges hozzászólásokat(spam, flame), és a warez-el kapcsolatos dolgokat. Bünti pontot meg csak admin tud kiosztani.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
namajd felmegyek az ezsgé szerverre és jól elnáspángollak!!4 <#idiota>#idiota>
akkor te meg Teh ultimate lamah! .D.dDD:ADD:d 😛PPP
Szega: milyen szolgáltatásokat fizessek én meg? 😄 Nem MZ/X csinálta? Vagy te MÁS szolgáltatásokra céloztál? kösznemkell 😄DD
akkor az enyémben az lenne hogy TEH GOD?
hmm DDD😄😄dASD
mi a gond?
gyuri http://gyur6.uw.hu
UI: Respect MZ/X
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Jelöltek:
Vegas
Anonymous
Guer
Bond
Hoze
Janos666
Orion
Szavazni nálam, PÜ-ben lehet. Aki nem tudja mi az a PÜ, jobb is ha nem szavaz 😄
Formátum
Tárgy: css házigazda
Üzenet: jelölt neve + miért
Egyszerû többséggel kerül ki a gyõztes. Holnap estig lehet PÜ-t küldeni.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP