Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
meg azt is látom hogy nincs fenn senki..
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Meg most hallom hogy dod:sourceban is szór a fegyver mint atom..Rájöttem hogy én azt utálom, mert nálam a játék élvezhetõségének a rovására megy.Olyan rohatt büdös random és szerencse játék lesz az egész.Hiába tanulja meg az ember szórás mikéntjét akkor is rengetegszer van hogy körbe lövi az ellent.Tudom az életben is szór a fegyver, de azért csében túlzásba estek ami párosúl megmagyarázhatatlan dolgokkal...
Ha dodban is olyan lesz hogy ott van 2méterre a csávó és szó szerint körbe lövöm a tunkal akkor delete az biztos..Nekem nem adnak be ilyen mesét.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Amúgy GG volt , thx mindenki
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
csak meg szokom elöbb utobb
http://thenamelessphoto.com/
ha majd expert-en is elsõ leszel, akkor jó lesz neked.
nézd meg (szintén) expert-en, hogy hogy céloznak a bot-ok, már ha lelõttek.
tanulságos. célozz te is úgy.
a hitbox-os flém meg sztem már unalamas.
nem kell ezt olyan komolyan venni...
vagy saját serveren kell valami konfigolni és akkor nem fog elcsúszkálni a hitbox?
sry a lámá kérdésért de iszonyatmód idegít már a dolog
http://thenamelessphoto.com/
Ha csak külön vagy ezt - vagy azt lehet használni, akkor valóban semmi értelme nem lesz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
1. újra van textúrázva
2. ezúttal mellékelve is vannak a textúrák hozzá 😛
Szal mostmár lehet jó map belõle.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Valaki elmondaná röviden milyen tipusú pályák/célok vanak a dod:s-ban?
Csak legyen valami fogalmam hétvégén ne csak rohangáljak mint hülye gyerek az elsõ órában.