Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én már valahol a felénél kiszálltam.
A lényeg:
50% - Vannak idegesítõ gondok, amiket a mai napig nem javítottak ki, vagy ha ki is javították, nem olyan prioritással kezelték, amivel kellett volna.
50% - Minden tökéletes volt/van/lesz, és a css napról napra népszerûbb. Mindenki más idióta aki ettõl eltérõt állít.
A magam részérõl nem értek egyet teljesen egyikkel sem. Az örökös hitbox téma túl van lihegve, tény, hogy olykor bugok jönnek elõ, fõleg sok playernél, pörgõs helyzetekben, de messze túl van dimenzionálva. Az esetek 95%-ában még mindig az egyén, vagy a pech felelõs azért, ha nem tud valakit lelõni. Én ezt tudom magamról is, és nem próbálok minden mellélövésnél összeesküvés elméleteket gyártani a source engine ellen. Egyszerûbb lenne mindig azt mondani, hogy ez a szar game, csak értelme nincs sok.
Ennek ellenére vannak gondok. A source engine túl komplex ahhoz, hogy teljesen bugmentesen fusson a netkódja, mindig és minden helyzetben. A legjobb valszeg valami sokprocis szerveren lenne, 100ticken, gigabit nettel közvetlenül a bixre, persze 1000hz-es kernel timerrel + 4800+X2 proci 2gb rammal, 7800gt és sataII raid0 winyokkal, és <20ms stabil pingû nettel. Ez viszont több ponton is elvérzik, átlagos magyar körülmények között.
Tehát, nem tudtam lelõni:
50% - béna voltam, pechem volt, mellélõttem, gyorsabb volt a másik
30% - a gépem nem elég az adott pillanatban kielégítõ teljesítményre a source alatt, és így lag, choke, loss, stb miatt hiába reagáltam gyorsan, céloztam jól, szart sem ért.
10% - a szerver nem tudta kielégíteni az adott pillanatban a terhelést, vagy net, vagy proci/kernel timer/fps gondok miatt. (20 playerig 66 tick vagy az alatt ezt méginkább 5% alá sorolnám be, meg ugye most még egy patch is jött ki minap, szal nemtom mi a legfrissebb helyzet)
10% - a source engine az adott pillanatban, helyzetben interpolációs, vagy egyéb netkódból adódó bugot csinált, aminek következtében a szerver nem az én találataimat adta be, hanem az ellenfélét - és még mielõtt azt mondja valaki, hogy ez mindig vele fordul elõ, nem igaz. Mindenkivel egyenlõ mértékben, HA a fenti 90% eshetõséget már kilõttük.
Szal nagy átlagban azt kell mondjam, hogy a source engine-nak nincs különösebb baja, vagy legalábbis semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik, ilyen jellegû game. A COD2-s példa is baromság, egész máshogy mûködik az a game, így sokkal kevésbé jönnek ki rajta az ilyen problémák.
(szerk.) jegyzem meg minden bántás nélkül
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Én a múltkor 5 mapot játszottam, és +181 pontom lett. Pedig az elején 0.2 körüli k/d-m volt, csak végére jöttem fel 2.5 köré.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Igen megcsináltad : Jobban szeretnek mint 4 éve <#hehe>#hehe>
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Közben megtaláltam a pár éves, sg-s accountom jelszavát, ha nem baj, inkább ezt használom
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
A kettõ banda között nincs valami nagy barátság nem mintha hiányolnám😊
1.6nál a css is jobb, de végülis én leszarom ki mivel játszik, lényeg hogy én jól szórakozzam.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Hat le lettem oltva mint a villany 😛 Volt 4-5 ember, aki egyetertett ezzel azzal, meg masik 4-5 Mr. Perfect, akinek soha nem volt/van/lesz gondja, es mindenki mas idiota, aki rosszat mond a Valvera 😄
Egy darabig vitaztam nemelyikkel, de aztan gondoltam a fenet se erdekli, ugysem gondoltam komolyan a topikot...
guer akiminekit csk lemékol öt viszont nem lehet lelöni...
le is zavartatok a serverröl multkor...
Paulivel futunk dust_pcgn és az 1ik saroknál szembe találjuk magunkat tekkel.
puli elkezdi lõni mint a barom. rá 1 mpre énis.(TEK közben gugolt) egyhelyben és lõtte pulit. puli és tek egymástól fél méterre,gugolva lövik egymást mint a barom, énmeg teket. kb 10másodperc volt az egész csatajelenet. puli haltmeg elõször. és utánna tek. én tektõl 2méterre lehettem és egy full tár AK ment tekbe + amit puli lõtt bele féltár vagy tár. mind1. lényeg az ,h tek hitboxa kb fél perc késéssel érkezett meg a bûncselekmény helyszinére 😛
http://thenamelessphoto.com/
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
TEKet nem a vasárnapi vérfaszláma kategóriába sorolnám :S
Én mindig a magyar ircneten voltam, botok is ottvannak... sgteam is ott lesz 😊
Magyarok legyenek magyar ircneten.