Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Counterspy tényleg a nevéhez hûen megtalált egy csomó szart!
Ajánlom énis a progit.
Amit adaware meg a spybot nem talált meg ez megtalálta.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Csak a saját nevedben beszélj. <#ravasz1>#ravasz1>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Ami jó, és megy fel:
aim_advance - kicsi, pörgõs, egyszerû aim map
awp_india - detto csak awp-vel
de_dust06 - egy újabb dust változat
de_gambaru - érdekes, szép, és igényes map.
de_iceberg - ugyancsak érdekes, viszonylag egyszerû map
de_lv426_v1 - sötét, futkározik a hideg a hátadon típusú map.
de_resort - egy sícentrum épületében kell ökörködni, nem rossz
fy_dragon_duell - a.w.e.s.o.m.e map 😊 Amolyan iceworld killer.
Amit még néztem, de nem megy fel:
aim_station - egy kis szar
cs_cityride - nem rossz, de nem is jó. Szürke, egyhangú map, csak egy a sok közül...
cs_salty_school_v4 - (és az összes többi salty map) rém igénytelen mapok, bezzeg a screenshotok mindet elõnyös oldalukról ábrázolják
de_coast - lol.. megint fûztem hozzá némi reményt, de megint pofára estem. A srác kb a source megjelenése óta próbálja a hl2 alól portolni ezt a részt, de hogy ennyire béna, vagy ennyire nehéz... ha a highwayt tekintjük, akkor elõbbi 😊
de_mystic_x - szar
de_weaponwarehouse - szar
Valaki még javaslat?
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
akinek TFT monitora van az mondja már meg hogy melyik a jobb ha DVI vagy analog kábellel kötöm össze?
és van e észrevehetö külömbség?
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
És itt tudnék a pinglimites dologhoz szólni. Alacsony (nálam) 45 körüli pingel mentem mikor jöttek a lossok (20-30). Tehát a ping miatt nem vág ki a server, de játszhatatlan lett a sok loss miatt, ami távolról (említett Korea) is elõfordulhat a sok hoppolás miatt pl.
Leszedtem a mapokat kb 20x kellett klikkelni míg elindult a töltés - szeretem a filefrontot.
cs_eclipse
de_corse_beta
de_nuclear_alert_v3
cs_thunder2006
cs_clubmetal
de_meatfactory
cs_hotbanana
cs_traps_updated
de_ruinas
fy_devil2k
as_courthouse
as_vespa
A mapok most kikerülnek a cyclebõl, de a szerverrõl csak akkor vesszük le õket véglegesen, ha a teambõl senki nem akarja visszatartani egyiket sem. (A tagoknak ezzel kapcsolatos bejelentésre holnap este 20:00-ig van lehetõségük)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jajj de bekészülõs napom volt ma nekem istenem holnap meg jön a következõ.<#wilting>#wilting>
Jelszó: régebben már kipróbáltuk hogy ne legyen és elég katasztrofális következményei voltak, tele lett 5 perc alatt a szerver mindenkivel Németországtól Koreáig és kicsit játszhatatlan volt, fõleg a kapcsolatok minõsége miatt (most valszeg azzal fogtok érvelni, hogy a ping limit úgyis kickeli, de az a tapasztalatom, hogy 1) a ping nem jelent mindent 2) az esetek többségében rögtön visszacsatlakoznak akiket kirúgtak, ráadásul elkezdenek anyázni, hogy mért rúgtuk ki). Persze ettõl még kipróbálhatjuk, de szerintem aki olyan hülye hogy nem tudja elolvasni a szerver nevét, az ne jöjjön be. 😄
Az a bizonyos ok, hogy miért nem játszanak a szerveren, szerintem a custom mapek, csak ezt nem meritek kimondani. Én szvsz nagyon szeretem õket, szóval mellettük vagyok, de tény hogy a magyar scene nem szereti/lusta hogy megvárja, míg lejön, szóval nincs mit tenni... Egyébként ha már 5en bennt vagyunk, elég könnyen lehet toborozni egy alap mappel és utána órákig maradhatnak emberek, akik customoznak is.
U.i.: Pavel, ugye tudod, hogy Bond is admin? 😊 szal az hogy õ 5 perc után lelépett nem azt mutatja hogy elege van abból hogy nincs admin-rendrakás, hanem hogy õ nem akart 😄 (Bond, no offense! 😉)
U.i.2: Most 9en vannak bennt egy elég népszerûtlen mapen, mi a bajotok? 😄
bennt vagyok
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Miért van kevés ember a serveren a te véleményed szerint ??? én nem tudom <#miaz>#miaz>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
én ugy gondolom hogy az adminok de fõleg a régebbi arcok megfelelöen ellátják a feladatukat a serveren ha éppen fönnt vannak...
azt meg kb mindenki tudja hogy sztem miért van kevés ember a serveren ugyhogy ebbe most inkább ne mnejünk bele....
ja és természetesen nem egymást támadtuk csak kiállunk a véleményünk mellett asszem 😊
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
Ez egy példa. Mz írja talán hogy esténként teli a szerver. HOL???? Itt??? Az lehetetlen. Hetek óta alig játszik rajta valaki. Az összetartó erõt ez a fórum adja, és az itt egymással elbeszélgetett idõ, nem a source szerver. Legalábbis már nem.
AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D
az más kérdés hogy nem szoktam ilyet tenni inkább megkérem az adott illetõt hogy inkább maradjon csöndben...
Sztem azért kár kivágni valakit mert nagy az arca, hát legyen de az admin joggal való visszaélés ha emiatt kivágod. Ez nem ok sztem.
Guer & Pavel szusszá srácok ma megmutathatjátok a waron mennyire vagytok überprok <#ticking>#ticking>
Szusssszááá <#law>#law>
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön