Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k9duli
Off:
Counterspy tényleg a nevéhez hûen megtalált egy csomó szart!
Ajánlom énis a progit.
Amit adaware meg a spybot nem talált meg ez megtalálta.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

stp4trick
Én pl. a hEnTEs clan serverén kezdtem, nagyon sokat játszottam velük, rettentõen korrekt csapat és sokat segítettek, tanítottak. Mellette ment az Obi, Smalla meg 1-2 public még, aztán hentesék szinte csak waroznak már mostanság 1 éve, nehéz velük összefutni, akkor találtam rátok és járok is rendszeresen (már ha a netem engedi), mivel itt is igen jó a csapat.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Ja, én pl nem megyek át másik szerverre 😄
Lassan átalakulunk funserverré... én ennek csak örülök, én azért játszom 😄
Szega87
Majd C.A.L.-on is ekkora arcotok legyen mikor fõszezon lesz <#mf2>

énis ugyvettem észre,hogy napszaktol függetlenül más szerveren 2 perc kell hogy elsõ legyek 😛 😄
Zsoltika 007
"Bármelyikünk átmegy más serverre elkenik a szánkat mint állat ."
Csak a saját nevedben beszélj. <#ravasz1>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

stp4trick
awp_india-n rettentõ sok a startkill lehetõség, viszont nagyon jól lehet késelni is:-)

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Na, a szerver új mapjait illetõen:

Ami jó, és megy fel:
aim_advance - kicsi, pörgõs, egyszerû aim map
awp_india - detto csak awp-vel
de_dust06 - egy újabb dust változat
de_gambaru - érdekes, szép, és igényes map.
de_iceberg - ugyancsak érdekes, viszonylag egyszerû map
de_lv426_v1 - sötét, futkározik a hideg a hátadon típusú map.
de_resort - egy sícentrum épületében kell ökörködni, nem rossz
fy_dragon_duell - a.w.e.s.o.m.e map 😊 Amolyan iceworld killer.

Amit még néztem, de nem megy fel:
aim_station - egy kis szar
cs_cityride - nem rossz, de nem is jó. Szürke, egyhangú map, csak egy a sok közül...
cs_salty_school_v4 - (és az összes többi salty map) rém igénytelen mapok, bezzeg a screenshotok mindet elõnyös oldalukról ábrázolják
de_coast - lol.. megint fûztem hozzá némi reményt, de megint pofára estem. A srác kb a source megjelenése óta próbálja a hl2 alól portolni ezt a részt, de hogy ennyire béna, vagy ennyire nehéz... ha a highwayt tekintjük, akkor elõbbi 😊
de_mystic_x - szar
de_weaponwarehouse - szar

Valaki még javaslat?
Nekem speciel ez nem jelent problémát. Sõt.
Szega87
szerintem meg ezt pont nem kéne , ha 1 kicsit jobb képességû egyén bejön ide akkor már megy a sírás. Sajnos SG-n az van amit beszéltünk páran a múltkor hogy elég gyenge a játékosok összetétele , sajnos télleg gyengébb a nép mint az átlag . Bármelyikünk átmegy más serverre elkenik a szánkat mint állat . Ezt nyílván lehetne ellenvéleményezni , de szvsz ez az igazság , a jobb játékosok nem ide járnak ...

k9duli
Ha igen magas felbontáson akarod használni akkor dvi.Egyébként nem veszed észre akár hogy nézed.De a jövõre való tekintettel azt vennék a helyedbe, énis csak ezért adtam ki +5k-val többet.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

stp4trick
attól függ milyen kártyád van, a 6600GT-n már tökmind1, gyengébben inkább DVI, de ha van rá lehetõség, akkor inkább DVi mint sub

stp4trick
télleg, õ (direkt kicsi) nekem se nagyon tetszett

Zsoltika 007
A dvi jobb. Minden tekintetben. A kérdés csak az hogy rászánsz-e annyival többet?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Zsoltika 007
Nem tudom ki játszott melegszendvics néven akkor, de már csak egy hajszál volt hogy ne vágjam ki 5 percre kicsit lehiggadni olyan szinten degradálta a többiek játékélményét.

urbijoe
OFF

akinek TFT monitora van az mondja már meg hogy melyik a jobb ha DVI vagy analog kábellel kötöm össze?
és van e észrevehetö külömbség?

ON

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

stp4trick
Te voltál "Diun disu, konkrétan"? Amúgy vki télleg szapult mindenkit, de már nem tudom ki volt az. Amúgy csak az italyn voltam ott akkor, de jó volt és rájöttem a lossaim okára. Hát bekorlátoztak. A szemetek!
És itt tudnék a pinglimites dologhoz szólni. Alacsony (nálam) 45 körüli pingel mentem mikor jöttek a lossok (20-30). Tehát a ping miatt nem vág ki a server, de játszhatatlan lett a sok loss miatt, ami távolról (említett Korea) is elõfordulhat a sok hoppolás miatt pl.

stp4trick
Értem. Amúgy Avastom van +xpSp2 tûzfal+ ad-aware pro. 2-3 hetente átnézetem a semmit. Ja meg van egy router hardveres tûzfal is. A portscannerek meg nem érdekelnek, aki meg be akar jönni, úgyis bejön.
Leszedtem a mapokat kb 20x kellett klikkelni míg elindult a töltés - szeretem a filefrontot.

stp4trick
friss vagy és üde, reakciód fénysebességekben mérhetõ<#eplus2>

mé van kevés ember??
Akkor ha én <#kocsog> vagyok te is <#kocsog> vagy! De te nagyobb <#kocsog> vagy mint én te <#kocsog> -.-

Nem bazdmeg

jááj ezt ugyis tudja mindneki😄 ezért nemkell szavaztatni😄..csináljunk olyat ki a leg antipatikusabb😄
<#szomoru2> minek jó még így is versengeni? Szerintem nem jó ötlet.
Szega87
szivessen szavaztatnék nyilvánosba hogy kit tartasz a legnépzserûbb játékosnak az sg törzsjátékosaiból és a mostani rankba akik benn vannak azokra lehetne voksolni . Fun kedvéért 1 próbát megér -,-

Tudsz mást helyette?
Szega87
a szavazással kell vlmit tennem ? eltüntetni , leszedni stb , újjat kirakni ...

mire gondolsz?
Szega87
kell vlmit tennem a HQ-n?

Akkor tehát a következõ mapok kerülnek le a szerverrõl (5, vagy az alatti szavazatszámmal):

cs_eclipse
de_corse_beta
de_nuclear_alert_v3
cs_thunder2006
cs_clubmetal
de_meatfactory
cs_hotbanana
cs_traps_updated
de_ruinas
fy_devil2k
as_courthouse
as_vespa

A mapok most kikerülnek a cyclebõl, de a szerverrõl csak akkor vesszük le õket véglegesen, ha a teambõl senki nem akarja visszatartani egyiket sem. (A tagoknak ezzel kapcsolatos bejelentésre holnap este 20:00-ig van lehetõségük)
M@TriX
jah jó kis fight volt

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

janos666
Vagyis 20:02.kor basszameg....
janos666
Én most 20:21-kor szavaztam. Há, há, hááááá! <#action>

Jajj de bekészülõs napom volt ma nekem istenem holnap meg jön a következõ.<#wilting>
le lehet zárni, én a "bazdmeg"ra szavaztam 😄DD
Aki 8-ig nem szavaz, lemarad...
Én megmondom õszintén hogy nem vagyok egy lágyszívû admin, ezt akárki megmondhatja. Ha ilyen emberkével találkozok (túl nagy arc, többiek szidása), többször figyelmeztetem és utána keményen fellépek ellene. Nem egyszer történt hasonló eset és utána mindig nyugalom volt hosszú ideig. Mért kéne megtûrni mindenkit? Szerintem is az adminok dolga fellépni az ilyen egyedek ellen. Nekem fõleg az szokta szúrni a szemem, ha valaki anyázza a szerver népét.

Jelszó: régebben már kipróbáltuk hogy ne legyen és elég katasztrofális következményei voltak, tele lett 5 perc alatt a szerver mindenkivel Németországtól Koreáig és kicsit játszhatatlan volt, fõleg a kapcsolatok minõsége miatt (most valszeg azzal fogtok érvelni, hogy a ping limit úgyis kickeli, de az a tapasztalatom, hogy 1) a ping nem jelent mindent 2) az esetek többségében rögtön visszacsatlakoznak akiket kirúgtak, ráadásul elkezdenek anyázni, hogy mért rúgtuk ki). Persze ettõl még kipróbálhatjuk, de szerintem aki olyan hülye hogy nem tudja elolvasni a szerver nevét, az ne jöjjön be. 😄
Az a bizonyos ok, hogy miért nem játszanak a szerveren, szerintem a custom mapek, csak ezt nem meritek kimondani. Én szvsz nagyon szeretem õket, szóval mellettük vagyok, de tény hogy a magyar scene nem szereti/lusta hogy megvárja, míg lejön, szóval nincs mit tenni... Egyébként ha már 5en bennt vagyunk, elég könnyen lehet toborozni egy alap mappel és utána órákig maradhatnak emberek, akik customoznak is.

U.i.: Pavel, ugye tudod, hogy Bond is admin? 😊 szal az hogy õ 5 perc után lelépett nem azt mutatja hogy elege van abból hogy nincs admin-rendrakás, hanem hogy õ nem akart 😄 (Bond, no offense! 😉)

U.i.2: Most 9en vannak bennt egy elég népszerûtlen mapen, mi a bajotok? 😄
M@TriX
rajta fiúk, gémelni!
bennt vagyok

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zsoltika 007
Csak a smalla2. A sima smalla1 használ jelszót mégis az van fullon mindíg. Amúgy meg csak azért nem passos a második szerver, mert ha az elsõ fullon van oda irányít automatikusan.

Szega87
szvsz van benne vlmi , pl smalla és cs2hu se használ jelszót s fullon vannak ilyenkor is

Szega87
"azt meg kb mindenki tudja hogy sztem miért van kevés ember a serveren ugyhogy ebbe most inkább ne mnejünk bele...."

Miért van kevés ember a serveren a te véleményed szerint ??? én nem tudom <#miaz>

M@TriX
csak ha mondjuk filternél bejelölik, hogy a ne jelszavas szervereket listázza ki a Steam, meg ilyen apróságok, legalább teszt jeleggel érdemes lenne megnézni, akkor mennyire lenne fullos.

Wolwarine
Helyes píc! Gyúrjatok a mai warra !

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

Guer
sokmindenben igazad van de nem lehet mindig admin a serveren....
én ugy gondolom hogy az adminok de fõleg a régebbi arcok megfelelöen ellátják a feladatukat a serveren ha éppen fönnt vannak...

azt meg kb mindenki tudja hogy sztem miért van kevés ember a serveren ugyhogy ebbe most inkább ne mnejünk bele....

ja és természetesen nem egymást támadtuk csak kiállunk a véleményünk mellett asszem 😊

😊

Guer
ezt nem is montam 😊

Na mondjuk ez biztosan nem én voltam 😊

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Semmi bajom nincs Guerral, ez sztem félreértés. A gondjai és jelenléte ill. annak hiánya az õ dolga, úgy oldja meg ahogy tudja. Õ volt az egyetlen aki ehhez hozzászólt. Ha hozzászólt hát lereagálom, hiszen én indítottam egy negatív hozzászólással. Az adminkodás pedig nem csak az õ viselkedésébõl megítélendõ, és én sem ezt tettem. Lehet általánosítani is hiba -sõt még most sem derült ki hogy egyátalán Diun disura gondolt e Guer- de egyáltalán nincs a semmilyen admintevékenység a szerveren. Sem a létszámok, sem az erõviszonyok, sem az AWP, sem akempelés, sem a rush területén nem hoznak döntést. Más szerveren azért kaptam kiskect mert az admin csak azt látta hogy ****, holott a valve édescsillagát szidtam, meg ott jópáran. Azt hitte másnak szóltam be. Van fegyelmezett jó minõségû játék, csak törekedni kell rá. Tegnap ez volt: dust2, 4-5 fõnél léptem be, teltházas lett, lett italy, a már lentebb részletezettebb egyoldalúsággal, utána office, mert jók az egyoldalú mapok, majd egy számomra ismeretlen pálya, amire 5 perc után visszanéztem volna de már nem volt rajta senki. Én az officeról léptem le, a már fogyó türelmemmel.
Ez egy példa. Mz írja talán hogy esténként teli a szerver. HOL???? Itt??? Az lehetetlen. Hetek óta alig játszik rajta valaki. Az összetartó erõt ez a fórum adja, és az itt egymással elbeszélgetett idõ, nem a source szerver. Legalábbis már nem.

AsusA8N-SLIDelux,AMD64X23800+,7950GT,2*512Samsung400MhzRAM,Samsung160GbS-ATA,WD10GbATA-Rack,Maxtor80GbATA,Samsung713N17\"TFT,A4Tech 710-F Steelpad4D

Guer
sztem nyugodtan kivághatok vkit mert pl nem tul kedves jelzökkel illeti a server népét és külön rávilágít arra hogy ö milyen kiba**ott jo és hogy a többiek csak ****** hozzá képest....

az más kérdés hogy nem szoktam ilyet tenni inkább megkérem az adott illetõt hogy inkább maradjon csöndben...

Wolwarine
Nyugi srácok... Nem voltam ott de kb látom mi volt a bajotok.
Sztem azért kár kivágni valakit mert nagy az arca, hát legyen de az admin joggal való visszaélés ha emiatt kivágod. Ez nem ok sztem.

Guer & Pavel szusszá srácok ma megmutathatjátok a waron mennyire vagytok überprok <#ticking>

Szusssszááá <#law>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön