Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ma este már harmadszor..
Most megint updétela sztímmmm!!!!!!!!!!!!!
Hacsak nem maga Freemen a haverod akkor nagyon röhögd ki 😄

Aláírás

gyerünk😄 mire kész lesz sztem kijavitják😄 és soha nemtudod meg mi volt a gebasz
Egy " okos" haverom asszonta telepítsem újra a csét..
Igen de még nem oldotta meg senki a problémát?

Aláírás

Mi a picsa ez??
"Servers uses different class tables" a a hiba üzenet..
Szega87
HDR es Dust kurvanagy <#vigyor2>

szintén zenész..nekem meg untitled kis fszopás is van hogy keresi az ápdétet lol
én is úgy jártam mint Szega!!!!!
Mi ez hogy nem tudok egym agyar szerverre sem csatlakozni
Valami server uses different classes valami ilyesmi a hibakód

Aláírás

Szega87
3 an játszanak serveren és mikor joinolni akartam updatelt és most server is out of date 😄

értem de amikor beillesztem nem az jelenik meg amit kimásoltam hanem azok a négyzetek mint amikor mitom beállitod a koreai nyelvre és az a nyelvcsomag nincs meg.
Zsoltika 007
Vágólapról copy paste.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

de amikor a névbe a jobbnál jobb dolgokat akarom beilleszteni akkor csak négyzetek jelennek meg
k9duli
Copy paste.
Jézusom már 180 valahány magyar server van!!

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

OrioN the S
Énisaztvettem! ^^Fasza.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zsoltika 007
Omg! <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bibibííí 😊
nyugdíjjba vonult a régi Gef4 Ti4200-esem.
most majd jól letesztelem az új Gef6(?) 6600-osom... 😉
hogyan lehet más betutipussal irni a nevet?
errõl beszélünk reggel óta
énis pont erre gondoltam<#schmoll2>
hja,mint káromkodás
Guer
nemlehet egyszerüen letiltani a serveren a "rank" stb beirogatásokat?

Majd egy tökéletes világban, tökéletes cs-el, tökéletesen kiegyenlített játékokat fogunk játszani biztosan, addig is ki kell bírnunk, hogy ilyen nem létezik. Én nem mondtam hogy az volt, olvasd el mégegyszer. Közel fair volt, annyira azért nem volt vészes a dolog, hogy elmenjen akárki életkedve, neked sem ment rosszul (elsõ voltál a teamben, igaz hogy "csak" kb 1es kdr-el, de kb 80 killt szedtél össze), csak a stat húzta fel az agyad. Az a barom meg aki feljött el is húzott, miután elküldtük, voltak már durvább esetek is azért. Megesik.
fruhwirth
mármint ott. itt van😊

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Ez nem nyílt forráskódú dolog.

Viszont eventscripttel talán ki tudom iktatni az adott parancsokat, ha figyeltetem hogy mit irnak be az emberek.
fruhwirth
emléxel múltkor smallan, amikor 1 perc alatt ledaráltak minket?😄 egy 30 perces pályán lement vagy 24-25 kör. szóval itt nincs szarozás.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
tévedés ne essék, nem a stat rendszert kiáltottam ki rossznak. Sztem abban a 2 kemény mondatomban nem biráltam semmit, ami a pontozással kapcsolatos. Annyit irtam, h elment az életkedvem, miután ronggyá alázott a "kiegyenlített" CT csapat minket. Amúgyis belesz*rok már az egészbe, tegnap is feljön vmi hülyegyerek, igy köszön be, h csá gecik, majd 2X lelövik és elkezd kurvaanyázni. Nálam is el szokott gurulni a gyógyszer, de mivel már 2 fülhallgatót szétvertem ( thx serte ), így mostmár inkább kussolok:\ Mostanában vagy én romlottam le, vagy sosem kiegyenlitettek a csapatok, amikor fennvok.

fruhwirth
"kiegyenlített"

Én megnéztem és szerintem nem lehet... nincs hasonló dolog sehol, egy cfgben sem.
hasonlít valamelyik programozási nyelvhez?!ird meg lécci honnan tom letölteni ezt a plugint,hátha bele tok nyúlni..!köszi
Nem.

Talán felül lehet írni valahogy a parancsok jelentését mással, de azt sem tudom hogyan.
egyszerûen nem lehet kitörölni a parancsokat a mani config file-ából, vagy átírni?
Megszavaztatni olyasmit érdemes, amit meg is lehet valósítani.
Jelen pillanatban, mint azt kb 100x le is írtam már, külön külön nem tudom kikapcsolni a stat részeit.
jó most nehogy mindenki elkezdje beírni hogy én ekkor és akkor nézem csak 😊
nem azért írtam hogy mindenki védekezzen, és nem is élek abban a naív hitben hogy ez majd megváltoztatja a szokásokat.
csak azt akartam felvetni hogy talán érdemes lenne megszavaztani az ötletet amit Ano írt.

Szega87
én most italyztam , dustoltam , traineztem 1 vs 1 be egy srác ellen SG-n , tesztelt a srác igy gyakolatilag a késtõl kezdve mindennel mentünk körökön át , s pozitiv mérleggel zártam mindenhol , nem tuszoztunk , bombáztunk de mégis -400 pontom lett 35 perc alatt

Én max map vége felé nézem a sessiont,ha halott vagyok 😊
Utána meg a HQ-n, ott úgyis többet látni.
bocs, kicsit hosszú lett😊

nekem tetszik az ötlet.
engem nem a stat idegesít, hanem az hogy sokan 3 másodpercenként nézik.
session
lép ketõtt
session
beáll a sarokba
session
meghallja hogy jön valaki
rank
valaki elszalad mellette
rank
örül hogy észrevétlen maradt
rank
session
jön még valaki
session
elszalad mellette
statsme
hátbalövi
session
@#$!@$!@#%!#$$~@#$ most miér -135 a pont???? @#$!@$!@$!@#
vár kicsit
felmászik egy gerendára a sötét sarokban
session
rank
session
rank
letelik az idõ
session
rank
stb...
ahelyett hogy játszanának. és úgy játszanának, mintha élnének is, nem végiglopakodva a 3km hosszú pályán, közben fél perceket várva minden sötét sarokban, miközben másik 10 ember halálra "izgulja" magát. Feccel ellentétben nekem ilyenkor megy el a játékkedvem (ha az életkedvem nem is 😊
mostanában ezért játszok többet másik szervereken. ahol ugyan nincs annyi ismerõs, nincs olyan fun mint sg-n szokott lenni néha, de legalább pörgés van.

plusz nem lehet jasszerolni hogy igy elsõ vagyok ,megúgy<#idiota>
meg a másik hogy én hq-n megtom állni hogy ne nézzem meg,aztán meg leszarnám hogy ottvan...
köztes megoldás, akik játszanak nem idegesítik fel magukat a pontjaikon, de nem is töröljük el az egészet, hiszen naponta frissül és meg lehet nézni pl a pontosságod meg a kdr-ed így is
Zsoltika 007
"Talán még az jó lehetne, ha nem lehetne ingame megnézni, csak a HQ-n."
Ezt most nem vágom miért jó.

ezse rossz ötlet,támogatom
Tegnap én az ice-n +300 pontot szereztem úgy, hogy egész kiegyenlített volt a meccs. A lényeg hogy csak tmpvel és m3mal kell menni. 😊 Szerintem vagy ez a statrendszer vagy semmmi. Talán még az jó lehetne, ha nem lehetne ingame megnézni, csak a HQ-n.
más szerveren meg olyat láttam ,hogy x összeg alapbol jár 😊
és ezt is kilehetne próbálni egy nyári héten😊
Zsoltika 007
Hát általában a bénább csapatban vagyok oda szoktam állni ahol gyengébbek. De lehet ez már nem kifizetõdõ ha statban gondolkodik az ember. Bár én akkor is oda fogok állni ezután is. Amúgy meg nem nagy mûvészet lelõni vkit szar fegyverrel/lebökni mikor a csóri egyedül van 4 ellenféllel. És nálam és a csapatomban 70%-ban ez megy. Tudom hogy hogy mûködik és elméletben jó is az egész de gyakorlatban ez is ugyanolyan igazságtalan mint az elõzõ rendszer.

Akkor dokumentáld pls.

Mit csináltál, milyen fegyverekkel, milyen eredménnyel + session screen.

Én Punkzoli session screenjét is elhittem, hogy valahol porszem van a gépezetben, de ha nem tudjuk pontosan behatárolni, hogy HOL, akkor semmire nem megyünk.