Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aláírás
Aláírás
Valami server uses different classes valami ilyesmi a hibakód
Aláírás
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Jézusom már 180 valahány magyar server van!!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nyugdíjjba vonult a régi Gef4 Ti4200-esem.
most majd jól letesztelem az új Gef6(?) 6600-osom... 😉
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Viszont eventscripttel talán ki tudom iktatni az adott parancsokat, ha figyeltetem hogy mit irnak be az emberek.
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Talán felül lehet írni valahogy a parancsok jelentését mással, de azt sem tudom hogyan.
Jelen pillanatban, mint azt kb 100x le is írtam már, külön külön nem tudom kikapcsolni a stat részeit.
nem azért írtam hogy mindenki védekezzen, és nem is élek abban a naív hitben hogy ez majd megváltoztatja a szokásokat.
csak azt akartam felvetni hogy talán érdemes lenne megszavaztani az ötletet amit Ano írt.
Utána meg a HQ-n, ott úgyis többet látni.
engem nem a stat idegesít, hanem az hogy sokan 3 másodpercenként nézik.
session
lép ketõtt
session
beáll a sarokba
session
meghallja hogy jön valaki
rank
valaki elszalad mellette
rank
örül hogy észrevétlen maradt
rank
session
jön még valaki
session
elszalad mellette
statsme
hátbalövi
session
@#$!@$!@#%!#$$~@#$ most miér -135 a pont???? @#$!@$!@$!@#
vár kicsit
felmászik egy gerendára a sötét sarokban
session
rank
session
rank
letelik az idõ
session
rank
stb...
ahelyett hogy játszanának. és úgy játszanának, mintha élnének is, nem végiglopakodva a 3km hosszú pályán, közben fél perceket várva minden sötét sarokban, miközben másik 10 ember halálra "izgulja" magát. Feccel ellentétben nekem ilyenkor megy el a játékkedvem (ha az életkedvem nem is 😊
mostanában ezért játszok többet másik szervereken. ahol ugyan nincs annyi ismerõs, nincs olyan fun mint sg-n szokott lenni néha, de legalább pörgés van.
meg a másik hogy én hq-n megtom állni hogy ne nézzem meg,aztán meg leszarnám hogy ottvan...
Ezt most nem vágom miért jó.
és ezt is kilehetne próbálni egy nyári héten😊
Mit csináltál, milyen fegyverekkel, milyen eredménnyel + session screen.
Én Punkzoli session screenjét is elhittem, hogy valahol porszem van a gépezetben, de ha nem tudjuk pontosan behatárolni, hogy HOL, akkor semmire nem megyünk.