Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öö amúgy nem akartam gecilenni😛 csak furi, na sztem csak a vac secured szerverekre nem tudsz felmenni ,bár nemtudom... kersgélj
Csuhai G
Akkor most még1x meg kell vennem, ugye? 😞((

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

délelõõt? 😄 akkor gyorsan dolgozik a valve😄 haverodat bannolták,azaz téged
buktadszoptad
Csuhai G
Sry, a kép:

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Sziasztok! Kérlek titeket, hogy segítsetek!! Felmegyek 1 szerverre és ezt írja ki! Én sohasem cheateltem!! Haverom volt fennt nálam délelõtt és õ netezett meg játszott, és ahogy láttam valami "más" volt a játékban! Mintha valamilyen színes kockákat láttam volna amikor játszott, de nemtudom, mert annyira nem figyeltem oda, csak ránéztem! Lehet, hogy elrontotta a játékomat??? <#conf><#nemtudom><#ijedt><#rinya><#rinya>

Mapteszt 17:30.
A cs_italy_tactik mapunkból cs_italy_tactik2 lett.
CT és T oldalon is egykét új megnyitott résszel bõvült, amúgy ugyanaz.
Te micsinálsz János?😊
"Got Steam2 authentication response for unknown user"
janos666
Az új control panel miatt amit egyébként érdemes letiltani...
stp4trick
de mért ilyen nagy? 58 mega? lol

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

janos666
Nem rossz vállalkozásnak indultak a ForcewareUlrta driverek se, érdemes kipróbálnod a 85.56-os korai verzióját ha megtalálod valahol (én letöröltem az installert mikor letöltöttem az újat, de megbántam: az elsõ bétája tényleg láthatóan több FPS-t és 3Dmark pontot hozott, kicsit még szebb képpel is, de ahogy javítgatta a verziókat már ez is egykaptafára megy a többi moddolt driverrel, ahol semmi FPS növekedés, de állítólág szebb kép, gyakorlatba meg mintha semmit se csinálna mert legfeljebb is csak más, de nem szebb a kép). De nemérdemes manapság moddolt drivert feltenni, mind egykaptafára megy és semmi érdemlegeset nem hoz, tedd fel a sima 91.31-et.
5w0rdf15h
me kezd visszatérni a régi énje 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
Én szeretek mindenkit :😄 szójjon be oszzt akkor lehet változik a helyzet ,de addig csak----> -.- Lesen vok -.- Én vok az <#vigyor1><#gonosz2><#gonosz1> elfogó vadász -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
dik te felkelõ 😄 mindíg oltol mindenkit 😄 ban -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
há még jó hogy az kéne még h szeresd :o D:

akkor kérlek próbáld meg úgy használni, ahogy kell
antijuve
nem gondoltam h cset.látom hogy ez egy fórum,azért olvasni még tudok.és hagyd meg az agyadat a helyén,nem kell eldobnod

ups and downs

Szega87
W-E-L-C-O-M-E ! <#pias><#wave>

jéé, fleko még él? 😊

szasz 😊

armageddon666
nem az a baj. CSSben ment rendesen 85Hzen. csak mással is jáccanék. p. Jedi Academy és ott csak 59Hzen hajlando menni. a Refresh Rate Overriddal már Okés.

@

launch optionsbe: -refresh

armageddon666
84.21 nagyon kira driver! CSSben sok FPSt nyertem vele (6600GT) de sajna nem lehet állitani refresh rétet... és nme találtam modifiedet belõle (azokban lehet) most 84.25ösöm van. Tuned/modified. A sima 25ösben kevesebb átlag FPSem volt :S ha huztam akkor a .21eshez képest átlag +2FPSem lett de gyorsan hevült... szal texturahibák... most ezze a tuningolttal nem néztem még Video Stress Tesztet.

@

stp4trick
nem mûködik,
nekem se

MÁS:

Van-e vmi újabb forceware(DNA vagy más), ami megbízható és akár CSS támogatású is, mert most a 84.21 van fenn és nem igazán tetszik

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

armageddon666
Tudnátok segíteni? VALVe mp3 playerrel van gondom. megnyitom playlisthez hozzádok számokat majd jáccanám le de csak váltogat a számok között. A console meg telelesz ilyennel: "Failed to load sound "#freestyler.mp3", file probably missing from disk/repository" Volt már másnak ilyen baja? És ha igen sikerült megoldania?

@

stp4trick
<#eplus2>

Zsoltika 007
1.6 topikban válaszolnak. Mi már nem foglalkozunk antik játékokkal. <#integet2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
pasztmek erre nem jöttem volna rá 😄

scorpeeon
hali. mennyi lehet a cs1.6 minimum gépigénye?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

fruhwirth
Téged azér zavar, mer részegen mindig forditva veszed fel és asziszed jobbról jönnek, holott nem is😄

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
hát nemtom, én máshol is csinálok olyan statot, mint SGn. talán még jobbat is. Ugyanis itt vannak olyanok, h Mr. Bond. Punkzoli, Borg, serte, akiket nehezen tudok ellõni, de ezzel most összességében az SGn játszó emberek skilljét becsmérelted, amit azért nem kéne és meggondolhatnád már végre, mért kell lépten-nyomon becsmérelni az SGt és annak közösségét. Bárhol bármelyik serveren megmutatom, kit h tudok ellõni, akár az OGCn is. Jah, elfelejtettem, ott nem tudom sajnos megmutatni, mert majdnem mindig üres. Ezer bocs. Errõl ennyit.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

5w0rdf15h
hát igen me nincs akkora füles h rámenjen a nagy fejedre 😄

OrioN the S
Nekem az a bajom a fülesekkel ,hogy alapból zavar me rajta van a nagy fejemen az nagy füles 😄

T-boy
Thx. Nem kell az 5.1, kifejezetten zavarna. Ha 1,5 G5 árával töbért vettem volna a notit, akkor most 9700MR helyett egy 6600Go, 1.1 Bluetooth helyett 2.0, Single chanel memo helyett dual, és 855m chipset helyett 915m, és 0,6Mpix helyett 1,3-as webcam, és stereo hangrendszer helyett 5.1 és digit kimenet lenne. Aha, kicsit se volt rosz vétel...

Elég nekem a sima stereo füles, csak szóljon, tudjak kommentelni, és ne zsírosodjon e fülem az bedugóstól.

Érdekes viták mentek reggel ota, mindenesetre nem akartam belefolyni.
A noob, meg a lámázást már megszoktam, de szerintem attól a "klántagtól" kaptam hideget, meleget. A noobnak még örülök, ugyanis tényleg newbie vagyok, és maradok egészen addig míg az egerem vagy oldscool a4 tech golyós, vagy öslogitech, ill a padom egy használt mûszaki rajzlap.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

T-boy
Napi hányás is megvolt. Bánom, hogy nem takartam le egybõl a monitor felét... <#vigyor4>

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

OrioN the S
Ahoz elõbb meg kéne szabadtítani a router egy +fölös kábeltól 😊 tuti örülnének egy szobával arréb XD

OrioN the S
nemahagymahanemazene :o

stp4trick
nyugi ezután nem kell fogat mosni :-))

Inkább gyertek a szerverre.
OrioN the S
nem merem megnézni 😄DD ez a loituma hipnotizál 😄

stp4trick

OrioN the S
neked meg a sekiloníl

5w0rdf15h
neked meg a birka nyomja a ....be a botját te keci 😄DDd

OrioN the S
vagy inkább egy kard üsse le a faszát 😄

OrioN the S
:o

Nekem joak 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
neked meg a faszüsseki a szemed kard 😄
OrioN the S
dede 😄

OrioN the S
joak?

<#schmoll2>