Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

várj
VRSDM
kifizettem bankkártyán a counter-strike source-t, letölthetõ is lett a my game-s menüben, de mikor rányomom hogy töltse, akkor elkezdi átnézni a file-jait majd a felénél kb. kiirja hogy, tulterheltek a serverek, próbáljam késõbb...

de már 1 órája ezt csinálja, nemtudtok valamit, ??? vagy tényleg csak várnomkéne?

u dont have to listen anybody else but me

janos666
De mindíg van egy update amitõl vár valamit az ember. Most épp 9 napról ketyeg vissza az óra, azt még megvárom, vagy a következõt, vagy az azutánit ami már tuti jó lesz. <#vigyor2><#vigyor2><#idiota>
Gyerekek, van egy jó tanácsom: ha ennyire szenvedtek ettõl a game-tõl, ennyire nem tetszik a játékmenet "hibás" mivolta, ha többet idegeskedtek, mint szórakoztok vele, akkor ne játszatok vele. Komolyan mondom, annyi más jó játék van, fps is meg más stílus, biztos találtok olyat, ami leköt hosszú idõre. Ne kínozzátok magatokat, lépjetek tovább. (ez nem személyre szólt, hanem úgy általában, "akinek nem inge, ne vegye magára"...)
Szega87
szegény Goli 😄

õ egy CT

zöldszar<#idiota>
Zsoltika 007
Mintha ezt nem tudná senki...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Csuhai G
Lol! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

sejtem mi a valasz de azert: nem leht két külön gombra beallitani azt h awm-re közelitsen és a hangtompitot tegye fel?
OrioN the S
Bond cs közbe : 😄DD 😛

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Lábonlövöm tmp-vel, akkor nekem is 23dmg 😊
Minden fegyver mást mást sebez a testrészeken. Hát még ha át is megy valamin a golyó, vagy van kevlarja, helmetje.
De az én rekordomat úgysem döntitek meg, még amikor source kijött egyszer 1 dmg in 2hits lett deserttel 😄
OrioN the S
de végülis szarok rá csak :😄 má megszoktam inkább gémelek oszt van ,hogy nincs cigim akkor olyat zúzok ,hogy berittyentek...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Itt is érdekes néha D: gyorsabban rántom rá mint a humorosaranyosba az elpicsázós játéknál 😄 oszt lövöm mint egy félörült és nem :o nem ge*** D: csak má azt látom ,hogy hecsát és fexek mint egy hulladék D:::

Zsoltika 007
Na bazz Borg kiütött. Na még1x:
Az a baj hogy akkor is ugyanúgy beszopat mikor tökre jó formában vagyok és reflexbõl oda rántom lövök párat simán pontozva minden tuti erre 1 hit 23 há apád faxát! Persze hogy nekem is van mikor lámulok meg fáradt vagyok akkor nem is szólok inkább lépek. De bazz mikor tökre jól megy és érzem hogy minden frankó akkor is ugyanúgy 23 dmg.

Lehet az a baj hogy én sok éven át csak 100 mbites helyi hálón toltam és megszoktam hogy amire lövök az oda megy.. (Ami valahol elvárható is lenne.)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

OrioN the S
<#pias>

Ja, mint az update után... eleresztettek két sort ilyenolyan engine meg hitreg javításról, aztán ott éljenzett mindenki napokig, hogy milyen fasza lett 😊
Holott kurvára nem változott akkor se semmi... Meg most se, csak néhány embernek béna napja volt, aztán máris jön a többi, hogy jaittmilyenjóvoltbezzegottmilyenrossz 😊 Éljen a placebó hatás 😊
OrioN the S
Jah ez érdekezs 8o

OrioN the S
Neem.. holnap lehet mindenkinek jó napja lesz és akko má úú jólett D😄

Zsoltika 007
"De mikor én lövök akkor gyakran megesik hogy mikor én is lövök meg rám is lõnek valahogy nem is az FSP esik, de mégis kicsit meg-meglassul az egész, és nyúlik az esemény (nem maga a kép) mint valami rossz filmszalag és annyit veszek észre hogy hirtelen meghaltam 102 in 6 hittel, pedig annyit láttam hogy egyetlen lövése dördült el az ellenfélnek aki akkor még rám se nézett, letunkolt úgy hogy abból csak az elsõ képkockát láttam, de az FPS 60 vagy afölött volt, a pingek meg mindenhol 20-25 körül. Na ez mi?"

Ezt most nagyon jól megfogalmaztad! <#eljen> Nekem is csinálja sokszor. Pedig fps bõven van.

Most ezt a témát mindig újra átrágjuk, ahányszor valakinek bénázós napja volt?
Zsoltika 007
Rosszul közelíted meg mert ha játék közben 1 hit-et ad fél táras tunkra(hátulról, még csak észre sem vett) akkor az a server statban is 1 hit lesz. Ezzel most nagyon nem jutottunk többre.

ez amúgy inkább a magyar netnek tudható be.. sajna...
na de van ugye igéret az uj átírt endzsinrõl...
amúgy nemértek egy dolgot ..már megin... sokan mondják hogy régenígymegúgy.láttam is csomo videot,akkor azúgy faszánnézettki, 1.6 jobb grafikával kb, MIAFASZÉ KELLETT ELBASZNI??
ha már témánál tartunk,keverjük bel a csét is!
nekem 6800am van és az illesztéseknél sajnos update óta szókövan<#idiota>
láccik az illesztésenél na 😄
korábbidrájvert meg nincs szivem feltenni😄 ha nemjavicccssa ki a velv akkor levelezni fogok velük😄
autoszimulator
nálam ugyanez van de már a sz@rok a css-re...legjob az uTs-szerver a magam 33 tickrétjével, na amik ott mennek azok nem emberi dolgok... Mondjuk érdemes nézni a choke-t ha olyan fura dolgokat látsz, h az emberek nem folytonosan jönnek ki egy-egy rejtekhelyrõl, nekem az akkor van ha felmegy a choke... és hálisten mostanában a szerverek 80%án megjelenik elõttem egy ember (társ vagy ellen mind1) choke-m felmegy 5re... és akkor még a fegyverváltást se csinálja meg néha, vicc az egész...

.: mobilize.hu :.

urbijoe
az

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

akkor marad a drivercsere... fogadok ez még béta
urbijoe
ha mindent letiltok akkor is visszajön bekapcsolásnál

janos666
Magas fokon tudni kell programozni ASM-ben és C++-ban, nameg nem árt belenézni és a többiek munkáiból iheltet meríteni az induláshoz hogy megérts a Steam rendszerét. <#zavart2>
Esetleg keresni kész Steam-hackeket, vagy INKÁBB meg kell venni az eredetit. <#nyes>
CSáCsá ALL!
Source-ot hogy kell netre megcsinálni??
janos666
Ez a 91.xx-es drverek hibája, mindenkinél csinálja 1 kártyával, keresd meg és tiltsd le a szolgáltatásoknál az Nvidiás cuccokat. (nem kellenek semmire ha nem használsz nview asztalkezelõt, csak memóriát esznek)
janos666
Én nem fagyok fegyverfanatikus, csak direkte a fegyvereket nem is szemezem, de filmekbõl is csak ráragad az emberre. Amiket CS-ben használnak azokat imádják berakni az amerikai filmekbe is (nem csak háborús filmbe, azt nem is nagyon nézek, sima bankrablásoknál, stb.). ÉS a P90 ilyen ismeretanyagból tényleg jónak tûnik, sokszor még közepes távolságú távcsövet is szoktak rátenni és úgy kiszedni több fedezék mögül éppkinézõ távoli embert, vagyis nem pontatlan messzire se. Cs-ben meg pontatlan, de akkor is 50 golyó fér a tárjába. Régen én is imádtam berohanni vele cs_italy-n a szobába avgy de_dust2-n a T-k "hosszabb" útvonala felõli fakapuk közé, és végigfutni vagy 3 ellenségen. 😊
De ma már utál engem a CS és nem is merek rusholni mert úgyis mindíg beszopom. Amiket legjobban utálok manapság:
1: A kapuk közül vagy sarkokon kirohanó/ugró emberek állandóan csak a perem mellett 1-2méterrel tûnnek fel a semmibõl, nem szépen takarásból jönnek elõ, de addigra basznhatom, meg a célkeresztem se ottvan...
2: Ha kinn kószál egy nyitott terepen fél perce 2-3 társam, én épp csak kikukkantok a takarásból a peremnél, és PAKK! kapok is egy golyót, a társaimat meg csak körbelövik és lövöldözik egymást míg valaki nyer. Ez annyir fel tud baszni hogy naponta sorban többször elõfordul. Ugyanígy ha már tûzharc van is, ha 3 társam ottáll, lövöldözik másik 2 ellenségre, épp kinézek közéjük pl. gránátot dobni, csak egy picit a résen, akoris PAKK! FEJES! MEGHALTAM! ÁÁÁÁ
3: Ha spectátorban nézem a játékot durranhat 2HE, halomralõheti egymást 5-6 ember másoodpecek alatt, ettõl még nem esik az FPS, first-personba nézve valaki szemszögébõl szép folyamatos mikor õ lõ valakit aki visszalõ. De mikor én lövök akkor gyakran megesik hogy mikor én is lövök meg rám is lõnek valahogy nem is az FSP esik, de mégis kicsit meg-meglassul az egész, és nyúlik az esemény (nem maga a kép) mint valami rossz filmszalag és annyit veszek észre hogy hirtelen meghaltam 102 in 6 hittel, pedig annyit láttam hogy egyetlen lövése dördült el az ellenfélnek aki akkor még rám se nézett, letunkolt úgy hogy abból csak az elsõ képkockát láttam, de az FPS 60 vagy afölött volt, a pingek meg mindenhol 20-25 körül. Na ez mi?

Régen csak rusholtam össze-vissza én nem annyit mint aki lõni is tud, de öltem, ma meg már ki se merek mozdulni és csak állok a pályán mint egy fasz, mert félek hogy akárkivel kerülök szembe valami miatt úgyis be fogom szopni. És ez ugye még lentebb sodor, mert csak elbambulok magamelõtt meg lézngek... Ha meg megerõltetem magam és elõveszem a régi hozzáállásom hogy "halhatatlan vagyok, csak futni kell és ésszel nyomni a gombot " akkor tuti sorozatba bejátszik valami a fentemlített 3 dologból.
jaja ,Bond ugyhogy dikkaszádba! 😄
Most mondjam, hogy a szerver statban neked 36.944 az átlagos damage/hit?😊 Amivel ugye a 9., tehát teljesen átlagos helyen vagy.
Viszont az accuracy-d 21.4%, amivel a 14. helyen vagy csak, tehát relatíve többet lõssz mellé.
Nálam meg fordított a helyzet. Amellett, hogy kevesebbet lövök mellé mint te (23.672%), mégis kevesebb az átlagos damage lövésenként (34.5).

Logikusan következik tehát, hogy te jóval többet próbálsz fejre lõni, ahol logikusan sokkal nagyobb is az esély a mellélövésre. Viszont ha betalál, nagyobbat sebez.
5w0rdf15h
összedobjuk rá a pénzt 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

stp4trick
futtatás -->msconfig-->automatikus indításból kiveszed a nvMCTray-t

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

urbijoe
nem az ikont mondom ,mert az eltünik
hanem mikor bekapcsolom a gépet megint ott az ikon és ezt a hülye szöveget irja mindig
pedig a figyelmeztetéseket is kikapcsoltam

Zsoltika 007
És tod az a legnagyobb vicc hogy tök mind1 mivel lõsz 1 hit 23 meg hasonlók. Awp-vel meg 1 hit 85 de az is csak ha jó napja van olyankor...

jobbbklik rá ,nvidia diplay(alu 3 sor) ot tool sot keresel,és taskbar ikont offra,nekem eltünt ettõl,amúgy az kis bizbasz sztem felesleges
urbijoe
OFF
ezt hogy lehet kikapcsolni a 91.31-es ForceWare driverben ,hogy bekapcsolásnál ne mutassa álandóan?

BiG G
a máv tuti elvisz gyõrig olcsóbban is ráadásul ;-)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szega87
írtam rá 2 hsz-t de inkább nem reagálom le <#action>

ha az awp elvinne Gyõrig,lehet beruháznék egyre😄 /néha/ 😛
Szega87
honnan tudod a valóságba mennyire pontos ? már kezdek félni <#awink>

armageddon666
én is szeressem õket <#nyes> Galil tényleg makker fegyo és azért számit benne az a +5 töltény.FAMAS meg -5 az tunkkal tud zavaró lenni viszont messzire bursttel tényleg kemény, középtávra pedig autoban jó. de küzelre már nem szeretem. Galil a legjobb 😄

@

meg ugye a serteféle hajszárító dezertel megtámogatva 😄
Ráadásul P90 power 😊 Bár az messzire már méltatlanul pontatlan és gyenge, értem ezalatt hogy a valóságban az egyik legpontosabb fegyver pedig...
fruhwirth
FAMAS kegyetlen. közelre keményen darál, messzire átrakja az ember burstbe, 3at kilõ, és vagy meghal elsõre, vagy 2. 3as sorozatnál, iszonyatosan pontos. Galil az meg lol, fullmákfegyó, messzire olyan fejeseket lehet vele adni. Nagyon jó fegyók sztem is.

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Vagy az. galil meg defender asszem