Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A játékot fölnyomtam full meg fullra a grafikát és a csávók (mindegymelyik) elkezd csillogni mint ha ki lenne polírozva LOL és ezt szeretném el tüntettni!!!
Mit tegyek ez után???
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amik kiestek (3szavazat/alatt):
de_zenith021
de_42ndfloor
dm_swattacticsii
decs_fobos
fy_highrise
de_volaris2
cs_747_css
cs_assaultvilla_v3
de_pira_legos
de_dust06
de_iceberg
as_crisis
as_oilrig_dj
Az új mapcycle (39 map, 8 szavazat/felett):
awp_medieval
as_arctic
cs_assault_tactik
cs_estate_od
cs_italy
cs_italy_tactik2
cs_militia
cs_office
cs_office2
cs_office_unlimited
de_bahrain2006
de_cbble
de_cefalu
de_clan_mill_beta
de_cpl_fire
de_deltamill
de_dolls
de_dust
de_dust2
de_dust3
de_dust_pcg
de_egyptkm
de_fortknox
de_gambaru
de_hiddencity
de_inferno
de_inferno_dark
de_losttemple
de_NewportBeach
de_nipperhouse
de_nuke
de_prodigy
de_rats_poporoom_b3
de_thematrix_11
de_tmar
de_train
de_westwood
fy_iceworld3d_source
mcdonalds_mds
A többi +52 map a maplistben van, tehát csak votemap, vagy admin votemappal választható be.
Mivel a rendszer kicsit túlnõtte már magát az egyszerû kezelhetõségen, egy új maprating plugint vezetünk be. A plugin jelenleg is mûködik már, és így a szerveren van lehetõsége minden játékosnak szavazni, hogy az adott mapot 1-5ig terjedõ skálán mennyire értékeli. Az összegyûlt adatokból, és egyéb statisztikai elemekbõl képet kapunk a mapok népszerûségérõl, és így lényegégben szavazásokat sem kell tartani a jövõben.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
figy veszel egy acccountot 3ezer forintért már,nézzkörbe (prohardver,segitek)
De majd ugyis jön a pofon😊 Olyan még nem volt hogy minden tökéletes😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
...na ez nekem is tetszett.., még írjál rólunk TEK... <#taps>#taps> <#taps>#taps><#taps>#taps>
Régen beképzelt voltam....de mostmár tökéletes vagyok.
Én meg ilyen megákon centizek mindig, mert a fasthttp tárhely folyton megtelik 😊
Nanembaj, most ugyis gyalulunk ezt azt majd a szavazás alapján...