Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
agy meg más billentyüt (most csak ez jut eszembe:S):S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
mi má tegnap teszteltük asszem TÉK-kel😛

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

de most ez nem lényeg : ))

OrioN the S
és mét muteztak le? 😄 piztos mekérdemelted -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
<#duma><#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

légyszíves vki segítsen gyorsba

OrioN the S
<#duma>

Halljátok , 1.6ról lenne szó. Mute-ztak egy szerveren, és nem tudok beszélni egyik szerveren sem. Állítólag vki leszedte, de akkor sem csinál semmit a K billenytûre pedig azon van). Elvileg vmit a konzolba kéne beírni, pls help me !

jo pálya sztem , nagyon jol játszhato,és optimalizáltnak tünik.. 60alá nemment ,csak extrém esetekben-pl tûzharc
19:45-kor de_nightfever mapteszt!
videó beállításoknál HDR off, ennyi

Imrusssss
Sziasztok!!!
A játékot fölnyomtam full meg fullra a grafikát és a csávók (mindegymelyik) elkezd csillogni mint ha ki lenne polírozva LOL és ezt szeretném el tüntettni!!!
Mit tegyek ez után???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Szega87
es ist kein problem bis sie mein geschlechtsorgane schmeckt ...

Hol volt túl nagy a cycle?
janos666
Nah, aszondod túl nagy volt a cycle? Mikor hasonlóért ugattam meg le lettem oltva. <#wow3>
janos666
Ha én backupot akarnék a GCF-ekrõl akkor tuti winrar-al csomagolnám be nem a steam-el. Illetve van is egy DVD-m úgy 8 hónappal ezelõttrõl, azt meg 7zip-el csomagoltam be ultra módban akkora szótármérettel hogy minimumra kellett szorítottam az XP-t hogy elférjen az 10Gb RAM-ban a tömörítés. De kb 100Mb-al lett kissebb mintha normál módban csomagolta volna a vinrar 5-öd annyi idejig. <#idiota>
mit echte korngefüllte landbrüste 😄
Zsoltika 007
Akkor neked Hilda kell a svájci tehenész lány. <#nyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87
legyen szõke , kék szemû , nagy légzsákos , érje be kevés pénzel és jól teljesítsen 😊

hogy mit szeretnél?
Szega87
és ha idõközbe elromlik vagy esetleg rosszul számol miközbe más scriptek/pluginek mennek fel és nem vesszük észre , akkor "i.j."?

Lezárult a szerver map szavazás.

Amik kiestek (3szavazat/alatt):
de_zenith021
de_42ndfloor
dm_swattacticsii
decs_fobos
fy_highrise
de_volaris2
cs_747_css
cs_assaultvilla_v3
de_pira_legos
de_dust06
de_iceberg
as_crisis
as_oilrig_dj

Az új mapcycle (39 map, 8 szavazat/felett):
awp_medieval
as_arctic
cs_assault_tactik
cs_estate_od
cs_italy
cs_italy_tactik2
cs_militia
cs_office
cs_office2
cs_office_unlimited
de_bahrain2006
de_cbble
de_cefalu
de_clan_mill_beta
de_cpl_fire
de_deltamill
de_dolls
de_dust
de_dust2
de_dust3
de_dust_pcg
de_egyptkm
de_fortknox
de_gambaru
de_hiddencity
de_inferno
de_inferno_dark
de_losttemple
de_NewportBeach
de_nipperhouse
de_nuke
de_prodigy
de_rats_poporoom_b3
de_thematrix_11
de_tmar
de_train
de_westwood
fy_iceworld3d_source
mcdonalds_mds

A többi +52 map a maplistben van, tehát csak votemap, vagy admin votemappal választható be.

Mivel a rendszer kicsit túlnõtte már magát az egyszerû kezelhetõségen, egy új maprating plugint vezetünk be. A plugin jelenleg is mûködik már, és így a szerveren van lehetõsége minden játékosnak szavazni, hogy az adott mapot 1-5ig terjedõ skálán mennyire értékeli. Az összegyûlt adatokból, és egyéb statisztikai elemekbõl képet kapunk a mapok népszerûségérõl, és így lényegégben szavazásokat sem kell tartani a jövõben.
BiG G
túlzottan dúlnak benned az elõítéletek... ha megbízható embertõl veszed akkor nincs mitõl félni, tehát full vadidegentõl én sem vennék

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Fido4life
Jah, most az a plusz 2000 forint, és legalább letölteni sem kell..

vagy egyszerûen visszalopja miután eladta ha cd-t/dobozt nem ad hozzá.

én nem vennék ilyen accountokat, fõleg magyaroktól nem, 90% biztos hogy vagy csalt vele vagy vmi tört steamben használta és 2 hét múlva már semmire nem lesz jó.

Fido4life
Source Account

Fido4life
Vaterán 5000 forint egy Account..😊

namibe hogy nincs!? 😄
figy veszel egy acccountot 3ezer forintért már,nézzkörbe (prohardver,segitek)
Palinko
nincs lehetõségem.felénk csak a hamisított cdk mennek.(paradicsom) biztos van valami crack hozzá...
veddmeg ,úgy játszhatsz csak
Palinko
meguntam a condition zeroban a singel playert.kérhetek eg ykis utasítást,hogy játszhatnék interneten mulyiba,ha nem veszem meg az eredeti gamet? vagy szerezzem meg a sourcet?
k9duli
Thx na jah, jó lassú volt ez enyém is, kiírt vagy 40 percet, de lefogadom volt az 1 óra is. Nekem szépen megcsinálta az indító fájlokat, ugy nézki minden jó😊
De majd ugyis jön a pofon😊 Olyan még nem volt hogy minden tökéletes😊

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Én tegnap próbálkoztam vele, a dod:s free weekend után le akartam menteni a játékot, elõször megcsinálta jól (lassan ugyan), aztán láttam hogy kicsi lett, és még simán ráfért volna pár játék a dvd-re. Letöröltem amit csinált, más néven kijelöltem több játékot, szenvedett vele vagy fél órát, aztán végül nem rakott mellé indítófileokat.. nem tökéletes.

k9duli
ja nem...Csak érdekesnek véltem ezt az újítást, az hogy sokkal jobban kezelhetõ és kisebb a backup mint korábban volt.Azt tudom hogy volt erre update, de hogy ilyen normális lett hm. Vagy még ne kiabáljam el?😊

köszi 😊
"Nefeledd, az SG-n jo jatekosok jatszanak, szimplan kikerulik a golyokat."

...na ez nekem is tetszett.., még írjál rólunk TEK... <#taps> <#taps><#taps>
janos666
A winrar is akkörül csomagolná be.
Fido4life
Ez teszt, bele van õrülve ebbe a játékba, kurva szar ilyenkor játszani..

k9duli
Na backup dod:s hl2 hl2dm css sdk és ez 3,5gb és amikor elkezdtem azt mondta hogy 6gb lesz. Mi ez valami új tömörítés, vagy hogy a picsába lett ez 3,5gb?

OrioN the S
... bár szarok rá.<#felkialtas>

Fido4life
A hisztéria alattomos betegség.. A nõ kapja ,de a férfi hal bele...
Régen beképzelt voltam....de mostmár tökéletes vagyok.

OrioN the S
<#ticking>

Fido4life
Kis szünetet tartottam..😊

OrioN the S
<#eljen> mindent bead

Fido4life
- Counter-Strike:Source (239 új üzenet)

62mb a map file bakker 😄 Bár már a corse is 150.
Én meg ilyen megákon centizek mindig, mert a fasthttp tárhely folyton megtelik 😊
Nanembaj, most ugyis gyalulunk ezt azt majd a szavazás alapján...