Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert tom hogy ma jo volt és holnap is jo lessz és mindig jo lessz csak én leszek szar😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mindent bead amit bekell adnia!!!!!!!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Á, kurva jó volt az elõbb SG-n játszani, beadott mindent, a távolra kattintgatott golyókat is, a közepes távolságra lõtt sosrozatot, de a közelre lõtt kiakasztott tunkot is éppúgy. Ha valakire lõttél az meghalt.
Most amúgy lesz 2 új mapunk:
cs_siena - errõl már volt itt link korábban, egy kis sziciliai városkában játszódik, amolyan lightosabb inferno.
fy_iceworld_midnight - A nevével ellentétben nem igazán sötét, de legalább jobb. Egyszerû, sok fps, sima layout. Azt a lagos szar _tc-t lecserélem erre.
Nem tudom a tidest miért kellett számûzni?
Nyugodtabban, jobban játszok, mióta még az fps-em se látom 😊
A másik, a cmd/s amit a te kliensed küld, az pl függ a ratektól, hogy épp mennyi fps-ed van stb stb. Tehát pl van 50fps-ed épp, akkor cmd/s sem lesz több ennél, ott. A szerver tehát a TE poziciodat ritkábban kapja meg, ritkábban vesz bele téged a world frissítésbe, amit updateként mindenki megkap.
akkor viszont azt jelenti hogy valamiért mégis leesik 100-ról néha 70 környékére a szerver által kiküldött rate, ami nem mondható stabilnak, de még mindig messze van a más szervereken laggoláskor tapasztalt 15 körüli értéktõl.
Folyamatban vannak intézkedések, hogy a maradék lagot is eltüntessük a szerverrõl. Viszont be kell látni, hogy a 100 tick eleve not recommended pont emiatt, tehát annyira smooth, mint egy 33/66 tickes valszeg sosem lesz. Egy kis ára van annak, ha ilyen jól beadós szervert akarunk fenntartani.
A másik meg az, hogy tényleg csak fullon, vagy közel fullon, és bizonyos mapokon lagolgat aprókat, és még ott is csak 57-67% között volt a proci a log szerint, szal nem a szerver a gond, hanem maga az srcds process ilyen 100 ticken. Tehát ld újra 2. mondat.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Másrészt meg 3 napja én is kurvára felbasztam magam, mikor 2 mapon át állandóan leszedtek, bármit csináltam, bárhogy mentem, ha hátbalõttem valakit akkor is elõbb fordult meg és lõtt le mint hogy a 3. golyót beadhatta volna neki egy sorozatból, szemtõl szembe meg esélytelenül mentem, könnyebb volt engem lelõni mintha egy 12 éves gyereket életében elõször ültettek volna a gép elé. Kiléptem, eltelt egy óra (ha én lettem volna béna nem jövök helyre 1 óra altt), még ugyanazok az emberek is fent voltak és kifelyezetten túlteljesítve magam valami 3.0 körüli K/d-vel zártam egy kört dust2-n 6v6-ban. (úgy hogy akik elõtte aláztak most is a másik csapatban áltak, de akkor én lõttem le õket játszi könnyedséggel, nem õk intéztek el engem 2 képkockán 5 golyóval mint 1 órával korábban.
Egyik helyzet se volt reális, egyszer én voltam elnyomva, egyszer meg azt is beadta amit nem kellett volna. De nemhiszem hogy ezalatt a szerver változott volna.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Kör elején amúgy mindíg rángatott társaim is repültek akkorákat. Volt hogy tûzharc közben megakadt az egész és egyszer csak elfeküdt vki. (Természetesen tök mind1 hány fejest lõttél közöd nem volt hozzá 0 hitek fél méterrõl úgy hogy hátába eresztesz 10-15 golyót pontozva -hát na nemá.) Gyakorlatilag maki party volt az egész mert mint írtam még lõni se tudtam mert úgy laggoltak az emberek hogy már csak oda tunkoltam ahol körülbelül lehetett. Ez volt az egyetlen módja hogy le tudjak lõni valakit.
Ne érts félre nem azt mondom hogy nem adja be. Hanem hogy laggol az egész.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ilyesmi más szervereken akkor fordul elõ ha nagyon leterheltek (sokan vannak rajtuk) és az általuk kiküldött rate lemegy 15/s környékére. sg-n viszont netgraph szerint tegnap végig 70 fölött volt.
egyet elöre kettöt hátra lép futás közben az ember
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
meg Punk (õ most lárva, ha jól sejtem) úgy szedett ki a doboz mögül, hogy õ se jött ki, tehát --> a szerverben van a hiba 😄 😄 😄
viszont kicsit télleg darabos néha a szerver, tegnap a dust2-n mikor sokan voltunk sokan léptek is miatta. teleportbajnokság volt :/
meg volt a newportbeach (vagy vmi hasonló), ott meg az ajtókon volt néha nehéz ki-bemenni. nemtom összefügg e.
ha 66 lenne a valami 100 helyett, akkor az miben lenne rosszabb?
Érdekes okfejtés.
Bár ugye neked mindig minden vicc, amikor te meghalsz, de mikor mások, az úgy van rendjén 😛
És nem csak én látom így. Hanem az a 10-12 ember is aki ma fent volt.
Mire való a Scroll Lock gomb a billentyûzeteken? Mit csinált régen, vagy még ma is jó valamire? Én a szalagos meghajtókat sejtem a hátterében.
csak gép restart segit
mitöl lehet?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
bõvebb infó angolul
Vagy vehetsz konyhai órát is. Pl van tojásban is. Feltekered 30 percre és csörög ha lejár. Így tuti nem felejtesz el semmit. <#banplz>#banplz>