Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
nem!
mert tom hogy ma jo volt és holnap is jo lessz és mindig jo lessz csak én leszek szar😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
hja ... de ha leszednek holnap egymás után 7x akko szarlesz 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
szerintem sg szerver MOST a PRO és a LEGJOBB!😄
mindent bead amit bekell adnia!!!!!!!

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

k9duli
Ez jó tipp, ezt már énis fél éve így csinálom, mert észrevettem hogy egyébként a choke meg a loss meg az fps érdekel, nem az hogy kit kéne lelõni.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Miért nem tudok interneten játszani <#falbav>
janos666
Szerintem a következõ updatenél hozzáigazítják majd a linux szervert, csak most hogy nyakukon egy radaros update (húhaaa...) nem akartak közben erre is dobni egyet.
Hát a valve tényleg feldughatja az új sdk-ját. Amik most jöttek ki mapok, egyik se megy linux szerver alatt... pff...
Most maptesztelünk, mindjárt megnézem én is 😊
janos666
Beugrott miért lettek számûzve. Emlékezz csak, volt egy szavazásunk ahol CSAK valve mapokra kellett szavazni és 1-2 vagy 3 kiesett a cyclebõl. Nem lehet hogy akkor maradtak ki?

Á, kurva jó volt az elõbb SG-n játszani, beadott mindent, a távolra kattintgatott golyókat is, a közepes távolságra lõtt sosrozatot, de a közelre lõtt kiakasztott tunkot is éppúgy. Ha valakire lõttél az meghalt.
Nem számûztük õket. CSak az elején ki lettek felejtve szvsz, aztán sose kereste õket senki...

Most amúgy lesz 2 új mapunk:

cs_siena - errõl már volt itt link korábban, egy kis sziciliai városkában játszódik, amolyan lightosabb inferno.
fy_iceworld_midnight - A nevével ellentétben nem igazán sötét, de legalább jobb. Egyszerû, sok fps, sima layout. Azt a lagos szar _tc-t lecserélem erre.
janos666
Mondtam én. Nemrég kevesen voltunk a szerveren, mondtam hogy kérjenek nextmapnak amit akarnak. Kérték hogy rakjam be a portot, de az istenek nem találtam, kézileg inkább nem akartam berakni (mittudhatom én miért van kivéve még a cyclebõk is), inkább másban egyeztünk ki helyette. De bizonygatta valaki hogy nemrég futott, valahogy nem akartam elhinni...
Nem tudom a tidest miért kellett számûzni?
Beteszem autokonfigba, hogy a joinolókon kapcsolja ki 😊
ez nem rossz ötlet. nem is tudom mi a szarnak kellett egyeltalán bekapcsolnom 😊

Porton annyiszor se, nemtom észrevettétek e, de a tides-hez hasonlóan kifelejtettük a maplistából 😊 Egyszerûen be sem kerültek soha, vagy legalábbis elkallódtak valamikor...
janos666
Ja, azért mondom prodigit mert ott tényleg a felére is le tud esni az érték, 33ról 15-re, 100-ról 55-re, apró (+1/-3%) ingadozás mindenhol és minden tickrate érték mellett van. Az infernó meg sokszor a kliensek gépét is túlzabálja, chateaun, porton meg félévente egyszer játszunk.
Van még több másik map, egy-egy pontján is. Pl inferno, chateau, port... még dustokon is néha, de ott ugy is mindig 90-95 felet van.
janos666
Én SG-n egyedül de_prodigyin láttam hogy 100 alá esne a bejövõ csomagok száma, de az hibás map, bármelyik szerveren leeseget, még 33-as tickratenél és 1v1-ben is lentebbeseik ha robban egy gránát a CT kezdõ melletti folyosón vagy kint elõtte, még ilyen 20 slotra méretezett smallán se tolja ki mindíg a 66-ot ha 4-n játszanak rajta.
Egyébként, én azt ajánlom kapcsoljátok ki a kurva netgraphot 😊
Nyugodtabban, jobban játszok, mióta még az fps-em se látom 😊
Az update/sec amit a szerver küld, az csak a szervertõl függ (max a rated maximálja valahol). Ha sok a player, sokj a prop a mapon pl, sok az io req, akkor leesik 100-ról. Ilyen gyakran van, még dual xeonon is, szal...
A másik, a cmd/s amit a te kliensed küld, az pl függ a ratektól, hogy épp mennyi fps-ed van stb stb. Tehát pl van 50fps-ed épp, akkor cmd/s sem lesz több ennél, ott. A szerver tehát a TE poziciodat ritkábban kapja meg, ritkábban vesz bele téged a world frissítésbe, amit updateként mindenki megkap.
mármint azt nem gondoltam hogy az én rate beállításom befolyásolja a netgraphot

én azt hittem hogy eleve 80-on megy, nem gondoltam hogy a rate befolyásolja amit látok netgraph-on. persze logikus...
akkor viszont azt jelenti hogy valamiért mégis leesik 100-ról néha 70 környékére a szerver által kiküldött rate, ami nem mondható stabilnak, de még mindig messze van a más szervereken laggoláskor tapasztalt 15 körüli értéktõl.

janos666
Én vagy lezúznám 80-as tickre, vagy 100/100-ra fixálnám a rateket. Meg lentebbvenném az interpet, nem bohóckodnék 0.05-el, 0.01-et neki. <#idiota>
Nyugalom a hosszú élet ritka.
Folyamatban vannak intézkedések, hogy a maradék lagot is eltüntessük a szerverrõl. Viszont be kell látni, hogy a 100 tick eleve not recommended pont emiatt, tehát annyira smooth, mint egy 33/66 tickes valszeg sosem lesz. Egy kis ára van annak, ha ilyen jól beadós szervert akarunk fenntartani.
A másik meg az, hogy tényleg csak fullon, vagy közel fullon, és bizonyos mapokon lagolgat aprókat, és még ott is csak 57-67% között volt a proci a log szerint, szal nem a szerver a gond, hanem maga az srcds process ilyen 100 ticken. Tehát ld újra 2. mondat.
otto13
én is lagolgattam ,és ? akko mé huznák másik szerverre ?ja :...persze ott is ugyan azok az emberek jáccanak mint itt<#violent>

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

janos666
Kösz. 😊
janos666
Emlékszem mikor egyszer sokan mondták hogy akadtak, de én abszolut semmit nem vettem észre. Akkor lekértem egy ma_rates-t, és láttam hogy szinte mindenki 20000/80/80-al nyomul, én meg 25000/100/100-al. Nem mondom hogy köze van-e hozzá, de 100-as tickhez addig ne szidd a szervert míg kissebb ratevel nyomod mint ahány frissítést a szerver akar neked küldeni.
Másrészt meg 3 napja én is kurvára felbasztam magam, mikor 2 mapon át állandóan leszedtek, bármit csináltam, bárhogy mentem, ha hátbalõttem valakit akkor is elõbb fordult meg és lõtt le mint hogy a 3. golyót beadhatta volna neki egy sorozatból, szemtõl szembe meg esélytelenül mentem, könnyebb volt engem lelõni mintha egy 12 éves gyereket életében elõször ültettek volna a gép elé. Kiléptem, eltelt egy óra (ha én lettem volna béna nem jövök helyre 1 óra altt), még ugyanazok az emberek is fent voltak és kifelyezetten túlteljesítve magam valami 3.0 körüli K/d-vel zártam egy kört dust2-n 6v6-ban. (úgy hogy akik elõtte aláztak most is a másik csapatban áltak, de akkor én lõttem le õket játszi könnyedséggel, nem õk intéztek el engem 2 képkockán 5 golyóval mint 1 órával korábban.
Egyik helyzet se volt reális, egyszer én voltam elnyomva, egyszer meg azt is beadta amit nem kellett volna. De nemhiszem hogy ezalatt a szerver változott volna.
Zsoltika 007
Mert csak. Attól még nem lesz jobb a szerver ha elmész.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

a játék rossz, nem tehet róla a szerver.

ha ilyen sz@r volt a szerver, akkor miért nem váltottál?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Zsoltika 007
Nem érted. Már megint be akarsz skatujázni. (Lehet ly -al kéne írni?) Na a lényeg az volt amit tegnap még nem tudtam leírni hogy valóban nem tudtam még célozni se mert nem volt mire. Egyszerûen a semmibõl jöttek az emberek és heccsát. Volt hogy az ember teleportált vagy 5 métert és csak utánna tudtam rá lõni. <#csodalk>
Kör elején amúgy mindíg rángatott társaim is repültek akkorákat. Volt hogy tûzharc közben megakadt az egész és egyszer csak elfeküdt vki. (Természetesen tök mind1 hány fejest lõttél közöd nem volt hozzá 0 hitek fél méterrõl úgy hogy hátába eresztesz 10-15 golyót pontozva -hát na nemá.) Gyakorlatilag maki party volt az egész mert mint írtam még lõni se tudtam mert úgy laggoltak az emberek hogy már csak oda tunkoltam ahol körülbelül lehetett. Ez volt az egyetlen módja hogy le tudjak lõni valakit.
Ne érts félre nem azt mondom hogy nem adja be. Hanem hogy laggol az egész.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

én nem hiszem hogy a szerver procival nem bírná. valami mással van a gond. figyeltem tegnap netgraphon és amikor teleportbajnokság ment akkor is 75-80/s rate-el küldött kifelé a szerver. inkább hálózat, beállítások, vagy nem tudom mi okozza. de tény hogy sokszor akadok el én is és nem csak tegnap. általános hogy játék közben legalább néhány percenként van egy olyan akadásom amikor még saját szemszögembõl is látom hogy arrébb teleportálódók (jellemzõen pár lépést vissza). kívülrõl meg gondolom még durvábbnak néz ki.
ilyesmi más szervereken akkor fordul elõ ha nagyon leterheltek (sokan vannak rajtuk) és az általuk kiküldött rate lemegy 15/s környékére. sg-n viszont netgraph szerint tegnap végig 70 fölött volt.

urbijoe
ténleg laggol s szerver,olyan mint a képregény
egyet elöre kettöt hátra lép futás közben az ember

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

amúgy gyönyörû lenne a 100as szerver ,csak sajnos nembírja:S még ajtók is oksak lennének me méne annyira nem ezenmulik,de a lag az már számottevõ,meg hogy interpesnek látszik néha,értemezalatt ,a miageci afalmögöttvoltamokat
OrioN the S
😊 ajtó 😊 én dobtam egy gárnátot a fürcsiszobából az ajtó mögé és becsukódott :|de kinyitni nem tudták... vagy lama volt 😊 de sztem nem tudták kinyitni

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

áh, nekem se volt jó, xarakodott a csítem 😄
meg Punk (õ most lárva, ha jól sejtem) úgy szedett ki a doboz mögül, hogy õ se jött ki, tehát --> a szerverben van a hiba 😄 😄 😄

viszont kicsit télleg darabos néha a szerver, tegnap a dust2-n mikor sokan voltunk sokan léptek is miatta. teleportbajnokság volt :/

meg volt a newportbeach (vagy vmi hasonló), ott meg az ajtókon volt néha nehéz ki-bemenni. nemtom összefügg e.

ha 66 lenne a valami 100 helyett, akkor az miben lenne rosszabb?
Tehát õ kiszedett, neki jó, te nem szedted, neked nem jó -> a szerverrel van a gond?😊
Érdekes okfejtés.
Bár ugye neked mindig minden vicc, amikor te meghalsz, de mikor mások, az úgy van rendjén 😛
Zsoltika 007
Várjál nekem olyanokat csinált csak lestem. Senkit nem tudtam még eltalálni se. Ellenben ha csak kinéztem már 4 hp körül jártam egybõl. Dimenzió úgy szedett ki doboz mögül hogy ki se jött. (glock-al 60 hp-ról)Természetesen nem rajta keresztül, hanem mellõle csak azt én vmilyen furmányos dolog okán nem igazán láttam. Szépen várom awm-el hogy kinézzen erre halok. A többit már nem is mondom vicc az egész.

letudták lõni a nagy lárvát is! milyenvilágbanélünk?😄
hja sajnos:S
Zsoltika 007
Borg lehet vissza kell tenni a tick-et 66-ra mert a szerver nagyon nem bírja az iramot. Nagyon dúrván beakad és nem csak 1x-2x hanem körönként akár 3-4x is. Elég gáz. Ráadásul az ellen olyan darabos hogy nem is látom rendesen.
És nem csak én látom így. Hanem az a 10-12 ember is aki ma fent volt.

balvin
Valaki dióhéjban írja már le hogy mire jó, mert nem fogom kibogarászni ezt a szöveget 20%-os angoltudásommal😄

Google, 3mp 😊

link
janos666
Van egy nagyon komoly kérdésem ami már évek óta foglalkoztat, de a hardwer fórum "segítség!!!" topicjában hiába kérdeztem:

Mire való a Scroll Lock gomb a billentyûzeteken? Mit csinált régen, vagy még ma is jó valamire? Én a szalagos meghajtókat sejtem a hátterében.
balvin
Szerintem neked vmi ilyesmi kellhet😞nemtom, én még nem próbáltam ki)ilyesmi

urbijoe
a héten másodszor fordult elö,hogy kifagy a játék, csak áll a kép és semmi.
csak gép restart segit
mitöl lehet?

Fido4life
klafa

tudtommal Magyarországon, sõt Európában sem használnak sehol 1900mhz-es sávot. USA-ban igen. a 3 normás telefonoknak az az értelme hogy tudod használni ilyen országokban is.
bõvebb infó angolul

philips videómagnó

Zsoltika 007
Kimész a piacra és veszel 100 ft-ért egy gagyi ronda elemes ébresztõórát. Leteszed a monitor mellé azt csá. <#fogmosas>
Vagy vehetsz konyhai órát is. Pl van tojásban is. Feltekered 30 percre és csörög ha lejár. Így tuti nem felejtesz el semmit. <#banplz>

urbijoe
jo csak,nem erröl az egy játékrol van szo hanem pl: CoD2