Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ez szerintetek miért van? Játszok semmi baj nem volt. F10-el kilépek majd újra vissza és ilyen lett.
Gépet újraindítom és igyan ilyen maradt. De csak játék közben ilyen...
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
akko nézz fel és vedd meg
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet játék közben külsõ hangokat(tehát olyan hangok, szövegek, amik nincsenek a játékban) lejátszani??
köszi
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mi lehet a probléma a következõben???:
Neten VLAN ban szeretünk volna játszani a CS 1.6 tal. Az egyik host közvetlen, míg a másik host közvetetten kapcsolódik a nethez (Routerral ).
És látjuk egymást LAN hálozatban, még a játékban is. De nem tudunk kapcsolodni arra a gépre, aki készítette játékban a servert.
Vmilyen hiba üzit ír ki:
hogy korlátozott LAN server (Class c)
A gyors hozzá szolásokat elõre is kösz
<#eljen>#eljen><#wilting>#wilting>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ne akkor nézd, amikor nem 3d-ben dolgozik.
Amúgy nem árt neki a 100 fok. Asszem 140-nél kapcsolja le magát driverbõl.
mert nem szabadna ennyinek lennie.
nekem a 4200-asom igy ment gallyra.
egyszer csak nem forgott, a memóriák megsültek.
szép csíkos lett a kép...
sztem amig nem veszel rá vmi rendes hûtést, ne is fáraszd a videokártyád csével..
ha meg cs:s-böl kilépek alt+tab-al 56 körül
nektek hany fokos a 6600gt? nekem most 58 ha jaccok vele akkor meg 100 felett.. nemsok az???
és ez milyen graf beállítással sikerül? 😄 Mert én 1024es és 640es felbontásban, AA-val AA nélkül ugyanannyi fps-t produkálok, lassan kikészít a dolog <#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3>
.: mobilize.hu :.
Szerintem nincs min vitatkozni a továbbiakban...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
amúgy a biostól nem kell félni, de Szegának is igaza van. a legjobb megoldás, ha utánanézel, hogy mi mit jelent és kész. sok cikk született mûr a biosról. mint írtam szegának igaza van, hogy el lehet baszni vele a gépet, de sokkal jobbá is lehet tenni. és ott vana default setup is szóval, meg az elemkiszedés. én régebben széntam rá jópár órát, állítgattam mindent, teszteltem, majd így tovább körforgásban 😉
ha valamit elcsesztem és sípolt mint a meszes, akkor elemkiszedés, és kész, szóval no para 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ahol neked 9fps volt, ott nekünk 50. Ennyit errõl.
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s