Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
LÁMA kérdéseim vannak!
még a FAQ-ot se tudom megnyitni!!!!!!!!!!!!
Hol találhatok ezekre válszt??
honnanlõttem map?<#wilting>#wilting>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Na mindegy, ha ujraindult akkor boshi...
pár kép saját fpm rõl :
awp_galaxy
cbblfort 1es
cbblefor 2 es
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Nézd meg de_swisswar-t 😊 Az se rossz, de a szerverre az se lenne egy nagy szám.
civilwar a 3 map közül ami nálam viszi a pálmát 😊
firebase ha kinn mész 100 felett az fps nálam ,de amint közelitesz a sátras részhez vagy vlmi objekthez ugy lecsökken hogy néztem 120+ról 50 - ra esik az fps
skyline on meg alapból kapsz scoutot ha mászol szerezhetsz ak-t , ha lepottyansz vannak kiálló cucmik amik segitenek hogy ne hallj meg
Inkább nézd meg az awp_galaxy-t 😊
Az old sheds-et is néztem már, de akkoriban eltörpült a többi jó map mellett. Miattam kaphat egy esélyt mondjuk.
Meg még helyet kell csinálnom nekik a fasthttp-n, szal most belenézek a maprating statisztikába, és repül pár régebbi map.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Na a kov a bibi. Valaki belemaszkalt a bealitasoknal es a kovetkezo hibat irja ki a CS amikor elinditom kiirja nekem hogy NO IMPUT SUPORTED.
Miafenet csinaljak? Aszem 1.6-os CS van fent....
Elore is kocc.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5