Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A rutin.cfg megvan meg az osszevizzaegyeneseneloremindenkirelovok.cfg is, de meg hianyzik a norecoil.cfg, nodamage.cfg meg a fullmegahax.cfg.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nah mizu van erre felé? Sajnos elkapott az élet fogaskereke, meló, meló, tanulás, meló, meló, tanulás... 😊.
Nah csak annyi lenne a közlendõm, hogy ha esetleg valamivel ki kell egészíteni a FAQ holapot írjatok privátba.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ati
valami tuti nem jól mûködik.
aligha hiszem hogy 12ezerér halomra vásárolták elõzõ idõszakban a desertet amitõl így növekedet az ára. az lesz gyanus ha következõ árazáson már 30k fölötti lesz az ára 😊
csak megjegyeztem hogy még nem olyan jo játékra
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
-aero +fps
TEK, neked meg csak a rutin.cfg-t, vagy a hülyevagyokösszevisszafutokmindenkitmegtévesztek.cfg-t tudom küldeni ;-)
megyek játszani?!
Updates to the Source Engine have been released. Please run
hldsupdatetool to make sure your server is up-to-date. Here are the
list of changes:
Source Engine:
- Added cvars to let the server prevent clients setting unreasonable
network settings: sv_mincmdrate, sv_maxcmdrate, sv_client_predict,
sv_client_interpolate, sv_client_interp, and
sv_client_cmdrate_difference
- Added protection against servers manipulating the
cl_restrict_server_commands cvar
- Allow servers to execute the "play" command on clients
- Added an interface to allow servers to query most cvar values on the
clients
- Added the IP address of the machine who executed an rcon command to
the server logfiles
- Fixed spectator relaying in SourceTV
- Removed cl_cmdbackup
Jason
Egészen hihetetlen, de ez nekem így elsõre egy teljesen jó updatenek hangzik <#merges2>#merges2>
nekem az xp-n van és vista alol is el tudom inditani az exe file-t
nekem ne a redszer particion van a játék hanem adat particion
Meg mindig varom a hax.cfg-t Dimenziotol, meg a megahax.cfg-t punkzolitol!
PU tessek kuldeni!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.