Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ezek itt a céges ibm thinkvision workstation monitorjaim 😄
Logikusan arról volt szó, ha baszottnagy crt-n 800x600-ban játszanak (mert tft-n nem is nagyon lehet).
Nálam mondjuk 1600x1200-ban most mindkét képed miniatûr 😊
Meg azért van egy kis különbség a 262144 és a 16777216 között.
18 bites színmélységben 64 féle alapszín-fényerõ használható, míg 24 bites módban 256 féle.
az addig k
de mennyi is ez a samsung?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ok hogy jó a szemnek meg kicsi de akkorse tecci
asszem guerén néztem még "anno" hogy mien és nekem nemnagyon teccet
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ha cs-zek 20😄
Mondjuk nekem 19-es S-PVA van, 8ms 😄 De ez került is 160-ba mikor vettem...
Nem hivatalosan(magyarul tört steammel 😄) egy Radeon 9550-el.
Most az aláírásomban látható configgal nyomom, szépen megy, de a wanda mondjuk csúnyán akadt(néha 20-25 FPS-re esett).
Mondjuk ha belegondolok, hogy pár éve hogy akadt minden az integrált vga-s, no agp-s gépemmel, akkor azért nem olyan csúnya az a 20-25 FPS 😄
én megvettem a 19"wide-ot és már ehez is hátrébb kell csússzak hogy átlássam az egészet
Ilyen õskövület CRT-k helyett teljesen jo.
nem cserélem kissebre 😄
Én inkább attól mászok a falra, mikor valakinek valóságos erõmûve van, és 800x600-ban tolja, csak hogy 200fps-e legyen, meg fél képernyõs fejek. Aztán persze õ a májszter headshot lövõ.
(stargate-s motd-je volt)
és ezzel is nyomom😞
namost simán 50-60 fps meg sem reccent a játék (igaz hogy 800x600 de jovolt az) kicsi guer örült is nagyon aztán jöttek az ápdétek és ...