Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mit jelent
de a mapok má megvannak😛
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
aim_citadel_episode_one
de_losttemple_pro
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lattam szerveren olyan beallitast, hogy ha megnyuvadok, nem kell vegig varni a gyilok veget, hanem mindenkit azonnal visszarak a palyara😉 Tudja valaki hogyan lehet elocsalni, beallitani?
En csak offline jattszom neha-neha, ha lodozni van kedvem, igy kenyelmesebb lenne a dolog😉
THX!
- A statba bekerülés ezentúl 300 helyett 750 killtõl lehetséges.
- A cyclebe bekerült a de_dust2_unlimited map.
mert amig nem volt fennt a vobsub addig semmilyen felirat nem volt
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
valaki használ media player+vobsub-ot?
az a kérdés mért van kétszer a felirat? a fekete csikrol hogy lehet eltüntetni?
ON
Az EP1 modelleket hogy eszi meg a CSS?
Nekem nem akarta...
Egyszer akartam berakni olyan EP1-es fenyõt(fake EP2 mapot akartam csinálni 😄😄😄), de nem jelent meg semmi a hammerben, és asszem valami hibát is kidobott.
Sima HL2 modellek között amúgy nem találtam citadella modellt, ami érdekes, mert biztos nem brushokból van összerakva 😄
asszem ezt is betöltjük. a 4-bõl 2 map ugyis elbukott most a mapteszten :S
honnan szedted te?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
ésha full szerver?😞<😊>😊>
aim_bridge
aim_bc_texture_4
de_dust2_unlimited
cs_harborbank
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egyébként már tuti leírtátok, de nem találom, hogy mit használjak All Seeing Eye helyett. Egy letölthetõ kliens kéne. Nem egy online szerver keresõ
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Miért nem jelenik meg a forumban... Vagyis ebben a topikban, ami felül van. Az a kép... Most igy nem tudom elérni a FAQ-t
A beta for the Source Engine has been released. To start a beta server,
run hldsupdatetool with the command "-beta scrmp0104". Current clients
are compatible on a beta server, and beta clients are able to play on
current public servers. Changes for this beta include:
- Cheat protected many more cvars
- Replaced cl_interp with cl_interp_ratio. Server can limit it with
sv_min_cl_interp_ratio and sv_max_cl_interp_ratio
- Added sv_rcon_log to allow rcon logging to be disabled
We plan to release this next week, please provide feedback promptly.
Thanks,
Jason
cl_interp has been removed and replaced with cl_interp_ratio.
cl_interp_ratio sets the interpolation time to
cl_interp_ratio/updateRate. Added sv_min_cl_interp_ratio (default: 1.0)
and sv_max_client_interp_ratio (default: 2.0) to let the server bound
interp settings.
- Alfred
Magyarra lefordítva a vége azt jelenti, hogy 0.01 (1/100=0.01) és 0.02 között engedi 100-as updaterate esetén állítani alapból az interpet. Nem 0.1-ig. Hm.
Ráadásul, ha jól veszem ki, ez dinamikus, mivel ugye ha az aktuális updateratet figyeli (és nem a cfg fix beállítását), akkor az updaterate pillanatnyi visszaesése esetén magától nõ az interp puffer. Ez még talán valami jó is lehet.
Lego CS
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
t-mobil-nál mi a kód amivel meg lehet nézni a domino egyenleget?
ONN
8kb/s-al jön.. C::C