Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zbot-al játszok aim_mapon. Általában a játék 5-10 perc múlva ok nélkül kifagy és kidob. Neten nem áll fenn a probléma. mit kéne vele csinálni ?
reinstall megvolt
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ha más néven teszem fel, akkor biztos jó. Csak úgy meg nem kap majd akkora érdeklõdést, mintha az eredeti néven lenne bent.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
1.6-ban is van javított nuke/d2/train.bsp, amit csak a szerveren kell átírni, és simán lehet játszani.
de nem lehet, hogy ezt megoldották? csak kérdés
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ha én ezt felteszem a szerverre de_nuke néven, akkor mindenkinek data differs-t fog irni csatlakozáskor, és nem tudnak belépni addig, amig manuálisan saját maguk le nem töltik ezt a nukét.
Amit a steam verify majd mindig szépen visszaállít a valve nukera. Jól átgondolták a srácok.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
promodot
proffesional modification t
a css akármilyen géped van versenyre alkalmatlan szutyok fostalicska
ennyi kicsit elvan cseszve és a fjlesztõk is beismerték ezt
kicsit utána kéne olvasni
Ja és ne töröljétek a hsz.omat hogy mindenki lássa hogy mi is a css
valójában
thx
<#violent>#violent>
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Behalok...
Hamarabb meghalok minthogy megvehessem a source ot...
Na mind1....
Most kicsit le vok maradva....
Ez a cl_restrict_server_commands 0 ez valami frissítésit vagy valami beállítást enged automatikusan átállitani??
amúgy egy veryfiyngolás esetleg?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Akkor a srác nevében kérdezem ,hogy WTF?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
leszedtem a régi vga-m (evga) driverét, feltettem a legújabbat (nvidia 93.71)és ennek következtében a pc nem látja a cd meghajtót..csináltam egy rendszervisszaállítást a csere elötti állapotról, és most sincs cd...helphelp plízzz
\"Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért!\" :P
csap specbe hajlandóak menni. ötletek ?
fy_rivertrek
aim_m4a1_final
de_meat
finc_gibraltar
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
itten van 1.6 topik
ezt a vertical synct hol lehet kikapcsolni ?