Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az tortent h steamban eccercsak nem tok bejelntkezni!nem jo a regi acc om jelszava meg semmi,a vicc az hogy nem emlexem mijen emil cimre regisztraltam,igy sehogy sem tom vissza hozni...erre tud vki megoldast?!
(steam problemas faquban meg az van h skennejjek cd kulcst,meg kulgyek mindenfele szir szart,emil cimmel satobbi..de hat rohattul nem tom a mailcimet..szal ijenkor mivan?!?egyebkent doddal tolnam,1 honapja meg jovot..most eccer csak nem?!letilcsam vhogy vagy mivan?!)
A cstrike/cfg/ könyvtáradban kell létrehozni ha még nincs, és máshol ne legyen cfg.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Magyar szervereken van ez a cl_restrict_server_commands 0 parancsa mi kell a játékhoz...Namost mindössze annyi a gondom, hogy hiába írom be parancssorba nem menti el a cfg fileba...
Ha manuálisan írom be az autoexec.cfg ba akkoris 1 lesz az értéke következõ indításnál..
Arról nem is beszélek, hogy el akartam menteni a config.cfg met de ahogy nézem a valve/xxx/cstrike könyvtárban lévõ egy default cfg és nem az amit elmentettem... Pl a mozgásbillentyûket registrybõl veszi?
Hol van a tényleges config file?
Bocsánat ha túl nonszensz kérdések, régebben sokat játszottam de csak kb 2 hete raktam fel újra.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Egy olyan problémám lenne, ill. a haver problémája, hogy átállította a felbontást 1024*768-ról 800*600-ra és nem indul el neki a gém. nem lehetne átírni valamelyik config file-t, ahhoz, hogy alapból 1024*768-ban jöjjön fel a játék. Én keresgéltem de nem találtam, bár lehet csak nem vettem észre.
Köszi!
a steam acchoz van kötve a CD-key.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mert másikra logikus, hogy nem fogja engedni...
felraktam újra a css-t(kb fél év kihagyás után), telepítés faszán megvolt, de frissítéseket nem tudok, mert azt írja hogy DUPLICATE CD-KEY. -igen tudok róla hogy vannak/voltak acc lopások, de a kérdés: minden telepítésnél kell aktiválni a cuccot? nem az a gáz hogy már aktiválva van? mert így nyilván duplikált a cd-kulcs. de máshogy nem tudom szedni a frissítéseket, csak ha aktiválom. mer' ugye ez elvileg úgy megy egy gámánál, hogy kétszer nem tudsz aktiválni valamit. jelszavam, felhasználónevem rendben. senki soa nem kérte, nem is adtam oda senkinek az accom. nyilván végsõ esteben nincs más mint írok a valvenak, fényképpel blabla.. hogy mi a gáz, vagy elslattyogok a bóltba még egy css-ért.
de ha van más megoldás, örülnék ha megdobna vele valaki. <#ticking>#ticking>köffi.
Megadsz pár adatot, név cím, ilyesmi, és megadod a kártya, számát, lejárati dátumát, és CVV kódját, és utána elméletileg ha le OK-zod, már le is töltheted a játékot, és játszhatsz is vele.
Legalábbis a CSS-el így volt, amikor vettem, amint végére értem a fizetési folyamatnak, már bent is volt az accomban a játék.
nemtudjátok hogymegy a steamenkeresztüli vásárlás? megadom a számlaszámot oszt küldenek egy dobozt vagy kapok egy kódot vagy mia pitypang?
.: mobilize.hu :.
FoDoS
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
nemhinném hogy ez a jó megoldás ennyi erõvel bárki bármit bejelölhet azt ok...
ennyi erõvel bannolhatna egy ilyen hálókártyáért is 😊
szóval felejtõs ha arra akarod használni hogy letöltesz és játszol egyszerre.
cheat-nek viszont biztos nem érzékeli, azzal nem lesz gond (legalábbis nekem nem volt, de garanciát nem adok! 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.