73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
milyen változók?
Azok nem a dinamikus vagy mi a tököm árazás miatti árak! ami szintén egy korábbi sikeres update volt... :D
-
Változók ott vannak de még nem lehet variálni őket, lehet később engedélyezik. -
Előtte is így volt. Még mielőtt kijött volna nekik az az ingyenes szar.
Btcw ez a sok 1.6 rajongó akkor fog pofára esni ha tényleg fullra 1.6-osítva lesz a source és egyszer csak gondol legyet a valve hogy miért is supportoljunk 2 teljesen egyforma játékot, és megszünteti(összevonja) az 1.6-ot.
Jogilag megtehetik mert nem a te birtokodban van a játék te csak "bérled". -
SL #72262 de azért jó lenne
-
Persze!
-
SL #72260 mivan? nem mondok hülyeséget ez lesz. -
azért mert ázsiát (értsd: kurvasok playert) kivettek az 1.6-ból az elmúlt években azzal hogy ott minden országban a saját igényeikhez igazított ingyenes cs:online verziók futnak.
kínában nemrég raktak bele rakétát meg minigunt :) -
-
SL #72257 nem, belehet állítani mennyit érjen majd fegyó. -
ez mi? Megint pénzé lesz az ammo??? jeeee! legalább mostmá nem fölöslegesen nyomkodom a pont,vesszőt....
Végre leszenk megint eldobálva full üres fegyverek, lehet szopatni... :D (semmi nincs olyan jó mint egy üres awp-t ledobsz, jön a noob felkapja és akár meg is késelheted mert csak kattog a kezében és les körbe hogy mivan...)
Mé nincs olyan, hogy a földön lévő (ugyan olyan) fegyverből, legalább az ammo-t venné fel automatik, mint minden lövöldözős játékban!
Ha már venni kell akkor lehessen guberálni is ne csak egy az egyben eldobni a fegyót és felvenni másikat! -
Annyira nem mert be lehet automatára is kapcsolni.
Ami jobban aggaszt hogy ez az önjelölt megváltó fiúcska a Regnam már kicsit átesett a ló túloldalára és olyan szintű változtatásokat tanácsol INF-re ami gyökeresen megváltoztatná a pályát.
Illetve unom már hogy 1.6 ot akarnak csinálni a játékból.... Mert most már mindent ahhoz hasonlítanak. Mindig az az indok hogy ott sokkal jobban meg van oldva ez ott sokkal jobb az stb... ha ez így van akkor kérdem é miért volt még a frissítés előtt ből 20-30K játékosbeli különbség a CSS javára? -
méke 1.6-ot csinálni belőle? Ottvan már a promod nem? Az akar 1.6-hoz hasonlítani nem? -
wó iz disz pukli? wat iz det? TELL MÍ. -
PunkZoli #72252 nekem az tetszik hogy nincs pukli banán végén. Elszaladgálnék ott napokig. denem -
PunkZoli #72251 sokan gondban lesznek :D
-
Counter-Strike Source Beta
Reinstated ammo cost.
hhaha -
thx -
már úgymarad, nemrég benne volt egy updateben :) -
Hál'istennek Ez megszűnt!!! Friends név van és kész! Vége az álnevezős korszaknak....bár nem publikus profillal, bármit beírhatsz, nem látja más ki vagy ! 
eee csak nálam kavarodtak össze a szmájlik? alig találtam meg a kedvenc ufómat :) -
SL #72246 mármint a nevedet. -
mat_hdr_level 0 -
SL #72244 azt sehogy nem tudod már megcsinálni -
Hogy lehet azt megcsinálni hogy msá legyen a szerveren és más a friendsben a nevem?
meg melyik az a parancs amivel a hdr-t ki lehet kapcsolani?(idegesít hogy optionsban sosem marad úgy) -
ja, a content reszt vedd egy kicsit szukebbre szerintem. -
walkolás, célkereszt széthúzódása, smoke, he sebzés (nem falon át) -
me mitörtént? Nem próbáltam még... -
kezd 1.6osodni d: -
na, update megint... -
felbontás? -
kicsit széles, van vizszintes gorgosavom is :/ kozepso reszt vedd kicsit sovanyabbra. -
xHeDex #72235 nem -
SzocsA #72234 változott valami a dust2 mapnál? hosszúról gránátot lehetett dobni rövidre és most ott a két bástyánál fal van mintha az nem volt ott vagy nem tudom!? -
Azért, mert ha én fagyos pályán arctic terror vagyok, akkor gecire ne egy fekete modellt láss ami kitűnik mindenből... ez a camo lényege... pont.
-----
ejj mi ez a cenzúra? :D jó kis szaftos flémről lemaradtam? ... -
SL: Legyél oly szíves és legalább itt ne folytasd azt a stílust amit mindenhol képviselsz. Eddig tudtunk itt anyázás nélkül társalogni és, ha miattad kezdődik el, akkor kibaszott csalódott leszel. -
xxxpaulxxx #72231 Ohh értem, köszi:) -
leírhatod a véleményed meg kívánságaidat a beta fórumba. -
xxxpaulxxx #72229 És ez miért jó nekem, akinek megvan a teljes? -
mert van beta -
xxxpaulxxx #72227 Miért jelent meg nálam az, hogy Counter strike source beta?:D -
olvass vissza és nézd már meg kinek kéne csitulnia, mire ekkora az arcod?