73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Spészgószt
    milyen változók?
    Azok nem a dinamikus vagy mi a tököm árazás miatti árak! ami szintén egy korábbi sikeres update volt... :D

• Lacccca
    Változók ott vannak de még nem lehet variálni őket, lehet később engedélyezik.
  • Lacccca
    Előtte is így volt. Még mielőtt kijött volna nekik az az ingyenes szar.

Btcw ez a sok 1.6 rajongó akkor fog pofára esni ha tényleg fullra 1.6-osítva lesz a source és egyszer csak gondol legyet a valve hogy miért is supportoljunk 2 teljesen egyforma játékot, és megszünteti(összevonja) az 1.6-ot.
    Jogilag megtehetik mert nem a te birtokodban van a játék te csak "bérled".
  • SL
    de azért jó lenne
  • Spészgószt
    Persze!
  • SL
    mivan? nem mondok hülyeséget ez lesz.
  • FSpofon
    azért mert ázsiát (értsd: kurvasok playert) kivettek az 1.6-ból az elmúlt években azzal hogy ott minden országban a saját igényeikhez igazított ingyenes cs:online verziók futnak.
    kínában nemrég raktak bele rakétát meg minigunt :)
  • Spészgószt
  • SL
    nem, belehet állítani mennyit érjen majd fegyó.
  • Spészgószt
    ez mi? Megint pénzé lesz az ammo??? jeeee! legalább mostmá nem fölöslegesen nyomkodom a pont,vesszőt....
    Végre leszenk megint eldobálva full üres fegyverek, lehet szopatni... :D (semmi nincs olyan jó mint egy üres awp-t ledobsz, jön a noob felkapja és akár meg is késelheted mert csak kattog a kezében és les körbe hogy mivan...)
    Mé nincs olyan, hogy a földön lévő (ugyan olyan) fegyverből, legalább az ammo-t venné fel automatik, mint minden lövöldözős játékban!
    Ha már venni kell akkor lehessen guberálni is ne csak egy az egyben eldobni a fegyót és felvenni másikat!
  • Lacccca
    Annyira nem mert be lehet automatára is kapcsolni.

Ami jobban aggaszt hogy ez az önjelölt megváltó fiúcska a Regnam már kicsit átesett a ló túloldalára és olyan szintű változtatásokat tanácsol INF-re ami gyökeresen megváltoztatná a pályát.

Illetve unom már hogy 1.6 ot akarnak csinálni a játékból.... Mert most már mindent ahhoz hasonlítanak. Mindig az az indok hogy ott sokkal jobban meg van oldva ez ott sokkal jobb az stb... ha ez így van akkor kérdem é miért volt még a frissítés előtt ből 20-30K játékosbeli különbség a CSS javára?
  • kifli
    méke 1.6-ot csinálni belőle? Ottvan már a promod nem? Az akar 1.6-hoz hasonlítani nem?
  • Sickness
    wó iz disz pukli? wat iz det? TELL MÍ.
  • PunkZoli
    nekem az tetszik hogy nincs pukli banán végén. Elszaladgálnék ott napokig. denem
  • PunkZoli
    sokan gondban lesznek :D
  • FSpofon
    Counter-Strike Source Beta
    Reinstated ammo cost.

hhaha
  • CheAteR88 #72249
    thx
  • kifli
    már úgymarad, nemrég benne volt egy updateben :)
  • Spészgószt
    Hál'istennek Ez megszűnt!!! Friends név van és kész! Vége az álnevezős korszaknak....bár nem publikus profillal, bármit beírhatsz, nem látja más ki vagy !

eee csak nálam kavarodtak össze a szmájlik? alig találtam meg a kedvenc ufómat :)
  • SL
    mármint a nevedet.
  • Lacccca
    mat_hdr_level 0
  • SL
    azt sehogy nem tudod már megcsinálni
  • CheAteR88 #72243
    Hogy lehet azt megcsinálni hogy msá legyen a szerveren és más a friendsben a nevem?

meg melyik az a parancs amivel a hdr-t ki lehet kapcsolani?(idegesít hogy optionsban sosem marad úgy)
  • Jim Morrison
    ja, a content reszt vedd egy kicsit szukebbre szerintem.
  • FSpofon
    walkolás, célkereszt széthúzódása, smoke, he sebzés (nem falon át)
  • kifli
    me mitörtént? Nem próbáltam még...
  • FSpofon
    kezd 1.6osodni d:
  • kifli
    na, update megint...
  • kifli
    felbontás?
  • Jim Morrison
    kicsit széles, van vizszintes gorgosavom is :/ kozepso reszt vedd kicsit sovanyabbra.
  • xHeDex
    nem
  • SzocsA
    változott valami a dust2 mapnál? hosszúról gránátot lehetett dobni rövidre és most ott a két bástyánál fal van mintha az nem volt ott vagy nem tudom!?
  • armageddon666
    Azért, mert ha én fagyos pályán arctic terror vagyok, akkor gecire ne egy fekete modellt láss ami kitűnik mindenből... ez a camo lényege... pont.

-----

ejj mi ez a cenzúra? :D jó kis szaftos flémről lemaradtam? ...
  • OrioN the S
    SL: Legyél oly szíves és legalább itt ne folytasd azt a stílust amit mindenhol képviselsz. Eddig tudtunk itt anyázás nélkül társalogni és, ha miattad kezdődik el, akkor kibaszott csalódott leszel.
  • xxxpaulxxx
    Ohh értem, köszi:)
  • FSpofon
    leírhatod a véleményed meg kívánságaidat a beta fórumba.
  • xxxpaulxxx
    És ez miért jó nekem, akinek megvan a teljes?
  • FSpofon
    mert van beta
  • xxxpaulxxx
    Miért jelent meg nálam az, hogy Counter strike source beta?:D
  • kifli
    olvass vissza és nézd már meg kinek kéne csitulnia, mire ekkora az arcod?