Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan faja skinjeim vannak... ha pure lenne O.o egyáltalán minek találnak ki ilyet? (gondolom vannak extra skinek amik csalásnak minõsülhetnek vagy nemtom O.o ha nem ez akkor tényleg nagy baromság -.-) nade pureserver 0 szal heppi ^^
@
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ha valaha is olyan szituba jutnál (ami valószínûtlen 100 tick és 18 player esetén), hogy felugorna az átvitel 30kb/s fölé, akkor a szitu miatt az fps-ed úgyis olyan alacsonyan lenne, hogy nem oszt nem szoroz.
Én azt mondom, 30k/101/101 fölé senkinek sem kell menni.
Pure szerver meg nem lesz. Ez egy fun szerver, had használjon csak skineket, meg miegymást aki akar. A custom mapok és a rengeteg hozzájuk tartozó file miatt amúgy is rendkívül körülményes lenne a pure servert jól belõni. Ez nem publikra való funkció.
Szóval úgy állítsd be, hogy ne legyen több 60k-nál, de a neted feltöltési sebbeségének 90%-ánál se legyen több, kilobyte/s-ben mérve.
Pl nekem Chello Extreme-em van, tehát max 110-120k-t állíthatnék be az 1 megabites=128kilobyteos feltöltésem miatt, de csak 60k van a szerver miatt beállítva.
Változtatsunk a be állitáson? Úgye chellora javasolt volt a 25k 101 101.
Na most mi változott? Felteszem a kérdést az ADSL-t használok nevében is. Érdemes változtatni? Vagy a server normálisan állitja be? Valaki tudja ezt a server részét tesztelni/meg nézni? Esetleg probálgatjuk és kinek mi lesz a jó?
Még egy kérdés Borgnak. Lesz pure server? Illetve akartok változtatni rajta? Mivel a serveren volt valami körkérdés, csak szégyelem de nem figyeltem elégé. <#confused>#confused>
Szerintem más a gond pl:tûzfal.
És nem az nvidia volt a ludas ezesetben.
Hanem a Creative.
A tört Alchemy-vel simán megy 5.1-ben, OpenAL hardveres hangzással. Átlagban 15fps-t kaptam vissza, mivel eddig ugye DirectSound3D híján szoftveresen ment a hang benne.
Szal alakul ez a Vista téma 😊
'CAsyncWavDataCache: 0 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity' õ volna az, és mit takar ez a sok minden ?
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
egy problémám lenne:el akarom indítani a játékot, de azt írja ki h a hl2.exe hibát észlelt. A paraméterek: AppName: hl2.exe AppVer: 0.0.0.0
ModName:shaderapidx9.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0002e59a
aki tud az lécci segítsen!!!!
u.i.: ZSO nem sokára lehet 1.6
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
hoy ehh
hoy ehh
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Illetve valami admin mindenképpen lépjen be, és próbálgassa ki az admin funkciókat, hogy minden hawaii-e.
+ kisérleti jelleggel, mivel a Valve ugye már enged 1MB/s ratet is, mint maximum, felemeltem az sv_maxrate 60000-re. Szóval aki gondolja kipróbálhatja.
Ehhez ugyebár minimum ~60kb/s uppal rendelkezõ net kell. Elvileg a szerver úgysem fogja kihasználni ezt, max olyan 25-35kb/s-ig.
Aki úgyérzi, hogy szebben jobban simábban megy a dolog, nos az nem ettõl van. Többen is írják a source fórumon, hogy valamit csináltak Valvéék, amitõl jobbnak érzõdik a teljesítmény.
sõt 1 kezemen sztem meg tudom számolni az ilyen eseteket, amikkel találkoztam, azért ezt nem nehéz kiszûrni
WH kicsit bonyolultabb tészta az igaz
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
CSS ebben jobb egy picit, sok a gyanús ember, de csak egy kis részük cheatel valójában.
És ez azért van, mert az 1.6 egy 9 éves engine-t használ, amire azért ennyi idõ alatt megtanultak cheatet írni, plusz ott van az OpenGL, amire driver szinten léteznek wallhack-ek.
Ezért is szokott elmenni az 1.6-tól a kedvem, hiába jobbak a hitek, és hiába tudok úgy rusholni MP5-el, mint Serte, egy idõ után jön egy cheater, és olyan természetfeletti jelenségeket kezd produkálni a játék, hogy kilépek...
És nem prokat nézek cheaternek, azokat le lehet lõni, ha nem is könnyen, és nem lõnek 0.1 másodperc alatt fejbe, ha a hátuk mögött vagyok. Ellentétben a cheaterekkel, akiknek hátul is van szemük, és 180°-os fordulás közben is tudnak fejest lõni...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Type:
cl_restrict_server_commands 0
in your console and then 'retry'
once authorised you may set cl_restrict_server_commands back to 1/2
Disconnect: Kicked by Console : zBlock - 'cl_restrict_server_commands' must be set to 0.
Disconnect: Kicked by Console : zBlock - 'cl_restrict_server_commands' must be set to 0.
CAsyncWavDataCache: 7 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity
a serverek még nincsenek updatelve, de a kliens igen igy nem tudok warolni , OMG
a szerver egy olyan parancsot kér számon, ami nem létezik kliens oldalon már 😄
Azért, mert lassú az autód. A megoldás: vegyél jobbat.
Ugyanez a válasz a kérdésedre. A neted lassú is valószínüleg, de fõleg nagy a pinged, tehát sok idõ, amíg eljut a hálózati csomag a célszámítgéphez, ezért dobnak le a szerverek. A megoldás: fizess elõ jobbra.
A Hivatalosan honositott magyar Steam-kliens-t hol talalom?THX
Nekem is szar volt egy hétig minden este, de egy telefont megért.
Chelloval én is megvagyok elégedve kivéve mikor kedvenc SG szerverem ledob 100as ping miatt :$ nemtom miért de mostanában elõjön...
@
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Hájt? 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.