Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#hawaii>
armageddon666
kb... ^^

olyan faja skinjeim vannak... ha pure lenne O.o egyáltalán minek találnak ki ilyet? (gondolom vannak extra skinek amik csalásnak minõsülhetnek vagy nemtom O.o ha nem ez akkor tényleg nagy baromság -.-) nade pureserver 0 szal heppi ^^

@

GaBenc
THX a válaszokat. A pur servert én sem szeretem volna. Azért járok az Sg-re mert olyan amilyen...igy szeretem.<#vigyor1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

CheAteR88
jo newkem má vagy egy hónapja 30k 101 101😛

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Teljesen felesleges 60k-ra állítani, mert az esetek 99,9%-ában nem fog 30kb/s fölé menni a szükségelt átviteli sebesség. Szal 30k is bõven elég.
Ha valaha is olyan szituba jutnál (ami valószínûtlen 100 tick és 18 player esetén), hogy felugorna az átvitel 30kb/s fölé, akkor a szitu miatt az fps-ed úgyis olyan alacsonyan lenne, hogy nem oszt nem szoroz.
Én azt mondom, 30k/101/101 fölé senkinek sem kell menni.
Pure szerver meg nem lesz. Ez egy fun szerver, had használjon csak skineket, meg miegymást aki akar. A custom mapok és a rengeteg hozzájuk tartozó file miatt amúgy is rendkívül körülményes lenne a pure servert jól belõni. Ez nem publikra való funkció.
Most a szerver max 60k-t enged.
Szóval úgy állítsd be, hogy ne legyen több 60k-nál, de a neted feltöltési sebbeségének 90%-ánál se legyen több, kilobyte/s-ben mérve.
Pl nekem Chello Extreme-em van, tehát max 110-120k-t állíthatnék be az 1 megabites=128kilobyteos feltöltésem miatt, de csak 60k van a szerver miatt beállítva.
GaBenc
Na egy gyors körkérdés.
Változtatsunk a be állitáson? Úgye chellora javasolt volt a 25k 101 101.
Na most mi változott? Felteszem a kérdést az ADSL-t használok nevében is. Érdemes változtatni? Vagy a server normálisan állitja be? Valaki tudja ezt a server részét tesztelni/meg nézni? Esetleg probálgatjuk és kinek mi lesz a jó?
Még egy kérdés Borgnak. Lesz pure server? Illetve akartok változtatni rajta? Mivel a serveren volt valami körkérdés, csak szégyelem de nem figyeltem elégé. <#confused>

jesszus... jó hogy töröltem a source-t xD

Nem a sávszélesség a fõ meghatározója a pingnek, hanem az elérési mód, távolság, és hálózati terheltség.
Nekem 512kbit helyett, most 6 Mbit-em van, és a ping értéke nem változott (5-15 magyar szervereken).
Szerintem más a gond pl:tûzfal.
Az FPS-em majdnem visszatért XP-s szintre 😊
És nem az nvidia volt a ludas ezesetben.
Hanem a Creative.
A tört Alchemy-vel simán megy 5.1-ben, OpenAL hardveres hangzással. Átlagban 15fps-t kaptam vissza, mivel eddig ugye DirectSound3D híján szoftveresen ment a hang benne.
Szal alakul ez a Vista téma 😊
Mozzanat
oks😄

Ha már a problámáknál járunk akkor egy érdekes sora lettem figyelemes ami eddig nem igaázán volt ott

'CAsyncWavDataCache: 0 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity' õ volna az, és mit takar ez a sok minden ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

CheAteR88
<#shakehead>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hello!
egy problémám lenne:el akarom indítani a játékot, de azt írja ki h a hl2.exe hibát észlelt. A paraméterek: AppName: hl2.exe AppVer: 0.0.0.0
ModName:shaderapidx9.dll ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0002e59a
aki tud az lécci segítsen!!!!
hahhaHHAHAHhahAHa. Bár lehet ezt nem nekem kéne elmondani de az SG az nem klán. És sztm 100% hogy nincs. (vagy csak lehet, hogy az én számomra 100% hogy nincs tgt ). Ha még is lenne ÉN IS, ÉN IS, ÉN IS !!!! <#nyes>
u.i.: ZSO nem sokára lehet 1.6

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Solid Snake
Sziasztok!!
Van tag felvétel az sg klánba?
😄 elõre is köszi
<#vigyor2><#gun>
Ok, thx.
A steamben az internetkapcsolatodat állítsd be helyesen, neked semmi mást nem kell állogatni. Mindent a szerver állít be neked automatikusan, amikor belépsz a játékba.
Akkor a mostani Update miatt nem ugy kell beallitani a Rate-t meg ezeket a cl beallitasokat vagy miket mint regebben?

hoy ehh

hacsak nem az elmúlt 10 órában írták, akkor nem friss

A CS2HU-n levo beallitasokrol szolo leiras, a Config fajl beallitasarol friss vagy vannak valtozasok?

hoy ehh

5w0rdf15h
minden frankó admin menüvel

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Na, asszem összetákoltam a pubot, szóval aki tud, az benézhet tesztelni.
Illetve valami admin mindenképpen lépjen be, és próbálgassa ki az admin funkciókat, hogy minden hawaii-e.

+ kisérleti jelleggel, mivel a Valve ugye már enged 1MB/s ratet is, mint maximum, felemeltem az sv_maxrate 60000-re. Szóval aki gondolja kipróbálhatja.
Ehhez ugyebár minimum ~60kb/s uppal rendelkezõ net kell. Elvileg a szerver úgysem fogja kihasználni ezt, max olyan 25-35kb/s-ig.
Aki úgyérzi, hogy szebben jobban simábban megy a dolog, nos az nem ettõl van. Többen is írják a source fórumon, hogy valamit csináltak Valvéék, amitõl jobbnak érzõdik a teljesítmény.
bertino
ilyenekkel nagyon ritkán találkozom, hogy futok mogotte és azonnal lelõ
sõt 1 kezemen sztem meg tudom számolni az ilyen eseteket, amikkel találkoztam, azért ezt nem nehéz kiszûrni

WH kicsit bonyolultabb tészta az igaz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Csakhogy 1.6-ban ha azt mondom valakire, hogy cheater, akkor valószínüleg tényleg cheater...
CSS ebben jobb egy picit, sok a gyanús ember, de csak egy kis részük cheatel valójában.

És ez azért van, mert az 1.6 egy 9 éves engine-t használ, amire azért ennyi idõ alatt megtanultak cheatet írni, plusz ott van az OpenGL, amire driver szinten léteznek wallhack-ek.

Ezért is szokott elmenni az 1.6-tól a kedvem, hiába jobbak a hitek, és hiába tudok úgy rusholni MP5-el, mint Serte, egy idõ után jön egy cheater, és olyan természetfeletti jelenségeket kezd produkálni a játék, hogy kilépek...

És nem prokat nézek cheaternek, azokat le lehet lõni, ha nem is könnyen, és nem lõnek 0.1 másodperc alatt fejbe, ha a hátuk mögött vagyok. Ellentétben a cheaterekkel, akiknek hátul is van szemük, és 180°-os fordulás közben is tudnak fejest lõni...
Ok, koszi!)

bertino
de ilyenkor hasznos <#ravasz1>

Szega87
szeriten az ilyen kommenteket mennyire értékelik a Source playerek a Source topicban? <#gonosz3>

bertino
milyen jo is az 1.6 -.-

Szega87
fasza jött a VALVE update

cl_restrict_server_commands must be set to 0 to connect to this server...
Type:
cl_restrict_server_commands 0
in your console and then 'retry'
once authorised you may set cl_restrict_server_commands back to 1/2

Disconnect: Kicked by Console : zBlock - 'cl_restrict_server_commands' must be set to 0.
Disconnect: Kicked by Console : zBlock - 'cl_restrict_server_commands' must be set to 0.

CAsyncWavDataCache: 7 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity

a serverek még nincsenek updatelve, de a kliens igen igy nem tudok warolni , OMG

a szerver egy olyan parancsot kér számon, ami nem létezik kliens oldalon már 😄

Promi
Igen
X:\Steam\SteamApps\NEVED\counter-strike source\cstrike\cfg\autoexec.cfg
Ertem, koszi szepen az infot! Az autexec.cfg file-t nekem kell letrehozni ugye? Mert en nem talalok ilyen file-t.

Ez olyan, mintha megkérdeznéd, hogy miért elõz meg mindenki, pedig te padlógázzal mész.
Azért, mert lassú az autód. A megoldás: vegyél jobbat.

Ugyanez a válasz a kérdésedre. A neted lassú is valószínüleg, de fõleg nagy a pinged, tehát sok idõ, amíg eljut a hálózati csomag a célszámítgéphez, ezért dobnak le a szerverek. A megoldás: fizess elõ jobbra.
ha lenne akkor a steampowered.com-ról tölthetnéd le, de nincs.

Hello!

A Hivatalosan honositott magyar Steam-kliens-t hol talalom?THX

GaBenc
Azért válaszolok itt mert nem áll velem szóba a gyerek.<#confused>

GaBenc
A mostanában lassan elmulik, vége a Chellos rémálomnak.<#wink>
Nekem is szar volt egy hétig minden este, de egy telefont megért.

Zickler
Köszi ezzel sokat segítettél

Battletag: Muhee#2716

HyperGames
<#idiota>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

armageddon666
Ez durva volt geciii XDXDXD

Chelloval én is megvagyok elégedve kivéve mikor kedvenc SG szerverem ledob 100as ping miatt :$ nemtom miért de mostanában elõjön...

@

OrioN the S
rendes gyerek lehet 😄 törd el a gerincét és mond ,hogy vannak mozgássérült wc-k is...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Valaki próbálta már CS:S-hez beizzítani a Creative Alchemy-t?
és vannak 9 évesnek tûnõ nagykorú lányok is.. hajrá
upc ügynökök járják az sg fórumait <#kacsint>
HyperGames
Nekem azt mondta, hogy "vannak VAC nélküli szerverek"... 😊

www.CRIMEMUSIC.try.hu

"hight"
Hájt? 😄
OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.