Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mért van az hogy hiába állitom a config.cfg-ben
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
a játékban 100 és 60 van ,de ha kilépek akkor meg ez
valaki mondjon valami okosat mert letörlöm és kidobom a picsába a lemezt is
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Azonkívülmeg:
1. hogyan tudom eltüntetni a menüket a játékban, ha már kitöröltem a " bind "0" "toggleconsole" " parancsot a config.cfg-bõl? mert a 0-ára nem reagál, nem tünteti el a menüket, numerikusom meg nincs.
2. Hogyan lehet megszüntetni azt hogy a szerverkeresõ ne jobb oldalra tegye szorosan egymás mellé a megjelenítendõ szerverinfókat (game, ping, játékosok száma, map) minden egyes alkalommmal mikor elindítom a programot, hanem mindig ugyanúgy helyezze el ahogy én elõsszörre tettem!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A másiknál a GUI minek a rövidítése? A GUI-nál a FPS configon kívül csak a megjelenítésen és pár beállíthatóságon változtat vagyos az nem teszi hatékonyabbá?
p4 478 3.2nortvúd ,1.5 gb ddr 400mhz ,ati x1600pro (sztem a lapom nem hajtja ki rendesen)
ti mennyire tippeltek? hány fps? tudom vegas 10 😊
a játék létrehozott egy ujat,abban ez van
de a játékon belül ugyanugy 60
Más lehetõség nemnagyon van.
mindig igy rakja vissza<#conf>#conf><#conf>#conf>
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
nem marad ugy
ha játékon belül beirom consol-ba akkor sem
az egyik 60-on marad a másik 100-on
és szerintem ezért akad a játék
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
megaman91mn
msn: [email protected]
Itt jobb a hangulat mint az 1.6 topikba.XD
nade vettem egy uj dvd irot es nem bootol be ezzel de ha a regit rakom be akkor viszont egybol.. mi a gecitol van? egy szart vettem? D::
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
És ugye a source engine az procis?Annak a proci az jobban számt.
ha a procit húznám javulna az eredmény?
Am az a 40 fps nem kevés 1 kicsit?Mert pl szimulátorokva az 50 az már jó.De FPS game be 40?:S
Am hdr az az amit cs be sose fogok használni.
De azért monnyuk lényeg, hogy ne ilyen lecsupaszÍtott graff legyen.