Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balvin
gungame akkor jó ha elsõ vagy sztem. egyébként nem vmi ász jáccani a sokkal erõsebb fegyverrel rohangálókkal szemben. régen szerettem de mostanában már ha az jön akkor inkább kilépek

Szega87
gungame be is külön van top10? hol lehet megnézni és hogyan?

Ez sem igy van, mivel aki nincs benne a gungame top10-jében, annak azt átlagolt fegyverrel inditja el belépéskor, nem pedig az 1-essel.
Szega87
a server állandó játékosainak túlnyomótöbbsége már utalja 😄

persze, mivel belépsz a szerverre 3/4 playerek már m4-el meg ak-val rohangálnak te meg 1 szál pisztollyal. viszonyítsd az esélyeket

Az ilyen modok közül a gungame a legéletképesebb hosszú távon. A többire mind hamar ráun az ember.
Viszont nekem úgy tûnik, hogy a gungame is már igencsak haldoklóban van.
Aquir
Én már erõsen kipróbáltam mindet azért kérdeztem hogy hogy vagytok ezekkel 😊 Nekem is tetszenek

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

balvin
climb az sztem inkább 1.6ban jobb(kz)
surf az nagyon állat ha megtanulod jól kezelni, én kb azzal kezdtem a sourceot
zombie is jó azzal is elvoltam pár hétig
mindet ki kell próbálni hogy teccik e

nõvérem vette a notebookkal együtt, nekünk eddig D-Link 604es routerünk volt amivel semmi gáz nem volt.

Aquir
A climb/surf/zombie mapok szerintetek mennyire jók?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nekem egy E-tech van, 2 gép van rákötve, a 10 megás net minden gond nélkül keresztül megy rajta, és a 2 gép között is simán megy a 100 megás lan.

Igaz ez vezetékes-only router.

Amúgy nagyon vicces ez a wlan dolog, tényleg úgy van, ahogy hallani lehet. Egy amerikában élõ barátom pár napja jött, elhozta a laptopját, és simán befogott vele 7 access pointot, amibõl 2 nem volt levédve. És ez nem Pest, hanem Fehérvár. Igaz nete azért nem lett, mert mindkét levédetlen ap elég messze lehetett, és nagyon alacsony volt a jelszint.
Simán lehetséges... faternak is valami dlink van, nála pl 1 eszköz még jól megy, a másodikat meg folyton lebontja, és újra kell inditgatni a routert. (valami wifi+sima csatis router kombo)
urbijoe
nekem egy D-link van
lehet hogy azért akad nekem is a játék?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Volt is fent a szerveren. Teszteltük, szép volt, csillivilli, de fps a béka segge alatt, és a layout is egy kalap szar volt. Szal le is került.
Szega87
cs_fisheye-st nézted már borg?

Olcsó routernek híg a leve. Fõleg nagy sávszél esetén csak úgy szórják a packetet ezek a tesco gazdaságos cuccok.
srácok rájöttem mi a laggolásom oka... 5 virust kiirtottam, még mindig laggolok. hát kiderült: Mikor winreinstallom volt, akkor lett router cserélve, és kiderült h csak az elsõdleges slotba meg az elsõ wifi slotba mûködik csak rendesen... a többi kapcsolat szakadozva megy. pl tegnap faterom belépett steambe red orchestrazni, egybõl beszagatott a CoD2-m, 10mp-ig connection interrupted álltam egy helyben. bár ez a router elég sz*r... valami MSI wireless-usb router . nekem kábelrõl jön, meg faternak is a net, nõvéremnek a notebook miatt kellett wireless cucc.13 ezer forintos wireless router, ami elég olcsónak mondható...a normálisabbak ugye 20tól kezdõdnek, egyelõre van 8k zsebpénzem, lesz 20ezrem esküszöm, veszek egy routert, mert igy se cod2 warozni,se CS Sourcezni nem tudok, sõt minden netes cuccom belaggolgat. böngészésre nagyon is jó ez a kapcsolat. de ugy kellett szakembert kihívni a routerhez mert ahogy a régit konfigoltuk be, ugy nem ment, szal eléggé gázos egy router ^.^ amíg nem lesz normális routerem nem CS-zek... azon is gondolkodom hogy leszarom az egészet és hagyom a picsbe ennyit nemér, mert multkor izomból belerugtam a gépoldalába mert persze akkor laggolok amikor szembetalálkozok valakivel...

OrioN the S
szólok neki

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ennyi idõ után igazán letegezhetne
* Ilyen gyakran nem küldhet rezgõ figyelemfelkeltést.
OrioN the S
de

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Rezgõ figyelemfelkeltés

kinemjátszotttiznapja? ()
1in2 hits
OrioN the S
sok gg map van még a szerveren? vagy még mindíg rina van miatta? (10 napja nem játzott)

OrioN the S
2 in 1

! ápold magad

OrioN the S
gecypro vagyok, 1 év! 1!

double posting
OrioN the S
hádde milyen már ,hogy szaros gatyába vígan hokizol az ágyba? :|

double posting
OrioN the S
<#wow3>

de nekem ugy jon be

az tetoválása a kezén!
OrioN the S
pl amiért te harisnyába recskázol

az iglut? azt minek? D:

OrioN the S
<#gonosz1> holnap festem ki bazmeg

de akkor is messze van faszribanc

OrioN the S
nepofázz

messze van még tél

OrioN the S
hamegcsináltam az új kecót , akkor kegyetlenül bebaszunk :|

Mozzanat
jo nyaralást lomposom puszantalak .Ja meg nagyon skilesedjél mert nagyon elhuztam töled<#vigyor1>

balvin
Go Play

Lompi73
Szegán keresztül elértek.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Lompi73
Hi all!
Ezúton szeretném közölni mindenkivel,
hogy a köv hét vasárnap estig nem vagyok.
Nyarani megyek kis családommal.
"Szilvásvárad"
Jó gamet mindenkinek, majd jelentkezem.
<#integet2>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

otto13
nekem is ezt csinálja <#nemtudom>írás védetté tettem és így ok.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

mértnincs alsó értéke?:S
hja mikor, mehetek ? 😞

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

balvin
2 konzolparancs felõl érdeklõdnék, az egyik hogy lehet e a spectator kamera sebességét állítani, a másik meg az hogy lehet e olyat hogy a textúra minimumon van, de a sprayek azok maximum grafikával jelennek meg.