Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én még asszem megspékelem azzal a 4000+al. Akkor legalább XP alatt kifejezetten jól játszható lesz. (valszeg a multicore updateig, amivel megint tönkretesznek mindent majd)
Egyik szemem sír a másik meg nevet mert több mint fél éven át használtam és rengeteg dolog hiányozni fog. De a pénz beszél és nem fogok 200 ezret költeni hogy vistán is legyen fps... (alaplap+proci+vga)
A másik hogy a Tf2 is minden gond nélkül megy xp-n vistán meg csak dx8-ban indul.
Quake Warsban is villognak a textúrák. Igaz most a legújabb vga driverrel már tûrhetõbb de még így is bevillog a hegyoldal. :S
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
tegnap próbáltam ki notebookon amihez hálistennek vistát mellékeltek és nem volt egyeltalán fps gondom. min 40-50 fps meg volt, de nagyrészt inkább 70-100 között ment 16-20 fõvel, asszem 1024-es felbontással, 4x fsaa és aniso, minden egyéb beállítás fullon. igaz nem volt túl alapos teszt, csak néhány percig bohóckodtam, mert kíváncsi voltam tényleg olyan gáz-e.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
csak az a baj hogy hobás a crack ami a rar-ban volt 😞(
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
én is csináltam egyszer inferno-n, a dobozok között rohangálva, 3 késelés megvolt és emeli a dolgot, hogy a harmadik Punkzoli volt bár õ biztos nem emlékszik rá :-)
Borg, nekem P4 3.2 Prescott, 1 magos, bár HT-s, de sosem akad (csak mostanában az SG-n néha) ahogy emlékszem, 40 alá nem ment még fps, átlag 70-100 (Gigabit Nvidia 6600, 1Gb ram).
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem tudja valaki annak a proginak a nevét amivel utolag lehet képekre dátumot irni?
ez egy olyan progi ami csak ezt tudja nem képszerkesztõ,
megvolt régen de nem emlékszem a nevére
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mintha valami hangfájlt nem tudna betölteni, és akkor összeakadna valami.
Most csinálok egy integritás vizsgálatot a gcf-eken, lehet azokkal van gond.
Meg azért félig visszavonom, hogy nem esik az fps full szerveren, mert nagy tûzharcban képes 40-re lemenni, de ha kicsit nyugottabb a helyzet, akkor simán megvan az üres szerver szint.
Bár megpróbálom, hátha most nem 😄
De az is lehet, hogy ennek a fagyásnak köze van a "Your steam account doesn't own this game" hibaüzenethez XD
Ha igen, akkor majd pár nap, és megoldódik, mert akkor már ownolva lesz 😄
Ha tök egyedül vagyok, akkor 60-80 FPS körül mozog, ha rendesen elõre nézek.
Ha le a földre, vagy a plafonra természetesen 100+ 😊
Ami viszont érdekes, hogy felmentem egy 24-es szerverre, ahol én voltam a 24. player, és semmivel nem volt kevesebb az FPS, mint üres, helyi szerveren. CSS-ben viszont ez ugye nem így van, 40%-ot simán képes esni full szerveren üreshez képest.
Szóval ez valószínûleg az új engine-nek köszönhetõ, aminek a netcode-ja valószínûleg nem zabál annyi erõforrást, mint a régi. Vagy csak azért nem zabál annyit nekem, mert HT-s a procim, és mostmár kihasználja azt is.
Ha csak 50fps-t csinál nekem stabilan a 4000+ akkor leszarom, elég az.
Nekem kb 3-4 éve nem volt se spyware se adware a gépen. Vírus meg kb 5 éve. Ez a kis 10 éves nooboknál lehet bejön de ne nézz már hülyének htx! 😄D
Az meg a másik hogy úgy cserélgettem nemrég a rendszeremet mint más a gatyáját. Gondolom nem lett mindegyik egyformán problémás.
Az a baj hogy most már a 4000+ (még ha két magos lenne akkor is) kevés lenne majdnem mindenhez.
Érdekelne, hogy mennyi fps-e van. Nemtom érdemes e beruháznom egy ilyenbe, vagy inkább komplett új gépet építsek (meg azért nem mindegy, hogy 15e vs. 150e ft kell rá).
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ugyanis a hibaüzenetbõl egyértelmûen kiderül, hogy a CSS-ed a 19-es verziójú BSP formátumot ismeri, míg a map az már 20-as verziójú, ez azt jelenti, hogy régi(outdated) a játékod, ami meg NEM FORDULHAT ELÕ, ha legálisan megvan, mert a steam automatikusan frissíti.
szedjük már le 1 hétig 😄 plz
Légyszi segítsetek letöltöttem egypár pályát és a következõ hibaüzenetet kapom "CModelLoader::Map_IsValid: Map 'de_volaris' bsp version 20, expecting 19 map load failed: de_volaris not found or invalid" ezt,hogy tudnám megoldani?
Köszi elõre is.