Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SL

<#idiota><#idiota>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

szekondó ar5mnado
egy medve 😮

Engine hunk overflow

Ezzel a hibaüzenettel találkozott már valaki?
HTS s3rg1nh00
mx1000 a legjobb vicc a világon,ha nem mozgatod,kikapcsol a lézerszenzor,mire visszakapcsol még én is ledarálok bárkit(lanon teszteltük,haver kölcsön is kérte gyorsan az mx500-at,pedig már akkor se volt egy friss egér...)
egyébként meg ha jól emlékszem,van tán a razernek olyan egere,ami mûködik wireless és vezetékes módban is,azt kéne keresni...<#fejvakaras>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Spészgószt
wireless átviteli sebessége a büdös életbe nem lesz olyan gyors mint egy fasza kábelé!
A késés meg fõleg az áramellátás/lemerülésnél a legfõbb probléma!
Hameg sok a kábel az sosem baj <#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

kifli

Logitech mx1000

ms sidewinder x8

Az logitecet már próbáltam, és nem volt késés
Jamirofan89
Akkor megpróbálkozom a kábelvezetõ módszerrel.köszi

armageddon666
1-1,2 m közti kéne neki.

190 cm zsinór az 1,9 m.

vagyis neki többlete van. vagy hülyén fogalmaz.

mondjuk kábeltöbblet sosem gond szvsz... fel lehet csavarni, vannak kábelelvezetõk, etc...

@

FSpofon
ezzel jobban jársz mint egy wireless egérrel

Arab money

Jamirofan89
Igazad van.Ennyi erõvel 360 kontrollerrel is tolhatnám,mert még azzal is többet lehetne rántani 30 foknál,mint jelen esetben.
A zsinór 190cm hosszú.1 m 1,2m közti lenne jó ahogy számolgattam..

armageddon666
Úúúúú te még egérrel célzol? Én gamepaddel szlalomozok a pályán és autoaim céloz nekem <#banplz>

@

Spészgószt
Vezeték nélküli egér NEM CSZNI VALÓ!!! Mit akarsz az ágyból hasonfekve cszni a TV-n??? LOL <#idiota>
Sehova nem jó ahol a gép és az egér érzékelõje közti kommunikációs idõ számít! Vezeték nélküli egér fényévekkel késõbb reagál mint azt ahogy szeretnéd! Ha elfogadod hogy a rántást és a gyors pontos célzást elfelejted, akkor használhatsz wireless egeret!
<#buck> De mivel a CSnek ezek az alapkövetelményei....így marad a vezeték!
Vezeték nélkül csak a baj van...állandóan tölteni/elemet cserélni, lassú, pontatlan! (de ennyi erõvel buzi kontrollerel is tolhatnád...)!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Sickness
megint lesz vele riport? <#hehe>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

elõbb inkább fõbe lövöm magam!😄
Jamirofan89
Ha ez nem fake (amit kétlek) akkor kapcsolatba léphetsz a mesterrel.<#vigyor0>

+Ha már írok ide akkor annyit szeretnék kérdezni tõletek,hogy milyen vezeték nélküli egeret tudnátok ajánlani játékhoz? Ez a zsinóros csak bosszúságot okoz és perpill nincs is annyi hely,hogy vagy 2 méterrel arréb rakjam a gépet,olyan hosszú a kábel.<#schmoll2>

Üdv valaki nem tudja Vezekényi László steam-jét? szeretnék tõle megtanulni Sourceozni akkora király a gyerek hisz már 2szeres világbajnok!
davis98
Oké Köszi !!

nickname: doki09

kifli
Szia, a steamen belül van szerverkeresõ, azzal
davis98
Hogyan tudnék szervert találni ? Most kezdem a gamet. 😊
Vagy játszani másokkal ? Xfire vagy valami ? Pls help !

nickname: doki09

kifli
a legjobb az, hogy meg se mozduljanak kezdõrõl 😄
Lacccca
Sztem arra gondol hogy te magad külön meg tudod e csinálni.
Ha erre akkor igen csinálsz magadnak kegy DM szervert és mehet a lövöldözés botok ellen akiknek 1 hp-ja van meg csak késelnek 😄 vagy még azt se ha pluginnal tiltod a kést 😊

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

kifli
én aszem tudom miröl beszél 😊
Van server plugin, amivel lehet csinálni saját achikat, és gondolom arra gondol, hogy az müködik-e akkor, ha ki van kapcsolva az achivement a szerveren.
precision
most nem tudom kipróbálni, de updatelve van a játékom 100%

Bazinga!

precision
aha értem... akkor nem nálam van gond
köszi szépen!

Bazinga!

nem tudjuk és nem is értjük mit mondasz😄

a lényeg, tabot nyomsz és ha jobbra fent stats enabled van akkor csinálod az acsívmenteket és kész
de gondolom már tudjátok!
dm szerón lehet activementeket csinálni vagy csak olyanon amin engedélyezve van?
mert rájöttem hogy kell ha nem engedélyezett!
Lacccca
Ez a gond ezzel a szerverrel: Protocol 7
Azaz nem frissített szerver, így eredetivel nem fogsz tuni csatlakozni rá.
Ajánlom figyelmedbe hogy ha game monitoron keresel szervereket magadnak akkor a filterhez a változóhoz írd ezt: version értékéhez pedig 1.0.0.47 (ez késõbb változhat de amelyik szervert eddig frissítették azt ezután is fogják)

De segítek is:
http://www.game-monitor.com/search.php?vars=version=1.0.0.47&game=cstrike2&location=HU

kifli
80.249.166.40:27040
ide ha fel tudsz menni akkor updatelve van a játékod
precision
na közben gamemonitoron megnéztem az ip -t
itt van pl az egyik ami nem enged fel:

||0p!Um| PUB|WAR szervere | Powered by skyhosting.hu
IP: 80.249.165.73:27318

Bazinga!

precision
most épp átjöttem a notebookhoz, fejbõl nemtom az ip -ket, majd délután pasztolok 1-2 -õt amire nem enged fel
a frissítõs dolog meg nem lehetséges, mert az elõbb töröltem le az egész steamet, meg cs -t, és újra felraktam... megvolt minden update, nem nyúltam még a beállításokhoz sem, és próbáltam csatlakozni az egyik serverre, de ugyanazt dobta vissza

Bazinga!

Lacccca
Csak 10 servert néztem végig és fel tudtam lépni rájuk.
Bcw dobhatnál legalább 1-2 IP-t hogy mikre nem tudsz felmenni.

De ha 1-2 oldalt visszaolvasol voltak itt dobálva IP címek.

Illetve nem szeretném magunkat reklámozni de ha a keresõhöz a tag-be beírod hogy synhosting akkor legalább 20 nem jelszavas servert fogsz találni amire fel tudsz biztos lépni.

Másik probléma amire még gondolni tudok hogy régóta nem játszottál a CSS-el és az automatikus frissítést is kikapcsoltad így nem tudta lefrissíteni magát az új OB motorra.

precision
miért ne mondanék igazat... rohadt régi a steam accom, 1.6 és source is eredeti, soha nem is próbálkoztam tört megoldásokkal, lassan 5-6 éve megvan már a steam accom

#72144:

külföldi serveren játsszak? a magyarokon is elég nagy a pingem, külföldi serveren nem nagyon tudnék normálisan játszani

akkor így jártam? de miezmár, hogy eredeti játékkal nem tudok felmenni a serverekre...

Bazinga!

Lacccca
Vagy te nem mondtál igazat a játék eredetiségérõl.
Vagy olyan szerverre próbálsz csatlakozni ami nem OB updates.

FSpofon
menj eredeti serverre (ne magyart keress nemsokvan 😄)

Arab money

precision
Hai!

Eredeti cs szorszom van, és egy csomó serverhez nem tudok kapcsolódni. Invalid steam key size hibaüzeneted dob a konzol.

Ötlet? 😊

Bazinga!

Lacccca
Sourcemod az idõleges bannokat azt hiszem memóriába menti és így resinél elvésznek.

kifli
valaki nemtudja miért van az hogy nem müködik rendesen a ban sourcemodnál? 1.3.4 van fent, és van hogy kibanolok valakit 1 hétre másnap már játszik.
A bonokat hova menti a szerver?
Jamirofan89
Hehe 😄 Látom itt is ömlik a szenny<#nyes>
Ha volt már akkor elnézést!
Lacika

Narxis
😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
a fizetést felvehetem, de a tobbire nem vallalom/nem felelek meg<#idiota>ká... :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

kifli
ok, sry 😊
Meglesem a dolgot, ha nem jo küldök privátot 😊

<#banplz><#banplz><#banplz>
Kandurex
<#mf2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sickness
tudom, most engedélyeztem.

Kandurex
jah, látom,...hm, az elõbb nem engedett oda írni 😞

Sickness
Library jobbklikk csére properties setlaunch op. és oda beírod hogy -console

Kandurex
Értve,

A konzolt, hogy kell engedélyezni? Valami advenced user -rõl pofázik, ha az indítási opciókba akarok bele írni 😞

Falkon
Nem!
Diomond a szerver neve, normális környezet, változatos pályák, kulturált viselkedés.

Ip, ha kell: 94.247.88.82:27017

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)