73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • kifli
    ha synhostingosok vagytok ménem oda csináltátok? :)

Sokkal jobban néz ki a link mint az atw :)
  • GaBenc
    http://jarokeret.atw.hu
  • BIKA95
    Sziasztok! A segitségeteket kérném. Szinte mindig nagyon kicsi az fps em( 20-80) és nem értem miért pedig a gépem jo hozzá; ATI RADEON 4750HD 2gb ram 3magos proci. Ha valaki elmagyarázná h miért nagyon megköszönném.
  • MerlinW
    SG.hu steam csoport
  • Spészgószt
    Hjah..ez igaz...anthology-val jobban jár :)
  • lolSL
    azt mondta még nem próbálta a cs-t, akkor csak a jobb fajtát kell neki ajánlani :D még olcsóbb is
  • Spészgószt
    Abban nincs Source! Az csak az 1.6 és a Condition Zero, úúúú a CZ nagy jóság!
  • lolSL
    counter-strike anthology néven van az igazi a boltokban.
  • steweee
    ha boltban veszem az lehet hamis ?
  • kifli
    nem én, ismerősöm, azt most mondta segítsek eladni :D
  • lolSL
    ahogy a source-hoz sem, vigyázz melyik CS-t veszed meg, van az igazi meg ez a "kínai" másolata mellette :D
  • Spészgószt
    ég és föld!
    A CS az CS nem hasonlítható semmi máshoz!
  • steweee
    sosem próbáltam a cs-t, mivel nem vetem meg eredetiben. kérdésem az lenne, hogy pl: egy cod 4-hez képest ez mennyiből más ?
  • Spészgószt
    miva vettél pár leértékeltet :)
  • kifli
    Ha valakinek kell css, dobjon egy pm-et (nem acc, hanem giftbe küldve)
  • kifli
    nemkell
    veszed giftbe
    azt mikor eladod elküldöd valakinek :D
  • Spészgószt
    vettem volna párat :) de nincs kedvem a szarozáshoz...accot csinálni...stb :p
  • kifli
    még 21:33:15
    ITT számol vissza :)
  • TheGrinder
    nem tudná megmondani valaki h meddig???
  • Rip
    CS:S most csak 3,75€ a Steam-en.
  • kifli
    Tegnap játszottam :D

• Lebowski
    ólrájt :)
  • armageddon666
    Egyszer már meggondolatlanul megtették az "eredeti felülírását", ekkor egy hétvégéig szopott mindenki. Most már óvatosabbak... Vannak updatek, jönnek a javítások a rendesre is.

Btw sokkal jobb a playereknek is, ha apránként jön, át lehet szokni...
  • Lebowski
    aha. és innentől nem fognak próbálkozni?
  • lolSL
    ha megnézed a beta forumot láthatod hogy egy elég komoly teszt meg most a fegyverek szórásával kapcsolatos 11 éve a játékban lévő bugokat javítgatják, ez nincs kiadásra kész
  • Lacccca
    Placebo... ha nem vetted volna észre folyamatosan mennek az újítások át a CSS-be a betabol csak van egy tesztelési idő.
  • HTS s3rg1nh00
    már egyszer elbaszták.
  • Lebowski
    tényleg anem értem, hogy jelenleg mi a baj a bétával. egy az egyben nem lehet úgymond "felülírni" a jelenlegit? mert annak szerintem sokan örülnének. na mindegy..
  • armageddon666
    mert megint szétkúrnák /*a játék valamely részét*/ mint múltkor a tűzgyorsaságot... azt meg senki nem szeretné gondolom, ha egy hétvégét szopni kéne a gyakorlatilag játszhatatlan játékkal...
  • Lebowski
    rossz lenne a tűzgyorsaság a bétában?
  • armageddon666
    mert megint szétkúrnák mint múltkor a tűzgyorsaságot... azt meg senki nem szeretné gondolom, ha egy hétvégét szopni kéne a gyakorlatilag játszhatatlan játékkal...

(mondjuk vicces volt a burstölő AWP)
  • Lebowski
    Miért van az, hogy a css-beta sokkal jobb mint a sima, és nem cserélik vagy frissítik, vagy valami. amúgy nem azért csinálták meg a bétát, hogy ha valami jól működik, akkor azt belerakják a simába???
  • kifli
    ITT jelentsétek az oldalt....
  • armageddon666
    én sosem nyerek, hogy csináljátok? :(
  • Sickness
    ez igazi. én is nyertem!
  • kifli
    juhúúú

"VLCompany Nyereményjáték: Szervusz!Gratulálunk te vagy 9 szerencsésünk egyike,amennyiben szeretnéd átvenni nyereményed jelentkezz be a honlapon steam fiokodba(Nyereményed egy Call of Duty : Black Ops).A játék 24orán belül aktiválásra kerül.http://vlcompany.hu/giftgame/"

Még mindig van aki elhisz ilyet?

AZ uriember profilja
  • Sickness
    cevo
  • pisztácia
    Jó hát én nem találtam semmi értelmeset. mind1
  • Spészgószt
    google a te barátod is!
    minden van mindenhez!
  • pisztácia
    Még egy olyat kérdeznék, hogy van a source-hoz is olyan verseny config mint 1.6-hoz? Pl a Gody GPS cfg?