Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Holnap meg kiadod a Vista SP 2-t? <#vigyor>#vigyor>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
mondjuk régebben érdekelt engem a PHP. Lehet megint belevágok... Azt leülök. Egyik haverom azt javasolta, hogy nézegessem az eleve kész PHPk forráskódját... elõször fel tudjam vázolni az egészet... ugyanez programozásnál...Programozást mindenképp C-ben akarom kezdeni, mivel programozónak mennék ,vagy webszerkesztõnek. Sõt még a grafikus is szóbajöhet,plakátkészités,stb.stb...
neméri meg😄
Basic(Dark Basic pl kifejezetten játékfejlesztésre való, purebasic az becsapós, mert inkább C, mint basic, VB az meg túl paralellizált, szóval inkább Dark Basic, csak nagy exe-t csinál, vagy QBasic, vagy van olyan, hogy FreeBasic, kb QBasic szintû, csak nem 20 éves).
13 évesen szerintem C-vel ne próbálkozz, mert hülyét kapsz a pointerektõl, meg for ciklus leírási módjától, én eddig 5x próbáltam elkezdeni megtanulni, de mindig az lett a vége, hogy 3 óra olvasás után még mindig semmit nem tudtam kezdeni vele.
Én most a pythont tanulgattam, szép egyszerû szintatikája van nagy tudással, de elég körülményes a vele készített programok futtatása más gépen. De tanulásra állítólag rohadt jó, találtam egy könyvet róla, abban elég jól oda van írva, majd adok linket ha érdekel.
PHP az jó, mert C szerû szintatika, de egyszerûbb, viszont az nagyrészt csak webprogramozásra jó, de jól jön. De elõbb tanuld meg a programozás alapjait valami egyszerûbb nyelven.
Pascalt azért nem ajánlom, mert régi, túl szigorú a szintatika, stb, stb, stb, régen jó volt, ma elavult, lassú, stb, stb, stb...
13 évesen szerintem C-vel ne próbálkozz, mert hülyét kapsz a pointerektõl, meg for ciklus leírási módjától, én eddig 5x próbáltam elkezdeni megtanulni, de mindig az lett a vége, hogy 3 óra olvasás után még mindig semmit nem tudtam kezdeni vele.
Én most a pythont tanulgattam, szép egyszerû szintatikája van nagy tudással, de elég körülményes a vele készített programok futtatása más gépen. De tanulásra állítólag rohadt jó, találtam egy könyvet róla, abban elég jól oda van írva, majd adok linket ha érdekel.
PHP az jó, mert C szerû szintatika, de egyszerûbb, viszont az nagyrészt csak webprogramozásra jó, de jól jön. De elõbb tanuld meg a programozás alapjait valami egyszerûbb nyelven.
Pascalt azért nem ajánlom, mert régi, túl szigorú a szintatika, stb, stb, stb, régen jó volt, ma elavult, lassú, stb, stb, stb...
a mondat második felére válaszolj priviben pls... 😄
A kocka az, akit a számítógépen kívül más nem érdekel.
És ha én felsorolnám mi érdekel ide, buffer overrunt kapna a fórum http szervere, úgyhogy inkább nem.
És ha én felsorolnám mi érdekel ide, buffer overrunt kapna a fórum http szervere, úgyhogy inkább nem.
amugy ez komoly? vagy csak vicc volt? mert 13 vagyok, programozni szeretnék tanulni, csak nem tudom hol kezdjek bele igazából... jövõre 8.-ban egy angol alapfokût le szeretnék rakni, de el kéne kezdenem tanulni programozni. tanácsot tudnál adni? 😊
És lenyúlta az #55555-ös TÉKET!
D😄SDAsdSA kocka 😊 😄😄
"Életkor: 18-25 között"
Infotanár? Vagy megcsúszott a kezed?
Amúgy én 12 évesen pascalban programoztam, 14 évesen cracket írtam a WinZiphez ASM-ben(W32DASM+HVIEW), 15 évesen már php-zgattam, és 3D programokat írtam, 17 évesen pedig már szinte objektumorientált kódja volt a PHP-s engine-emnek.
De az is lehet kihagytam valamit, fáradt vagyok, lázas, és CH3CH2OH vegyület került a vérembe, a gyomromon át.
Infotanár? Vagy megcsúszott a kezed?
Amúgy én 12 évesen pascalban programoztam, 14 évesen cracket írtam a WinZiphez ASM-ben(W32DASM+HVIEW), 15 évesen már php-zgattam, és 3D programokat írtam, 17 évesen pedig már szinte objektumorientált kódja volt a PHP-s engine-emnek.
De az is lehet kihagytam valamit, fáradt vagyok, lázas, és CH3CH2OH vegyület került a vérembe, a gyomromon át.
ugyhogy bocsi ha félremagyaráznék vmit, nyugottan javítsatok ki legalább tanulok is <#vigyor2>#vigyor2>
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
akk háttértár...én nem értek annyira hozzá csak azt vettem észre h semmit se tudok rátölteni csak a memori stick-re<#gonosz3>#gonosz3>azt infótanárunk nem tanít semmit tehát amit tudok azt ugyahogy haveroktol tanultam ... szal sry<#sir>#sir>
Nem lehet minden map dust 😊 Kell a változatosság.
szerintem meg rosszul értelmezted a szavazatokat<#nezze>#nezze>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Abból már volt fent b1, és fentvan a b2 a szerveren. Pont az a jó benne, hogy sötét, és ködös. Nagyon jó feelingje van, amikor mentek mindig pozitivan szavazott a nép.
Te kevered a memoriat a hattertarral. Raadasul a psp felepiteserol sincs fogalmad. Ha ennyire tajekozatlan vagy, inkabb maradtal volna csondben.
a siege jónak tûnik, de az
island nem túl sötét???<#hawaii>#hawaii>
island nem túl sötét???<#hawaii>#hawaii>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
és? kitérdekel?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Amúgy véletlenül megint úgy maradt a HDR, és meglepõ, de szinte nem eszik semmi FPS-t, régen ez nem így volt.
A HDR azon kevés dolgok egyike a Source Engineben, ami VGA zabáló, nem proci, és a 163.75-ös drivert használom már, ami egykor úgy jött ki, mint a HL2EP2-re optimalizált Beta driver, szóval lehet emiatt van.
Régen simán megevett vagy 30%-ot. De szerintem bent hagyom, mert szebb is sokkal, meg ugye azért HDR, mert sokkal nagyobb konktraszttartományt tud megjeleníteni, így egy sötét helyen jobban látni, ha végbement a tranzíció.
A HDR azon kevés dolgok egyike a Source Engineben, ami VGA zabáló, nem proci, és a 163.75-ös drivert használom már, ami egykor úgy jött ki, mint a HL2EP2-re optimalizált Beta driver, szóval lehet emiatt van.
Régen simán megevett vagy 30%-ot. De szerintem bent hagyom, mert szebb is sokkal, meg ugye azért HDR, mert sokkal nagyobb konktraszttartományt tud megjeleníteni, így egy sötét helyen jobban látni, ha végbement a tranzíció.
nemtudom :s kurvaanyám?
mostmeg megin mibajodvan?<#confused>#confused><#gonosz3>#gonosz3>
kend a hajadra EMO 😞
A 7végi maptesztben benne lesznek.
most vettem 1 psp-1-est természtesen (mivel ahhoz már van crack<#eplus2>#eplus2>) és melepõen döbbentem rá h annak a szutyoknak nincs belsõ memoriája csak memoria kártyát rakhat bele a paraszt...<#duma>#duma><#gonosz3>#gonosz3><#falbav>#falbav>tök cink...<#gonosz3>#gonosz3>
Felkerülnek a serverre?<#worship>#worship>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
vertikális színkorrekcióóóóó xDXDXDXD
vertical syncron meg color correction 😄 amúgy valahol bevolt nekem a CC kapcsolva... :c csak már nem emléxem hol xD amúgy alapból berakja nekem O.o
vertical syncron meg color correction 😄 amúgy valahol bevolt nekem a CC kapcsolva... :c csak már nem emléxem hol xD amúgy alapból berakja nekem O.o
@
verticális szinkorekcio 😄D😄😄😄DDD LOL
csézni ez egy tág fogalom, nekem van olyan hogy a faszomtudja mért,lemegy az fps 40 alá ki tudja ezt bazd+és van olyan ember egyátalán aki bemeri kapcsolni a verticális szinkorekciot vagy mit😊az a vsync mert szerintem senki.
jóideje nem cséztem... utálom, amikor 10fpsre lemegy az FPS, szaggatok, erre a csávó 200fps-el fejbemakkol AWP-vel... 1mrõl 😄 pro.
Ezt én is észrevettem tegnap. Legfpszabálóbb warmap (nuke) teli szervernél 30 alá egyszer sem ment, utána mittoménmilyen nipperhouse, öröltem ha földet nézve elértem a 40-et.
ja és CSben lesz vagy 160fpsed, vagy 120... x800al med-en van nekem 60 egyes mapokon... vannak mapok ahol örülök ha 30at elérem (általában custom map)
ahhoz elég egy AMD ATHLON64 X2 4000+; GeForce Galaxy 8600E vagy ATi Radeon Sapphire X1950Pro (256MB-os mindekttõ,DDR3as ram van mindegyikben... nekem Radeonom lesz.) 2GB DDR2 RAM az jó lesz, inkább a 180as vinyó... kb ennyi 😄 bár sztem jobban járnál egy 250es Samsung SATA2es vinyoval, az van nekem is, nagyon jó,gyors, meg minden...
sztem nekem CS-zni msn-ezni firefoxozni meg bearshare-özni jó lessz<#vigyor2>#vigyor2>
sztem nem kell nagyobb meg tul drága is lenne<#szomoru1>#szomoru1>sztem jó ezígy...a VGA-ojan 1 giga körüli lesz ...
sztem nem hangzik rosszul<#finom>#finom>de ti vagytok a guruk <#nyes>#nyes>mi a véleményetek?<#confused>#confused>
nembaj ha minden jól megy karácsonykor kapok 1 uj gépet asus alaplappal(P4)4.8 GHz-es pocival VGA-val alumínium házzal LCD-monitorral 80-as vagy 160-as samsung vinyóval, vízhûtéssel 2 giga rammal<#love11>#love11>