Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wáááá, nemide akartam😄DD teambe ^^ mindegy, témábavág:X:S😄:FF
sztem sem érdemes toldozgatni, foldozgatni, vegyél egy core 2 õt majd ,és mellé minimum egy 7 es geforceot
sztem sem érdemes toldozgatni, foldozgatni, vegyél egy core 2 õt majd ,és mellé minimum egy 7 es geforceot
Inkább procit vegyél meg új lapot! Meg a 6600gt-t is.(de inkább jobbat)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Szerintem esélytelen, nagyon procifüggõ ez a játék.
Szasztok! Tudom lami kérdés, de gondoltam felteszem!
2000XP athlonom van az ideiglenes gépemben, igazából 15-20 FPS-t sajtol ki magából a cucc akármilyen graf beállítással, akármilyen felbontásban.
Nem hekkeltem még, nem csináltam konfigot, csak sima beállításokkal szórakoztam. 768M ramom van, és egy 5700FX GEFO! Mekkora a valsége, hogy ha beteszek egy 6600GT-t akkor játszható (20-30FPSt - csitt, saját gépen 80FPS-el tolom 😄 ) tudok a masinériából kicsalni?
2000XP athlonom van az ideiglenes gépemben, igazából 15-20 FPS-t sajtol ki magából a cucc akármilyen graf beállítással, akármilyen felbontásban.
Nem hekkeltem még, nem csináltam konfigot, csak sima beállításokkal szórakoztam. 768M ramom van, és egy 5700FX GEFO! Mekkora a valsége, hogy ha beteszek egy 6600GT-t akkor játszható (20-30FPSt - csitt, saját gépen 80FPS-el tolom 😄 ) tudok a masinériából kicsalni?
Az update-el jönni fog valami új territory control játékmód.
Legalábbis az új SDK tele van új CSS entity-kkel, amik alapján erre utaltak egyesek a steam fórumon.
Legalábbis az új SDK tele van új CSS entity-kkel, amik alapján erre utaltak egyesek a steam fórumon.
hi!
valaki mondana 1 jó adatforgalmat ellenõrzõ szoftvert!
már tele van a f...m a 400-500as pingjeimmel, holott nem töltök semmit<#duma>#duma>
+ ha jó is, el kezdek beszélni és 1bõl 100-130
valaki mondana 1 jó adatforgalmat ellenõrzõ szoftvert!
már tele van a f...m a 400-500as pingjeimmel, holott nem töltök semmit<#duma>#duma>
+ ha jó is, el kezdek beszélni és 1bõl 100-130
a de_secound strike meg a siege 2007 tök jó volt sztem...
a többi se volt éppen rossz de csak ezeknek a nevét jegyeztem meg <#buck>#buck><#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
a többi se volt éppen rossz de csak ezeknek a nevét jegyeztem meg <#buck>#buck><#wilting>#wilting><#banplz>#banplz>
..::[F@ce]::..> 84.2.39.217:27015
mapteszt
Játékra munkára szar. Böngészni jó 1.0 usereknek.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az átlag 1.0 gamertõl, aki még azt sem érti hogy mi az az 1-5-ig map értékelés, elvárnád hogy ilyeneket irjon be menet közben? Halott dolog...
Le fogom venni a mapot, van rengeteg más map helyette, amin nincs ilyen bug.
Le fogom venni a mapot, van rengeteg más map helyette, amin nincs ilyen bug.
xD
Nekem alap 3.2, és 3.8-ra van húzva, már így megy lassan 1 éve, gyári hûtõvel.
Akarok rá valami jobbat, csak az akarat mellé gyûrött papír is kéne.
De ha egyszer lesz, akkor szerintem 4.2-ig megpróbálom feltolni. Mondjuk a northbridgen passzív hûtés van, és már így is leégeti a kezem, ha megfogom, szóval lehet inkább nem kéne...
Akarok rá valami jobbat, csak az akarat mellé gyûrött papír is kéne.
De ha egyszer lesz, akkor szerintem 4.2-ig megpróbálom feltolni. Mondjuk a northbridgen passzív hûtés van, és már így is leégeti a kezem, ha megfogom, szóval lehet inkább nem kéne...
3.0-s p4-nél minimum 3400-3500-ig kell húzni. Alatta szinte nem ér semmit, akárhova teszem a grafikát. 3500-n elviseljetõ (ram: 613), csak az extrán prociigényes helyeken/mapokon szaggat.
3700 környékén már egész jó, csak félek, h megsülne az alap intellel hûtõvel.(Így is mákom van, h bírja) CS alá jó választás egy e4400+tuning.
Amúgy én is úgy tudom, h javítottak ilyen téren, meg asszem pár hónapon belül lesz HTT támogatás, arra azért majd kiváncsi leszek.
PunkZoli haveros történetéhez:
1ik sítáborban volt 1 ürge, rájott a hegyen a kényszer, be a fák közé, szépen kinyomta, aztán mikor visszavette az overált az anyag a hátán landolt mert belenyomta😄
3700 környékén már egész jó, csak félek, h megsülne az alap intellel hûtõvel.(Így is mákom van, h bírja) CS alá jó választás egy e4400+tuning.
Amúgy én is úgy tudom, h javítottak ilyen téren, meg asszem pár hónapon belül lesz HTT támogatás, arra azért majd kiváncsi leszek.
PunkZoli haveros történetéhez:
1ik sítáborban volt 1 ürge, rájott a hegyen a kényszer, be a fák közé, szépen kinyomta, aztán mikor visszavette az overált az anyag a hátán landolt mert belenyomta😄
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Na kipróbáltam egy nap játék után VTS-t. 166.6 lett, régivel volt 150.
Játékon belül: régivel 20-80 most 95+ szóval tényleg egy nagy rakás... No meg a VGA is számít. Amúgy meg CEVO cfg igen is jó, használd csak.
Játékon belül: régivel 20-80 most 95+ szóval tényleg egy nagy rakás... No meg a VGA is számít. Amúgy meg CEVO cfg igen is jó, használd csak.
Hát attól nekem VST-ben lett 200FPS, viszont játékban ugyanannyi, mint amennyi volt.
A netcode a szar, túl magas a prioritása, ha sok packet jön, egyszerûen felzabálja az összes procierõt. És ez longpipeline(alacsony IPC) procikon egyenlõ a low FPS-el. Ez van. Ha P4-ed van, és 3. generációs Prescott(6x0), akkor annyit tehetsz, hogy felhúzod, mert ezek bírják, egyszer valakinek sikerült folyékony nitrogén hûtéssel 5.6GHz-re húznia asszem pont egy 640-et.
De a Source 2007-ben ezt már javították, és hivatalos infok szerint még ebben az évben jön az update.
A netcode a szar, túl magas a prioritása, ha sok packet jön, egyszerûen felzabálja az összes procierõt. És ez longpipeline(alacsony IPC) procikon egyenlõ a low FPS-el. Ez van. Ha P4-ed van, és 3. generációs Prescott(6x0), akkor annyit tehetsz, hogy felhúzod, mert ezek bírják, egyszer valakinek sikerült folyékony nitrogén hûtéssel 5.6GHz-re húznia asszem pont egy 640-et.
De a Source 2007-ben ezt már javították, és hivatalos infok szerint még ebben az évben jön az update.
Hívpozitív?
valaki tudna gyorsban adni egy linket egy hifps confighoz? nem érdekel milyen randa lesz... fps számít :K (15-t kéne feljebb csavarni 😄)
@
Ja elég szar mikor áll kezdõn valami hordó mögött, bár azért vicces - simán meg lehet késelni.. 😄 De igen, ha meghalunk akkor bizony unalmas.
az mas -.-
de megsem bujok el az elso bokor melle megvarva mig lejar az ido :|
de megsem bujok el az elso bokor melle megvarva mig lejar az ido :|
Bezzeg mikor te rusholsz végig awp-vel akkor kell, igaz? 😄
awm meg magozo is felesleges a szerverre.. foleg akkor ha sazlicse es baratai bekempelnek vele kezdon..
Hagyjál már, lázas voltam, és kicsit jobban ütött a forralt bor, mint kellett volna<#idiota>#idiota>
oké buta vagyok ennyi 😊
Leveszem majd a szerverrõl. Úgyis felesleges ennyi inferno.
Meg majd ma este már lehet hogy lesz új map teszt is. De lehet hogy nem.
Meg majd ma este már lehet hogy lesz új map teszt is. De lehet hogy nem.
az😄
Visszhang bazmeg, visszhang.
van valami parancs a vizhangra de nem emlékszem mi az
Gabenc mondta a multkor
Gabenc mondta a multkor
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Nekem meg recseg az összes hang ha vki beszél. De ahogy hallom másnak is.
Tegnap de_inferno_pro-n többen is mondták hogy vízhangzik minden hang. K*rva idegesítõ. Lécci másik változatot, vagy csak simán le. Ott van helyette az inferno_dark, vagy a sima.
nem tudok futni😞 2 méter után elfáradok😄
Elég hülye a haverod. Simán bementem volna a fák közé kakkantottam volna és a levelekkel meg kitörlöm (Ha nincs pzs). Ennyi. (Mondjuk ezt fenyvesnél nem célszerû kivitelezni 😄 )
de felnõni még nem sikerült.
egyébként meg az én bátyám akkor is erõsebb beee 😊
egyébként meg az én bátyám akkor is erõsebb beee 😊
egyik haverommal volt, hogy futottak az erdõben, azaz kocogtak, és rájött a szarás...
gondolkodott , gondolkodott, beszarajak e, ne szarjak?!...
...
aztán beszart
gondolkodott , gondolkodott, beszarajak e, ne szarjak?!...
...
aztán beszart
Jajj most az a kettõskereszt...
stdio.h-t meg direkt nem írtam, mert meg akartam mutatni, hogy oda jönnek a headerek tehát headerfájl.h-t írtam.
Amúgy volt már olyan valakivel, hogy gondolt valamire, hogy tök jó lenne, de úgyse fog megtörténni, aztán hirtelen elkezdett egyre valószínûbbé válni, hogy meg fog történni, és akkor meg tök félt?
stdio.h-t meg direkt nem írtam, mert meg akartam mutatni, hogy oda jönnek a headerek tehát headerfájl.h-t írtam.
Amúgy volt már olyan valakivel, hogy gondolt valamire, hogy tök jó lenne, de úgyse fog megtörténni, aztán hirtelen elkezdett egyre valószínûbbé válni, hogy meg fog történni, és akkor meg tök félt?
#include <stdio.h> 😊
Beszél még itten marúl vakijje? HE?
<#taps>#taps><#help>#help><#wilting>#wilting>
<#taps>#taps><#help>#help><#wilting>#wilting>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
ja
Hát figy.
C az nagyjából annyi, hogy
include <headerfájl.h> //(vagy " ha 3rd party header, mert "így egyeztek meg a programozók")
int vagy void main() //(errõl mindenki más most, valaki szerint csak void, valaki szerint meg csak int lehet, de mindegyik mûködik igazából 😄)
{
printf ("Hello World/n");
}
Ez C.
A PHP meg:
<html>
<head><title>SADASDADAD</title></head>
<body>
<?php echo("Hello World"); ?>
</body>
</html>
Lényegében html, csak belerakod a php kódot. De pl echo helyett lehet print, zárójelet akár el is hagyhatod néha, mint pl most.
Akkor mondok egy bonyolultabb példát:
<?php
if ($_GET =="dsa")
{
mysql_connect("localhost","user","pass");
mysql_select_db("db1");
$most=time();
mysql_query("INSERT into belepesek values('$most')");
$e=mysql_query("SELECT * FROM adatok WHERE ize='$_GET '");
while ($r=mysql_fetch_array($e))
{
$aaa=explode(",",$r );
foreach($aaa as $aa)
{
echo ("Az aaa: ".$aa);
}
}
}
Egyszerû, nem? 😄
C az nagyjából annyi, hogy
include <headerfájl.h> //(vagy " ha 3rd party header, mert "így egyeztek meg a programozók")
int vagy void main() //(errõl mindenki más most, valaki szerint csak void, valaki szerint meg csak int lehet, de mindegyik mûködik igazából 😄)
{
printf ("Hello World/n");
}
Ez C.
A PHP meg:
<html>
<head><title>SADASDADAD</title></head>
<body>
<?php echo("Hello World"); ?>
</body>
</html>
Lényegében html, csak belerakod a php kódot. De pl echo helyett lehet print, zárójelet akár el is hagyhatod néha, mint pl most.
Akkor mondok egy bonyolultabb példát:
<?php
if ($_GET
{
mysql_connect("localhost","user","pass");
mysql_select_db("db1");
$most=time();
mysql_query("INSERT into belepesek values('$most')");
$e=mysql_query("SELECT * FROM adatok WHERE ize='$_GET
while ($r=mysql_fetch_array($e))
{
$aaa=explode(",",$r