Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem furcsáljátok h a VAC még mindig enged játszani azóta?
Vagy ilyen jó csítem lenne h eccerüen képtelenség h felismerje?De még az is elképzelhetö h annyi lettám van h naponta veszek egy uj csét csakhogy tuggyak játszani?Kurva érdekes felfogásotok van!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
De mivel ez hivatalosan nem támogatott, ezért a Valve szarik rá, és ahogy jönnek az update-ek, úgy lesz egyre bugosabb a dolog.
Kevésbe terheli le a szervert--->Jobb, pontosabb találat regisztráció
Hivatalosan támogatva van, a 100 nincs--->Kevesebb bug
Kevésbé érzékeny a map optimalizációra, mint a 100--->Kevesebb choke, bug a custom mapokon
Nagyjából.
miért jobb hogyha 66?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
edit: nah, megtaláltam a jó szavazást ^^ 100ftw mert noobvok -_-
@
Amúgy rossz szavazásba mentél bele, jobbra van egy másik, ott próbáld.
Amúgy a szerveren milyen néven szoktál játszani?
1 lehetõség van (-) mellette kiírja hogy 2en szavaztak arra (| | - (2)) fölötte meg (Eddig 4 ember adta le a szavazatát.) van... vagy regelni kéne, vagy csak SG tagoknak van fenntartva? O,o
@
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
VAC az dísznek van... meg a noob cheaterek ellen akik nem képesek frissíteni a vacproof cheatjüket -.-
@
Moxxnak szoltam ö meg azt mondta hogy elintézi nekem leszegyék rólam
és akkor mondta hogy az én nevembe bevallota hogy csitelek xDDDDXD
Ugyhogy soha semmikor nem csiteltem se evvel se mássaL !P
ráadásul nemegy kezdõ vagy, de lehetet volna kicsit körültekintõbben eljárni?
Hisz mégiscsak volt sg-s legalább demót megérdemelt volna.
Bár te régebb óta ismered. szerintem mindenki ezt hiányolja
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
@
F10 nekem maradt ahogy volt, már megszoktam, hogy ha mérges vagyok, akkor csak odavágok egyet jobbra fel 😄
nem 1x nyomtam már férre(gyors anyázás és connect😄)
gondolom ez kell. (amúgy bannerban FAQ <#idiota>#idiota>)
@
Most csalt, bent többen is egyetértettünk ezzel, köztük ketten adminok, szóval nem kell ezt ennyit ragozni.
Egyszerûen az ember nem megy úgy végig több mapon, hogy SOHA senki nem lövi se hátba, se oldalba, mert õ mindig tudja merre kell néznie. Õ soha nem néz olyan irányba, ahol nincs senki, ellenben ha a fal mögött van valaki, azt egybõl tudja, és már a falon keresztül is lövi.
Miután x embert falon át lõdözgetett, meg mindig tudta merre menjen, merre ne menjen, az i-re a pontot az tette fel, mikor az utolsó körök egyikében bekerültem a T csapat mögé, SENKI nem számított rá, az egyik még le is cheaterezett hogy hogy kerültem mögéjük, de ki volt az egyetlen, aki megfordult, és a bombalerakótól elindult visszafelé velem szembe? És nem azért mert lelõtt, ugyanis én lõttem fejbe végül.
Innentõl nekem teljesen mindegy mit sir a szája itt, az ilyen játsszon máshol.