Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sose volt így😄 leszarják a demokat
Narxis
<#szomoru1><#wilting>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem tudom, de most az van a steam fórumon, hogy hagyjuk õket békén minden cheater üggyel a VAC végzi a dolgát, és aki meg meri kérdõjelezni a VAC tökéletességét, az megszûnik létezni.
Narxis
Régebben nem úgy volt, hogy ha csináltál demot akkor Steam ID-vel mellékelve elküldted Valve-nak és bannolták a csitert?<#fejvakaras>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A baj csak az, hogy a Valve hozzáállása még mindig ez:
"A VAC megfog minden cheatet, ha cheatert látsz, akkor nyugodj meg, hamarosan bant kap, ne pattogj miatta. Ha sokáig látod, akkor rossz a szemed/képzelõdsz/hülye vagy, mert olyan nincs, hogy a VAC hetekig nem bannol egy cheatert. Cheatekrõl, és cheaterekrõl nem kérünk bejelentéseket, a VAC megfog mindent."
5w0rdf15h
#55753 tömören

kb 5-6 accja van/volt szinte mind vacbant kapott, bár újabban nem fogta meg a vac mer egy rakás sz@r

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
jogos

GaBenc
Neked csak és most itt és soha többet.
Azért banoltam mert kolten.
Azért, hogy értsed is. Kolten be nyalta a wh VAC bant. Tehát nagy a bizalom az irányában. Egy hete banolták egy új acc-át, most én banoltam az újabb-at. Illetve mint mondja a haverjáét.
Nincs vele semmi bajom, de ne ide járjon játszani. Itt van egy közõség akik nem szeretik. Szerinted, hogy magyarázom meg neki? Kap egy végleges bant minden acc-ra azt ennyi. Mi a szarnak kell erõlködni? Nem veszi észre, hogy itt nem szívlelik? Érdekesen más (mondjuk Portál (nekem haver)) észre vette magát. Nem jár a servere pedig nincs banolva. Szóval hajlandó vagyok vitatkozni de mirõl is kellene?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

CheAteR88
szerintem 2-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hadd idázek egy kiválo játékodstol 'hja' xD

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Guer
hmmm nemtudom ennyi az indoklás?

ha kívülálló lennék nekem nem lenne jó véleményem rólad egy ilyen kijelentés után...

legalább mondanád el rendesen ezt a fórumot sokan olvassák...

armageddon666
hehehehehe 😄 énmeg végre nem felejtettem el hogy f10el kel kilépni és úgy léptem ki <#idiota>

@

azért mert már volt vacon egy accountod, bant kapsz ezentúl mindig... nem szájalnék, ennyi
Na, beszoptam mint a sok láma az f10-s poént😄

Rám gondolt amúgy....😄 top10k-ba beférek😛

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

Szega87
eg sztem nem én vagyok az egyetlen jó játékos a szerveren látván a top 10-et.... <#mf1>

5w0rdf15h
😄 gyá és beveszi

GaBenc
Most kezdjem el magyarázni?
Öreg vagyok én már, majd meg érted ha nagy leszel.

wata fuck?
Wata klán bannolva van? Hogyhogy?

Győri Devi
mit?

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

kOlteN
Hát oké!Mindegy akkor!Jó volt azért veletek játszani mégha ti nem is szerettetek velem!<#ejnye1>
Örültem

Jah már 90kg-ot nyomok fekve 😄

Mozzanat
legalább erösödtél töki😊

Tévetsz én is kaptam már 1 hetes kényszer pihenot.

GaBenc
Rólad le vesszük, na de a wata klán az banon marad
<#papakacsint>
Beszélges Csóróval <#mf2>

Győri Devi
kivéve rólam XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

GaBenc
Még valami. Ha van 1-2 ADMIN aki nem lát szivesen, akkor mi az értelme az erölködésnek?

OrioN the S
<#sniffles>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
aki egyszer csalt az mindig is csalni fog, a másik accodat meg én bannoltam, jöhetsz még párral egész nyugodtan szeretettel várunk

ennyi

bant meg nem vesszük le py

GaBenc
Drága barátom, a ban listán (HQ) már szerepelsz. Nem hiszem, hogy nem kellene más servert keresned kedvencnek.
De igazad van, nem ismerlek, nem is tudom, hogy csalsz vagy nem, de nem vagy szivesen látott vendég a serveren. Szerintem ez nem annyira bonyi. Szal szerintem egy értelmü a dolog. Tudod egy oldalú szerelem.

kOlteN
A mai a 2. amit bannoltál azaz amin haveromnál játszottam a másik meg a 2 nappal ezelötti!Azért annyira nem vagyok hülye h egy szerver miatt uj accokat vegyek!Anyázni nem fogok nem szokásom....viszont szerintem csak te vagy az egyetlen vagy rajtad kivül még talán 1-2 ember aki nem lát szivesen!Az meg szerintem relativ h ki pro is ki nem....mindig van egy másik aki jobb a jónál is!Az meg téged ne izgasson h miért akarok pont itt játszani, már emlitettem h szeretem a szervert!

GaBenc
Van még valaki aki érdeklödik? Beléje jöttem, tudok banolni kurvára.
Értsétek meg, Lompi barátomal összefogunk fogni (na ezt bogozd ki) azt rend lesz a servern. Csak emlékeztetés képen, Vudumen volt aki tanitott adminkodni. (a régiek tudják mit jelent, az újak meg majd anyáznak)

OrioN the S
jólvan

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

GaBenc
Nézd szivecském, miért nem lehet meg érteni, hogy téged itt nem látnak szívesen? Mi a szart kell erölködni? Nekem semmi bajom veled (mert nem ismerlek), de fogd már fel az SG server nem a te servered.
Egyébként, igen, nagyon szar és gonosz admin vagyok...ezért alkalmaztak az SG serveren. Minden balhét elviszek.

armageddon666
ha én csalnék és banolnak, én is jönnék rinyálni hogy "áh, én? csalni?! ..." meg hasonlók... legalábbis ilyen szinten. ha ok nélkül banolnak (legalábbis szerintem ok nélkül) akkor leküzdve és kianyázva magam (otthon privátba persze) hideg fejjel megpróbálnám megbeszélni az adminnal hogy miért is banolt, meg hogy az amit õ aimnak látott csak gecinagy mák volt, és ritkán fordult elõ, etc. de ha akkor is marad a ban mert "tisztán láttuk hogy csalsz keotscheog" akkor hagyom ott a szervert... (meg amúgyis mégha le is vennék a bant, egyfolytában figyelnék minden mozdulatom és a legártatlanabb dolognál is jönne hogy ez meg mi volt...)

ha meg már a 3. 4. accountomat banolnák, 100 hogy nem mennék vissza... de már a 2.nál sem... sõt igazából elsõnél sem mert nem vennék új CSSt egy szerver miatt.... de ha nem látnak szívesen azt tudomásul veszem.

@

kOlteN
Azaz gabenc te egy igazi példás érétkü admin vagy!Elismerésem hozzá!Dodo te meg régen is csak ezt az egy dolgot soroltad nekem h eccer átraktál én meg mindig visszaálltam!Hát lenyûgözö!Sztem nem én vok az egyetlen aki iet csinált és mégsem kap bant!Bár jol tudom nem te bannoltál ezért nem is haragszom!Viszont nem ugy szokás bannolni egy szerverröl h elötte közösen megdumáljátok?Más szerverre is járok amugy ne ess kétségbe csak az sg.hu a kedvenceim között van....nem tudom ez miért baj!Meg ezzel h bannoltál az én játékélményem is elrontod...és mivel vagyok másabb mint a többi?Remélem van rá mód azért h debannoljatok!Ha boldoggá tesz titeket szófogadobb lerszek!😉

OrioN the S
akkor te egyszerû ember lehetsz (ne vedd sértésnek)

OrioN the S
én még mindig úgy vagyok ezzel a dologgal ,hogy mindenki úgy játszik ahogy tud.. senki nem tehet arról ,ha a másik láma vagy 10 éves és egybõl szoknyát rángat ,ha vmi nem tetszik neki... aztán amikor eléri amit akart akkor keres vmi más okot a szoknyacibáláshoz és ez így megy idõtlen idõkig ,mert senkinek nem jó semmi.. mondjuk mi a faszt kezdenénk ,ha minden tökéletes lenne...

Én pont ellenkezõ véleményen vok mint ori. Ha csitelnék akkor hitegetném, h de én nem... Mert nem jó érzés ha tudják, hogy csiter vagyok. Ha nem csitelek és bannolnak akkor többet oda se nézek, hacsak ki nem derül, h véletlen volt.

GaBenc
Nézd, Kolten barátunknak van cirka 3-4 acc banja az SG serveren. Lehet tanulni kéne és nem kellene ide járnia. Persze én hiszek az emberekben, de én sem járok olyan servere ahol nem látnak szivesen. Tudod mit, nem csal. Elfogadom. De olvasni nem tud, ezt állitom. FUN server, PROK kiméljenek. Ennyi.

OrioN the S
Mondjuk ,ha ez így történt akkor mindeki köcsög 😄 Csak én nem! GecYk!

armageddon666
igazából én is tudnék mit hozzáfûzni de inkább nem mert ez a nagyon dolga...

@

OrioN the S
Lehet csak én vagyok ilyen ,de sztem ,ha egy ember ennyire kifejti a dolgot lehet nem is csalt ,mert ,ha csalt volna akkor elkussol,nem pedálozik és nem ilyen szavakkal illeti a mondandóját.. Gondolom semmilyen nemi örömöt nem okoz neki amikor csal.

Mindegy a lényeg ,ha vki csal akkor sztem nem pedálozik ennyire az igazság után. Mondjuk ,ha nem csalásért basszák ki akkor azért ,mert elrontja a többi játékos játékélményét 😄 Ami abból a dologból fakad ,hogy senki nem szeret veszíteni és átmegyk kisiskolás mod-ba ("fú õ jobban focizik ezért gáncsoljuk ki!") ami egy kicsit önzõ dolog ,de ilyenek az emberek.

Egyrészt õket LE LEHET LÕNI, követnek el HIBÁKAT, és ha kéred õket, akkor visszvesznek.

Téged ha kérünk, akkor viszont nem hogy visszavennél, hanem még ellenszegülsz is. Hidd el jól emlékszem, amikor átraktalak a gyengébb csapatba, erre folyton visszaálltál, majd bepofáztál, hogy mit képzelek én ADMIN LÉTEMRE, hogy téged csak úgy átrakosgatlak, végülis 11-0 volt a csapatok állása...
GaBenc
Na csak tájékoztatásul, ÉN banoltalak.
Tudod nem tudom még használni a ban listát, ezért nem indoklom csak itt.
AZÉRT BANOLTALAK MERT KOLTEN VAGY.
Ennyi.
Ha vitatni akarod, állok elébe, de VAN 1000SERVER, MIÉRT ITT KELL JÁTSZANOD?

kOlteN
Örülök neki Dodo h igy vágod h hány %át fogja meg a VAC....feltételezem akkor meg is tudod nekem pontosan mondani h mennyien csítelnek és h ki csítel!Tehetséges lehecc!Meg sztem nem én vagyok az egyetlen jó játékos a szerveren látván a top 10-et.....de feltételezem h öket nem bannoltátok!Tehát azért mert jol játszokk sztem nem érdemlek bant!Ha meg épp a szervereteken játszok nem nagyon szoktam obszcén szavakat használni sem tk-zni sem más olyan dolgot ami miatt esetleg megsérthettem volna valakit!Legyetek kedvesek fejtsétek már ki akkor nekem h miért is érdemlem meg azt a bant ennyire?

Mozzanat
kolten is benéz hozzánk😊

barátkozol koltennel? :C igaz 2 éve nem CS-tem de szerintem volt oka hogy ennyire utálják...

Elõször is a VAC egy szar, megfogja úgy a cheatek 10-20%-át.
Másodszor pedig folyamatosan úgy játszol, hogy esélyt sem hagysz másoknak, szóval még ha ezt nem is cheattel éred el, akkor sem vagy szívesen látva a szerveren.
Kinek a faszát tisztelhetem benned?