Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"A VAC megfog minden cheatet, ha cheatert látsz, akkor nyugodj meg, hamarosan bant kap, ne pattogj miatta. Ha sokáig látod, akkor rossz a szemed/képzelõdsz/hülye vagy, mert olyan nincs, hogy a VAC hetekig nem bannol egy cheatert. Cheatekrõl, és cheaterekrõl nem kérünk bejelentéseket, a VAC megfog mindent."
kb 5-6 accja van/volt szinte mind vacbant kapott, bár újabban nem fogta meg a vac mer egy rakás sz@r
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Azért banoltam mert kolten.
Azért, hogy értsed is. Kolten be nyalta a wh VAC bant. Tehát nagy a bizalom az irányában. Egy hete banolták egy új acc-át, most én banoltam az újabb-at. Illetve mint mondja a haverjáét.
Nincs vele semmi bajom, de ne ide járjon játszani. Itt van egy közõség akik nem szeretik. Szerinted, hogy magyarázom meg neki? Kap egy végleges bant minden acc-ra azt ennyi. Mi a szarnak kell erõlködni? Nem veszi észre, hogy itt nem szívlelik? Érdekesen más (mondjuk Portál (nekem haver)) észre vette magát. Nem jár a servere pedig nincs banolva. Szóval hajlandó vagyok vitatkozni de mirõl is kellene?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha kívülálló lennék nekem nem lenne jó véleményem rólad egy ilyen kijelentés után...
legalább mondanád el rendesen ezt a fórumot sokan olvassák...
@
Rám gondolt amúgy....😄 top10k-ba beférek😛
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Öreg vagyok én már, majd meg érted ha nagy leszel.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Örültem
<#papakacsint>#papakacsint>
Beszélges Csóróval <#mf2>#mf2>
やられたらやり返す。倍返しだ!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ennyi
bant meg nem vesszük le py
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
De igazad van, nem ismerlek, nem is tudom, hogy csalsz vagy nem, de nem vagy szivesen látott vendég a serveren. Szerintem ez nem annyira bonyi. Szal szerintem egy értelmü a dolog. Tudod egy oldalú szerelem.
Értsétek meg, Lompi barátomal összefogunk fogni (na ezt bogozd ki) azt rend lesz a servern. Csak emlékeztetés képen, Vudumen volt aki tanitott adminkodni. (a régiek tudják mit jelent, az újak meg majd anyáznak)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyébként, igen, nagyon szar és gonosz admin vagyok...ezért alkalmaztak az SG serveren. Minden balhét elviszek.
ha meg már a 3. 4. accountomat banolnák, 100 hogy nem mennék vissza... de már a 2.nál sem... sõt igazából elsõnél sem mert nem vennék új CSSt egy szerver miatt.... de ha nem látnak szívesen azt tudomásul veszem.
@
Mindegy a lényeg ,ha vki csal akkor sztem nem pedálozik ennyire az igazság után. Mondjuk ,ha nem csalásért basszák ki akkor azért ,mert elrontja a többi játékos játékélményét 😄 Ami abból a dologból fakad ,hogy senki nem szeret veszíteni és átmegyk kisiskolás mod-ba ("fú õ jobban focizik ezért gáncsoljuk ki!") ami egy kicsit önzõ dolog ,de ilyenek az emberek.
Téged ha kérünk, akkor viszont nem hogy visszavennél, hanem még ellenszegülsz is. Hidd el jól emlékszem, amikor átraktalak a gyengébb csapatba, erre folyton visszaálltál, majd bepofáztál, hogy mit képzelek én ADMIN LÉTEMRE, hogy téged csak úgy átrakosgatlak, végülis 11-0 volt a csapatok állása...
Tudod nem tudom még használni a ban listát, ezért nem indoklom csak itt.
AZÉRT BANOLTALAK MERT KOLTEN VAGY.
Ennyi.
Ha vitatni akarod, állok elébe, de VAN 1000SERVER, MIÉRT ITT KELL JÁTSZANOD?
Másodszor pedig folyamatosan úgy játszol, hogy esélyt sem hagysz másoknak, szóval még ha ezt nem is cheattel éred el, akkor sem vagy szívesen látva a szerveren.