Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lompi73
sztem meg ba_ láma a neve

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87
ba_forest a pálya neve

Nekem CRT-m van, még 1024*768 nál tartok, ugyhogy mehet minden highra😊

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Pff...Én filtert+simítást nem is rakok, mert ahhoz kevés ez a VGA, hogy 1680*1050 ben 4 fps fölé menjen.😄<#wilting>De így megy fix 80 felett...Ill ma volt valami cod1 convertes téli forest map..Ott 60 volt..-.-

ja és persze továbbra is vistán.
így már azért jobban játszható mint régi p4-esemmel xp-n. elõtte azért elég gyakran befigyeltek a 10-20 fps-ek.

na felraktam új catalystot. ég és föld...
eddig régi, eredeti hp-s driver volt fenn (kb fél éves).
saccra kb +30-50fps-t hozott, ami 50-70% plusz.

Badboyson sem ment 40 alá, mint xp-n.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Nem az üres pálya a mérvadó, hanem a tûzharc. A vista ugyanis a procidat fogja meg jobban, nem a videokártyát.
Hello
Raktam Vistát. Semmi gond nincs, pár -fps. Képek:
xp
vista
Source-ban minden a legmagasabban, +AA+AF.

Rip
Németek??

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

5w0rdf15h
😄 részedesést ha sztárleszel feltüntem a videjón ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Spészgószt
kár hogy nincs meg az a régi screenshot a consolról 😄 ugyan itt lõttem be egy 20 fõs szerveren 10 T-bõl 5 fejest + még 2 embert
Régi szép UNQL-es idõk 😄

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Szép..

OFF !
nem vagyok k**** high meg videoszerkeszto sem csak ugy unatkoztam meg miértis ne erre tessék---> http://rapidshare.com/files/86049972/nincs_cim_01.wmv.html

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valami oka biztos van. Majd megnézzük ezt is.
armageddon666
nemelhet hogy 2 embernek ugyanaz a pingje és azért?

@

Néha valóban feltölti a 21. slotot is (adminnal), és valamiért nem tud kickelendõ célpontot választani. Nem tudom miért fordul ez elõ, lehet hogy algoritmus hibás valamiért. Ilyenkor nem kickel senkit az elsõ 20 slotbol, tehát az admint sem helyezi át a 21-esbõl, igy következõ nem tud bemenni. Mondjuk szerencsére nem gyakori.
urbijoe
már mehetsz ,kijöttem

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Lompi73
a varázsszótólsem változik semmi

Mert épp elõtted ment be egy admin, és még nem dobott ki senkit, várj egy kicsit.
armageddon666
én is szeretem belõni a n00bokat ^^ csak lowskillem miatt nincs nagyon rá lehetõség :C de perpill SG szintje megfelelõ számomra ^^ meg úgy eddig akárhányszor választottam egy szervert az szép volt jó volt :C csak végül mind megszûnt 😞 (najó, SG elõtt GaBenc választott mindig fav szervert 😄 SGt én mutattam meg neki ^^)

@

Lompi73
serve is full cimszóval kidob!

Lompi73
mé nem enged be a szerver???

Szerintem meg mostanában túl nagy ügyet csinál mindenki mindenbõl.
(Vagy csak én szoktam le errõl, és most zavar 😄)

Ez egy szerver, nem bíróság. Ha a szabályok SZÓ SZERINT lennének érvényesek, akkor nem kellenének adminok, kéne írni egy plugint, ami magától bannol 30/6-os stat esetén, azt kész. De ez nem így van. Azért kellenek az adminok, hogy a szabályt a HELYZETNEK MEGFELELÕEN értelmezzék, és szükség esetén intézkedjenek.

Úgyhogy szerintem mindenki hagyja, hogy az adminok kezeljék a helyzeteket a szerveren. Aztán ha valaki rendszeresen szarul kezeli(visszaél a hatalmával), akkor lehet ide jönni panaszkodni rá, hogy változtasson az adminolási szokásain, vagy vegyük el tõle a jogát. De ne szóljon már ez a topic folyamatosan a szabályok értelmezésérõl, mert komolyan kezdem azt érezni, hogy olyan lett ez a topic, mint egy bíróság, ahol van 50 ügyvéd, meg 50 ügyész, és folyamatosan csak az ordítozás megy, amibõl lassan semmit nem lehet érteni.

Tudom jól, hogy régen én voltam az, aki a legjobban meg szerette volna váltani a CSS világát, de rájöttem, hogy ez egy játék, hiába vannak hibái, annak nincs értelme, ha a játék helyett örökké csak pofázok 😊

Úgyhogy szerintem menjen mindenki játszani, mert már nagyon kezdi elveszteni a játék feelingjét a CSS...
Ez egy nagyon egyszerû dolog, de 100x is elmondhatod, ha valaki nem AKARJA megérteni, mert neki az fun hogy halomra lövi a n00b-okat. Szóval felesleges belemenni a témába mindig, mert csak üres köröket futunk.
Kinek ez jön be, kinek az. A többség ezt akarja, tehát ez van, és ez lesz.
ezaz még be se kapcsoltam a gépet de már 5en rám irtak, hogy másszam fel szervere és bannoljam xy-ont. uzenetem: ANYÁTOK ! (szivbol jott és nem vagyok most morcos)

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

OrioN the S
<#whatever>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

armageddon666
hát mikor <pR0>P1574 végigfut a mapon és fejenlõ mindenkit de úgy hogy észre sem veszed, abból szvsz nem lehet tanulni...
az hogy a lámáknak kéne megtanulni játszani: nem olyan könnyû az... sztem inkább maradjon a ban minthogy ellegyen törölve és feszültebb legyen a légkör :\ többségben gyengébbek járnak ide... szerintem nem a többségnek kéne a kevesekhez igazodniuk... a 30KD meg tényleg elég hogy csak egy alap legyen, szvsz lehet rugalmasan kezelni...
az meg ha admin éri el és nem jár ban? errõl is volt szó... admin az fizeti a szervert, ennyi hagy járjon már neki hogy nem kap bant... ennyivel hagy legyen már több mint egy "átlag pléjer"

@

OrioN the S
jó mindegy leszarom... legyen kick

Csak kicsit kellemetlen ,hogy ez miatt röhögnek rajtunk azok akiknek van egy kis közük a magyar cs:s közösséghez.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
akiket eddig kickeltek a k/d miatt ,sztem pont leszarják a rankot..

OrioN the S
Na ezaz ,hogy rinyálnak.. ne rinyáljon..

Ezt már írtam ,de üzenem a kedves lámáknak akik rinyálnak ,hogy: baszki te is tanulsz abból ,ha lelõnek egy bizonyos helyen egy bizonyos szituációba.. Tudod ,hogy legközelebb ,hogy reagálj miként cselekedj ,így tanulsz meg játszani baze...

Itt az van ,hogy kinyaljuk a seggüket... egyrészt megértem ,másrészt nem.

GaBenc
Na látod engem nem fenyeget az 5k/d. <#papakacsint> Nem azért mert SG, én vagy béna vagyok vagy elszorakozom a dolgot. Játszani megyek.
Egyébként nem a 30 kill a baj. Akkor van gond ha a 30 kill 3 körben van meg. Ha a map végefelé van 5k/d, hid el senki nem dobja ki. Ez a k/d arány inkább csak hivatkozási alap. Minden admin meg unja ha 10 ember rágja a fülét. Választani kell, vagy a 10 dobod ki vagy az 1-et. Újabban ezért játszom hang nélkül. Ha csak írkálnak azt nem kell olvasnom (nem is tudok olvasni) de hallani hallok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

én sokkal inkább azt mondom ,hogy rank nem kell a szerverre... úgy is ezek a prok azért prok ,ezért járnak fel, hogy ott királyok legyenek
OrioN the S
De ugye a vélemény meg olyan ,mint a segglyuk... mindenkinek van ,de senki nem kiváncsi a másikéra.

OrioN the S
:S lowok... Jó ok legyen kick.. Te mit szólnál ,ha pl nem lennél sg-s és mindig ki lennél kickelve ahányszor 5k/d van. Pedig szeretsz ott játszani és kedveled a társaságot ,de kénytelen vagy más szerverre menni ,mert itt nem szeretik ,ha jól játszol.

Én még mindig hülyeségnek tartom. És azt mondom mindenki úgy játszik ahogy tud.. És nem annak kéne elmenni a szerverrõl aki 5k/d-vel rendelkezik ,hanem annak kéne gyúrnia aki nem rendelkezik vele...

De ti tudjátok, nem én döntök, csak a véleményemet mondogatom.

GaBenc
Nem unjátok ezt a K/D szavazgatást? Ugyan az lesz az eredmény. A "prok" eltörülnék, az átlag játékosok meg szeretik. De ha nem haragszotok akkor én a saját belátásom szerint alkalmazom. Nem fogok kidobni valakit azért mert jó napja van vagy mert sok bombát rak/szedeget. Azért ha figyelitek mindig azok sírnak akik "belõvik a servert". De ha valaki leszedi õket akkor megy az anyázás meg a szidjuk a másikat. Értsétek már meg, ide ilyen lowok járnak akik szorakozni akarnak. De ti tudjátok, nem én döntök, csak a véleményemet mondogatom.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Győri Devi
sztem is

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Inkáb nem írok semmit mert ennek úgy sincs értelme <#banplz>

Én sem értem miért bannoltak 20-adjára.
Már rég permban kellett volna, ha egyszer sorozatosan nem felelsz meg a szabályoknak.
Nem azért de nem sírtam sehol csak megkérdeztem szépen h miért bannoltatok 20.jára vmikor olyankor is kaptam bant h lejárt felmentem löttem pár fraget és kaptam újra ..... ha meg te sírásnak veszed h szépen megkérdem miért akkor ennyi vagy .....

Mit tudsz te ennyit kihozni ebbõl... tetszik játszol, nem tetszik nem játszol itt.
Úgylátom még egy szabályt kell hoznunk... CRY=PERMBAN.
Meg hogy zso kezdet bannolgatni felvett friendsbe azóta egyszer nem bannolt még 1x warra is akart hívni <#eljen>
Azért ebbe a bannba benne van hogy az admin személyessége meg h egy-két player nem türi el h megölik és se megyek le amikor nem megy érdekes akkor nem bannoltok, 1 rossz szó nincsen h mi ez meg ki ez meg biztos csíter stb.....

Azért járok ide mert itt vannak normális mapok a többi szerver unalmas egyhangu mapok és már kb 1,5 - 2 éve járok a szerverre mikor szegával még dods kezdtük és csak most bannolgattok régebben nem volt ilyen kd hülyeség

Lompi73
A sok bann meg a gyengébb pláyák nem azt jelzik, hogy te nem ide illõ vagy?<#fejvakaras>

csak akkor megy ha szerveren nálam gyengébb gamerek vannak <#bee1>

Én a makkolos 1. csoportba tartozóm <#gun>

Hehe, ezek szerint nem én túlzom el.
Gyanús is volt, hogy miután megmondtam neki, hogy csak azért nem bannolom bizonyíték nélkül, mert idejönne a fórumra flame-elni, hirtelen azonnal 0.5-re esett a k/d-je a jobbik csapatban játszva, és talán egyszer ha összetalálkoztam vele a pályán negyed óra alatt. Elõtte meg úgy kaptam(meg mások is) tõle a fejeseket, hogy még az agyamig sem jutott az inger, már halott voltam.

Ezek szerint ahogy elmentem, visszakapcsolt valamit.

Amúgy meg is mondtam, hogy 3 féle playerek vannak a jól játszók közûl. Akiknek néha nagyon jól megy, mert jó napjuk van, de van amikor szarul, vagy átlagosan, õk az egyszerû playerek. Van akiknek mindig jól megy, de ismertek eléggé, és nagy részük valami klánban is játszik, õk a prok. És vannak, akik tök ismeretlenek, a szerveren kívül máshol nem hallod a nevüket, semmilyen klánban nincsenek, és soha nem is voltak, de mindig olyan jól megy nekik, mint a proknak, sõt néha jobban. Na õk azok akik közé Rawe is tartozik: az erõsen gyanús playerek.
Szega87
valaki menjen fel most az adminok közül lécci, a rawe gyereket nézzétek meg

Lompi73
azon is el kéne ám gondolkodni soknak, hogy a sok szavazás és kérdezés között mikor jut ideje játékra az adminnak???

Olyan meg ne magyarázzon aki feljön és mást nem hallok tõle (leszarom)