Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
így már azért jobban játszható mint régi p4-esemmel xp-n. elõtte azért elég gyakran befigyeltek a 10-20 fps-ek.
eddig régi, eredeti hp-s driver volt fenn (kb fél éves).
saccra kb +30-50fps-t hozott, ami 50-70% plusz.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Raktam Vistát. Semmi gond nincs, pár -fps. Képek:
xp
vista
Source-ban minden a legmagasabban, +AA+AF.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Régi szép UNQL-es idõk 😄
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
nem vagyok k**** high meg videoszerkeszto sem csak ugy unatkoztam meg miértis ne erre tessék---> http://rapidshare.com/files/86049972/nincs_cim_01.wmv.html
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@
(Vagy csak én szoktam le errõl, és most zavar 😄)
Ez egy szerver, nem bíróság. Ha a szabályok SZÓ SZERINT lennének érvényesek, akkor nem kellenének adminok, kéne írni egy plugint, ami magától bannol 30/6-os stat esetén, azt kész. De ez nem így van. Azért kellenek az adminok, hogy a szabályt a HELYZETNEK MEGFELELÕEN értelmezzék, és szükség esetén intézkedjenek.
Úgyhogy szerintem mindenki hagyja, hogy az adminok kezeljék a helyzeteket a szerveren. Aztán ha valaki rendszeresen szarul kezeli(visszaél a hatalmával), akkor lehet ide jönni panaszkodni rá, hogy változtasson az adminolási szokásain, vagy vegyük el tõle a jogát. De ne szóljon már ez a topic folyamatosan a szabályok értelmezésérõl, mert komolyan kezdem azt érezni, hogy olyan lett ez a topic, mint egy bíróság, ahol van 50 ügyvéd, meg 50 ügyész, és folyamatosan csak az ordítozás megy, amibõl lassan semmit nem lehet érteni.
Tudom jól, hogy régen én voltam az, aki a legjobban meg szerette volna váltani a CSS világát, de rájöttem, hogy ez egy játék, hiába vannak hibái, annak nincs értelme, ha a játék helyett örökké csak pofázok 😊
Úgyhogy szerintem menjen mindenki játszani, mert már nagyon kezdi elveszteni a játék feelingjét a CSS...
Kinek ez jön be, kinek az. A többség ezt akarja, tehát ez van, és ez lesz.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
az hogy a lámáknak kéne megtanulni játszani: nem olyan könnyû az... sztem inkább maradjon a ban minthogy ellegyen törölve és feszültebb legyen a légkör :\ többségben gyengébbek járnak ide... szerintem nem a többségnek kéne a kevesekhez igazodniuk... a 30KD meg tényleg elég hogy csak egy alap legyen, szvsz lehet rugalmasan kezelni...
az meg ha admin éri el és nem jár ban? errõl is volt szó... admin az fizeti a szervert, ennyi hagy járjon már neki hogy nem kap bant... ennyivel hagy legyen már több mint egy "átlag pléjer"
@
Csak kicsit kellemetlen ,hogy ez miatt röhögnek rajtunk azok akiknek van egy kis közük a magyar cs:s közösséghez.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ezt már írtam ,de üzenem a kedves lámáknak akik rinyálnak ,hogy: baszki te is tanulsz abból ,ha lelõnek egy bizonyos helyen egy bizonyos szituációba.. Tudod ,hogy legközelebb ,hogy reagálj miként cselekedj ,így tanulsz meg játszani baze...
Itt az van ,hogy kinyaljuk a seggüket... egyrészt megértem ,másrészt nem.
Egyébként nem a 30 kill a baj. Akkor van gond ha a 30 kill 3 körben van meg. Ha a map végefelé van 5k/d, hid el senki nem dobja ki. Ez a k/d arány inkább csak hivatkozási alap. Minden admin meg unja ha 10 ember rágja a fülét. Választani kell, vagy a 10 dobod ki vagy az 1-et. Újabban ezért játszom hang nélkül. Ha csak írkálnak azt nem kell olvasnom (nem is tudok olvasni) de hallani hallok.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Én még mindig hülyeségnek tartom. És azt mondom mindenki úgy játszik ahogy tud.. És nem annak kéne elmenni a szerverrõl aki 5k/d-vel rendelkezik ,hanem annak kéne gyúrnia aki nem rendelkezik vele...
De ti tudjátok, nem én döntök, csak a véleményemet mondogatom.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Már rég permban kellett volna, ha egyszer sorozatosan nem felelsz meg a szabályoknak.
Úgylátom még egy szabályt kell hoznunk... CRY=PERMBAN.
Azért ebbe a bannba benne van hogy az admin személyessége meg h egy-két player nem türi el h megölik és se megyek le amikor nem megy érdekes akkor nem bannoltok, 1 rossz szó nincsen h mi ez meg ki ez meg biztos csíter stb.....
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Gyanús is volt, hogy miután megmondtam neki, hogy csak azért nem bannolom bizonyíték nélkül, mert idejönne a fórumra flame-elni, hirtelen azonnal 0.5-re esett a k/d-je a jobbik csapatban játszva, és talán egyszer ha összetalálkoztam vele a pályán negyed óra alatt. Elõtte meg úgy kaptam(meg mások is) tõle a fejeseket, hogy még az agyamig sem jutott az inger, már halott voltam.
Ezek szerint ahogy elmentem, visszakapcsolt valamit.
Amúgy meg is mondtam, hogy 3 féle playerek vannak a jól játszók közûl. Akiknek néha nagyon jól megy, mert jó napjuk van, de van amikor szarul, vagy átlagosan, õk az egyszerû playerek. Van akiknek mindig jól megy, de ismertek eléggé, és nagy részük valami klánban is játszik, õk a prok. És vannak, akik tök ismeretlenek, a szerveren kívül máshol nem hallod a nevüket, semmilyen klánban nincsenek, és soha nem is voltak, de mindig olyan jól megy nekik, mint a proknak, sõt néha jobban. Na õk azok akik közé Rawe is tartozik: az erõsen gyanús playerek.