Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cfos akkor ér valamit ha megy többféle netforgalom a gépen (gépeken) és priorizálni kell köztük (pl hogy játékok alacsony válaszidõhöz jussanak).
1-2 éve én is próbálkoztam cfos-al, de sajnos nem sokat ért. ha ment pl dc vagy torrent mellettük akkor se lehetett játszani. ping lement ugyan mondjuk 1000ms-ról 1-200-ra, de az is használhatatlan.
MAx 70%:S
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha elmész vendégségbe (belépsz egy servere), nem célszerû a házigazdát (admin) buzizni meg basztatni. Mert esetleg kidobnak (ban) a buliról.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
De pazz.... Olyan feladat volt, hogy hozzá se tudtam kezdeni..-.-
xx nevû csaj 3 nap alatt olvasott el egy könyvet, 1 nap negyedét, második nap 49 oldalt, harmadik nap 40 % át....Ennyi volt megadva..Azt kérdeztek minden jót..Hát kösz..-.-
SRY az offért.
Csak mert már alig hallani róla.
Amikor én írtam, akkor minden TV arról beszélt. Most meg elég kuss van.
Neten se nagyon hallani róla, igaz akkor se nagyon hallottam róla, mert még modemes volt, és nem fért bele a napi 36 percbe a híroldalak nézegetése<#idiota>#idiota>
Magyart jól..A matekot meg elqrtam..-.-
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ilyen 30 órás uptime-ok után tegnap(miután aludtam pár órát késõ délután) este felmentem: rohadt jól adta.
Ma szintén kialudva felmentem: rohadt jól adta.
Ennyi.
Elõtte meg ahányszor kialvatlanul mentem fel, csak bénáztam össze-vissza.
Meg a passzív idegesség is. Pár hónapja kicsit elég nagy szarban voltunk anyagilag, nem éreztem magam idegesnek, de úgy nem volt jó kedvem se, szarul adta. Jött hirtelen valami jó hír ezzel kapcsolatban, igaz csak közvetve érintve a problémát, de elég megkönnyebbûlve éreztem magam azután, aznap felmentem, és jól adta.
Szóval tényleg egyre jobban bebizonyosodik, hogy a "szar a szerver" csak kifogás.
azis ugyanigy teluilessz
van néhány oan maop amire már a 20 is sok..........
tuti hogy berakáskor lessz ütközés....
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Amúgy ez van, SourceMOD elõtt nekünk is várnunk kellett, igaz nekem csak fél óra a rekordom.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
http://9gag.com/gag/5135249
Szerintem sporolj.
banplz :CCC warez!!! crack!!! hát GaBenc... lesül a bõr a képemrõl :\
(küggyé nekem VIPSMSt, thx, nincs pénz telómon)
@
"Ashampoo WinOptimizer 4" nekem ez jöt be. Ja még egy link érdekességnek http://www.cracks.am/ csak hogy mik vannak....FELHÁBORITÓ. :-(<#levele>#levele>
Jah és még egy kérdés! Egyre több serveren látok olyan figyelmeztetést hogy "stabil 5 ping KICK-BAN " <#conf>#conf> és igazság szerint egyre több ilyen stabil 5 pingû embert látni, akiknek érdekes módon a figyelmeztetés után igencsak megváltozott a pingje!!!<#ijedt>#ijedt>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Bárcsak a magyarok is ilyen észrevehetõen csinálnák, asszem akkor már sok vér tapadna a kezemhez<#eplus2>#eplus2>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
de szép
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
oszt lehet hülyeséget mondok.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Vagy eleve kevés, vagy valami más gond van.
Léci segítsetek, ha tudtok!
A pingemmel volna egy kis probléma akárkit megkérdeztem senki nem tudott rá választ.( a google sem volt most haver)
Ha felmegyek egy szeróra rögtön 300-500 pingel kezd, és ez vagy felfelé kezd el kúszni, vagy ha szerencsém van, lefelé lassan és megáll 20-30 nál.
Az teljesen mindegy, hogy milyen a szeró latencyja kint a listában 10 vagy 40.
Ha beáll a ping és szólni akarok a mikibe, nyomom a gombot erre rögtön visszaugrik 200ra, és persze kidob + kidob + kidob.
Nem töltök sem én, sem a gép.
Más is css-zik 1M dsl-el, és náluk semmi gond.
Elõre is thx a válaszokat.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Lompi: Ezzel most engem vagy a mapot minõsítetted?