Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Juuj, most jut eszembe! Ma felmentem a szerverere, és 14 fps em volt 1 10 mp be! Semmi nem futott más a gépem..Meg nem toom mi foglalná le ennyire..Kiléptem, be lamasra, ott is..aztán felment 60 ra...Aszittem agybajt kapok..2 napja még semmi baj nem volt...Kikapcsoltam a vsync et, és így lett 90-130...Multkor vsync el együtt volt 140..-.- Mi történhetett?Steam frissíés nem volt...

ha a szolgáltató miatt szar a neted azon ilyen cfos-félék soha nem fognak segíteni.
cfos akkor ér valamit ha megy többféle netforgalom a gépen (gépeken) és priorizálni kell köztük (pl hogy játékok alacsony válaszidõhöz jussanak).
1-2 éve én is próbálkoztam cfos-al, de sajnos nem sokat ért. ha ment pl dc vagy torrent mellettük akkor se lehetett játszani. ping lement ugyan mondjuk 1000ms-ról 1-200-ra, de az is használhatatlan.

Fu, most keci ideges vagyok, megnéztem a megoldások, hát az általam jónak hitt dolgok ból 1-2 rossz azért van,.hogy a fene vinné el.:S
MAx 70%:S

AMikor én írtam akkor az ilyen példa feladatot ha nem tudtad megoldani elköszöntek tõled <#duma> Mennyit változtak a sulik meg a tanárok [80-90% nõ ami rossz a fõbb tanáro kszerint 😊

Narxis
Kopp-kopp, valaki engedjen be a serverre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ki volt ez a kedves ember?<#wilting>

Narxis
<#wow1>

GaBenc
Egy kis élet bölcseség.
Ha elmész vendégségbe (belépsz egy servere), nem célszerû a házigazdát (admin) buzizni meg basztatni. Mert esetleg kidobnak (ban) a buliról.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

armageddon666
eh már úgy olvastam hogy "azt kérdezték milyen jó a könyv" xDXDXDXD

@

Narxis
Én odaírtam volna, hogy há' biza ez a csaj egy könyvfaló!

Jaja, még elvétve egypár sulikban kérik:SDe pl adu, meg vásárhelyi itt csepelen, már nemkéri...(én a kossuthot, gundelt meg azt a fos adut jelöltem meg de azt utoljára csak)
De pazz.... Olyan feladat volt, hogy hozzá se tudtam kezdeni..-.-
xx nevû csaj 3 nap alatt olvasott el egy könyvet, 1 nap negyedét, második nap 49 oldalt, harmadik nap 40 % át....Ennyi volt megadva..Azt kérdeztek minden jót..Hát kösz..-.-

SRY az offért.

Ja hogy még van olyan? 😄
Csak mert már alig hallani róla.
Amikor én írtam, akkor minden TV arról beszélt. Most meg elég kuss van.
Neten se nagyon hallani róla, igaz akkor se nagyon hallottam róla, mert még modemes volt, és nem fért bele a napi 36 percbe a híroldalak nézegetése<#idiota>
Nah, megírtam a felvételit..😛
Magyart jól..A matekot meg elqrtam..-.-

GaBenc
Hát én mindig ezeket használtam és használom. (3 gépen) Még senkinek sem volt gondja vele.

FlyHigh
Alapbol nem.

Thrash \'Till Death

urbijoe
a tuningolt VGA driver-ek (DNA,Omega) nem basszák szét a kártyát?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Mozzanat
nice,<#mf1><#beka2> de nekem van ijen ezer

5w0rdf15h
sztárvagy

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

armageddon666
de jó kifogás ^^

@

Najóvan!! 1 órája nyomom a refresht és semmi..-.-

Amúgy meg az adja/nem adja kérdéshez visszatérve:
Ilyen 30 órás uptime-ok után tegnap(miután aludtam pár órát késõ délután) este felmentem: rohadt jól adta.
Ma szintén kialudva felmentem: rohadt jól adta.

Ennyi.

Elõtte meg ahányszor kialvatlanul mentem fel, csak bénáztam össze-vissza.

Meg a passzív idegesség is. Pár hónapja kicsit elég nagy szarban voltunk anyagilag, nem éreztem magam idegesnek, de úgy nem volt jó kedvem se, szarul adta. Jött hirtelen valami jó hír ezzel kapcsolatban, igaz csak közvetve érintve a problémát, de elég megkönnyebbûlve éreztem magam azután, aznap felmentem, és jól adta.

Szóval tényleg egyre jobban bebizonyosodik, hogy a "szar a szerver" csak kifogás.
CheAteR88
miafasznak mondmárelnekem?:S
azis ugyanigy teluilessz
van néhány oan maop amire már a 20 is sok..........
tuti hogy berakáskor lessz ütközés....

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Eléggé meg lett szavazva a 24 slot, a kérdés már csak, hogy mikor lesz átállítva 😄

Amúgy ez van, SourceMOD elõtt nekünk is várnunk kellett, igaz nekem csak fél óra a rekordom.
Ez most már szénalom!!! 40 perce próbálok bejutni erre a *** szerverre...És 40 perce, egy tetü üres hely sincs!<#rinya><#rinya>

CheAteR88
kérsz egy kekszet?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Yoda001
tisztába vagy a warez,és crack szó fogalmával? Õ csak leírta a véleményét..

http://9gag.com/gag/5135249

GaBenc
Ja, és nem warwez mert FELHÁBORITÓNAK tartom, hogy egyesek miket müvelnek. Szerintem aki megnézi az egy csira.

GaBenc
Akkor szarban vagy. Ennyi. Bizonyitvány? Kicsit szarnak tünik. 😞 Az a matek bántja a szemem.
Szerintem sporolj.

armageddon666
<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>
banplz :CCC warez!!! crack!!! hát GaBenc... lesül a bõr a képemrõl :\

(küggyé nekem VIPSMSt, thx, nincs pénz telómon)

@

GaBenc
Kiprobáltam, chello 10/1-nek csak ront. Nem javaslom.
"Ashampoo WinOptimizer 4" nekem ez jöt be. Ja még egy link érdekességnek http://www.cracks.am/ csak hogy mik vannak....FELHÁBORITÓ. :-(<#levele>

Narxis
Bekapcsolod a Ping javítás opciót és kész.Ja és nem árt ha regisztrálod valamilyen módon. 😊 Néhányan panaszkodtak, hogy a próbaverzió okoz furcsaságokat.

Spészgószt
Ezzel a cFos-al kapcsolatban kérdezném hogy a ping vagy a sávszél a lényeg a gamma alatt??? <#fejvakaras> Me nekem elég szutyok digikábeles netem van(2M) és gyakran magas a pingem, fõleg ha még a routeren lévõ másik két gép is be van kapcsolva és éppen valami fasságot töltenek közbe<#gonosz3><#falbav>
Jah és még egy kérdés! Egyre több serveren látok olyan figyelmeztetést hogy "stabil 5 ping KICK-BAN " <#conf> és igazság szerint egyre több ilyen stabil 5 pingû embert látni, akiknek érdekes módon a figyelmeztetés után igencsak megváltozott a pingje!!!<#ijedt>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Lol, de hogy lehet ilyen feltûnõen?
Bárcsak a magyarok is ilyen észrevehetõen csinálnák, asszem akkor már sok vér tapadna a kezemhez<#eplus2>
pfff

Spészgószt
LOL a balfax még cheat-el se tud belõni senkit 😄<#eplus2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Szega87
német cheathullám után svédek is? 3 perc 41 másodperces videón tökéletesen látható a Wallhack wireframes modellek segítségével. A lejátszáshoz divX webplayer kell!

száb bész mánsztör

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az elõdje is csak olyan szódával jellegû map volt, ezért is nem kapkodtam el a tesztjét ennek eddig.
Szega87
egyáltalán nem, ahhoz túl kicsi, aféle de_train russzki módra! Szép, ötletes, játszható, de a strukturája gyenge

Narxis
Próbáld ki a cFos nevû hálózatoptimalizáló programot.Nekem bevált.

Lompi73
ez is valami hetekig kergessük egymást map?
de szép

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Lompi73
azt hallottam, hogy a net limiter pont ezen segít
oszt lehet hülyeséget mondok.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87
Ez alapján nekem úgy tûnik, hogy a feltöltési sávszéled nagyon szûk.
Vagy eleve kevés, vagy valami más gond van.
Szega87
esetleg vírus? csak 1 tipp

Hello mindenki!
Léci segítsetek, ha tudtok!
A pingemmel volna egy kis probléma akárkit megkérdeztem senki nem tudott rá választ.( a google sem volt most haver)
Ha felmegyek egy szeróra rögtön 300-500 pingel kezd, és ez vagy felfelé kezd el kúszni, vagy ha szerencsém van, lefelé lassan és megáll 20-30 nál.
Az teljesen mindegy, hogy milyen a szeró latencyja kint a listában 10 vagy 40.
Ha beáll a ping és szólni akarok a mikibe, nyomom a gombot erre rögtön visszaugrik 200ra, és persze kidob + kidob + kidob.
Nem töltök sem én, sem a gép.
Más is css-zik 1M dsl-el, és náluk semmi gond.
Elõre is thx a válaszokat.

korcsok
OrioN the S
pudvák

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Igen, az köszi..

Lompi: Ezzel most engem vagy a mapot minõsítetted?