Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor oldalt be és hátul+felül ki.

armageddon666
izé elöl nincs, csak felül :C onnan meg sztem úgy értelmes hogy szív ki, mert ugye meleg felfelé megy (vagy valami ilyesmi tanítottak anno) bár elejét talán kilehet faragni 😄

@

Ha zárva van.
Elül befele fúj, oldalt is be, és hátul kifele.

armageddon666
megnéztem árakat: naon drágák :S ebbõl asszem VGA hûtõ lesz... meg akkor esetleg a házba pár venti ahova lehet rakni. tényleg hogy hût jobban? ha zárva van és felvan ventizve, vagy ha nyitott?

@

Sziasztok . Lenne egy kis gondom a CSS-el . Amikor megvettem baj nélkül tudtam játszani vele egészen mostanáig . Mert ma amikor beléptem egy szerverbe akkor nem volt meg a térképem . Gondoltam csak a szerveren belül egy próbléma ez . De beléptem egy másikba és ott se volt térképem . Semmit sem álítottam el ( én úgy emlékszem ) . Kérlek segitsetek , mit tegyek hogy vissza jöjjön a térképem ?

Válaszotokat elõre is köszönöm !

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Passz, több éve megvan. Anno valami 27k volt.
Igazából, ha van egy normális hûtésõ házad akkor még a VGA is tud normális hõfokot produkálni gyári hûtõvel..
És akármilyen jó léghûtésed ven a vga-n cpu-n sz@rt se ér, ha nincs venti a házban ami kiviszi a meleg levegõt..-.-
Szal kéne elõször is egy normálisan szellõzõ ház, és ha még akkor is melegszik a VGA akkor egy jó hûtés rá.

Holnap veszem az új vinyót, és rekom fel az ikszépt emg a csét..MEGHALTOOOK!!<#idiota><#idiota><#vigyor>

armageddon666
na és egy ilyen menniy? :C gondolom nem 2 fillér ^^
táp, procihûtõ, vga ami mindenképp kéne, emelett marad még 10k forint kb amibõl viszont nemtom akkor hogy mit kérjek/vegyek/vetessek ^^ szal gondoltam HDDre, de ennek a legkisebb a valószínûsége... esetleg VGA hûtõ lehetne, vagy akkor ház... igazából mind2 kéne de az úgy már kifut a limitbõl 😞

@

Bakker...akkor ezentúl nem fogom a CT ket túszokon át tunkolni..<#vigyor>

Jár most is. 7 után kick. És minden egyes tuszért 15 minusz hlstatsxben.
Plusz custom bountyt is kituz a hostage killer fejere, amit az kap meg aki megoli (asszem 500/hostage).
Régen nem járt valami féle bunti tuszok lelovéséért ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nekem is CM van, de nem Stacker, hanem Centurion.
Csak normál méretû, de 1000x jobb a többi noname normál méretû háznál.
Ebbe van elöl alapból egy 12-es, ami szív, hátul meg olyan, hogy 1 hely van, de oda lehet 12-est, 9.2-est, meg 8-ast is tenni.

Érdekes, hogy ebben minden gyönyörûen elfér, és hozzáférhetõ, a régi ugyanekkora házamban semmit nem lehetett látni a kábelektõl, meg a winchesterek rálógtak az alaplapra. Ebben el van fordítva 90 fokkal 3 winchester tartó, úgyhogy az alaplap anélkül kivehetõ, hogy a winchestereket ki kéne csavarozni. Sõt még ha ki kéne, akkor sem csavarozni, csak kioldani a tartó sínt 😊

Mondjuk elég nehéz, asszem az oldallapok rézbõl vannak.

A procim gyári (ráadásul a gyengébbik, nem réz hanem alu rudas) hûtõvel 3.2-rõl 3.85-re húzva 45°C és 65°C között van.
smilodont..-.-<#vigyor>

Minden táp kifelé fúj szerintem.

Amúgy stackert kell venni, abban nincs ilyen gond 😊 2x120, 1x92, 1x80.. meg a táp két 80-as ventije is kifelé fúj. Alig melegszik valami. 2600xt 35-50 fok között van.
armageddon666
háát akkor sztem inkább VF1000-t kérek :C nem sokkal drágább de jobb ^^

én házam szellõzése meg absolut rossz :CCC igazából teteje meg oldala levan szedve mert mindig melegedett... oldalába kell majd egy venti, meg a tetején levõt kicserélni. jameg hátra is betenni egyet. Esteleg HDD alá is 😄DD az a gond hogy új táp fog kelleni, és az újak szerintem hátulról szívják be a levegõt... (a mostani hátra fújja ki) na már ez most azért lenne gáz mert mögötte ottvan a radiátor :\

@

Fu, most nézem, hogy csak 40° os a GPU..
Az én GTS embek 38.😊 Gyenge a házad szellõzése?

7k

armageddon666
gondolom a felsõ a gyáriszar az alsó meg a vf900... hmm... mennyi most egy ilyen? (mármint a hûtõ, nem a kártya ^^)

@

Azt állítsd 90 re és akkor semmi baj.

Nekem a 7950GT is simán elérte gyári hûtõvel a 90-t, de a beállításokban 140°C a default visszalassítási hõmérsékelt, szóval...
Én is így tettem.😊csak nekem ugye GTS em van:S
Nekem se nagyon akart felmenni a venti fordulat, aztán 1 óra hl2 zés utánn kicsit furcsán kezdett esni az FPS ..Megnéztem 86°volt:S

SCITEK
En pedig azt tapasztaltam, hogy rossz a 8800GT hutoje.
Terheles nelkul 25%-on porgeti a ventit, 90C-os forrosagnal mar kemeny 35%-al. Szal halk azt alairom, de nekem mikor elerte a kartya a 93C-ot szepen lefagyott az egesz gep. Mikor vettem meglehetosen hianycikk volt, ezert nem vittem vissza. Egy darabig a rivatunerrel szabalyoztattam a ventit, de aztan inkabb kivettem a fiokbol egy zalman vf900-at.

Jah, oké^^...bocs

NANEEE!

Én meg nem kívánom megkönnyíteni senkinek a dolgát, ha nyomozgatni akar utánam.
CheAteR88
nekemisvan😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ja sry. bevagyok lassulva <#vigyor5>

http://thenamelessphoto.com/

Nivea
ugy értetem h kell e vkinek mert nekem van egy fölösleges!😄

ja
mailt küld priviben

Nivea
vkinek egy iwiw meghivo?

armageddon666
én VF1000Cu-ra gondoltam, esetleg VF900Cu-ra... 700-t kevéslem :S olvastam valami hûtõ tesztet hozzá, csak nemtudom hol 😞

@

Én meg azt hallottam róla, hogy elég jó, ahhoz képest, hogy csak 1 slotos.

Nézd, ha van akkora méretre, mint az egész kártya, akkor szerintem nem lesz gond.

Nekem pl a 7950GT-re olyat tettek gyárilag(a 7900GTX és GTO kivítelével mindre ezt teszi az nVidia a 7-esek közûl, elég érthetetlen számomra), mint a 7300 meg 7600-asokra, terhelve majdnem 90 fok volt a kártya(meg hangos is volt), úgyhogy vettem rá egy VF700Cu-t, azzal gyönyörûen megvan.
armageddon666
nem, még meg sincs véve 😄 majd... csak ugye a pénz véges és megpróbálom kicentizni hogy minnél több és minnél jobb legyen ^^ csak 8800GT hûtõjérõl azt hallottam elég gyengusz és hangos :C

@

Mer hûtõ nélkül adták, vagy mi?
armageddon666
off: 8800GT-re célszerû hûtõt venni, és ha igen milyet? ^^ vagy nyugodtam költsem a "felesleget" HDDre? 😄 (12k van rá kb)

@

Nemhiszem...
Minden más megy jól..csak ez nem:S

Meg néha olayt csinál, hogy egyszerûen csak megáll az egész, és csak a reset segít..

Nem lehet, hogy a ramod döglött meg?
5. re el is fogadta..<#wilting>

Oké, már megtaláltam, le is írtottam..
A másik, msot emg az van, hogy fel akarom rakni, és ugye kijelölöm, hogy rakja E re, és csináljon filet, le okézom, nyomom a next et erre kidob egy full üres hobaablakot és nem enged tovább.-.-

De tök mindegy hogy rakod fel, amikor indítod akkor létrehozza a szükséges keyeket, ha nem léteznek még.

HKLM/Software/Valve/Steam
és
HKCU/Software/Valve/Steam

Elméletileg ezen a 2 helyen vannak a steames keyek.
De nem tudok, ill nem látok semmi sztímes dolgot, mivel 3 pertíció van, ez 1 adatos, meg egy másik visztás, amit nem took bootolni, mert ez elqrta a boot menüt..-.-
Szal, úgy volt, hogy ezen nemrég XOP volt, de az vírusos lett, szal az Xp rõl raktam fel, és ez nem látja a registry ket..-.-
De megpróbálom.

Amúgy szerintem addig próbáld hogy újrarakod a Vistat azt kész.
Vagy regedittel pucolj ki mindent ami a Steamhez tartozik.
😊
De...Na mind1, nincs de..Megyek megveszem az XP, t és akkor végre játszhatok..ajj, hogy bírok ki 1 hónapot cs nélkül? <#rinya><#szomoru1>

Feldugom a pistát billgéccbe már..😄<#idiota>

Na mind1, winamp+LFS megy, ill 20 perce még mentek, kitudja most megy e.<#idiota><#gonosz1>

Nekem meg 2 éves, és 2 hónapos az XP-m, és soha ilyen gond nem volt 😄
Igaz kicsit lassan indul, de utána olyan gyors, mintha most raktam volna fel.
Oké, elhiszem, igazad van, holnap bemegyek suliba azt elkérem az ikszpét....😄 De amióta megvan a source, meg a steam meg minden, minden elindult! 1 hetes a vista, nemrég raktam újra...Hát istenem, micsoda rakás szar..
De a másik, most komolyan, mi a franc történt? hajnali 4 kor még vígan játszottam..-.-kikapcs, bekapcs, nem megy...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon halkan, hogy a moidk ne hallják, még a no steamos tört garry's mod se megy, ugyan erre a hibára hivatkozva.(108).-.-

Nézd, a Vista egy elég szarul sikerült SZERVER OS kernelt használ, ami egyrészt kurvára nem játékra van optimalizálva, másrészt mint mondtam szarul sikerült, azt még ott van egy védelmi réteg a rendszermag körül, ami így csak egy speciális alrendszeren keresztül érhetõ el, ezzel hatalmas teljesítménybeli csökkenést, és rengeteg inkompatibilitást okozva.

Ennek tudatában én azon is meg vagyok lepõdve, hogy egyáltalán elindul ezen bármi komolyabb program.
steam restart sem mûködik :/ ez egy ilyen nap <#idiota>

De nincs XP-m, eddíg teljesen jól ment!!!!
Most újraraktam és nem megy!!! kattintok, elkezdt tölteni, és semmi.:S

Hát a qrva jóéletbe ezt nem hiszem el..-.- Még a steam oldalára se tudok regelni, mert kitöltök mindent, és eltûnik a jelszavam..-.- LOLmár..
Mi a franc van ma?!!!

A képek alapján amit beraktál úgy néz ki, hogy van egy Windows Vista nevû vírus a gépeden, ami a hibát okozza.
Vírusírtók nem tudják kiírtani, de a lemez formázása nagyon hatékony módszer ellene.
PLS! valaki segítsen!!!!