Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
28 pöttyös lett a matek és 31 a magyar felvételim!!4😛<#bee1>#bee1>
ON/Szoríthatnátok egy kis helyet szerón..😄
Ill 1.6 ben ez volt, itt nem tudom, hogy az e.
Még 1.1 es cerkán, meg gef 2 -n toltam.Csak nállam is volt egy bug, de nekem full a végefelé...És egyszer a sarokba kötött ki😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@
Emlékszik valaki arra a játékra hogy NEVERHOOD? Gyurmafigurás játék volt azt hiszem 96-98 közt volt pc-n. Nincs meg valakinek vagy nem tudja valki hogy honna tudnám leszedni. Lét kérdés mert nyúz az asszony.
Toshiba L300-2C5
Net hibája.
SRy ha rosszultudom.
Mi az hogy tul magas a lossom???????
HELP!!!!!!!!!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De most Így jó, mert elég "stabil"XD a dolog.😄
Az OB enginet meg nem kapta meg a CSS, mert akkora megváltás nem lett belõle, mint tervezték. TF2 alá is patchelgetik folyamatosan, és azóta sem jött el az ideje, hogy a CSS-el is kibasszanak...
Amúgy igen, mani gone, sourcemod van.
Aztán kijött októberben az OB, várt mindenki, de semmi.
Aztán azt mondta a Valve, hogy vár addig, amíg a Steam szerverek terhelése csökken kicsit.
Utána kb 1 hónappal meg mondták, hogy elõször a multiplayer játékokhoz fog jönni az update, reményeik szerint még 2007-ben. De aztán nem jött, és azóta semmi hír.
itt egyszer valaki linkelt nekem honlapot ahol játékszervereket lehet látni (akármilyen játékból). ha még emlékszik rá valaki nyugodtan tegye be, mert nem találom <#buck>#buck>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Még azon is gondolkozom szabad volt-e
Más: Azt is látom hogy a CS:S nem kapta meg az EP2/TF/Portal új motorját? Akkor ezzel októbert bezáróan (akkori a mostani verzió) megszûnt a CS:S támogatása?
Köszi Dodo, hogy ráébresztettél mekkora fozs ez a viszta...<#buck>#buck><#vigyor3>#vigyor3>
Szép, friss XP.😊
Ha nem megy, hát akkor nem tudom mi lesz..
Akkor megkérdem egy kedves sztímpóvereden regelet fórumtársat, hogy kérdezze már meg mi a franc a 2 es és a 108 as hiba..😄
2. Nem lépsz ki az "okosságból" és úgy mész vissza játszani. (Ez sem ajánlott)
3. Rendszervisszaállítás, mikor még nem raktad föl. Majd nem teszed fel megint (Nálam így van)
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
cl_radaralpha "200"
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
De amúgy szinte alig rosszabb vistán pár FPS el csak...De persze csak ha új géped van szal minimum c2d, és gef 8 as széria.
Nemrégiben, mikor még mûködött 169.25 ös BETA val játszottam.
Toshiba L300-2C5
Lenne 1 kis problémám a CS 1.6-tal. Az a gond, hogy egyik hawerommal néha szoktunk public szervert csinálni (cs.werger.at:27015). Az a gond, hogy már többször is szükség lett volna fegyverek letiltására (pl. awp, tactical shield). De nem tudjuk hogy kell.
Sejtük, hogy vmi konzol parancs lehet, de egyszerûen nem találjuk sehol.😞
Pls help!
(Bocsi, hogy a sourcehoz írtam 1.6-hoz, de nem találtam mást.:S)