Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
Na emberek, a káromkodás TILTVA vagyon a serveren. Néha hirtelen felindulásból szabad mindenkinek. Na de a állandóan csak Zso-nak és ManHunt-nak van engedélyezve. A többi mocskos szájal renbdelkezõt kibanolom. Remélem értve vagyok. Ha kérdés van, a forumon ted fel, biztos választ kapsz. <#vigyor1><#eplus2>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

balvin
http://www.isohunt.com/torrents/?ihq=neverhood

OFF/
28 pöttyös lett a matek és 31 a magyar felvételim!!4😛<#bee1>

ON/Szoríthatnátok egy kis helyet szerón..😄

A darkside-on fent van.
Az egy bug..Elõzõ mapról ragadtak be.
Ill 1.6 ben ez volt, itt nem tudom, hogy az e.

Az nekem is megvolt..
Még 1.1 es cerkán, meg gef 2 -n toltam.Csak nállam is volt egy bug, de nekem full a végefelé...És egyszer a sarokba kötött ki😊

OrioN the S
TDK

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mozzanat
nekem is megvolt
mahd utánna nézek

Orion eredeti?
OrioN the S
nekem is cd-n van meg. zsír játék.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Narxis
Nem, állandóan halottak voltak, minden körben.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
TK?

@

Narxis
Szerintem meg jó lenne. Vagy legalább az admin ne hagyná, hogy 4v4-nél az egyik csapatban 2 játékos állandóan halott legyen.Vagy rakja ki õket specbe. Mert így igazából 4v2-ben játszottuk végig az egyik mapot. :/

armageddon666
igazából nemtom holvan :c CDre kivan írva az biztos de mivel hibás, lehet hogy már ki lett dobva... öcsém próbálta letölteni egyszer de nem találnji mûködõ verziót :s

@

itt egy emilcim ha valami csalafinta módon lehet [email protected]
Baz nagyon kéne. mekkora amúgy?80-100 mega?
armageddon666
megvan de bugos :S szal kb. a felénél kifagy és nem lehet tovább menni

@

Üdv.

Emlékszik valaki arra a játékra hogy NEVERHOOD? Gyurmafigurás játék volt azt hiszem 96-98 közt volt pc-n. Nincs meg valakinek vagy nem tudja valki hogy honna tudnám leszedni. Lét kérdés mert nyúz az asszony.
Tévedés, van benne mindkét funkció. Csak kivettem õket, mert teljesen feleslegesek.
Sztem mert köcsögségbõl már azért csak is igenre nyomna mindenki.

showradar
Szega87
mert source modban csak az admin tudk kickelni,bannolni

Narxis
Miért nincs a szerón votekick és voteban?

<#worship>
gergobaby
Sziasztok ! eltûnt a térképem CS source-ba hogy varázsoljam vissza? Sürgõs lenne

Toshiba L300-2C5

Elméletileg az azt jelenti, hogy abból az adatcsomagból amit a szervernek küldessz mennyi veszik el..10 fölött asszem lagg...
Net hibája.

SRy ha rosszultudom.

Üdv!
Mi az hogy tul magas a lossom???????
HELP!!!!!!!!!
Aquir
htx. lol amikor most be akartam tenni a könyvjelzõk közé akkor meg azt látom hogy már ottvan <#buck> túl régen néztem meg a könyvjelzõket😊) egyébként azért kértem mert az ASE nem mûködött, nemtom miért, most mondjuk a wifin egy gyenge erõsségû kapcsolatról netezek mostanában 😄, de már mûködik és látom a szervereket rajta ugyhogy np

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Azért jól jönne az a pár+ FPS...
De most Így jó, mert elég "stabil"XD a dolog.😄

Szega87
game-monitor.com <#nezze>

Most hogy passzív, attól még tag vagy 😊

Az OB enginet meg nem kapta meg a CSS, mert akkora megváltás nem lett belõle, mint tervezték. TF2 alá is patchelgetik folyamatosan, és azóta sem jött el az ideje, hogy a CSS-el is kibasszanak...

Amúgy igen, mani gone, sourcemod van.
Az eredeti tervek szerint az Orange Box (illetve Black Box, mert akkor még nem volt Orange Boxról szó) megjelenésekor jöttek volna az updatek.
Aztán kijött októberben az OB, várt mindenki, de semmi.

Aztán azt mondta a Valve, hogy vár addig, amíg a Steam szerverek terhelése csökken kicsit.

Utána kb 1 hónappal meg mondták, hogy elõször a multiplayer játékokhoz fog jönni az update, reményeik szerint még 2007-ben. De aztán nem jött, és azóta semmi hír.
Aquir
hali
itt egyszer valaki linkelt nekem honlapot ahol játékszervereket lehet látni (akármilyen játékból). ha még emlékszik rá valaki nyugodtan tegye be, mert nem találom <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Szega87
idõ még átportolják, valve idõszámításban bármikor, játékosok szempontjából több hónap is eltelhet mire lesz valami

janos666
Hmm. A napokban felnéztem néha a szerverre. Jól látom hogy eltûnt a mani admin plugin? Van helyette hasonló?
Még azon is gondolkozom szabad volt-e janos666 néven felmennem, vagy már nyugdíjba helyezõdtem amennyit ide járok manapság?

Más: Azt is látom hogy a CS:S nem kapta meg az EP2/TF/Portal új motorját? Akkor ezzel októbert bezáróan (akkori a mostani verzió) megszûnt a CS:S támogatása?
MEGHALSZTOK!!! ÉS MEGY A CSÉÉÉ!
Köszi Dodo, hogy ráébresztettél mekkora fozs ez a viszta...<#buck><#vigyor3>

Na, elméletileg most mennie kell a cs nek..Új vinyó, új oprendszer...
Szép, friss XP.😊
Ha nem megy, hát akkor nem tudom mi lesz..
Akkor megkérdem egy kedves sztímpóvereden regelet fórumtársat, hogy kérdezze már meg mi a franc a 2 es és a 108 as hiba..😄

Nohab
1. Kitörlöd az exe fájlt. (Nem ajánlott)
2. Nem lépsz ki az "okosságból" és úgy mész vissza játszani. (Ez sem ajánlott)
3. Rendszervisszaállítás, mikor még nem raktad föl. Majd nem teszed fel megint (Nálam így van)
óhogyerrenemgondoltam....
http://www.microsoft.com/hun/windows/shop/default.mspx

hi! az bajom h mikor csézek kb 10 percenként kidobál a win-ba mert ott felugrik az eredeti windows valódi elönyök cimû okosság. azzal lehet valamit kezdeni??
hopsz, errõl lecsúsztam. De így legalább okosodtam Rockstar üeznetébõl😄

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

ilyen nekem is szokott lenni, hogy a térkép eltûnik. De egy f10 + utána cs újboli elindítása megoldja. Én így szoktam ha már nagyon zavar, de általában nem veszem erre sem a fáradtságot, gémelek térkép nélkül (akkor jönnek a tk-k :S)

MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)

köszi 😊

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

cl_radartype "0"
cl_radaralpha "200"

Kérlek válaszojatok a #57412 üzenetemre . Köszönöm 😊

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Jelenleg nekem rosszabb vistán mint XPn, mivel valami sz@r hibamiatt nem indul el.
De amúgy szinte alig rosszabb vistán pár FPS el csak...De persze csak ha új géped van szal minimum c2d, és gef 8 as széria.
Nemrégiben, mikor még mûködött 169.25 ös BETA val játszottam.

Szega87
gergobaby
hi! Valaki nem jáccik Vistán? ha igen legyenszives irja le hogy melyik driverrel jáccik patchelt-e vmit iesmi... még mindig rosszabb Vistán a CS mint XP-n?

Toshiba L300-2C5

Hali!
Lenne 1 kis problémám a CS 1.6-tal. Az a gond, hogy egyik hawerommal néha szoktunk public szervert csinálni (cs.werger.at:27015). Az a gond, hogy már többször is szükség lett volna fegyverek letiltására (pl. awp, tactical shield). De nem tudjuk hogy kell.
Sejtük, hogy vmi konzol parancs lehet, de egyszerûen nem találjuk sehol.😞
Pls help!
(Bocsi, hogy a sourcehoz írtam 1.6-hoz, de nem találtam mást.:S)